Günaydın Güzel Hatunlar; Nasılsınız?
Ben çok heyecanlıyım 1 aydan beri kızımı görmüyordum cumartesi ayrıntılım var bol bol görürüm inşallah minnoşumu:))
Kızlar ben kızımın 2.adını Sultan koymak istiyorum Babaannemin adı ona uygun bir isim bulamadık ?
Bade Sultan veya Ezgi Sultan diyoruz ama?
Sizlerden fikir alabilirmiyim ?
güzel işte ....hepberaberiz :)
Canlarım günaydınnnn
bugün çok hastayım boğazım şişmiş. ve akşamada misafirim var. cidden vucudum kırılıyor. off tam zamanı değil mi
canım evet yoğunluktan bakamıyorum geçmişe açıkım ama arada girip lafa karışıyorum tatlım :) bu arada rapunzelcim ve aralcım benim puset geldi az önce çok hoş hayal kırıklığına uğratmadı beni :) sadece tutma sapı ortaya kadar gelmiyor o kötüsemaysem haklısın canım sana katılıyorum bu alışveriş muhabbeti cicler bölümüne taşınsa çok daha iyi olur neticede alan var alamayan var aslında bende bir ilçede oturuyorum netten sipariş ediyorum çoğu şeyi ve biribirimizden çok etkileniyoruz ben artık bir süre ara vericem zaten annemlrede abarttın diye kızdılar allahım tüm kuzulara ciclerini güzel günlerde sağlıkl giydirmeyi nasip etsin.....GÜZEL ANNELR NASILSINIZ BAKALIM....TUĞBİŞİM dünden beri seninle bir yazışamadık gitti ben sana bir kaç kere yazdım sen görmeridin geçmiş olsun tatlım dikkat kendşne sıcak tut kendini
inşallah canım olmaz sağolHoşgeldin tatlım bugün aşın var şimdiden geçmiş olsun canım ağrın sızın olmaz inşallah
keşke vurulsaydın ama geçmişse artık üzülme canım sakın negatif düşünme allah korusun....kızlarben tetanoz aşısı yaptırmama kararı aldım inş şansızlık gelipte bulmaz beni
canım evet yoğunluktan bakamıyorum geçmişe açıkım ama arada girip lafa karışıyorum tatlım :) bu arada rapunzelcim ve aralcım benim puset geldi az önce çok hoş hayal kırıklığına uğratmadı beni :) sadece tutma sapı ortaya kadar gelmiyor o kötübakalım sizinkiler ne zaman gelecek
bak kötü şeyler söylemmişler canım iyisin maaşallah.Kızlar sağlık ocağına gittim kan ve idrar tahlillerim iyi bacaklarımda ödem yok iyiymiş yani gaviscon yazdı mide yanması için doktor nisan gibi gelin dediler böle işte bi kontrol daha yapcaklarmış bana...
Kuzucuğumda iyi 2 gün sonra doktorumuza gidiyoruz kızımla naslıda özledim onu ben yavrum ya....
ay çok sevindim gelmesine güzel günlerde kullansın prenses nisa... uyduruk durmuoyr değilmi benimkide gelmiş bugün teslim edeceklercanım evet yoğunluktan bakamıyorum geçmişe açıkım ama arada girip lafa karışıyorum tatlım :) bu arada rapunzelcim ve aralcım benim puset geldi az önce çok hoş hayal kırıklığına uğratmadı beni :) sadece tutma sapı ortaya kadar gelmiyor o kötübakalım sizinkiler ne zaman gelecek
hoşgeldin canım özlettin kendini geçmiş olsun bak ne güzel herşey yolunda hep böyle gider inşallah canım bacaklardaki ödemi neye bakarak anlıyorlarKızlar sağlık ocağına gittim kan ve idrar tahlillerim iyi bacaklarımda ödem yok iyiymiş yani gaviscon yazdı mide yanması için doktor nisan gibi gelin dediler böle işte bi kontrol daha yapcaklarmış bana...
Kuzucuğumda iyi 2 gün sonra doktorumuza gidiyoruz kızımla naslıda özledim onu ben yavrum ya....
kızlarben tetanoz aşısı yaptırmama kararı aldım inş şansızlık gelipte bulmaz beni
cerencim nasılsınız kzın nasıl işten ayrılcaktın galiba ne zaman ayrılışın..
Kızlar sağlık ocağına gittim kan ve idrar tahlillerim iyi bacaklarımda ödem yok iyiymiş yani gaviscon yazdı mide yanması için doktor nisan gibi gelin dediler böle işte bi kontrol daha yapcaklarmış bana...
bak kötü şeyler söylemmişler canım iyisin maaşallah.
bende yarın görücem kuzumu inşallah.
sağlık ocağında mı kan idrar testi yapıyorlar canım.?
hoşgeldin canım özlettin kendini geçmiş olsun bak ne güzel herşey yolunda hep böyle gider inşallah canım bacaklardaki ödemi neye bakarak anlıyorlar
canımmm benim çok teşekkür ederim iyiyim kızımı bi aksilik olmazsa bu akşam görücem teyzesi... umarım güzel haberlerle dönerim.. ama ben çoook kilo aldım ya yavaş git dicek diye korkuyorumm.. haftayada şeker yüklemesi yapıcam bakalım nasıl çıkacak.. sen nasılsınn? çınar nasıl?
iyi çok güzel canım gözün aydın..
günaydın tatlım çok geçmiş olsun allahım acil şifalar versin kuzum ertele misafirlerini dinlen bir kaç gün daha sonra alırsın hem hasta hemde hamilesin anlayışla karşılar misafirlerin bence zonoxcum bu sarılı giydirme örtma işini bilmiyordum bende annemden sarı tülbent istiyecektim yüzünü örtmek için öğrendiğim iyi oldu çok sağol
çok geçmiş olsun canım inş. çok çabuk atlatırsın.. bende geçenlerde öyleydim şimdi çok şükür daha iyi sayılırım ama havalar malum ne kadar korusakta kendimizi üşütüyoruz..
evet sarılık için bende duydum ama bizdede sadece sarı bi tülbent örterler uyurken sarı giydirmezler arkadaşımın çocuğu florasan ile iyleşti en mantıklı bilimsel olanlar tabii..
ciciler bölümüne bende bayılıyorumm
sanki kendim almış kadar mutlu oluyorumm
bütün bebişlerimiz güle güle sağlıkla huzurla giysinler inş..
zoniş
günaydınn
çok geçmiş olsunnnn
tamda misafir ağırlama zamanınmış yani
allah kolaylık versin
sedasem canım aşı olucakmışsın şimdiden geçmiş olsun.. benimde 6 şubatta 2. dozum yapılacak ama ilkinde çok zor geçti ateş yaptı bende şimdi çok korkuyorum .... mecbur vurulcam yarım bırakmak olmaz
canım bende kararsızdım ama sonra bianda vurulmam gerektiğne inandım ve ilk dozumu oldum ben burdaki arkadaşlara göre zor geçirdim am olsun ne olur neolmaz .. vurulmayan çok arkadaşım var allah korusun sağlık olsun..
canımmm benim çok teşekkür ederim iyiyim kızımı bi aksilik olmazsa bu akşam görücem teyzesi... umarım güzel haberlerle dönerim.. ama ben çoook kilo aldım ya yavaş git dicek diye korkuyorumm.. haftayada şeker yüklemesi yapıcam bakalım nasıl çıkacak.. sen nasılsınn? çınar nasıl?
iyi çok güzel canım gözün aydın..
yok tatlım gayet güzel ama dediğim gibi sadece tutma sapı ortaya kadar gelseymiş daha iyimiş sende gelince haber et banaay çok sevindim gelmesine güzel günlerde kullansın prenses nisa... uyduruk durmuoyr değilmi benimkide gelmiş bugün teslim edecekler
oto ana kucağı canım çok cici resmini çeker yükleriminşallah canım olmaz sağol
keşke vurulsaydın ama geçmişse artık üzülme canım sakın negatif düşünme allah korusun....
güle güle kullansın canım unnadodan aldığın oto ana kucağımı?
yoksa chicco pusetmi?
canım güzel haberle gelmişsin sevindim kuzunuda göreceksin ohh mis :)doya doya izleKızlar sağlık ocağına gittim kan ve idrar tahlillerim iyi bacaklarımda ödem yok iyiymiş yani gaviscon yazdı mide yanması için doktor nisan gibi gelin dediler böle işte bi kontrol daha yapcaklarmış bana...
tamam canım gelince yazarım sapının ortaya kadar gelmemesi iyi değilmiş ama ne yapalım sağlık olsunyok tatlım gayet güzel ama dediğim gibi sadece tutma sapı ortaya kadar gelseymiş daha iyimiş sende gelince haber et bana
oto ana kucağı canım çok cici resmini çeker yüklerim
canım güzel haberle gelmişsin sevindim kuzunuda göreceksin ohh mis :)doya doya izle
cerenli yağmur sağol canım iyiyim sen nasılsın.
bakalım bu sefer nasıl olucam umarım ateş olmaz.
aralcım bacağına bkıyor eliyle hafif bastırıyor ödemi ordan anlıyorlar.bana baktılar geçen gün.varis falan varmı onuda soruyorlar....
canım güzel haberle gelmişsin sevindim kuzunuda göreceksin ohh mis :)doya doya izle
canım evet yoğunluktan bakamıyorum geçmişe açıkım ama arada girip lafa karışıyorum tatlım :) bu arada rapunzelcim ve aralcım benim puset geldi az önce çok hoş hayal kırıklığına uğratmadı beni :) sadece tutma sapı ortaya kadar gelmiyor o kötübakalım sizinkiler ne zaman gelecek
tamam canım gelince yazarım sapının ortaya kadar gelmemesi iyi değilmiş ama ne yapalım sağlık olsun
Kızlar sağlık ocağına gittim kan ve idrar tahlillerim iyi bacaklarımda ödem yok iyiymiş yani gaviscon yazdı mide yanması için doktor nisan gibi gelin dediler böle işte bi kontrol daha yapcaklarmış bana...
günaydın canımın içi ballı limonlu ılık su iç canım..kıyamam
benimkisde iyi teyzoşu öpüyor senievet ya ben şaşırdım bile nasıl çıkmadı die seninki henüz çıkmış sayılmaz 100 lükten sonra belli oluyor. çıarsada endişe edilecek bi durum değil biliyorsun. diyet daha iyi olacaktır hatta bundan sonra düzenli kilo kontrolü için..canını sıkma sakın.
bende alışveriş konusunda senin gibi düşünüyorum. illaki bebeklerimize birşeyler alıcaz..ve herkes kendi adına en güzelini en uygununu istiyor.burası sayesinde pek çok güzel indirimden ve siteden haberdar olma şansım oldu.bu iyi birşey..ama yemek konusunda dün iki kez görüşümü bildirdim. bazen çok abartıyor arkadaşlar dikkat etmeden..ayrıntılı tarifler falan..insanın hiç yoktan aklına düşüyor..kimimiz bulamıyoruz kimimiz o an işyerlerimizde olduğumuzdan fırsat olmuyor..kimimizde kilo vs yüzünden dikkat etmek durumunda oluyoruz. o yüzden tekrar söyleyelim mamalar konusunda azami dikkat arkadaşlar
canım zonox neden sarı giydirmemen gerektiğini dilara sakın sarı giydirme cümlesinin altına uzun uzun yazmış zaten. gözünden kaçtı herhalde
günaydın canımmm
Bade çok tatlı bir isim benimde düşündüğüm isimlerden biriydi... Bade sultan güzel bence
Canlarım süperdi ama ben burdayım yazısını yazdıktan sonra net gittikomedi gibin ya...
Geçmiş olsun zonoxcum...Dikkat et kendine ve yorma kendini.. misafirinde anlayışlıdır umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?