Kızlar paramini da Lansinoh ürünlerinde %45 indirim var..
ben göğüs kremive göğüs pedi aldım.. (24 lüsünden almak daha avantajlı)
acaba pompa da alsam mı diye düşünüyorum ?? ne dersiniz?
kızlar iki gündür iştahım müthiş açık aslında yemekten ziyade sadece tatlı şeylere sardım deli olucam yanımdaki bir paket bisküviyi kaşla göz arası bitirmişim yediğim meyve cabası ben son üç ayda 12 kilo alırsam hiç şaşırmam 10 da öncesi maşallah 25 le kapatıcam ... neypmam lazım bilmiyorum :18::18::18:
benimde canım tatlı çok istiyor..mutlaka yiyorsun..gündüz sabredip akşama kadar bekleyince gece yiyorsun bu sefer..en iyisi nefsini köreltmek için gündüz ye atkasında yürüyüş yap yada ev işinle ilgilen bir şeyler yap yakarsın..talısızda olmaz ki..mutluluk veriyor...bol su içiyorum o gün ben ayrıca.böle dengeliyorum..portakal çok yiyordum ondada çok şeker var değişen bir şey olmuyor...
canım onun yerine meyveli yoğurt al aktivya nın hem boşaltımın çalışır hem de tatlı krizine iyi gelir. 1 paket bisküvi yersen her gün gelsin kilolar dersin kuzum. ya da minik bir dilim koska helva al ondan ye
kızlar, doğadan formun gazsız kutu kola şeklinde içecekleri çıkmış yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. ben dün kuşburnulu içtim süper hem de 19 cal. benim gibi çok tatlı içecekler içemeyenlere kurtarıcı olur
vallha hiç bir şey çikoltanın yerini tutmuyor canım benim.....doğadan güzel bende denedim hoştu...
kokulu mandalina alıyorum sıkıyor eşim..sonra sodayı salıyor içindeki gazı mandalina suyuna boşaltıyoruz bildiğin fanta oluyor...colaya bir çzöüm yokama onuda hafta bir cay bardağı kadar içiyorum ne yapayım...normalde hiç içmezdim cola şimdi canım istiyor ....
ben her gece nutella kaşıklıyorum...4-5 günde en büyük boyunu bitiriveriyoruz eşimle...
canım geçenlerde bahsi geçmişti kızlarla bende aldım aventinkini son 2 ay kullanmaya başlanmalı die konu geçmişti bende öyle yapayım diyorumben de aventinkini almıştım ebebekten.indirimdeydi.bugün geçti elime.hemen kullanmaya başlamam gerekir mi acaba_?hangi aydan itibaren kullanılıyormuş.bilgin var mı?
ne kadar çok site olmuş böyle özel davet gerektiren..PARAMİNİ de bunlardan biri sanırım...
mügecim paramini ye de davet gerekiyor sanırım. bi orası kalmıştı zaten
banada davet gönderirmisin rica etsem
ayyyy nutella hiç deme ..o başlı başına bir efsanam zaten..yiyorum vallha 2 haftad bir wafell yaptıyorum bol nutellalı ve meyvalı ....onun yerine hamur işi daha az yiyorum piav makarna gibi şeyler oldu bitii işte :)
ayyyy nutella hiç deme ..o başlı başına bir efsanam zaten..yiyorum vallha 2 haftad bir wafell yaptıyorum bol nutellalı ve meyvalı ....onun yerine hamur işi daha az yiyorum piav makarna gibi şeyler oldu bitii işte :)
ben de aventinkini almıştım ebebekten.indirimdeydi.bugün geçti elime.hemen kullanmaya başlamam gerekir mi acaba_?hangi aydan itibaren kullanılıyormuş.bilgin var mı?
şekercim ben pilav makarnadan da vazgeçemiyorum ki...ana yemek+pilav fix mönü bende...ama bunlar dışında çok birşey yemiyorum..gerçi şimdi bakınca,az değil sanki yediklerim...
canım geçenlerde bahsi geçmişti kızlarla bende aldım aventinkini son 2 ay kullanmaya başlanmalı die konu geçmişti bende öyle yapayım diyorum
öff bunada dalarsam artık nette indirim takip etmekten iş yapamayacağım
bende avent aldım benim bildiğim doğumdan iki ay önce başlanıyo
pilav şekeri yükseltiyo daha az yemeye çalış
tomurcuk doğum günün kutlu olsun canım nice senelere ... kusura bakma anca yazabildim..
rica ederim canım
tomurcuk, doğum günün kutlu olsun. bebişinde doğum günü hediye olucak ne mutlu sana
cerenlim, dikkat et kuzum tatlı en fazla kilo aldıran şey. hemennnnnnn aktivya almaya
kızlar grip oluyorum lanet olsun ben gidip yatayım. öpüyorum sizi
TOMURCUK hepi börtdey (happy birthday) diyeyim sana...parantez içinde de yazayım ki kıro(liçe) sanmasınlar...
Doğum günün kutlu olsun.. Yeni yaşında herşey gönlünce olsun...
kız serappp şu waffel'i nasıl yapıyorsun canım makinesimi var sende
benimde canım tatlı çok istiyor..mutlaka yiyorsun..gündüz sabredip akşama kadar bekleyince gece yiyorsun bu sefer..en iyisi nefsini köreltmek için gündüz ye atkasında yürüyüş yap yada ev işinle ilgilen bir şeyler yap yakarsın..talısızda olmaz ki..mutluluk veriyor...bol su içiyorum o gün ben ayrıca.böle dengeliyorum..portakal çok yiyordum ondada çok şeker var değişen bir şey olmuyor...
yok canım ya....nerde yok makinesi...dışarda yiyoruz...ama krep yaparken su yerie süt koyardım eskiden..pişincede aynı waffel gibi süsleyim yedidiğim çok oldu :)
eger öel bir makine evde olsa vay halimize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?