hahahha bu kaynanalar antikacı oluyor galiba...
ama ben yapmam öyle gelinime yaa..
İnsanın bi şerefi var canımm
Sen üzerine duseni yap guzelce..
Kıymet bilirse ne ala..
Bilmiyorsa da bosver gitsin..
Ena zından basın egik olmaz
arkandan laf söylenmez böyle diye düşünüyorumm
çok mersi canım.çok şükür halime bugun bebeğime çokk guzel şeyler aldım en kısa zamanda ekleyeceğim.bebeğimde ii çok şükür.arada annesine ben burdayım diyip onu mutlu ediyo.sen nasılsın eymenimiz nasıl bakalım??eslemnaz cnm nasılsın? bebeğin nasıl. :80:
çok mersi canım.çok şükür halime bugun bebeğime çokk guzel şeyler aldım en kısa zamanda ekleyeceğim.bebeğimde ii çok şükür.arada annesine ben burdayım diyip onu mutlu ediyo.sen nasılsın eymenimiz nasıl bakalım??
aa merak ettim şimdi. eklede görelim cnm. bizde iyiyiz çok şükür.
karar verdinizmi isim konusunda
Herkese selamlarr..
Bir gün girmedim döktürmüşsünüz yine.
Kızlar gecelikten bahsetmişsiniz.Önden açılacak şekilde düğmeli olsun yeter.Evde de hep rahat emzirebileceğiniz kıyafetler arayacaksınız
Ben de kızımı anneme bırakıp da gidemedim sağık ocağına aşıya.Halbuki iki dakikalık mesafe eve.Bahanem var işte
Ayrıca mazaretim var.Hamileyim ben
anladım canım.
bana takılmadı.embiyo tr.sonra biliyosun acayip israr sıkışıklığı oluyo.ben 10 dak.zor dayandım hemşire bişey olmaz yapabilirsiniz dedi.ama altıma sürgü koyuldu yarım saat yaptım yavaş yavaş.en zorlandığım anlardan biriydi.ay acaba düşmüşmüdür.bisürü kötü şey düşünüyor insan.hala inanamıyorum.ne günler atlattık o 1 ay zor zorlu bir süreçti.allah isteyen herkeze versin inşallah.
bak o günleri hatırladım şimdi
canım ben daha önce yazmıstım daha once yazdıgım mesajlar kısmından bulabılırsın ya da ıstersen yollarım tekrarkızlarrrrr bana yardımcı olurmusunuz kıyaft haricinde bebeişlerinize neler aldınızzzz benim eksiğim varmı diye araştırma yapıyorumda her site farklı yardımcı olursanız sevinirimm
edolina ..merhaba canım ..
oku oku bitmiyor gerçektende gündüzleri giremiyorum
geceleri ancak okuyorum;
ilk aşınmı olacak 2. mi? ben 2. yi yaptırıcam şubat 8 de..
ihmal etme 2 dak. lık iş fazlada beklemezssin zaten ben ilk aşıdan pek olumsuz etkilenmedim .
sende etkilenmessin inş.
balcı naber canım nasılsın?
ben eymende kararlıyım ama eşim biraz gönülsüz sanırım.oda başka araştır bakayım belki oda daha içime siner bu okadar sinmedi dedi en son.ama ben çok istersem kırmaz fakat onunda istediği bi isimde olursa daha iyi olur die düşünüyorum.yani anlıyacağın muallakta kaldı bizim isim
semaysem çıktın sanırım
geçmişi sabah geldiğinde okurmusun bilmiyorum canım Fakat şekerli su 1 çay kaşığıda olsa verilmemesi gerekiyormuş, bebek süt almayabiliyormuş, bazı arkadaşlarda yazmış bebeğin alması gerekn şeyi anne sütü özelliklede o ilk sütü vermek gerek.
canım sorma benım kayınvalıdem de şekerli da şekerli su deyip duruyo. içi yanmaz mı çocuğun ya? hem su da vermeyin diyorlar kime inanacağımızı şaşırdık
kuzum kıyamam ben sana var o canının çektiği şeyden bir ereğlinin en üst katında var birde madoada deniz kenarındaki mado biz oraya sık gidiyoruz çok hoş ben madodakini tavsiye edrim ay bende cuma şu şeker işinden hayırlısıyla kurtulursam seninle o canının çektiğini yemeye gideriz ...çpnarım iyi teyzesi bugün bebek marketten aldıklarım geldi bir süt sağma dışında tüm ihtiyaçları ordan sipariş etmiştm vallahi bu alışveriş çılgınlığını biraz abarttık biz sanki bebk doğunca hiç birşey alamıyacakmışız gibi her gördüğümüzü alıyoruz birazda burda birbirimizdwen etkileniyoruz ve eksik hiç bitmiyor annemler kızıyor artık alma diyorlar annem çok hediye gelir giysi alma artık dedi kadın birşey almaya hevesleniyor bir bakıyor ben almışım o da şaşırıyor ama bendende paydos artık almıyacam siteleri gezip etkilenmiycem
günaydın kızlar. erkenden kalktım kahvaltımı bile yaptım. bu arada dün 100 luk şeker yuklemem vardı ama ben şekeri içtikten sonra bir güzel kusunca test iptal olduboşuna gitmiş oldum. bu arada ilk yuklemede 148 çıkmıştı dr bıraz yuksek demişti. dun gıttığımde de diyetısyene yönlendırdı bir dikkat et ben çok önemsemıyorum fazla yuksek değil dedi. aranızda benım gıbı şekeri yuksek çıkan var mı?
Canım bizimde aynı sizinki gibi bende Eymen ismini buldum eşimin pek içine sinmedi söylemesi zor akılda kalacak bi isim değil dedi kendisi Derin ismini beğeniyor bende ona sıcak bakmıyorum kararsız kaldım sonuçta anne -baba olarak ikimizinde hoşuna giden bi isim olması daha iyi olacak araştırmaya devam
günaydınnnn
mutlu sabahlar
kızlar sağolun ama kalmamış heralde çok üzüldüm
günaydınnnn
:92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?