2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

şekercim ben pilav makarnadan da vazgeçemiyorum ki...ana yemek+pilav fix mönü bende...ama bunlar dışında çok birşey yemiyorum..gerçi şimdi bakınca,az değil sanki yediklerim...

aman geçen ay az yedim 4 kilo aldım...bu ay çok yedim 1.5 kilo aldım ...değişiyor...zayıf bir bayan değildim,şişmanda değil ama geçen yıl kpss çalıştıgımdan evde kilo almıştım 52 den 63 ye çıkmıştım görüntü kötü değildi o kilo ile hamile kaldım şimdi 70 oldum işte...ben 80 demiştim doğuma girerken bakalım ne olcak..pilav pek yapmıyorum bulgurr pilavı yapıyorum ben.ama pirinç pilavıd aranmıyor değil..şöle mis gibi karabiberli yogurtlu nohutlu ada tavuklu olsa fena olmaz :)

bende pilavı çok severim eşim sevmez o yüzden misafirden misafire pilav yaparım
yok canım ya....nerde yok makinesi...dışarda yiyoruz...ama krep yaparken su yerie süt koyardım eskiden..pişincede aynı waffel gibi süsleyim yedidiğim çok oldu :)

eger öel bir makine evde olsa vay halimize :)
bende waffe delisiyim
heleki ortaköyün wafflelerine üstüne tat tanımam ama eşimle beraber yemem
çünkü o hiç sevmez ve ben yedikçe yüzünü ekşitmesi benim iştahımı kapatır
ya kızlar acayip aşeriyorummmmmm :84:

bu mevsimde olmayan birşeyemi:26:

bakben trendyolu atlamışım blue artık sabahları işe gelince ilk açtığım unnado - limango-markafoni 3lüsü oldu başkada olsa olmam :) benim için bitmiştir

off off şimdi istanbulda olup ortaköyde waffle yemek vardı

ortaköyde sadece waffel değil vallha KUMPİR bile süper olurdu...istanbulu çok seviyorum ....ama ancak gezmeye geleliyoruz oda 2 yılda bir...aslında ucuz uçak bileti ile hafta sonu için bol bol gelinebilir...kalcak yer sorunda yok çünkü.....

evet canım maleseffff:95:

neye?

yaw evet..oturmak aldırıyor aslında yemek değil..yediğini yaksan sorun yok yani...

oyyy onun adını deme bana..yasakladı kocam..eve girmiyor artık..boş kavanozlarına sarılıyorum avunmak için

ah kıyamam yaaaaaaaaaaa....ağızda dağılan o nefis tat özlenmez mi....

sölemiyim belki sizinde canınız ister
kızlar nutelladan asla vazgeçmemmmmmmm

vallha bende vazgeçemem..birde üzerine fındık ezmesi sür fıstık ezmesi iel birlikte süper...ben birde nuettele ile peynir yemeğide çok sverim..tatlı ile tuzluyu severim yan yana :)

ama oranları aynı değil kuşum..tercih sıralaman ekmek-makarna-bulgur-pirinç şeklinde olmalı..karbonhidrat değerleri bu şekilde sıralanıyo..tabi ekmek beyaz undan değil tam tahıllı..pkodan ötürü diyetisyene gittğimde öğrendiğim yegane şeylerden biri

ahh sorma heleki h.i.b restorantta yemek vardı

madonunkini ben hiç beğenmedim verdiğin paraya değmiyo bile nerdeyse hiçbişe yok ortaköye kıyasla

yok ya benimki baya bol malzemeli geliyooo

ben her gece nutella kaşıklıyorum...4-5 günde en büyük boyunu bitiriveriyoruz eşimle...

canım eşim ve bende inanılmaz bi nutella tüketicisiyiz eşim daha önce yemezdi evlendiğimizde ben alıştırdım şimdi markete gidince büyük boyundan 2 şer tane alıyor biri yedek olmalıymış inan o büyük boy 4-5 günde bitiyor bağımlılık yapıyor bence ...

ayy canım benim ne istiyosun..???

sölemiyim belki sizinde canınız ister
kızlar nutelladan asla vazgeçmemmmmmmm
ozaman sana bi tavsiye belki ıyy diyeceksin ama bende ilk duyduğumda öle tepki vermiştim ama acayip bağımlısı oldum bi ara şu tuzlu çubuk krakerler varya bandıra bandıra nutellaya sabahları iş yerinde onu yerdim iş arkadaşım alıştırdı çok güzel oluyo biri tuzlu biri tatlı ama enfes bi tat
oyyy onun adını deme bana..yasakladı kocam..eve girmiyor artık..boş kavanozlarına sarılıyorum avunmak için
iş yerinde ye tatlım ben öyle yapıyorum
okadar uzağa gitmene gerek yok canımmmm madonunkide süperrr

yavrucum ben istanbulu pek bilmem ki eşimle yazın bi kaç kez gittik beni ortaköye götürmüştü madonunkinide deneriz ayıp ettin

ben de aventinkini almıştım ebebekten.indirimdeydi.bugün geçti elime.hemen kullanmaya başlamam gerekir mi acaba_?hangi aydan itibaren kullanılıyormuş.bilgin var mı?

bildiğim kadarıyla doğumdan sonra.. ama benim gösğü uçlarım oldum olası hep çok kötüdür.. böyle çatlak gibi.. yani normalde bile acır.. onun için yaa hemenkullanmaya başlıycam.. ya da biyerde okumuştum göğüs ucu için şimdiden susam yağı diyordu ya da onu deniycem.. belki ikisini birden bile yapabilirimç. çünkü canım çok yanacak ve emziremeyeceğim diye çok korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…