2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar 25 haftalık hamileyim sağ göğsümden sarımsı renginde süt akıyor bu hafta bu ikinci oldu birşey olur mu? bilgi verirseniz çok sevinirim...

deneyin deneyinnn ve istanbulda waffle diyince bebek te waffleci abbas var süper ötesi yapıyoooo ama uzak olduğu için madoya gidiyorum genelde

kızlarrr şu yemek konusunu kapatalım artıkkkk yiyen var yiyemiyen var ....bide güzel güzel tarifler veriyosunuzkii

kızlar 25 haftalık hamileyim sağ göğsümden sarımsı renginde süt akıyor bu hafta bu ikinci oldu birşey olur mu? bilgi verirseniz çok sevinirim...

arkadaşımın sütüde öle erken gelemey başlamıştı...bazen bende deoldu am sıvı değilde kurmuştu göz çapağı gibi...iyi birşeydir herhalde....

ellememen gerektiğini biliyorum canım..sakın sıkma.erken doğum sebebi..gelmesi normalmiş.drum sölemişti..benden henüz bişi gelmedi :44:

bendede göğüs ucu sorunu var
nerdeyse hiç yok ben göğüs ucu çıkarıcı aparatlardan alıcam kremide 2 ay kala kullanmaya başlıycam

hiç bir bilgim yok ama normal bir durumdur diye düşünüyorum
süt salgılamaya başlandı göğüsler

ya kızlar ben bişey söyliyebilirmiyim :26::26:
son haftalarda topikte bir alışveriş fırtınası aldı başını gidiyor
kim ne almış kaça almış nerden almış ne olmuş okurken başım dönüyor ve yetişemiyorumm
uzun zamandır geçmişi okumuyorum çünkü gündemde hep alışverişler var
malum çalıştığım için alışveriş yapamıyorum takipte edemiyorum velhasıl konulara fransız kalıyorum

şimdide yasaklı gıdalar konuşulmaya başlandı
eee şimdi tam forumu açtım baktım biri yemekten bahsetmiş ben çok acıktımmm yapmayın bana bunu

ayyy saolllll

ölüyorum semacannnn yardım etttt

waffle diyince Bebek'teki abbas ı tek geçerim... yaa nerden soktunuz aklıma :S:S tabi benim gibi 17 kilo alan yok sanırım... mideme kelepçe taktırmam gerekecek yakınad :)))
mügecim senim mail adresini referans gösterip paramaniden davetiye yolladım kandine haberib olsun çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…