2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar.
pompa göğüs ucu çıkarma konusunda da işe yarıyor mu bilginiz var mı? yani pompa alırsak göğüs ucu çıkarıcdan almaya gerek kalmayabilir mi? bu lansinoh kampanyasını kaçırmıyayım diyorum.. poma 42 TL

vallah gögüs ucu sorunu olan bir arkadaşımız vardı popma alasıya kadar eşi yardımcı olmuştu..vakum görevini oan devretmiş..daha sonrada emdikçe çoçuk çıktı..ilk başta ta özel bir gögüs ucu almıştı onunla emzirid görmüşündür mutlaka...

forum kalablıkken sorayım..ben doğum yapan annelerin sielerinde denk geldi..yeni doğan bebeğe bir çay kaşığı kadar nar suyu veren olmuş..verenlerinde yaklaşık 60 nın hiç gazı olmamış sölediklerine göre..böle bir şey duydunuz mu ...

evet o göğüs ucundan da alcam.. çünkü ilk seferde onunla verirsek çocuk ona alışıyormuş ama direk mememizi verirsek sonra yara bile olsa o göğüs ucuna alıştıramıyormuşuz

ben duydum ama doktorların asla önermediği bişey..çünkü çocuğun ağzına ilk alması gereken şey ağız sütü dedikelri ilk gelecek olan o süt.bebek için çoook çok faydalı..bunu gözardı edemeyiz..

evet ben bu konuyu araştırırken bu forumu bulmuştum zaten :)))
ben kesinlikle deneyecğeim...

evet bende duydum ama açıkcası cesaret edemem rapunzelin dediği gibi bebeğin ilk tatması gereken anne sütü

ilk gelen süt evet agız sütü..faydalı onuda alsın onuda alsın yahu...gazı olmasın çoçugumun....bakalım neler olucak:) 5 yada 6 sonra neler yaşıcaz...vallaha hergün severken benim gazsız akllı ne verisem yicek kızım ,uykucu kzım diye seviyrum..bakalım işe yarıcak mı :)

serapcım gaz sorunu gerçekten kötü ama ben dediğim gibi cesaret edemem nar suyu vermeye inşallah gazsız nazsız olur tüm mayıs kuzuları

süpermiş... ben de kızımı böyle sevicem artık

nar suyunu ağzına hiçbişi koymadan vermen gerekiyor işe yaraması için. ağız sütününde bağışıklık kazandırması için ağzına ilk girmesi gereken şey olması gerekiyor..bu durumda tercih yapman gerekiyor

kızlar ben başka birşey duydum biçok kişiden
yenidoğan bebeğe şekerli su verince sarılık olmuyomuş siz duydunuzmu ?

semaysemcim bunu duymadım daha doğrusu şekerli su verildiğini biliyorumda bu işe yaradığını bilmiyordum..ama bu konudada nar suyu konusunda söylediklerimi yinelerim..

selam kızlar bugün döktürmüşünüz oku oku bitiremedim bi sorum olacaktı park yatak alanlara yada alacak olanlara nomal bebek nevresim takımları park yatağa oluyormu acaba ondanmı almak lazım özel olarak park yatak içinmi var?birde uyku seti çok pahalı geliyo bana gerek varmı sizce ama güzel duruyor alan varsa kaça aldığğını söyleyebilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…