2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın fıstıkımmmmm
gebeliğe hazılrık mı kızzz bitti bitecek gebelik ne hazırlığı? anneliğe hazıllık olmasın sakın o?

geçmiş olsun agrın nerde ki...gögsünmü agrıyor? sen kimseye bakma sıcak su iyi geldiyse boş ver yap gitisn :)

GÜNAYDINLARRRRRR.......................
rapunzeln+
daphne06
srp_kmy82
navyperi
rucan
dafnetugba
CerenliYagmur
simgesel
semaysem

kızlar bugün sağlık ocağına gitcem çağırmışlardı hiç gidesimde yok açıkcası şimdi ordaki hemşire yok tansiyonun biraz yüksek yok bacakların şişmiş flan deyip asabımı bozcak yinede gidicem

hadi bakalım kursa eşinde gelecekse eğlenceli olur..izmirde bende araştırmıştım o kursu hamile kalınca içeriğine baktım nette hepsi fazlası ile görsel olarak var..birde bi kitap okuyorum oda çok iyi ..ondan da öte yeni doğum yapmış arkadaşım çok gün aşırı hepsini görüyorum elimde büyüyorlar oda kurs gibi oldu ...
ama eşimle senin yaptıgın gibi gitmek güzel olurdu ne yalan söleyim..kitabı kendim okuyorum bak bu varmış diyince eşime bakalım bizim kıza sökcekmi diyor :)

Günaydın Güzel Hatunlar; Nasılsınız?

Ben çok heyecanlıyım 1 aydan beri kızımı görmüyordum cumartesi ayrıntılım var bol bol görürüm inşallah minnoşumu:))

Kızlar ben kızımın 2.adını Sultan koymak istiyorum Babaannemin adı ona uygun bir isim bulamadık ?

Bade Sultan veya Ezgi Sultan diyoruz ama?

Sizlerden fikir alabilirmiyim ?

Yok anam bugün sizinleyim kurtuluşunuz yok benden

süper

günaydınnn güzeller ...

günaydın tatlımmm

günaydın cicim ben bikaçtane sultan biliyorum hepsininde tam adı esma sultan

babaanneni çok seviyor olmasın..bende annaanenme çok düşkündüm babaannem mi hiç görmedim...adı şadiye bende şadiye koyacagım ama nufusunda yazmıcak sadece adı ezanla okunurken telafuz edicem göbek adı gibi....

vallha ben BADE ismini seviyorum ...keza bade koyacağım :) sultan her ismin yanına olur...SULTAN sonuçta :)

semaysem haklısın canım sana katılıyorum bu alışveriş muhabbeti cicler bölümüne taşınsa çok daha iyi olur neticede alan var alamayan var aslında bende bir ilçede oturuyorum netten sipariş ediyorum çoğu şeyi ve biribirimizden çok etkileniyoruz ben artık bir süre ara vericem zaten annemlrede abarttın diye kızdılar allahım tüm kuzulara ciclerini güzel günlerde sağlıkl giydirmeyi nasip etsin.....GÜZEL ANNELR NASILSINIZ BAKALIM....TUĞBİŞİM dünden beri seninle bir yazışamadık gitti ben sana bir kaç kere yazdım sen görmeridin geçmiş olsun tatlım dikkat kendşne sıcak tut kendini

kızlar bu arada dün unnado nun polar battaniyelerini sormuştunuz

ben sabah maillerime bakarken kampanyayı gördüm siteyi incelerken
birde ne göreyimmm
bana hediye gelmişti bu takımdan ay ve yıldızlı olan desenden krem rengi o zaman bebişimin cinsiyetinden emin değildik çok güzel kaliteli bir ürün
polar battaniye çarşaf ve bir adet yastık kılıfı var bilginize
battaniye bebek battaniye olmasına rağmen büyük boy
çarşafıda lastikli bebek karyolası ölçülerinde sanırım

ARAL
hayırlısı olsun inş.
ben çok hassasımmm sanırım bu konularda ama alamayanlarada imkanı olmayanlarada çok üzülüyorumm
amin aminn inş.....

ARAL
hayırlısı olsun inş.
ben çok hassasımmm sanırım bu konularda ama alamayanlarada imkanı olmayanlarada çok üzülüyorumm
amin aminn inş.....
evet canım bencede öyle herkesin maddi imkanları yeterli olmayabiliyor ve özenir insan muhakak birde konu evlat olunca herşeyi almak istiyor insan hiç birşeyden mağdur olmasın istiyor ama şunuda belirtmeliyimki ciciler bölümünde bebişlerin ciclerine bakmakta içimi açıyor çok hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…