şekercim ben pilav makarnadan da vazgeçemiyorum ki...ana yemek+pilav fix mönü bende...ama bunlar dışında çok birşey yemiyorum..gerçi şimdi bakınca,az değil sanki yediklerim...
off off şimdi istanbulda olup ortaköyde waffle yemek vardı
ya kızlar acayip aşeriyorummmmmm :84:
ben her gece nutella kaşıklıyorum...4-5 günde en büyük boyunu bitiriveriyoruz eşimle...
bende pilavı çok severim eşim sevmez o yüzden misafirden misafire pilav yaparımok canım sağol...ama pilavsız nasıl yemek yenecek?yemeğin içinde patates varsa olur.o da bir karbohidrat kaynağı...ama ya pilav makarna ya da ekmek kullanmak gerek..ben yemekle hiç yemem ekmek.şekerle ilgli sıkıntım yok şükür ama...aslında haklısın tabiii.az yesek iyi olur..şişmeyiz en azından...
bende waffe delisiyimyok canım ya....nerde yok makinesi...dışarda yiyoruz...ama krep yaparken su yerie süt koyardım eskiden..pişincede aynı waffel gibi süsleyim yedidiğim çok oldu :)
eger öel bir makine evde olsa vay halimize :)
neeee istiyor canın......
hmm ok o zaman...ben 7.aya girmek üzereyim...15 gün sonra falan başlayayım o zaman...evet ya,markafoni,limango,trendyol,unnado bilmem ne...o kadar sıradan oldu ki artık....özelliği kalmadı özel alışverişin...artık kendimi özel hissetmiyorum. o zaman yapmayayım alışveriş buralardan...
off off şimdi istanbulda olup ortaköyde waffle yemek vardı
bende pilavı çok severim eşim sevmez o yüzden misafirden misafire pilav yaparım
bende waffe delisiyim
heleki ortaköyün wafflelerine üstüne tat tanımam ama eşimle beraber yemem
çünkü o hiç sevmez ve ben yedikçe yüzünü ekşitmesi benim iştahımı kapatır
bu mevsimde olmayan birşeyemi:26:
aman geçen ay az yedim 4 kilo aldım...bu ay çok yedim 1.5 kilo aldım ...değişiyor...zayıf bir bayan değildim,şişmanda değil ama geçen yıl kpss çalıştıgımdan evde kilo almıştım 52 den 63 ye çıkmıştım görüntü kötü değildi o kilo ile hamile kaldım şimdi 70 oldum işte...ben 80 demiştim doğuma girerken bakalım ne olcak..pilav pek yapmıyorum bulgurr pilavı yapıyorum ben.ama pirinç pilavıd aranmıyor değil..şöle mis gibi karabiberli yogurtlu nohutlu ada tavuklu olsa fena olmaz :)
oyyyonun adını deme bana..yasakladı kocam..eve girmiyor artık..boş kavanozlarına sarılıyorum avunmak için
ahh sorma heleki h.i.b restorantta yemek vardıoff off şimdi istanbulda olup ortaköyde waffle yemek vardı
okadar uzağa gitmene gerek yok canımmmm madonunkide süperrr
sölemiyim belki sizinde canınız ister
kızlar nutelladan asla vazgeçmemmmmmmm
ok canım sağol...ama pilavsız nasıl yemek yenecek?yemeğin içinde patates varsa olur.o da bir karbohidrat kaynağı...ama ya pilav makarna ya da ekmek kullanmak gerek..ben yemekle hiç yemem ekmek.şekerle ilgli sıkıntım yok şükür ama...aslında haklısın tabiii.az yesek iyi olur..şişmeyiz en azından...
ayy bakmadan bişi diemicem kuşum ama üyelik istior :S
neye?
sölersem canınız isteyebilirrrr:18:
yaw evet..oturmak aldırıyor aslında yemek değil..yediğini yaksan sorun yok yani...
ah kıyamam yaaaaaaaaaaa....ağızda dağılan o nefis tat özlenmez mi....
ahh sorma heleki h.i.b restorantta yemek vardı
madonunkini ben hiç beğenmedim verdiğin paraya değmiyo bile nerdeyse hiçbişe yok ortaköye kıyasla
ben her gece nutella kaşıklıyorum...4-5 günde en büyük boyunu bitiriveriyoruz eşimle...
ozaman sana bi tavsiye belki ıyy diyeceksin ama bende ilk duyduğumda öle tepki vermiştim ama acayip bağımlısı oldum bi ara şu tuzlu çubuk krakerler varya bandıra bandıra nutellaya sabahları iş yerinde onu yerdim iş arkadaşım alıştırdı çok güzel oluyo biri tuzlu biri tatlı ama enfes bi tatsölemiyim belki sizinde canınız ister
kızlar nutelladan asla vazgeçmemmmmmmm
iş yerinde ye tatlım ben öyle yapıyorumoyyyonun adını deme bana..yasakladı kocam..eve girmiyor artık..boş kavanozlarına sarılıyorum avunmak için
okadar uzağa gitmene gerek yok canımmmm madonunkide süperrr
yok öle yiyemede ben fındık ezmesini balla seviyorumvallha bende vazgeçemem..birde üzerine fındık ezmesi sür fıstık ezmesi iel birlikte süper...ben birde nuettele ile peynir yemeğide çok sverim..tatlı ile tuzluyu severim yan yana :)
bu kötü işteee
yeşilli bişeymi
ben de aventinkini almıştım ebebekten.indirimdeydi.bugün geçti elime.hemen kullanmaya başlamam gerekir mi acaba_?hangi aydan itibaren kullanılıyormuş.bilgin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?