ne aşısı?ben kayıt olmadım sağlık ocağına
bizim burda aile hekimliği var oraya gitmem gerekiyor galiba
kızlar selam . bu gun 7. haftama gırdım. dr dan gelıyorum ama hıc ıyı haberlerle gelmedım ne yazıkkı. fetusu gorduk ama kalp atısları yoktu. vagınadan bakmadı dr karnımdan baktı. kese şeklide bozulmustu. bır hafta ıcınde dusebılır ama allahtan umıt kesılmez dedı. kızlar ne olur dua edın bızım ıcın.cok moralım bozuldu.
herkese merhaba .bende mayıs annesi olucam inşallah aranıza kabul ederseniz sevinirim. dün geceden beri yazışmalarınızı okuyorum çok hoşuma gitti sohbetleriniz. bende hemen bugün üye oldum. :)
Canim, dualarimiz seninle, Rabbim hakkinda herseyinhayirlisini nasip etsin insallah. Umarim herseyyolunda giderde bebeginin kalp atislarini duyarsiniz.kızlar selam . bu gun 7. haftama gırdım. dr dan gelıyorum ama hıc ıyı haberlerle gelmedım ne yazıkkı. fetusu gorduk ama kalp atısları yoktu. vagınadan bakmadı dr karnımdan baktı. kese şeklide bozulmustu. bır hafta ıcınde dusebılır ama allahtan umıt kesılmez dedı. kızlar ne olur dua edın bızım ıcın.cok moralım bozuldu.
Zonnetje canım 7+5 im dra göre 7+6 oluyorum o 1 gün fazla söyledi niye onuda sörmedım haftaya gittiğimde sroucam
tansiyonla ilgili bu yaşıma kadar bir sıkıntım olmadı şekerle ilgili olmuştu şeker hapı filan kullanmıştım neyse artık şu diyetle inşallah herşey yoluna girer. Seninde parttıme çalışman iyi en azından evde dinlenmeye vakit ayırırsın
WestLife ben daha kesemi göremedim canım sata göre 5+5 im belki bugünden sonra tarih verir drum ne zaman görebilecegime dair inş herşey yolundadır bana dua edin kızlar bebegim benimle olsun sıkı sıkı tutunmuş olsun annesine ne olur kızlar
Yani bu kadar fark ediceni sanmıyodum ama cidden sabahın köründe uyanmak mide bulantısını azdırıomuş. bu arada dün bebeğimn kalbini gördümopuyorumnanaktan pıt pıt atıodu. birsürü test verdi dr.um 10 gün sonraya randevu aldım. bir de 5 hafta sonrası içinde 2 li test down sendromu için. sen naptın canım nasıl gidiyo :)
bu arada baya yeni arkadaş katılmış. selam dioz bi sen selamımızı gördünbilmiyorumkismile kutuplaşmamı var yoksakaydirigubbakcemile3
herkese merhaba .bende mayıs annesi olucam inşallah aranıza kabul ederseniz sevinirim. dün geceden beri yazışmalarınızı okuyorum çok hoşuma gitti sohbetleriniz. bende hemen bugün üye oldum. :)
çok iştahsızım. hiç yemek yemesem bana mısın demem.:gitme:
hoşgeldin melek hayırlı olsun bebeişin Rabbim tamamına erdirsin
Canim, dualarimiz seninle, Rabbim hakkinda herseyinhayirlisini nasip etsin insallah. Umarim herseyyolunda giderde bebeginin kalp atislarini duyarsiniz.
Seninde baya olmus canim, hayirlisi olsun hakkimizda. Yasin kac bu arada sormamda bir mahsur yoksa? Ben sanirim topigin en citiriyim..36 yasindayim:))) bu yasima kadar bu duyguyu tadamadimmalesef, umarim bu kez hersey yolunda giderde bende iyice yaslanmadan anne oluveririm:))
Canim bu arada haftaya kontrolum var dedimya doktorda, bu ikili testler fean hakkindada konusucaz. Aslinda kesin bir karar vermeliyim sali gunune kadar yaptirip yaptirmamak adina. Riskli gruptayim canim yasimdan dolayi..napicam bilmiyorum...2 li testi hadi yaptiririm diyorum ama ya sonrasi?? Dusunmemeye calisiyorum ama nafile...Sen yaptiricakmisin testler?? Bu konuda gorusun nedir..ne yapmaliyim?
Gulceza canimmm..hersey yolunda gidicek insallah...bu bebegi nekadar istedigini biliyoruz hayatim..hic moralini bozma o testler rutin testler canim..aynilarini bende yaptiricam haftaya. Rabbim hayirli haberler vermeni nasip etsin canim..test sonucun cikmak uzere sanirim simdi..
Zonox...cikar bakem evin tadini...bebisle beraber:) Dinlenmek gibisi varmi hic canim..sabahin korunde kalkip ise gidiyoruz birdaha aksama eve gel. Simdi birguzel toparlanican sen allahin izniyle. Bu ikili testleri 11.ci haftayla 13.cu ahfta arasi yapilmasi sartmis, oyle dedi bana doktorum. Sende yaptiricakmisin canim? bende dusunuyorum konu uzerinde..2 li testi hadi yaptirayim diyorum..ama sonuc ne cikar tabi Allahin takdiri...diger anmiyosentes testi vs. yaptirmayi hic dusumuyorum.o riske giremem dogrusu..Rabbim hakkimizda herseyin hayirlisini versin insallah. Cilemiz bitmicek gibi ya 7 ay:))
hamilelik fena gitmiyo biraz miğde bulantısı onu krekerlerle gideriyorum yada nanelişeker atıyorum ağzıma. Allaha şükür kusmam olmadı. ama soğuk algınlığı geçiriyorum şuan sürekli hapşuryorum. işte yapmıyrum iki gündür yatıyorum. böyle geçiyo yani.
canım ben 2 li testin randevusunu aldımç dr.um al dedi. 28 ekim perşembe 2 li test down yaptırcam. dr um aminosentezi uygun görürse yaptırırım. çünkü yaptırmayıp kötü sonuçlarla bebeklerini dünyaya getirenler tanıyorum. ve bana hep nasihat ediolar. dr istiyosa yaptır die. dr.um riskleri tek tek anlattı saolsun. allaha emanetiz. napalım:sinifsinif:
arkadaşlar bizim listemiz yok mu? yvonna listeleri hangi aralıklarla yayınlıyor. ben hiç görmedim de ohaoldumsmile
Soguk alginligi bendede var canim suan, bol limonlu yesilcay iciyorum..insallah ilerlemeden atlatiriz. genel anlamda iyi geciyor demek hamileligin..boyle dewam eder canim insallah...mayis 2011 gelsede kavussak bebeciklerimize dimi:)
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp "Ya Mübdiu" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.
Cuma günüdeyiz Rabbim dualarımızı geri çevirmesin
sedasem cevap verdiğin için tesekkür ederim diğer arkadaslar da cvp yazarsa sevinirim
Amin inş arkadasım Tek koruyucumuz şüphesiz ALLAHçok etkileyici.. umarım bu mesajını okuyup sebeplenenler çıkar.. teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?