2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben başka birşey duydum biçok kişiden
yenidoğan bebeğe şekerli su verince sarılık olmuyomuş siz duydunuzmu ?

ben onu duymadım ama nar suyunu duymuştum hiç birşey almadan ilk 1 çay kaşığı nar suyu verice bebeğin gazı olmuyormuş ama ben cesaret edemem açıkcası

Kızlar sabah gittim akşam geldim gezdim gezdim gecelik+sabahlık+pijama takımımı aldımm....
Şimdide kuzulu sepet takımı alcam bulablirsem internetten gelicem 1 saate kadar yanınızdayım...

hepinizzi çok öpüyorummmmmmmm..keyifli bir gündü....kocam gelmek üzere gideyim sofra hazırlıyım :) yarın görüşmek üzere .:)

Kızlar yardımmmmmmm
şu 8 li mi 6 lımı sepet seti vardı kuzular vardı üstünde biri almıştı burdan bulamıyorum internette ama ben... Hatırlayan varmı?

doğru misafir çağırınca 2 defa düşünmek lazım yorulmam az yaparım felan diyosun ama yinede yoruluyosun hamile hamile birde, bugün misafirlerim geldi biraz önce yolcu ettim gelen komşum ve annesi komşumda benim gibi gurbette annesi yanına geldi bende eve davet ettim...demek kızlarımız yaşıt ikinci bebeklerde yaşıt olacaklar aynı zamanlarda düşünmüşüz demekki ikinciyi dediğin gibide aynı hastanede aynı gün doğum yaparsak şaşırmam

:92::92::92:ben çıkıyorum kızlar kendinize ve kuzucuklarınıza iyi bakın allaha emanet olun yarın sabah görüşmek üzre hoşçakalın...:87::87::87:

Kızlar yardımmmmmmm
şu 8 li mi 6 lımı sepet seti vardı kuzular vardı üstünde biri almıştı burdan bulamıyorum internette ama ben... Hatırlayan varmı?

ben almıştım canım. tekzen.com dan aldım 89 ytl 6 lı sepet.

smge cim ben 3 kapılı dolap yaptırıcam 365 e anlaştık komşuluk hatrına yoksa daha pahalı .Ama el yapımı dolaplar eğer usta adamsa çok sağlam oluyo..Ben ilk tekzenden alıcaktım bi arkadaşta gördüm beğenemedim rengi koyuydu bebek dolabı gibi değildi bide sunta oluyo..Sen mdf yaptırıyosan fiyatı uygun bence...
Ben o konuyo kkda saatlerce okudum yapan herkes bebeğimin gazı yok diyo bende kararsızım..Benim kuzenin çocuğunun gazı vardı 4 ay çektiler ağla sızla gaz olayı çok zor yaa ...

Canım ben 70 e 110 park yatak içinin visco yatağı ve uyku setini toplam 270 e alıcam .Uyku seti çok şık duruyo..60 a da var yan korumasız 120 yede var korumalı falan..

Kızlar yardımmmmmmm

6 lı set tekzende satılıyo canım..Ben kuzulu olanı mudodan aldım tek sepet ve 35 e almıştım indirimden

Son düzenleme:

yapmayın yaww ; fener falan tutmayın .. ışı görünce çıkmaya çalışırlar mazallah ..erken doğum falan olur Allah korusun ... sonra 2011 mayıs anneleri olacak sana 2011 ocak annesi
cnm süt niye yasak dr bana süt ve süt ürünlerini hergün alıcaksın dedi
kan pıhtılaşması var diye ; 1 çay bard falan izin var . ama her gün içmiyorum..yoğurt peynir serbest - yumurta sarısı hafta 1 kere falan serbest .. beyaz yenilebiliyor ..
ayy canım benim kıyamam yaa ... bende fragmin 5000 lik .. eskiden günde 2 tane idi şimdi bire düştü ...
cleaxene de kullandım daha rahat o .. kendinden iğneyi çekiyor ...

bacaktan yapmayı da denesene .eskiden karnımdan rahatlıkla yapardım ..artık yapılmıyor.....
.. kol hafta 1-2 kere yapıyorum ben ..hep bacak ...

semaysem çıktın sanırım

geçmişi sabah geldiğinde okurmusun bilmiyorum canım Fakat şekerli su 1 çay kaşığıda olsa verilmemesi gerekiyormuş, bebek süt almayabiliyormuş, bazı arkadaşlarda yazmış bebeğin alması gerekn şeyi anne sütü özelliklede o ilk sütü vermek gerek.

canım senin daha zormuş günde 2 kere allahtan 1 düşmüşsün ben bacaktan hiç denemedim bacaktan nereye vuruluyor onuda bilmiyorum gerçi ben süt yumurta yiyorum dr sınırlamadı benim pıhtılaşma aslında çok fazla değil ama önlem olsun diye vuruyorum iğneleri hatta vurulmasan da olur demişlerdi ama ben araştıdrım ve vurulmanın bir sakıncası yok dedi drlar bende ondan vuruluyorum sen ne zamana kadar vuracaksın bu iğneleri

kızlar bebek zamanı gelince dönüyor zaten.bırakın şu fener işini onu başka emellerinize alet edin:)benim kızım son ayına kadar tersti hatta doğum sancılarım başladı hala ters sancım 1 gün sürdü ertesi sabah baktılarki bebek dönmüş son dkya kadar sezeryan düşünürken bebek döndü ve doğdu bile.erkenden dönmesini zaten istemiyor doktorlar.

kızlar bu arada annem bol bol sarılı yelekler falan örüyordu hatta pike takımını bile sarı almıştı sordum neden sarı alıyorsun diye bebek sarılık olmasın diye dedii mutlaka sarı bişey bulundurulması gerekiyormuş

ben her gece nutella kaşıklıyorum...4-5 günde en büyük boyunu bitiriveriyoruz eşimle...
eşim sürekli eve alıp getiriyor 1 haftadır yasakladım ben ... evde olunca yeniyor çünkü ...

üst bacak ; ön tarafı iç taraf değil ; oturur pozizyonda vuruyorum ...
benimde çok aşırı yüksek değil .. heterezigot taşıyıcı ..
ama genede vurulmam gerekiyormuş ... doğum haftası bir daha değerlendirecekler ... doğuma 1 hafta kala kesebilirlermiş .. doğum çok kanamalı geçmesin diye ...

Dilaracım aldıkların çok güzeller..Bizdede sarı örtü örterler yüzüne ama hurafe iştee eskilerden kalma:))En güzeli florosan ışığı ve anne sütü bolbol..

Dilaracım aldıkların çok güzeller..Bizdede sarı örtü örterler yüzüne ama hurafe iştee eskilerden kalma:))En güzeli florosan ışığı ve anne sütü bolbol..

evet canım birde o 40lık dönemde bebeğin baş ucunda süpürge ve kuran olması gerekiymuş ve 40 gün annenin tek kalmaması gerekiyomuş ama ben buna inanıyorum çünkü bi çok tanıdığım 40lıkken yalnız kalınca kötü şeyler görmüş

Herkese merhaba...
TEmizlik yaptım oglumun odasını dolabını duzenledim...
Cok yoruldum ama cicileri dolaba yerleştirmek cook zevkli :))
Ama bişey oldu cook sinirim bozuldu kızlar yaaa
Kaynanam en son bana kalmaya geldigi zaman ördügü yelekleri getirmişti..
Hepsi kocaman en erken 3 yasında giyebilir ve içlerinde bi tane eflatun yelek var..
Ciciler bölümüne koydum göründe gülün yanii..
Oglana örülcek sey mii.
Ayy hadi ördüklerini gectim baktım bi poset daha cıktı...
Dedim acaba bu ne....:26::26:
Ayy bi baktımm içinde 2 tane beyaz yemeni,
bi tane kese,bikaç tanede kusma mendili..Hepsi nasıl eski.Yemenilerden biri pas olmus..Hani sandıkta duran seyler sandık lekesi olur ya...Hayy allahım yaa zorla gunaha soktu saydım söylendim..
Bir de eşimin babaannesinin eltiminm cocukları için ördügü kocaman ve kalın bi kazak koymus torbaya igrenc bi patikle birlikte..Eltim begenmeyip geri göndermişti almıs onları bana getirmiş...
Allah askına Erzurum da mı yasıyoruz o koca kalın kazakları napayım ben İzmir gibi bi yerde
Aldım hepsini posete doldurup çöpe attım..Bi tek ördügü iki yelek kaldı bir de beyaz bi patik...
Aslında cok becerikli bi kadın istese neler yapar ama ördeükleri cok kötü cook..Bi tane hazır bi yelek almıs eşim ve ben en cok onu sevdik..
Valla eşim arayınca söyledim böle böle dedim attım hepsini...O da sinir oldu...Sıkıyosa sorsun bana noldu o getirdiklerim diye..Biliyorum ben diyecegimi ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…