2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Gülceza banada test yaptı dr bunlar hamilelik rutinleri bence yapılması çok doğal.Bi sorun varsa ona göre ilaç falan başlatıcaklardı kesin.Tiroid hepatit hiv kansızlık hepsinin tahlilini yapıyolar.Burda anlatılanları okuyup evhamlanma hemen yaaa her dr nin tarzı farklıdırr.Böyle evhamlı 9 ay geçmeezzz tadını çıkarmaya bakalım geçen günlerinn..[/COLOR][/B][/QUOTE]

canım banada öyle geliyo rutin kontroller yani çünkü önceki gebeligimdede yapılmıştı.şuanda tek düşüncem bebegimin saglıkla büyüdügüne dair bişiler duymak belkide kesesini görmek canım.umarım görürüm.
patricyacım sende ümidini yitirme başka dr agit bazen ultrasonda deneyimli olmayan drlar yanlış sonuçlar yakalayabiliyomuş.benim tanıdıgım birine dr bebegin down sendromlu olcak alınmalı demişti ama yok inanmıyorum dedi başka dra gitti bütün tetkikler yenilendi ve şimdi yaşına girdi çokta saglıklı cin gibi bakıyo etrafına canım üzülme rabbimden hayırlısını istemekten başka çaremiz yok.umarım herşey iyi olur canım.belkide bidahaki hafta bebeginin kalp atışını duyarsın zaten en geç 8 haftalıga kadar görülmezse sorun oluyo die okuuştum bi yerde

canım çok geçmiş olsun doğru demiş bak alahtan umit kesilmez senin için dua ediyorum canım alah yardımcın olsun

herkese merhaba .bende mayıs annesi olucam inşallah aranıza kabul ederseniz sevinirim. dün geceden beri yazışmalarınızı okuyorum çok hoşuma gitti sohbetleriniz. bende hemen bugün üye oldum. :)

herkese merhaba .bende mayıs annesi olucam inşallah aranıza kabul ederseniz sevinirim. dün geceden beri yazışmalarınızı okuyorum çok hoşuma gitti sohbetleriniz. bende hemen bugün üye oldum. :)

Hoşgeldin melekciimm bende hamileolunca üye olanlardanım gerçekten aynı heyecanları yaşayanlarla birarada olunca paylaşımlarda güzel oluyoo..Sen kaç haftalıksınn???

Canim, dualarimiz seninle, Rabbim hakkinda herseyinhayirlisini nasip etsin insallah. Umarim herseyyolunda giderde bebeginin kalp atislarini duyarsiniz.

Seninde baya olmus canim, hayirlisi olsun hakkimizda. Yasin kac bu arada sormamda bir mahsur yoksa? Ben sanirim topigin en citiriyim..36 yasindayim:))) bu yasima kadar bu duyguyu tadamadimmalesef, umarim bu kez hersey yolunda giderde bende iyice yaslanmadan anne oluveririm:))
Canim bu arada haftaya kontrolum var dedimya doktorda, bu ikili testler fean hakkindada konusucaz. Aslinda kesin bir karar vermeliyim sali gunune kadar yaptirip yaptirmamak adina. Riskli gruptayim canim yasimdan dolayi..napicam bilmiyorum...2 li testi hadi yaptiririm diyorum ama ya sonrasi?? Dusunmemeye calisiyorum ama nafile...Sen yaptiricakmisin testler?? Bu konuda gorusun nedir..ne yapmaliyim?

Gulceza canimmm..hersey yolunda gidicek insallah...bu bebegi nekadar istedigini biliyoruz hayatim..hic moralini bozma o testler rutin testler canim..aynilarini bende yaptiricam haftaya. Rabbim hayirli haberler vermeni nasip etsin canim..test sonucun cikmak uzere sanirim simdi..

Zonox...cikar bakem evin tadini...bebisle beraber:) Dinlenmek gibisi varmi hic canim..sabahin korunde kalkip ise gidiyoruz birdaha aksama eve gel. Simdi birguzel toparlanican sen allahin izniyle. Bu ikili testleri 11.ci haftayla 13.cu ahfta arasi yapilmasi sartmis, oyle dedi bana doktorum. Sende yaptiricakmisin canim? bende dusunuyorum konu uzerinde..2 li testi hadi yaptirayim diyorum..ama sonuc ne cikar tabi Allahin takdiri...diger anmiyosentes testi vs. yaptirmayi hic dusumuyorum.o riske giremem dogrusu..Rabbim hakkimizda herseyin hayirlisini versin insallah. Cilemiz bitmicek gibi ya 7 ay:))

Hosgeldin melek..sefalar getirdin:)))Hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip etsin Rabbim. Nasilsin nasil gidiyor hamileligin??

çok iştahsızım. hiç yemek yemesem bana mısın demem.:gitme:

detttt..yicenn, hafif seyler git gel atistir..oyle buyuk buyuk lokmalari cekmez belki miden ama...az bisiler ye SIK SIK. Yok oyle istahim yok yemek yemesem felan gibilerindenklava:
Hatta agzinda su birikmesi felan varsa..leblebi birebir..midenin suyunu aliorrr..wala bana cok ii geldiii...3-5 tane ativeriyorum agzima..ohh mis gibinn:içelim:

hamilelik fena gitmiyo biraz miğde bulantısı onu krekerlerle gideriyorum yada nanelişeker atıyorum ağzıma. Allaha şükür kusmam olmadı. ama soğuk algınlığı geçiriyorum şuan sürekli hapşuryorum. işte yapmıyrum iki gündür yatıyorum. böyle geçiyo yani.

hoşgeldin melek hayırlı olsun bebeişin Rabbim tamamına erdirsin

canım ben 2 li testin randevusunu aldımç dr.um al dedi. 28 ekim perşembe 2 li test down yaptırcam. dr um aminosentezi uygun görürse yaptırırım. çünkü yaptırmayıp kötü sonuçlarla bebeklerini dünyaya getirenler tanıyorum. ve bana hep nasihat ediolar. dr istiyosa yaptır die. dr.um riskleri tek tek anlattı saolsun. allaha emanetiz. napalım:sinifsinif:

arkadaşlar bizim listemiz yok mu? yvonna listeleri hangi aralıklarla yayınlıyor. ben hiç görmedim de ohaoldumsmile

Soguk alginligi bendede var canim suan, bol limonlu yesilcay iciyorum..insallah ilerlemeden atlatiriz. genel anlamda iyi geciyor demek hamileligin..boyle dewam eder canim insallah...mayis 2011 gelsede kavussak bebeciklerimize dimi:)

Dedigin gibi Rabbime emanetiz canim, herseyi hayirlisini dilemekten baska caremiz yok. Bende 2 li testin randevusunu sali gunu doktorla konusup alicam. Hayirlisi bakalim.

arkadaşlar bizim listemiz yok mu? yvonna listeleri hangi aralıklarla yayınlıyor. ben hiç görmedim de ohaoldumsmile

Listemiz ilk sayfada vardi, sabitti, sonra Yvonna eklemeler yapip bir kez daha yayinlamisti..ama hangi sayfada inan bilemicem.. Zaten birsuru yeni arkadasimizda geldi bu arada, onlar eklemnedi henuz..Yvonna bir ara ugrasada tamamlasa listemizi, sabitte olmasa biz kendimiz eklemeler yapabilsek iyi olucak..boyle listeden faydalanamiyoruz baksana. Sairim Yvonna nin da yapamamasinin sebepleri vardi siteden oturu.

Soguk alginligi bendede var canim suan, bol limonlu yesilcay iciyorum..insallah ilerlemeden atlatiriz. genel anlamda iyi geciyor demek hamileligin..boyle dewam eder canim insallah...mayis 2011 gelsede kavussak bebeciklerimize dimi:)

bende mayıs doğumluyum hemde 1 mayıs bebeğim bir hafta erken gelirse aynı gün doğumlu olucaz. ama normali 8 mayıs görünüyo.
anneler gününde doğum yapıcak olan var mı başka ?:) en güzel hediye olucak bana bebeğim Allah nasip ederse inşallah :):asigim:

çok etkileyici.. umarım bu mesajını okuyup sebeplenenler çıkar.. teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…