günaydın herkeze sabah şerifleriniz hayırlı olsun :)
keyifler nasıl dünden beri ben dün akşam yine çok sancılandım annemdeydik anacığım bol bol tedavi uyguladı bana üşütmüşsün sen dedi sıcak su torbası ile gezdim tüm gece şükür bu sabah kalktım biraz sancım azalmıştı iş yerine getirdim sıcaksu torbamı şöle bi sakinlesin etraf ayaklarımın altına koyacağım sıcacık ohh bugün benim gebeliğe hazırlık kursum başlıyor arkadaşlar akşam 6 da ama eşimin toplantısı varmış gidemeyebiliriz dedi daha ilk günden kaçırmış olacağımyinede kısmet eğer gidersem yarın sizi bilgilendiririm orda öğrendiklerimi burda paylaşırım
keyifler nasıl dünden beri ben dün akşam yine çok sancılandım annemdeydik anacığım bol bol tedavi uyguladı bana üşütmüşsün sen dedi sıcak su torbası ile gezdim tüm gece şükür bu sabah kalktım biraz sancım azalmıştı iş yerine getirdim sıcaksu torbamı şöle bi sakinlesin etraf ayaklarımın altına koyacağım sıcacık ohh bugün benim gebeliğe hazırlık kursum başlıyor arkadaşlar akşam 6 da ama eşimin toplantısı varmış gidemeyebiliriz dedi daha ilk günden kaçırmış olacağımyinede kısmet eğer gidersem yarın sizi bilgilendiririm orda öğrendiklerimi burda paylaşırım
duncan cım o sepet takımının filli olanı var koçtaşta istersen birde oraya bak cnm
:2:21 ....... GÜNAYDIN hanımlar......... :2 1::2 1: :2
Sağolasın canım bakıcam
anammm kıs sen burdamısın??gitmiyomusun bugün gezmeye bakemm
Yok anam bugün sizinleyim kurtuluşunuz yok benden
Yok anam bugün sizinleyim kurtuluşunuz yok benden
günaydınnn güzeller ...
Günaydın Güzel Hatunlar; Nasılsınız?
Ben çok heyecanlıyım 1 aydan beri kızımı görmüyordum cumartesi ayrıntılım var bol bol görürüm inşallah minnoşumu:))
Kızlar ben kızımın 2.adını Sultan koymak istiyorum Babaannemin adı ona uygun bir isim bulamadık ?
Bade Sultan veya Ezgi Sultan diyoruz ama?
Sizlerden fikir alabilirmiyim ?
Günaydın Güzel Hatunlar; Nasılsınız?
Ben çok heyecanlıyım 1 aydan beri kızımı görmüyordum cumartesi ayrıntılım var bol bol görürüm inşallah minnoşumu:))
Kızlar ben kızımın 2.adını Sultan koymak istiyorum Babaannemin adı ona uygun bir isim bulamadık ?
Bade Sultan veya Ezgi Sultan diyoruz ama?
Sizlerden fikir alabilirmiyim ?
günaydıınnnn
2 isimde çok güzel
inş.hayırlısı hangisi ise o olsunn :97:
Günaydın arkadaşlar Semaysem 2 isimde güzelde Derin sanki kız ismi gibi değil mi?
günaydıınnnn
2 isimde çok güzel
inş.hayırlısı hangisi ise o olsunn :97:
Günaydın arkadaşlar Semaysem 2 isimde güzelde Derin sanki kız ismi gibi değil mi?
evet derin ismi kıs ismi duyunca bende şaşırdım bozuntuya vermedimm
sen eşne kız ismi olduğunu söyle
anında vazgeçer
BAHARNAZ Günaydınn
genelde geçmişi okumaya fırsatım olmuyordu okuyamıyodum
ama bugün ne hikmetse okudum
ya bende ilk doğduğundamı sonramı şekerli su veriliyo bilmiyroum
bende karşıyım sütten başka bişey verilmesine ama bir yandan da düşünüyorum
eskiler bunu böyle yapmış zarar görmemiş acaba mı diyorum yani
ama yok cesaret edemem heralde
ya eskiler böyle yapmış
eskiden hastane yok doktor yok florasan yok ne yapıyomuş annelerimiz:26::26:
aral günaydınnn
sen sitedeki alışverişten etkilenip fazla almaktan şikayetçisin
asıl sorun daha büyük etkilenip alamayanlar var
onuda geçtim almak isteyipde bulunduğu ilde yada ilçede ( 3 büyük il dışında aramızda olanlar var )bulamayanlar var
bence bu alışverişe bu sayfadan değilde ciciler bölümünden devam edilse daha iyi daha adil olur
nacizane fikrim bu :97::97:
semaysem haklısın canım sana katılıyorum bu alışveriş muhabbeti cicler bölümüne taşınsa çok daha iyi olur neticede alan var alamayan var aslında bende bir ilçede oturuyorum netten sipariş ediyorum çoğu şeyi ve biribirimizden çok etkileniyoruz ben artık bir süre ara vericem zaten annemlrede abarttın diye kızdılar allahım tüm kuzulara ciclerini güzel günlerde sağlıkl giydirmeyi nasip etsin.....GÜZEL ANNELR NASILSINIZ BAKALIM....TUĞBİŞİM dünden beri seninle bir yazışamadık gitti ben sana bir kaç kere yazdım sen görmeridin geçmiş olsun tatlım dikkat kendşne sıcak tut kendini
evet canım bencede öyle herkesin maddi imkanları yeterli olmayabiliyor ve özenir insan muhakak birde konu evlat olunca herşeyi almak istiyor insan hiç birşeyden mağdur olmasın istiyor ama şunuda belirtmeliyimki ciciler bölümünde bebişlerin ciclerine bakmakta içimi açıyor çok hoşuma gidiyorARAL
hayırlısı olsun inş.
ben çok hassasımmm sanırım bu konularda ama alamayanlarada imkanı olmayanlarada çok üzülüyorumm
amin aminn inş.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?