nasıl yardım edeyim :84::84:
bilmem bişekilde et
Kızlar.
pompa göğüs ucu çıkarma konusunda da işe yarıyor mu bilginiz var mı? yani pompa alırsak göğüs ucu çıkarıcdan almaya gerek kalmayabilir mi? bu lansinoh kampanyasını kaçırmıyayım diyorum.. poma 42 TL
vallah gögüs ucu sorunu olan bir arkadaşımız vardı popma alasıya kadar eşi yardımcı olmuştu..vakum görevini oan devretmiş..daha sonrada emdikçe çoçuk çıktı..ilk başta ta özel bir gögüs ucu almıştı onunla emzirid görmüşündür mutlaka...
forum kalablıkken sorayım..ben doğum yapan annelerin sielerinde denk geldi..yeni doğan bebeğe bir çay kaşığı kadar nar suyu veren olmuş..verenlerinde yaklaşık 60 nın hiç gazı olmamış sölediklerine göre..böle bir şey duydunuz mu ...
forum kalablıkken sorayım..ben doğum yapan annelerin sielerinde denk geldi..yeni doğan bebeğe bir çay kaşığı kadar nar suyu veren olmuş..verenlerinde yaklaşık 60 nın hiç gazı olmamış sölediklerine göre..böle bir şey duydunuz mu ...
iyiym canım benaslında sana yazdım 2 kere ama yoğunluktan farkına varamadın geçmiş olsun güzelim nasıl oldun nisa mız nasılaralcım ne yapıyorsun canım bugün hiç yazışamadık seninle çınar nasıl
evet bende duydum ama açıkcası cesaret edemem rapunzelin dediği gibi bebeğin ilk tatması gereken anne sütüforum kalablıkken sorayım..ben doğum yapan annelerin sielerinde denk geldi..yeni doğan bebeğe bir çay kaşığı kadar nar suyu veren olmuş..verenlerinde yaklaşık 60 nın hiç gazı olmamış sölediklerine göre..böle bir şey duydunuz mu ...
ben duydum ama doktorların asla önermediği bişey..çünkü çocuğun ağzına ilk alması gereken şey ağız sütü dedikelri ilk gelecek olan o süt.bebek için çoook çok faydalı..bunu gözardı edemeyiz..
serapcım gaz sorunu gerçekten kötü ama ben dediğim gibi cesaret edemem nar suyu vermeye inşallah gazsız nazsız olur tüm mayıs kuzularıilk gelen süt evet agız sütü..faydalı onuda alsın onuda alsın yahu...gazı olmasın çoçugumun....bakalım neler olucak:) 5 yada 6 sonra neler yaşıcaz...vallaha hergün severken benim gazsız akllı ne verisem yicek kızım ,uykucu kzım diye seviyrum..bakalım işe yarıcak mı :)
evet bende duydum ama açıkcası cesaret edemem rapunzelin dediği gibi bebeğin ilk tatması gereken anne sütü
ilk gelen süt evet agız sütü..faydalı onuda alsın onuda alsın yahu...gazı olmasın çoçugumun....bakalım neler olucak:) 5 yada 6 sonra neler yaşıcaz...vallaha hergün severken benim gazsız akllı ne verisem yicek kızım ,uykucu kzım diye seviyrum..bakalım işe yarıcak mı :)
ilk gelen süt evet agız sütü..faydalı onuda alsın onuda alsın yahu...gazı olmasın çoçugumun....bakalım neler olucak:) 5 yada 6 sonra neler yaşıcaz...vallaha hergün severken benim gazsız akllı ne verisem yicek kızım ,uykucu kzım diye seviyrum..bakalım işe yarıcak mı :)
kızlar ben başka birşey duydum biçok kişiden
yenidoğan bebeğe şekerli su verince sarılık olmuyomuş siz duydunuzmu ?
nar suyunu ağzına hiçbişi koymadan vermen gerekiyor işe yaraması için. ağız sütününde bağışıklık kazandırması için ağzına ilk girmesi gereken şey olması gerekiyor..bu durumda tercih yapman gerekiyor
serapcım gaz sorunu gerçekten kötü ama ben dediğim gibi cesaret edemem nar suyu vermeye inşallah gazsız nazsız olur tüm mayıs kuzuları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?