2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hımmm rahat taşıma engelmi??geri gönderebiliyoruz biliyorsun? bu arada hangi kargo firması ile geldi? benim işyeri şehir dışında olduğundan her kargo hergün gelmior

tatlım evet mng kargo ile geldi bizim şirket mng ile çalıştığından hemen getirdiler :) sende bi bak bakalım gelince fikrini alayım seninde birde eşimde görsün o ne diyecek

teşekkür ederim canım inşalah bu defa ağrısız sızısız ve ateşsiz atlatırız.. bendede akşamları şişkinlik oluyor doktoruma sorucam..

inşallah canım işyerinden bi aksilik olmazsa.. bu arada yerime biri gelene kadar burdayım sanıyorum 10 şubata kadar burdayım sonrasında ayrılırım..

canım ben çalıştığım için düzenli beslenemiyorum elimden geleni yapıyorum mesela buğün yanıma almam gereken meyveyi vs unuttum aceleden ceviz yemek lazım ama ben günlerdir unutuyorum(( eve gidince yemek yiyip yatıyorum işten ayrılırsam kendime daha ii bakatım ve yürüşte yaparım inşallah tabi allahın izniyle diyelim.. rabbim hakkımıza hayırlısını versin..

canım ben kilolu hamile kaldım gerçi boyum 1.70 ama 76 kilo ile gebe kaldım yani durumum hiç içaçıcı değil ama artık dikkat ediyorum yedikleime inşallah bundan sonra fazla almam...senin gidişin gayet güzel bir sıkıntı yok ani bende tehlike çanları çalıyor

inşallah canımi şten ayrılınca daha düzenli olur beslenmen ve kilo alımın azalır çalışırken beslenme düzeni bozuluyor insanın ben bu dönem rapaorluydum ya iyi ki öyleydim diyorum zor canım çalışırken hamilelik allah yardımcısı olsun tüm çalışan hamişlerimizin

tatlım evet mng kargo ile geldi bizim şirket mng ile çalıştığından hemen getirdiler :) sende bi bak bakalım gelince fikrini alayım seninde birde eşimde görsün o ne diyecek

geldi benimkidee..ulen adamlar amma eş zamanlı çalışıyo. üçümüzde farklı yerdeyiz değilmi taşıma sapı ortaya kadar geliyo sanki acaba benmi anlamıyorum??benim farklı bişi sölücem..sanki azcık büyük değilmi bu yaw

aralcım sen öğretmendin değilmi?matematik öğretmeni?izini falan nası yapacaksın? karar verdinmi

ay ne güzel paket gelmiş ben nereye üye olursam olayım birşey gelmedi canım insanı küçükte olsa öyle birşeylerin gelmesi mutlu eder

Canım çok geçmiş olsun aman dikkat et bol bol dinlen bebişn ve sen herşeyden önemlisiniz..

bende inanamıyorum canım.umut tüp bebekte gördüm tedaviyi.

ezgi sultan güzel bence....

herkeze günaydın güzel anneler........
benimde aşım var bugün:84::84:

Acısız ağrısız geçer inşallah aşı olayı..

günaydın kızlar, inşallah herkes iyidir. bende birçok arkadaş gibi kıyafet konusuna katılıyorum. ben de ilçedeyim ve hiçbirşey bulmak mümkün değil. sizin aldıklarınızı görünce imrenmiyorum değil hani:) büyükşehirde olmanın avantajlarını düşünüyorum o zaman. bakarak dokunarak almak isterim ama maalesef öyle bir şansım yok maalesef. o yüzdende hala bir iğne bile almadım. internetten alacağım herşeyini oğlum yusuf tunanın. başka çaresi yok hani.

bu arada arkadaşlar bana UNNADO DAVETİYESİ gönderebilirseniz çok sevinirim.
tomurcuk82 Ezgi Sultan güzel bir isim bence. tereddüt etmeden koyabilirsin.
zonox geçmiş olsun canım. bu havalar perişan ediyor insanı. dikkat et kendine.
diğer hamiş arkadaşlarda kendine çok dikkat etsin.

ama benimki gelmedi daha.. canım güle güle kullansın paşan nasıl beğendinmi ç.ok mu büyük

Tünaydın hepizine arkadaşlar

şimdi sağlık ocağından geldim şeker yüklemem yapıldı açlık 73 tokluk 150 çıktı biraz yüksek sanırım sınır 140 mış hayırlısı olsun birz diyet yapsam ii olcak galiba çayıda şekersiz içiyorum hatta nerdeyse tatlı bile yememeye özen gösteriyorum ama sonuc bu

kızlar, valla sırtımdan aşağı terler boşalıyo mecbur misafirlerimi çağırıcam çünkü haftalardır gelmek istiyorlar hep bir mazeret çıkıyor. bu sefer son

allahım yardım etsin sana
bir dahada misafir konusunda kimseye ısrarcı olmayın olurmu
bundan sonra ağırlaşıcaz ne olur ne olmaz kimseye mahçup olmayalaımm

TUĞBACIKKK
bize 3-4 ay önce gelmişti bu paketten

geçmiş olsun canım çok yüksek çıkmamış biraz dikkat edrsen düzene girer benim 194 çıktı yarın 100 lük yüklenecek biraz dikkatli beslenirsen hiç bir sorun kalmaz

hoşgeldin canım inşallah yakışıklı oğluna en güzel cicleri bulup alırsın bir başaldınmı hepsi alınır devmı gelir canım bana maiil adresini atasan sana davetiye yolluyabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…