hımmm rahat taşıma engelmi??geri gönderebiliyoruz biliyorsun? bu arada hangi kargo firması ile geldi? benim işyeri şehir dışında olduğundan her kargo hergün gelmior
hadi gözün aydın kuşum.
duncan, iyi olmana sevindim canım. maşallah de ki kendine nazar değdirme
cerenli yağmur sağol canım iyiyim sen nasılsın.
bakalım bu sefer nasıl olucam umarım ateş olmaz.
aralcım bacağına bkıyor eliyle hafif bastırıyor ödemi ordan anlıyorlar.bana baktılar geçen gün.varis falan varmı onuda soruyorlar....
ay ne güzel kızını göreceksin güzel habaerlerle dönersin inşallah..cerencim bende 10 kilo aldım hergün tatılıyorum çok şükür bir süredir ilerleme yok 50 lik şeker yüklemesinde şekerim yüksek çıktı yarın 100 lük yapılacak onda da çıkarsa diyete giricem gerçi ben bu 50 likten sonra dikkat ediyorum yediklerime inşallah sende çıkmaz şeker çınarım iyi çok şükür teyzesi
aralcım sen kaç kiloyla başladın tedaviye?
ben 58 ile başlamıştım istanbulda annemlerde kaldım sonra 60 tım hamiş olduğumu öğrendiğimde şimdide 67 yim.
7 almışım ben.
boyum 1 60 şimdilik fena değil gibi ama daha 3 ay var.bakalım kaç olcaz...
inşallah canımi şten ayrılınca daha düzenli olur beslenmen ve kilo alımın azalır çalışırken beslenme düzeni bozuluyor insanın ben bu dönem rapaorluydum ya iyi ki öyleydim diyorum zor canım çalışırken hamilelik allah yardımcısı olsun tüm çalışan hamişlerimizinteşekkür ederim canım inşalah bu defa ağrısız sızısız ve ateşsiz atlatırız.. bendede akşamları şişkinlik oluyor doktoruma sorucam..
inşallah canım işyerinden bi aksilik olmazsa.. bu arada yerime biri gelene kadar burdayım sanıyorum 10 şubata kadar burdayım sonrasında ayrılırım..
canım ben çalıştığım için düzenli beslenemiyorum elimden geleni yapıyorum mesela buğün yanıma almam gereken meyveyi vs unuttum aceleden ceviz yemek lazım ama ben günlerdir unutuyorum(( eve gidince yemek yiyip yatıyorum işten ayrılırsam kendime daha ii bakatım ve yürüşte yaparım inşallah tabi allahın izniyle diyelim.. rabbim hakkımıza hayırlısını versin..
tatlım evet mng kargo ile geldi bizim şirket mng ile çalıştığından hemen getirdiler :) sende bi bak bakalım gelince fikrini alayım seninde birde eşimde görsün o ne diyecek
inşallah canımi şten ayrılınca daha düzenli olur beslenmen ve kilo alımın azalır çalışırken beslenme düzeni bozuluyor insanın ben bu dönem rapaorluydum ya iyi ki öyleydim diyorum zor canım çalışırken hamilelik allah yardımcısı olsun tüm çalışan hamişlerimizin
evet canım bende üzüldüm ona ama yinede çok kötü değil bakalım sen ne diyeceksin rapunzelden ses çıkmadı okumadı heralde
kızlarrrr bu arada milupaya üye olmuştum az önce minik paket geldi içinde bebeğimi beklerken cd si niveanın ıslak mendili numune krem ve bir tanede milupanın emziren anneler için çayı gelmiş ay ne kadar güzel bir gün bu böle sizde üye olun arkadaşlar ufak bi pakette olsa insanı heycanlandırıyor
Canlarım günaydınnnn
bugün çok hastayım boğazım şişmiş. ve akşamada misafirim var. cidden vucudum kırılıyor. off tam zamanı değil mi
dilara, sakın ilk doğduğunda sarı giydirme.
Kızlar, ben 4 lü test için kızılaya gidiyordum. sabah sıramın gelmesini bekliyorum oturduğum yerin çaprazında çocuk doktoru varmış. bir hemşire sinirli sinirli saydıra saydıra çıktı ve aynen şunu dedi kadınlara bakarak "kim size bebek sarılık olmasın diye sarı giydirin dedi, bebeğe sarı giydiriyorsunuz sarılık olduğu anlaşılmıyor." ardından beze sarılı bir bebek yanında gençten annesi ağlaya ağlaya çıktı. meğerse kadın yüzüne sarı tül örtüp sarı giydire giydire sarılık olduğu anlaşılmamış. ambulansla yoğun bakım ünitesi olan bir yere sevk ettilerçok etkilendim. kayınvalidemde sarı alıcaktı anlatınca bu olayı katiyen almam dedi. bu olay eşimin yanında cereyan ettiği için eşim bile sarıya gitsin elim direkt uyarıyor. tamamen hurafeymiş.
bende inanamıyorum canım.umut tüp bebekte gördüm tedaviyi.
ezgi sultan güzel bence....
herkeze günaydın güzel anneler........
benimde aşım var bugün:84::84:
Bade çok tatlı bir isim benimde düşündüğüm isimlerden biriydi... Bade sultan güzel bence
Teşekkür ederim Canımm..Sende sağlık ocağından güzel haberlerle gelmişsin bende 2 gün sonra göreceğim kızımı:)
ama benimki gelmedi daha.. canım güle güle kullansın paşan nasıl beğendinmi ç.ok mu büyükgeldi benimkidee..ulen adamlar amma eş zamanlı çalışıyo. üçümüzde farklı yerdeyiz değilmitaşıma sapı ortaya kadar geliyo sanki acaba benmi anlamıyorum??benim farklı bişi sölücem..sanki azcık büyük değilmi bu yaw
kızlar, valla sırtımdan aşağı terler boşalıyomecbur misafirlerimi çağırıcam çünkü haftalardır gelmek istiyorlar hep bir mazeret çıkıyor. bu sefer son
evet canım bende üzüldüm ona ama yinede çok kötü değil bakalım sen ne diyeceksin rapunzelden ses çıkmadı okumadı heralde
kızlarrrr bu arada milupaya üye olmuştum az önce minik paket geldi içinde bebeğimi beklerken cd si niveanın ıslak mendili numune krem ve bir tanede milupanın emziren anneler için çayı gelmiş ay ne kadar güzel bir gün bu böle sizde üye olun arkadaşlar ufak bi pakette olsa insanı heycanlandırıyor
geçmiş olsun canım çok yüksek çıkmamış biraz dikkat edrsen düzene girer benim 194 çıktı yarın 100 lük yüklenecek biraz dikkatli beslenirsen hiç bir sorun kalmazTünaydın hepizine arkadaşlar
şimdi sağlık ocağından geldim şeker yüklemem yapıldı açlık 73 tokluk 150 çıktı biraz yüksek sanırım sınır 140 mış hayırlısı olsun birz diyet yapsam ii olcak galiba çayıda şekersiz içiyorum hatta nerdeyse tatlı bile yememeye özen gösteriyorum ama sonuc bu
hoşgeldin canım inşallah yakışıklı oğluna en güzel cicleri bulup alırsın bir başaldınmı hepsi alınır devmı gelir canım bana maiil adresini atasan sana davetiye yolluyabilirimgünaydın kızlar, inşallah herkes iyidir. bende birçok arkadaş gibi kıyafet konusuna katılıyorum. ben de ilçedeyim ve hiçbirşey bulmak mümkün değil. sizin aldıklarınızı görünce imrenmiyorum değil hani:) büyükşehirde olmanın avantajlarını düşünüyorum o zaman. bakarak dokunarak almak isterim ama maalesef öyle bir şansım yok maalesef. o yüzdende hala bir iğne bile almadım. internetten alacağım herşeyini oğlum yusuf tunanın. başka çaresi yok hani.
bu arada arkadaşlar bana UNNADO DAVETİYESİ gönderebilirseniz çok sevinirim.
tomurcuk82 Ezgi Sultan güzel bir isim bence. tereddüt etmeden koyabilirsin.
zonox geçmiş olsun canım. bu havalar perişan ediyor insanı. dikkat et kendine.
diğer hamiş arkadaşlarda kendine çok dikkat etsin.
dışarda gördüğümüz ana kucaklarından daha mı büyük duruyor neyse bizim oğlanalar toraman olursa taşımak kolay oluryaw sanki büyük gibi ne bileyim??tuğba bişi söleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?