yok öle yiyemede ben fındık ezmesini balla seviyorum
aynen canım yemyeşil bişeyyy
canım eşim ve bende inanılmaz bi nutella tüketicisiyiz eşim daha önce yemezdi evlendiğimizde ben alıştırdım şimdi markete gidince büyük boyundan 2 şer tane alıyor biri yedek olmalıymışinan o büyük boy 4-5 günde bitiyor bağımlılık yapıyor bence ...
ayy canım benim ne istiyosun..???
ozaman sana bi tavsiye belki ıyy diyeceksin ama bende ilk duyduğumda öle tepki vermiştim ama acayip bağımlısı oldum bi ara şu tuzlu çubuk krakerler varya bandıra bandıra nutellaya sabahları iş yerinde onu yerdim iş arkadaşım alıştırdı çok güzel oluyo biri tuzlu biri tatlı ama enfes bi tat
evet bikere denemiştim öle güzel oluyo
iş yerinde ye tatlım ben öyle yapıyorum
yavrucum ben istanbulu pek bilmem ki eşimle yazın bi kaç kez gittik beni ortaköye götürmüştü madonunkinide deneriz ayıp ettin
yok öle yiyemede ben fındık ezmesini balla seviyorum
aynen canım yemyeşil bişeyyy
onu ben en baştan beri istiyom onun yerine kendimi
granny elma ile kandırıyom
eğer tahmin ettiğim şeyse
kızlar 25 haftalık hamileyim sağ göğsümden sarımsı renginde süt akıyor bu hafta bu ikinci oldu birşey olur mu? bilgi verirseniz çok sevinirim...
kızlar 25 haftalık hamileyim sağ göğsümden sarımsı renginde süt akıyor bu hafta bu ikinci oldu birşey olur mu? bilgi verirseniz çok sevinirim...
kız o yemyeşil şeyden benim canım taaa başından beri istiyo bulduk ama dondurulmuş olduğundan istediğim tadı vermedi umarım doğum yapmadan tadabilirim
bendede göğüs ucu sorunu varbildiğim kadarıyla doğumdan sonra.. ama benim gösğü uçlarım oldum olası hep çok kötüdür.. böyle çatlak gibi.. yani normalde bile acır.. onun için yaa hemenkullanmaya başlıycam.. ya da biyerde okumuştum göğüs ucu için şimdiden susam yağı diyordu ya da onu deniycem.. belki ikisini birden bile yapabilirimç. çünkü canım çok yanacak ve emziremeyeceğim diye çok korkuyorum...
yok beni şuanda elma falan kesmezzzz tuza batırıp batırıp yemek lazım kütür kütürrr offffffffff napıcam yaaaa
ayyy saolllllal kuzum sana bir site...biliyorsundur belki....ne çektiyse canım sipariş ver...
Aşeriyorum.net © Manavim.com - Hamile Manavı Şeftali Can Erik Yeşil Erik Mürdüm Erik Üzüm Kara Üzüm Çilek Böğürtlen Vişne Nektarin Kayısı Bebek Bekleyen Hamile Bayanlar İçin Özel Dondurulmuş Meyveler
ya kızlar ben bişey söyliyebilirmiyim :26::26:
son haftalarda topikte bir alışveriş fırtınası aldı başını gidiyor
kim ne almış kaça almış nerden almış ne olmuş okurken başım dönüyor ve yetişemiyorumm
uzun zamandır geçmişi okumuyorum çünkü gündemde hep alışverişler var
malum çalıştığım için alışveriş yapamıyorum takipte edemiyorum velhasıl konulara fransız kalıyorum
şimdide yasaklı gıdalar konuşulmaya başlandı
eee şimdi tam forumu açtım baktım biri yemekten bahsetmiş ben çok acıktımmm yapmayın bana bunu
Aşeriyorum.net © Manavim.com - Hamile Manavı Şeftali Can Erik Yeşil Erik Mürdüm Erik Üzüm Kara Üzüm Çilek Böğürtlen Vişne Nektarin Kayısı Bebek Bekleyen Hamile Bayanlar İçin Özel Dondurulmuş Meyveler
eklediğim siteye bak ya..olmayan bütün meyvaların ismini yazmış....artık çok geççç
ha ha ha çok güldüm ya..yaptığım şeye bak....
off off şimdi istanbulda olup ortaköyde waffle yemek vardı
kızlarrr şu yemek konusunu kapatalım artıkkkk yiyen var yiyemiyen var ....bide güzel güzel tarifler veriyosunuzkii
mügecim senim mail adresini referans gösterip paramaniden davetiye yolladım kandine haberib olsun çok sağolwaffle diyince Bebek'teki abbas ı tek geçerim... yaa nerden soktunuz aklıma :S:S tabi benim gibi 17 kilo alan yok sanırım... mideme kelepçe taktırmam gerekecek yakınad :)))
ayyy saolllll
ölüyorum semacannnn yardım etttt
semacannnn kıyamam canım ben sana ben yapar gönderim hemen sana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?