2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selammmmmm kızlarrrrr;
canım çok haklısın al bendende okadar.bizimkilerde aynı.ben bugun alışveriş yaptım daha erken fazla bişey alma diolar.ya almıyosunuz madem karışmayın bari dimi çok sinir oldum..hala sen şunu alma biz alırız yok ilk torunları yaaaaaaaaaaaaaa.hiç ihiyacım yok hepsini eşimle alcam kimsenin bişeyini istemiyorum.yerinde sağolsunlar .:84:

eslemnaz cnm nasılsın? bebeğin nasıl. :80:
çok mersi canım.çok şükür halime bugun bebeğime çokk guzel şeyler aldım en kısa zamanda ekleyeceğim.bebeğimde ii çok şükür.arada annesine ben burdayım diyip onu mutlu ediyo.sen nasılsın eymenimiz nasıl bakalım??

aa merak ettim şimdi. eklede görelim cnm. bizde iyiyiz çok şükür.
karar verdinizmi isim konusunda

aa merak ettim şimdi. eklede görelim cnm. bizde iyiyiz çok şükür.
karar verdinizmi isim konusunda

ben eymende kararlıyım ama eşim biraz gönülsüz sanırım.oda başka araştır bakayım belki oda daha içime siner bu okadar sinmedi dedi en son.ama ben çok istersem kırmaz fakat onunda istediği bi isimde olursa daha iyi olur die düşünüyorum.yani anlıyacağın muallakta kaldı bizim isim

merhaba kızlar..

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
eskiye bakmadım inş. herkes çok iyidir...
benim hastalığı devam eden arkadaşlara acil şifalar diliyorum...

Herkese selamlarr..
Bir gün girmedim döktürmüşsünüz yine.

Kızlar gecelikten bahsetmişsiniz.Önden açılacak şekilde düğmeli olsun yeter.Evde de hep rahat emzirebileceğiniz kıyafetler arayacaksınız

Ben de kızımı anneme bırakıp da gidemedim sağık ocağına aşıya.Halbuki iki dakikalık mesafe eve.Bahanem var işte
Ayrıca mazaretim var.Hamileyim ben

edolina ..merhaba canım ..
oku oku bitmiyor gerçektende gündüzleri giremiyorum
geceleri ancak okuyorum;
ilk aşınmı olacak 2. mi? ben 2. yi yaptırıcam şubat 8 de..
ihmal etme 2 dak. lık iş fazlada beklemezssin zaten ben ilk aşıdan pek olumsuz etkilenmedim .
sende etkilenmessin inş.

balcı naber canım nasılsın?

sedacım canım yaaa ne günlerdi şimdi hatırlattın bana...
hamdolsun herşeye değer kuzucuklarımız...
hele idrarı tutmak çok fena bişey bende sürgü ile yapmıştım.sonda takıldığını hiç duymadım..
nerde olmuştu tedavin?
o günler aklıma gelince inanamıyorum gebeliğime..

kızlarrrrr bana yardımcı olurmusunuz kıyaft haricinde bebeişlerinize neler aldınızzzz benim eksiğim varmı diye araştırma yapıyorumda her site farklı yardımcı olursanız sevinirimm
canım ben daha önce yazmıstım daha once yazdıgım mesajlar kısmından bulabılırsın ya da ıstersen yollarım tekrar

canım sagol ıyıyım allaha sukur sen de iyisindir inşallah saatlerdır gecmısı okuyordum anca gördüm yazdıgını kusura bakma

günaydın kızlar. erkenden kalktım kahvaltımı bile yaptım. bu arada dün 100 luk şeker yuklemem vardı ama ben şekeri içtikten sonra bir güzel kusunca test iptal oldu boşuna gitmiş oldum. bu arada ilk yuklemede 148 çıkmıştı dr bıraz yuksek demişti. dun gıttığımde de diyetısyene yönlendırdı bir dikkat et ben çok önemsemıyorum fazla yuksek değil dedi. aranızda benım gıbı şekeri yuksek çıkan var mı?

Canım bizimde aynı sizinki gibi bende Eymen ismini buldum eşimin pek içine sinmedi söylemesi zor akılda kalacak bi isim değil dedi kendisi Derin ismini beğeniyor bende ona sıcak bakmıyorum kararsız kaldım sonuçta anne -baba olarak ikimizinde hoşuna giden bi isim olması daha iyi olacak araştırmaya devam

BAHARNAZ Günaydınn
genelde geçmişi okumaya fırsatım olmuyordu okuyamıyodum
ama bugün ne hikmetse okudum
ya bende ilk doğduğundamı sonramı şekerli su veriliyo bilmiyroum
bende karşıyım sütten başka bişey verilmesine ama bir yandan da düşünüyorum
eskiler bunu böyle yapmış zarar görmemiş acaba mı diyorum yani
ama yok cesaret edemem heralde

canım sorma benım kayınvalıdem de şekerli da şekerli su deyip duruyo. içi yanmaz mı çocuğun ya? hem su da vermeyin diyorlar kime inanacağımızı şaşırdık

ya eskiler böyle yapmış
eskiden hastane yok doktor yok florasan yok ne yapıyomuş annelerimiz:26::26:

aral günaydınnn
sen sitedeki alışverişten etkilenip fazla almaktan şikayetçisin
asıl sorun daha büyük etkilenip alamayanlar var
onuda geçtim almak isteyipde bulunduğu ilde yada ilçede ( 3 büyük il dışında aramızda olanlar var )bulamayanlar var
bence bu alışverişe bu sayfadan değilde ciciler bölümünden devam edilse daha iyi daha adil olur
nacizane fikrim bu :97::97:

günaydıınnnn
oh afiyet olsun yaraşın bebişine
ben şeker testimi yaptırmadım daha ne olacak bilmiyorum

simgeseellll
2 isimde çok güzel
inş.hayırlısı hangisi ise o olsunn :97:

günaydınnnn
mutlu sabahlar

günaydıınnn
teşk.ler sanada mutlu sabahlarrrrr

günaydın herkeze sabah şerifleriniz hayırlı olsun :)
keyifler nasıl dünden beri ben dün akşam yine çok sancılandım annemdeydik anacığım bol bol tedavi uyguladı bana üşütmüşsün sen dedi sıcak su torbası ile gezdim tüm gece şükür bu sabah kalktım biraz sancım azalmıştı iş yerine getirdim sıcaksu torbamı şöle bi sakinlesin etraf ayaklarımın altına koyacağım sıcacık ohh bugün benim gebeliğe hazırlık kursum başlıyor arkadaşlar akşam 6 da ama eşimin toplantısı varmış gidemeyebiliriz dedi daha ilk günden kaçırmış olacağım yinede kısmet eğer gidersem yarın sizi bilgilendiririm orda öğrendiklerimi burda paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…