2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

şaka gibi ..... ne diyeceğimi bilemedim ...

benim kayın validenin eşimin sünnetlik yorgan takımını evlenirken yollaması gibi birşey olmuş :))))

ahahah canım ya inan çok güldümm Allah senin iyiliğini versin aman boşve ne sinirleniyosun boşuna demekki eskişleri getirdi bişeyler yaptım diye ananem bana bol bol kusmuk mendili yapıcakmış ben sana yollarım sıkma canını hemde passız olanlardan
bu arada güle güle kirlet evini

şaka gibi ..... ne diyeceğimi bilemedim ...

benim kayın validenin eşimin sünnetlik yorgan takımını evlenirken yollaması gibi birşey olmuş :))))

hahahahahaha
ayy vallahi sesli guldum allahım neler var...
Sen bana dugunde verdigi yorganı görsen duser bayılırsın...
Yazın yatıya cok misafir gelince yere serip yatak niyetine kullanıyorum o kadar kötü yanii
Öyleki yorganı kaplayıp vermiş ortası saten..ama kenarına bi dantel koymamıs...
Ayıp yaa benim annem yengemlere neler yapmıstı..Bornoz setine bile dantel yapmıstı kadın...
ahh ahh bu kadın beni öldürcek sinirden

Son düzenleme:
mükerrer mesaj
mükerrer mesaj
mükerrer mesaj

Son düzenleme:

ahh canımm yaa...Artık gülüp geciyorum..Ben zaten almıstım pakette 10 lu satılan mendillerden..
Allah razı olsun senden dusunmen bile yeter..
Bi de ben aramıyorum ya artık hatunu eşimle konusuyor gunde iki posta...
ona diyormus ayy ogluma neler örüyom diye..Bende dedim herhal koca bi bavulla gelcek..
Kadın bi geldi hepsini tıkmıs Tansaş posetine..Allahım kocama saglık ve iş guc versin...
O getirsin daha böyle uyduruk seyler bende cöpe atmaya devam edicem...

Son düzenleme:

tabi örmüş işte sende keşke atmadan eşine gösterseydin bak ördüklerine diye
allah dediğin gibi kocalarımıza sağlık sıhat versinn başımızdan eksik etmesin inş

bu arada benim kaynanamda ben evlenirken fiii tarihinden kalma bir ekmek kızartma makinesi vermişti aklıma geldi şimdi birde sararmış bir çarşaf takımı galiba kendi çeyizinden kalmaydı

tabi örmüş işte sende keşke atmadan eşine gösterseydin bak ördüklerine diye
allah dediğin gibi kocalarımıza sağlık sıhat versinn başımızdan eksik etmesin inş

Aminn canımmm..Örgüleri görmüştü zaten o, poset bugun cıktı arasından...
Ohh ne iyi yapıyormusum aramamakla...
Kudursun dursun orda..
Yeleklere dugme bile dikmemiş..
yok efendim ben alıp begeneymişim..Bende demiştim o zaman alt tarafı bö dgume yanii
Sende alabilirdin diyee..Bişey demedi...
Amannn yerinde sag olsun bize hep uzak olsun baska bişey istemem..
Rabbim ne bizi ona ne de onu bize muhtac etsin

amin canım

bu arada benim kaynanamda ben evlenirken fiii tarihinden kalma bir ekmek kızartma makinesi vermişti aklıma geldi şimdi birde sararmış bir çarşaf takımı galiba kendi çeyizinden kalmaydı

hahahha bu kaynanalar antikacı oluyor galiba...
ama ben yapmam öyle gelinime yaa..
İnsanın bi şerefi var canımm
Sen üzerine duseni yap guzelce..
Kıymet bilirse ne ala..
Bilmiyorsa da bosver gitsin..
Ena zından basın egik olmaz
arkandan laf söylenmez böyle diye düşünüyorumm

bende aynen bu düşüncene katılıyorummm insanın şerefi ama meraklılar eskileri vermeye

Dilaracım aldıkların çok güzeller..Bizdede sarı örtü örterler yüzüne ama hurafe iştee eskilerden kalma:))En güzeli florosan ışığı ve anne sütü bolbol..

hurafe murafe ama ben yine de sarılı bişeyler mutlka abulunduracağım üzerinde.. eskiler çoğu konuda haklı çıkıyorlar çünkü.. yani onların yaptıklarının bir zaman sonra bilimsel bir nedeni saptanabiliyor :))) anneannem ne derse o :)))

ayy Allahım bu çocuklar duymasındaki şişko kadın beni gülmekten öldürüyo süper bi kadın ya

O kadın on numara bi kadın kızzz
Dondurmam Gaymak' ta oynuyordu daha o zaman bayılmıstım o kadınaa..
Ama ben Hürrem i actım izliyorumm
Daha yeni bölüm baslamamısken hemen bi dus alıp geceyim tv basına...

Haa bu arada resimlerine bayıldım..Allahım senden nasıl bir afet cıkacak dusunemiyorum bileee
Allah nazarlardan korusun seni ve Ela' yı...

Herkese iyi akşamlar

en azından düşünüp bişeyler yollamş... bizimkilerde daha tık yok.. ne yapacaklar çok merak ediyorum... evlenirken hiçbişey istememiştimk, durumları pek iyi değil, bi de ben öyle set falan takmam diye.. ama nikahta bir de ne göreyim, görümcelerimin elbiseleri neredeyse benim gelinliğimden pahalı.. o zaman çok sinirlenmiştim ve istememekle yaranılmayacağını anlamıştım.. ne yapacaklar çok merak ediyorum..

sanada iyi akşamlar canım çok teşekkür ederimmmm

hahah valla konuşmazsan bişey yapmazlar ben konuştum konuştum ve sonuç bebek odası

birgün süren sancımııııııı korkutma kızım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…