2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sedacım hoşgeldin tatlım bugün yine laptop kocanadaydı herhelde yokluğunu hissettim canım nasılsın öykücük nasıl

kızlar ben başka birşey duydum biçok kişiden
yenidoğan bebeğe şekerli su verince sarılık olmuyomuş siz duydunuzmu ?

canım sorma benım kayınvalıdem de şekerli da şekerli su deyip duruyo. içi yanmaz mı çocuğun ya? hem su da vermeyin diyorlar kime inanacağımızı şaşırdık

canım merhaba bi arkadaşım menun kalmamıştı.tek tek al istersen daha iyi
kızlar benim soruma niye cvp vermiosunuz çok kararsız kaldım ne yapsam aaba
bende mdf 3 kapılı çok şık bir dolap için 500 e anlaşmıştık ama hala düşünüyoruz.bakalım450 tl olabilir.

uyku setimizle pike takımımızı ekliyorumm umarım beğenirsiniz
Eki Görüntüle 133202 Eki Görüntüle 133203
çok güzel güle güle kullansın canım.karyolayı nerden aldınız kaç cm ölçülerinde?

sedacım hoşgeldin tatlım bugün yine laptop kocanadaydı herhelde yokluğunu hissettim canım nasılsın öykücük nasıl

canım hoşbulduk geçmişi okıyım dedimde.bende özlüyorum valla.ama eşime lazım oluyor o alıyor.giremediğimde bilki onda.ama napıyım ilk zamanlar kızıyordum.şimdi bişey diyemiyorum,
öykü iyi kıpır kıpır maaşallah.umarım çınarda iyidir.yarın aşıya gidiyorum cumada kontrolümüz var bakalım.
daha doktor bana şeker den veya yapılan idrar testleri falan bunlardan bahsetmemişti 3 hafta önce.şimdi nediyecek bakalım.merak ediyorum inşallah herşey normaldir.
okadar alışveriş yapıyoruz.eksik hiç bitmiyo valla....
biraz ara vericem kıyafet falan çok almıcam.
böyle işte tatlım .sende iyisindir inşallah.
tüm annelere iyi akşamlar ayrıca....ne güzel kaynatmışsınız vallahi.özellikle meyveli çikolatalı bişey varya hani ondan burda satılmıyo hiç görmedim.canım çekti ah istanbuldayken az yemezdik.

sıkma canını canım ya..biz şimdi çok heyacanlı ve hevesle birşey yaptıkça herhangi bir engel çıkınca üzülüyoruz...bende yeşil yada sarı renkli birşey gelince sinirleniyordum :) eşinde senin yanında ise sorun yok ama yinede eşi taraf yapmak iyi değil arada kalıp sıkılmasın ...güzel olan herşey seninle olsun :)

cnm bizdede 40 gün anne yalnız bırakılmaz. süpürgeyi duymadım ama kuran bebeğin başucunda olur. sarı tülbent şart zaten. bebek sarılık olmasın diye ben yüzüne örterim valla. sarılık olacaksa da olabiliyor zaten yeni doğan bebek. büyüklerin tecrübelerinden yararlanmak lazım bencede.

dilara
ben seni muhteşem yüzyıldaki hürreme çok benzetiyorum kıs. maşallah kızda güzel sen zaten güzelsin. kızını düşünemiyorum senin

nevraa
çok güldüm snm senin şu kaynana olayına

kuzum kıyamam ben sana var o canının çektiği şeyden bir ereğlinin en üst katında var birde madoada deniz kenarındaki mado biz oraya sık gidiyoruz çok hoş ben madodakini tavsiye edrim ay bende cuma şu şeker işinden hayırlısıyla kurtulursam seninle o canının çektiğini yemeye gideriz ...çpnarım iyi teyzesi bugün bebek marketten aldıklarım geldi bir süt sağma dışında tüm ihtiyaçları ordan sipariş etmiştm vallahi bu alışveriş çılgınlığını biraz abarttık biz sanki bebk doğunca hiç birşey alamıyacakmışız gibi her gördüğümüzü alıyoruz birazda burda birbirimizdwen etkileniyoruz ve eksik hiç bitmiyor annemler kızıyor artık alma diyorlar annem çok hediye gelir giysi alma artık dedi kadın birşey almaya hevesleniyor bir bakıyor ben almışım o da şaşırıyor ama bendende paydos artık almıyacam siteleri gezip etkilenmiycem

canım niye bu kadar dert ettin anlamadım canını sıkma. benım kayınvalidem de evde atamadığı ne varsa verdi bana evlenırken. hala da öyle. ben alıyorum hepsini çok sağol anne diyorum sonra da veriyorum ihtiyacı olan birine. o da kullanmadığımı görüyor içini rahatlatmak için veriyor işte dostlar alışverişte görsün:)hem o kırılmıyo hem ben sinirimi bozmamış oluyorum. eşime de hiç dert yanmıyorum neden onun yuzunden aramızı bozayım kı? akıl vermek gibi değil ama çok takma kafana eşine de yansıtma canım sonra o da senın ailene tavır alabilir.

evet canım büyükler doğru sölüyolar sağol canım o senin güzelliğin bi kaç kişi daha benzetti ona ben benzetmedim ama

bizde madoya sık gideriz ama hiç dikkat etmedim canım gideriz tabi zaten yazın parklarda sen ve ben yanımızda bebşşlerimiz öyle hayal ediyorum....
aynen öyle canım herşeyi almak istiyorum.bende biraz mola vereyim alışverişe dedim.
aldıklarının rsimlerini eklesene

Son düzenleme:
bu arada hani doğumdayken bahsediliyoya sonda mıydı ?o ne oluyor.herkez ençok ondan korkuyorum falan diyo.....

ay evet bebişlerimizi arbalarına bindirp deniz kenarında gezmek çok güzel bir hayal canım şu resim ekleme işini öğrenemedim ama en kısa sürede bu işi öğrenip hepsini çekip ekleiyecem cicler bölümüne bende özeniyorum siz attkça resimleri benimde paylaşma isteğim artıyor

bu arada hani doğumdayken bahsediliyoya sonda mıydı ?o ne oluyor.herkez ençok ondan korkuyorum falan diyo.....

canım sonda dan korkacak birşey yok bana embiryo transferinden sonra takılmıştı idrarı boşaltmak için korkulacak birşey değil yani

canım sonda dan korkacak birşey yok bana embiryo transferinden sonra takılmıştı idrarı boşaltmak için korkulacak birşey değil yani

anladım canım.
bana takılmadı.embiyo tr.sonra biliyosun acayip israr sıkışıklığı oluyo.ben 10 dak.zor dayandım hemşire bişey olmaz yapabilirsiniz dedi.ama altıma sürgü koyuldu yarım saat yaptım yavaş yavaş.en zorlandığım anlardan biriydi.ay acaba düşmüşmüdür.bisürü kötü şey düşünüyor insan.hala inanamıyorum.ne günler atlattık o 1 ay zor zorlu bir süreçti.allah isteyen herkeze versin inşallah.
bak o günleri hatırladım şimdi

amin canım rabbim kimseye evlat hasreti yaştmasın sonsuz şükürler olsun bize bu güzel duyguyu yaşattığı için inşallah sağlıkla kucağımıza alırız kuzularımızı

doğru canım bebek sarılık olduğundada bebeğe hastanede sarı ışık veriyorlar kzım doğduğunda yatmıştı hastanedede orda sarılık olan çocuklarda görmüştüm...

kızlar 25 haftalık hamileyim sağ göğsümden sarımsı renginde süt akıyor bu hafta bu ikinci oldu birşey olur mu? bilgi verirseniz çok sevinirim...

canım çok normal akması hormonların doğuma hazır östrojen progesteron ve proloktin hormonlarından oluyor bu hormonlar hamilelikte dahada artmış durumda benimde akıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…