2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

süper

günaydın tatlımmm

günaydın cicim ben bikaçtane sultan biliyorum hepsininde tam adı esma sultan

Esma Sultan'da güzelmiş

dediğin doğru çokmu iddali olur sizce ismi..

günaydın çınarın güzel annesi
tupbişciğinde sana yazdı aslında ama sende onu görmedin

Canlarım günaydınnnn

bugün çok hastayım boğazım şişmiş. ve akşamada misafirim var. cidden vucudum kırılıyor. off tam zamanı değil mi

dilara, sakın ilk doğduğunda sarı giydirme.

Kızlar, ben 4 lü test için kızılaya gidiyordum. sabah sıramın gelmesini bekliyorum oturduğum yerin çaprazında çocuk doktoru varmış. bir hemşire sinirli sinirli saydıra saydıra çıktı ve aynen şunu dedi kadınlara bakarak "kim size bebek sarılık olmasın diye sarı giydirin dedi, bebeğe sarı giydiriyorsunuz sarılık olduğu anlaşılmıyor." ardından beze sarılı bir bebek yanında gençten annesi ağlaya ağlaya çıktı. meğerse kadın yüzüne sarı tül örtüp sarı giydire giydire sarılık olduğu anlaşılmamış. ambulansla yoğun bakım ünitesi olan bir yere sevk ettiler çok etkilendim. kayınvalidemde sarı alıcaktı anlatınca bu olayı katiyen almam dedi. bu olay eşimin yanında cereyan ettiği için eşim bile sarıya gitsin elim direkt uyarıyor. tamamen hurafeymiş.

günaydın çınarın güzel annesi
tupbişciğinde sana yazdı aslında ama sende onu görmedin
sanada günaydın tatlişkom çınarın nasıl iyimi..benim çınarım iyi çok şükür öpüyor ellerinden tuğbişte bana yazmış görmemişim canım senin tahlilllerde güzel çıkmış gözünaydın vallahi şekeri atlatman iyi olmuş bende de polikistikover var yani insilün direncim düşük ondan zaten gebelik şekeri çıkma ihtimali dah yüksekti bakalım yarın netleşecek durum sende polikistik over liydin değilmi çok şükür şekerin çıkmamış

elbise paylaşımı konusuna gelince, ben kampanyaların ve uygun yerlerin isimlerinin paylaşılmasını istiyorum kendi adıma. açıkcası beni, burda alınan kıyafetler etkilemiyor. eminönüne gittiğimden beri 1 çöp almadım oğluma tam 1 ay oldu. tabi ben almıyorum diye etkilenmeyen olmaz diye bir durum yok. semaysemin fikri mantıksız gelmedi

bunun dışında en önemli konu topikte yemek içmek konuşulması. açıkcası hiç aşermiyorum ama aşerenler ve işyerlerinde imkanları olmayanlar için uyarmak istedim. lütfen beni yanlış anlayıp kırılmayın. eminim ki siz de farkında olmadan konuşuyorsunuz

herkeslere günaydınlarrrr keyifli bigün başlıyo sanki ne dersiniz sabah çok mutlu kalktım
zonox cum neden ilk doğduğunda sarı giydirmiyim
bu ara geçmişe bakamadım umarım çok ilerlememişsinizdir

günaydın tatlım çok geçmiş olsun allahım acil şifalar versin kuzum ertele misafirlerini dinlen bir kaç gün daha sonra alırsın hem hasta hemde hamilesin anlayışla karşılar misafirlerin bence zonoxcum bu sarılı giydirme örtma işini bilmiyordum bende annemden sarı tülbent istiyecektim yüzünü örtmek için öğrendiğim iyi oldu çok sağol

bende inanamıyorum canım.umut tüp bebekte gördüm tedaviyi.

ezgi sultan güzel bence....

herkeze günaydın güzel anneler........
benimde aşım var bugün:84::84:

çok geçmiş olsun canım inş. çok çabuk atlatırsın.. bende geçenlerde öyleydim şimdi çok şükür daha iyi sayılırım ama havalar malum ne kadar korusakta kendimizi üşütüyoruz..

evet sarılık için bende duydum ama bizdede sadece sarı bi tülbent örterler uyurken sarı giydirmezler arkadaşımın çocuğu florasan ile iyleşti en mantıklı bilimsel olanlar tabii..

Hoşgeldin tatlım bugün aşın var şimdiden geçmiş olsun canım ağrın sızın olmaz inşallah

cerencim nasılsınız kzın nasıl işten ayrılcaktın galiba ne zaman ayrılışın..

neyse kızlar ben çıkıyorum şimdilik halletmem gerek işler var onları halledip dönerim öpüldünüzzzz

kızlarben tetanoz aşısı yaptırmama kararı aldım inş şansızlık gelipte bulmaz beni
inşallah ta canım neden öyle bir karar aldın ki burdaki annelerin çoğu vuruldu vurulmak daha iyi bence hatta primanın reklamlarında dahi bu aşının önemi vurgulanıyor bence vurulsan daha iyi olur

ciciler bölümüne bende bayılıyorumm
sanki kendim almış kadar mutlu oluyorumm
bütün bebişlerimiz güle güle sağlıkla huzurla giysinler inş..

zoniş
günaydınn
çok geçmiş olsunnnn
tamda misafir ağırlama zamanınmış yani
allah kolaylık versin

Canlarım günaydınnnn

bugün çok hastayım boğazım şişmiş. ve akşamada misafirim var. cidden vucudum kırılıyor. off tam zamanı değil mi

günaydın canımın içi ballı limonlu ılık su iç canım..kıyamam

benimkisde iyi teyzoşu öpüyor seni evet ya ben şaşırdım bile nasıl çıkmadı die seninki henüz çıkmış sayılmaz 100 lükten sonra belli oluyor. çıarsada endişe edilecek bi durum değil biliyorsun. diyet daha iyi olacaktır hatta bundan sonra düzenli kilo kontrolü için..canını sıkma sakın.

bende alışveriş konusunda senin gibi düşünüyorum. illaki bebeklerimize birşeyler alıcaz..ve herkes kendi adına en güzelini en uygununu istiyor.burası sayesinde pek çok güzel indirimden ve siteden haberdar olma şansım oldu.bu iyi birşey..ama yemek konusunda dün iki kez görüşümü bildirdim. bazen çok abartıyor arkadaşlar dikkat etmeden..ayrıntılı tarifler falan..insanın hiç yoktan aklına düşüyor..kimimiz bulamıyoruz kimimiz o an işyerlerimizde olduğumuzdan fırsat olmuyor..kimimizde kilo vs yüzünden dikkat etmek durumunda oluyoruz. o yüzden tekrar söyleyelim mamalar konusunda azami dikkat arkadaşlar
herkeslere günaydınlarrrr keyifli bigün başlıyo sanki ne dersiniz sabah çok mutlu kalktım
zonox cum neden ilk doğduğunda sarı giydirmiyim
bu ara geçmişe bakamadım umarım çok ilerlememişsinizdir

canım zonox neden sarı giydirmemen gerektiğini dilara sakın sarı giydirme cümlesinin altına uzun uzun yazmış zaten. gözünden kaçtı herhalde

günaydın canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…