2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar paramini da Lansinoh ürünlerinde %45 indirim var..
ben göğüs kremive göğüs pedi aldım.. (24 lüsünden almak daha avantajlı)
acaba pompa da alsam mı diye düşünüyorum ?? ne dersiniz?

mügecim paramini ye de davet gerekiyor sanırım. bi orası kalmıştı zaten
banada davet gönderirmisin rica etsem

benimde canım tatlı çok istiyor..mutlaka yiyorsun..gündüz sabredip akşama kadar bekleyince gece yiyorsun bu sefer..en iyisi nefsini köreltmek için gündüz ye atkasında yürüyüş yap yada ev işinle ilgilen bir şeyler yap yakarsın..talısızda olmaz ki..mutluluk veriyor...bol su içiyorum o gün ben ayrıca.böle dengeliyorum..portakal çok yiyordum ondada çok şeker var değişen bir şey olmuyor...

ben her gece nutella kaşıklıyorum...4-5 günde en büyük boyunu bitiriveriyoruz eşimle...

vallha hiç bir şey çikoltanın yerini tutmuyor canım benim.....doğadan güzel bende denedim hoştu...
kokulu mandalina alıyorum sıkıyor eşim..sonra sodayı salıyor içindeki gazı mandalina suyuna boşaltıyoruz bildiğin fanta oluyor...colaya bir çzöüm yok ama onuda hafta bir cay bardağı kadar içiyorum ne yapayım...normalde hiç içmezdim cola şimdi canım istiyor ....

ben hala içmiyorum gazlı içecek...arada bir soda içiyorum sadece..umarım zararı yoktur...

ben her gece nutella kaşıklıyorum...4-5 günde en büyük boyunu bitiriveriyoruz eşimle...

ayyyy nutella hiç deme ..o başlı başına bir efsanam zaten..yiyorum vallha 2 haftad bir wafell yaptıyorum bol nutellalı ve meyvalı ....onun yerine hamur işi daha az yiyorum piav makarna gibi şeyler oldu bitii işte :)

ben de aventinkini almıştım ebebekten.indirimdeydi.bugün geçti elime.hemen kullanmaya başlamam gerekir mi acaba_?hangi aydan itibaren kullanılıyormuş.bilgin var mı?
canım geçenlerde bahsi geçmişti kızlarla bende aldım aventinkini son 2 ay kullanmaya başlanmalı die konu geçmişti bende öyle yapayım diyorum
ne kadar çok site olmuş böyle özel davet gerektiren..PARAMİNİ de bunlardan biri sanırım...
öff bunada dalarsam artık nette indirim takip etmekten iş yapamayacağım
mügecim paramini ye de davet gerekiyor sanırım. bi orası kalmıştı zaten
banada davet gönderirmisin rica etsem

ayyyy nutella hiç deme ..o başlı başına bir efsanam zaten..yiyorum vallha 2 haftad bir wafell yaptıyorum bol nutellalı ve meyvalı ....onun yerine hamur işi daha az yiyorum piav makarna gibi şeyler oldu bitii işte :)

kız serappp şu waffel'i nasıl yapıyorsun canım makinesimi var sende

şekercim ben pilav makarnadan da vazgeçemiyorum ki...ana yemek+pilav fix mönü bende...ama bunlar dışında çok birşey yemiyorum..gerçi şimdi bakınca,az değil sanki yediklerim...

hmm ok o zaman...ben 7.aya girmek üzereyim...15 gün sonra falan başlayayım o zaman... evet ya,markafoni,limango,trendyol,unnado bilmem ne...o kadar sıradan oldu ki artık....özelliği kalmadı özel alışverişin...artık kendimi özel hissetmiyorum.o zaman yapmayayım alışveriş buralardan...

bende avent aldım benim bildiğim doğumdan iki ay önce başlanıyo

pilav şekeri yükseltiyo daha az yemeye çalış

ok canım sağol...ama pilavsız nasıl yemek yenecek?yemeğin içinde patates varsa olur.o da bir karbohidrat kaynağı...ama ya pilav makarna ya da ekmek kullanmak gerek..ben yemekle hiç yemem ekmek.şekerle ilgli sıkıntım yok şükür ama...aslında haklısın tabiii.az yesek iyi olur..şişmeyiz en azından...

tomurcuk doğum günün kutlu olsun canım nice senelere ... kusura bakma anca yazabildim..

TOMURCUK hepi börtdey (happy birthday) diyeyim sana...parantez içinde de yazayım ki kıro(liçe) sanmasınlar...

Doğum günün kutlu olsun.. Yeni yaşında herşey gönlünce olsun...

Canlarım çok teşekkür ederim arada atladıklarım varsa kusuruma bakmayın işim çok aklım burda iyiki varsınız..

kız serappp şu waffel'i nasıl yapıyorsun canım makinesimi var sende

yok canım ya....nerde yok makinesi...dışarda yiyoruz...ama krep yaparken su yerie süt koyardım eskiden..pişincede aynı waffel gibi süsleyim yedidiğim çok oldu :)

eger öel bir makine evde olsa vay halimize :)

evet canım ben 2 gündür ciddi abarttım,çalıştığım için yürüş yapma şansım hiç olmadı sürekli oturuyorum hatta günde 12 saat 10 kilo almam normal diyorum arada belki bahanem ama vaktim yok ..işten ayrılınca kısmetse allah nasip ederse düzenli yürüyüş yapıcam. ama bu akşamdan itibaren sadece nefsimi körelticem tadını bakıcam.. en iyisi lght meyveli yoğurtlar dikkat etmezsem çünkü çok kilo alıcam biliyoırum..

yok canım ya....nerde yok makinesi...dışarda yiyoruz...ama krep yaparken su yerie süt koyardım eskiden..pişincede aynı waffel gibi süsleyim yedidiğim çok oldu :)

eger öel bir makine evde olsa vay halimize :)

off off şimdi istanbulda olup ortaköyde waffle yemek vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…