hakkınızda hayırlısı olsun inşallah kazanır eşin sonuçlar nezaman belli oacak..[ /QUOTE]
sağol canım inşallah hayırlısıyla kazanır.şubat ayının ilk haftası açıklanır herhalde.bu arada babası kuzuma ankaradan gelirken birsürü cici almış ayyy nasıl sevdim hepsini insan bebişini içinde hayal edince çok tuhaf oluyo
kızlar ben başka birşey duydum biçok kişiden
yenidoğan bebeğe şekerli su verince sarılık olmuyomuş siz duydunuzmu ?
canım merhaba bi arkadaşım menun kalmamıştı.tek tek al istersen daha iyi
bende mdf 3 kapılı çok şık bir dolap için 500 e anlaşmıştık ama hala düşünüyoruz.bakalım450 tl olabilir.kızlar benim soruma niye cvp vermiosunuz çok kararsız kaldım ne yapsam aaba
çok güzel güle güle kullansın canım.karyolayı nerden aldınız kaç cm ölçülerinde?uyku setimizle pike takımımızı ekliyorumm umarım beğenirsiniz
Eki Görüntüle 133202 Eki Görüntüle 133203
sedacım hoşgeldin tatlım bugün yine laptop kocanadaydı herhelde yokluğunu hissettim canım nasılsın öykücük nasıl
şaka gibi ..... ne diyeceğimi bilemedim ...
benim kayın validenin eşimin sünnetlik yorgan takımını evlenirken yollaması gibi birşey olmuş :))))
Herkese merhaba...
TEmizlik yaptım oglumun odasını dolabını duzenledim...
Cok yoruldum ama cicileri dolaba yerleştirmek cook zevkli :))
Ama bişey oldu cook sinirim bozuldu kızlar yaaa
Kaynanam en son bana kalmaya geldigi zaman ördügü yelekleri getirmişti..
Hepsi kocaman en erken 3 yasında giyebilir ve içlerinde bi tane eflatun yelek var..
Ciciler bölümüne koydum göründe gülün yanii..
Oglana örülcek sey mii.
Ayy hadi ördüklerini gectim baktım bi poset daha cıktı...
Dedim acaba bu ne....:26::26:
Ayy bi baktımm içinde 2 tane beyaz yemeni,
bi tane kese,bikaç tanede kusma mendili..Hepsi nasıl eski.Yemenilerden biri pas olmus..Hani sandıkta duran seyler sandık lekesi olur ya...Hayy allahım yaa zorla gunaha soktu saydım söylendim..
Bir de eşimin babaannesinin eltiminm cocukları için ördügü kocaman ve kalın bi kazak koymus torbaya igrenc bi patikle birlikte..Eltim begenmeyip geri göndermişti almıs onları bana getirmiş...
Allah askına Erzurum da mı yasıyoruz o koca kalın kazakları napayım ben İzmir gibi bi yerde
Aldım hepsini posete doldurup çöpe attım..Bi tek ördügü iki yelek kaldı bir de beyaz bi patik...
Aslında cok becerikli bi kadın istese neler yapar ama ördeükleri cok kötü cook..Bi tane hazır bi yelek almıs eşim ve ben en cok onu sevdik..
Valla eşim arayınca söyledim böle böle dedim attım hepsini...O da sinir oldu...Sıkıyosa sorsun bana noldu o getirdiklerim diye..Biliyorum ben diyecegimi ona
evet canım birde o 40lık dönemde bebeğin baş ucunda süpürge ve kuran olması gerekiymuş ve 40 gün annenin tek kalmaması gerekiyomuş ama ben buna inanıyorum çünkü bi çok tanıdığım 40lıkken yalnız kalınca kötü şeyler görmüş
kuzum kıyamam ben sana var o canının çektiği şeyden bir ereğlinin en üst katında var birde madoada deniz kenarındaki mado biz oraya sık gidiyoruz çok hoş ben madodakini tavsiye edrim ay bende cuma şu şeker işinden hayırlısıyla kurtulursam seninle o canının çektiğini yemeye gideriz ...çpnarım iyi teyzesi bugün bebek marketten aldıklarım geldi bir süt sağma dışında tüm ihtiyaçları ordan sipariş etmiştm vallahi bu alışveriş çılgınlığını biraz abarttık biz sanki bebk doğunca hiç birşey alamıyacakmışız gibi her gördüğümüzü alıyoruz birazda burda birbirimizdwen etkileniyoruz ve eksik hiç bitmiyor annemler kızıyor artık alma diyorlar annem çok hediye gelir giysi alma artık dedi kadın birşey almaya hevesleniyor bir bakıyor ben almışım o da şaşırıyor ama bendende paydos artık almıyacam siteleri gezip etkilenmiycemcanım merhaba bi arkadaşım menun kalmamıştı.tek tek al istersen daha iyi
bende mdf 3 kapılı çok şık bir dolap için 500 e anlaşmıştık ama hala düşünüyoruz.bakalım450 tl olabilir.
çok güzel güle güle kullansın canım.karyolayı nerden aldınız kaç cm ölçülerinde?
canım hoşbulduk geçmişi okıyım dedimde.bende özlüyorum valla.ama eşime lazım oluyor o alıyor.giremediğimde bilki onda.ama napıyım ilk zamanlar kızıyordum.şimdi bişey diyemiyorum,
öykü iyi kıpır kıpır maaşallah.umarım çınarda iyidir.yarın aşıya gidiyorum cumada kontrolümüz var bakalım.
daha doktor bana şeker den veya yapılan idrar testleri falan bunlardan bahsetmemişti 3 hafta önce.şimdi nediyecek bakalım.merak ediyorum inşallah herşey normaldir.
okadar alışveriş yapıyoruz.eksik hiç bitmiyo valla....
biraz ara vericem kıyafet falan çok almıcam.
böyle işte tatlım .sende iyisindir inşallah.
tüm annelere iyi akşamlar ayrıca....ne güzel kaynatmışsınız vallahi.özellikle meyveli çikolatalı bişey varya hani ondan burda satılmıyo hiç görmedim.canım çektiah istanbuldayken az yemezdik.
Herkese merhaba...
TEmizlik yaptım oglumun odasını dolabını duzenledim...
Cok yoruldum ama cicileri dolaba yerleştirmek cook zevkli :))
Ama bişey oldu cook sinirim bozuldu kızlar yaaa
Kaynanam en son bana kalmaya geldigi zaman ördügü yelekleri getirmişti..
Hepsi kocaman en erken 3 yasında giyebilir ve içlerinde bi tane eflatun yelek var..
Ciciler bölümüne koydum göründe gülün yanii..
Oglana örülcek sey mii.
Ayy hadi ördüklerini gectim baktım bi poset daha cıktı...
Dedim acaba bu ne....:26::26:
Ayy bi baktımm içinde 2 tane beyaz yemeni,
bi tane kese,bikaç tanede kusma mendili..Hepsi nasıl eski.Yemenilerden biri pas olmus..Hani sandıkta duran seyler sandık lekesi olur ya...Hayy allahım yaa zorla gunaha soktu saydım söylendim..
Bir de eşimin babaannesinin eltiminm cocukları için ördügü kocaman ve kalın bi kazak koymus torbaya igrenc bi patikle birlikte..Eltim begenmeyip geri göndermişti almıs onları bana getirmiş...
Allah askına Erzurum da mı yasıyoruz o koca kalın kazakları napayım ben İzmir gibi bi yerde
Aldım hepsini posete doldurup çöpe attım..Bi tek ördügü iki yelek kaldı bir de beyaz bi patik...
Aslında cok becerikli bi kadın istese neler yapar ama ördeükleri cok kötü cook..Bi tane hazır bi yelek almıs eşim ve ben en cok onu sevdik..
Valla eşim arayınca söyledim böle böle dedim attım hepsini...O da sinir oldu...Sıkıyosa sorsun bana noldu o getirdiklerim diye..Biliyorum ben diyecegimi ona
canım merhaba bi arkadaşım menun kalmamıştı.tek tek al istersen daha iyi
bende mdf 3 kapılı çok şık bir dolap için 500 e anlaşmıştık ama hala düşünüyoruz.bakalım450 tl olabilir.
çok güzel güle güle kullansın canım.karyolayı nerden aldınız kaç cm ölçülerinde?
teşekkür ederiz canım o uyku setinin üstündeki resim aldığımız karyola değil benim daha odam gelmedi şubat sonu gibi gelicek galiba
canım hoşbulduk geçmişi okıyım dedimde.bende özlüyorum valla.ama eşime lazım oluyor o alıyor.giremediğimde bilki onda.ama napıyım ilk zamanlar kızıyordum.şimdi bişey diyemiyorum,
öykü iyi kıpır kıpır maaşallah.umarım çınarda iyidir.yarın aşıya gidiyorum cumada kontrolümüz var bakalım.
daha doktor bana şeker den veya yapılan idrar testleri falan bunlardan bahsetmemişti 3 hafta önce.şimdi nediyecek bakalım.merak ediyorum inşallah herşey normaldir.
okadar alışveriş yapıyoruz.eksik hiç bitmiyo valla....
biraz ara vericem kıyafet falan çok almıcam.
böyle işte tatlım .sende iyisindir inşallah.
tüm annelere iyi akşamlar ayrıca....ne güzel kaynatmışsınız vallahi.özellikle meyveli çikolatalı bişey varya hani ondan burda satılmıyo hiç görmedim.canım çektiah istanbuldayken az yemezdik.
cnm bizdede 40 gün anne yalnız bırakılmaz. süpürgeyi duymadım ama kuran bebeğin başucunda olur. sarı tülbent şart zaten. bebek sarılık olmasın diye ben yüzüne örterim valla. sarılık olacaksa da olabiliyor zaten yeni doğan bebek. büyüklerin tecrübelerinden yararlanmak lazım bencede.
dilara ben seni muhteşem yüzyıldaki hürreme çok benzetiyorum kıs.maşallah kızda güzel sen zaten güzelsin. kızını düşünemiyorum senin
nevraa çok güldüm snm senin şu kaynana olayına
bizde madoya sık gideriz ama hiç dikkat etmedim canım gideriz tabi zaten yazın parklarda sen ve ben yanımızda bebşşlerimiz öyle hayal ediyorum....kuzum kıyamam ben sana var o canının çektiği şeyden bir ereğlinin en üst katında var birde madoada deniz kenarındaki mado biz oraya sık gidiyoruz çok hoş ben madodakini tavsiye edrim ay bende cuma şu şeker işinden hayırlısıyla kurtulursam seninle o canının çektiğini yemeye gideriz ...çpnarım iyi teyzesi bugün bebek marketten aldıklarım geldi bir süt sağma dışında tüm ihtiyaçları ordan sipariş etmiştm vallahi bu alışveriş çılgınlığını biraz abarttık biz sanki bebk doğunca hiç birşey alamıyacakmışız gibi her gördüğümüzü alıyoruz birazda burda birbirimizdwen etkileniyoruz ve eksik hiç bitmiyor annemler kızıyor artık alma diyorlar annem çok hediye gelir giysi alma artık dedi kadın birşey almaya hevesleniyor bir bakıyor ben almışım o da şaşırıyor ama bendende paydos artık almıyacam siteleri gezip etkilenmiycem
bizde madoya sık gideriz ama hiç dikkat etmedim canım gideriz tabi zaten yazın parklarda sen ve ben yanımızda bebşşlerimiz öyle hayal ediyorum....
aynen öyle canım herşeyi almak istiyorum.bende biraz mola vereyim alışverişe dedim.
aldıklarının rsimlerini eklesene
bu arada hani doğumdayken bahsediliyoya sonda mıydı ?o ne oluyor.herkez ençok ondan korkuyorum falan diyo.....
canım sonda dan korkacak birşey yok bana embiryo transferinden sonra takılmıştı idrarı boşaltmak için korkulacak birşey değil yani
amin canım rabbim kimseye evlat hasreti yaştmasın sonsuz şükürler olsun bize bu güzel duyguyu yaşattığı için inşallah sağlıkla kucağımıza alırız kuzularımızıanladım canım.
bana takılmadı.embiyo tr.sonra biliyosun acayip israr sıkışıklığı oluyo.ben 10 dak.zor dayandım hemşire bişey olmaz yapabilirsiniz dedi.ama altıma sürgü koyuldu yarım saat yaptım yavaş yavaş.en zorlandığım anlardan biriydi.ay acaba düşmüşmüdür.bisürü kötü şey düşünüyor insan.hala inanamıyorum.ne günler atlattık o 1 ay zor zorlu bir süreçti.allah isteyen herkeze versin inşallah.
bak o günleri hatırladım şimdi
kızlar bu arada annem bol bol sarılı yelekler falan örüyordu hatta pike takımını bile sarı almıştı sordum neden sarı alıyorsun diye bebek sarılık olmasın diye dedii mutlaka sarı bişey bulundurulması gerekiyormuş
kızlar 25 haftalık hamileyim sağ göğsümden sarımsı renginde süt akıyor bu hafta bu ikinci oldu birşey olur mu? bilgi verirseniz çok sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?