2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba Kızlar,
Benim tansiyonum son zamanlarda hep düşün hafta sonu küçüğüm 3 lere kadar düştü şimdide yükselse bile nadir ama 4 yada 5 oluyor en fazla büyügümde genelde 9..Sizlerdede böyle oluyormu.?Gözlerim kararıyor,gözlerim yıldızlarıyor gözümü açamıyorum nerdeyse...Doktorum yüksek tansiyon olmasın dikkat et demişti ama düşük olabileceği aklıma gelmemişti..Çalışıyorum akşama kadar masa başındayım eve gidiyorum mutfaga giriyorum ancak yatarken uzanıyorum sanırım bunun etkisi var..Bu durumları yaşayan varmı ??

Tansiyon düşüklüğü yetersiz sıvı alımı ve kan alımının ayaklara gitmesinden olabilirmiş..(devamlı oturmaktan dolayı)Mümkünse hergün sola uzanarak yatın diyorlar çalışınca uygulamaıs zor oluyor..

geçmiş olsun canım çok yüksek çıkmamış biraz dikkat edrsen düzene girer benim 194 çıktı yarın 100 lük yüklenecek biraz dikkatli beslenirsen hiç bir sorun kalmaz

Sağol tatlım ya 2 hafta önce yaptırmıştım ilk o zaman açlık 77 tokluk 148 çıkmıştı dr.um 2 hafta sonra tekrar yaptır bakalım demişti cok yüksek deil ama dikkat çikolataya recele bala uzak dur demişti

dışarda gördüğümüz ana kucaklarından daha mı büyük duruyor neyse bizim oğlanalar toraman olursa taşımak kolay olur

evet canım bence onlardan biraz daha büyük ama kesinlikle çok rahat bir şekilde 1 yaşına hatta 1 yaşını geçtikten sonra kullanılır..

civcivcim hoşgeldin tatlım geçmiş olsun çok düşmüm tansiyonun dikkat et canım arada kalkıp ufak yürüyüşler yap biraz tuzu arttıran iyi olur mu acaba benimde düşüktür genelde ama senin düşmüş bayağı canım bol su içmeye özen göster acil şifalar canım

tatlım benimde genelde 9-5 civarında seyreder. ama 3 lere düşmesi kötü olmuş..kendini yorma dicem ama çalışna kadınsın ne mümkün sıvı alımını ihmal etme. su meyva suyu..doktrunla irtibat kurmaya çalış.bakalım o ne dicek..

Herkese merhaba
böle giriyorum çogu zaman okumakla yetınıyorum slm veren arkadaşlar alınmasınlar :)))
bu arada bi çok alışverişten bahsedılmış bende geçen hafta oğluşumun primadan yenıdoğan bezini aldım 92 adet yanlış hatırlamıyosam 18.90 tl idi bilginiz olsun ıstedım makrodan aldım dün akşamda ablam a 101 de prıma ındırımde her boyu 12.50 tl die söyledi ama bakmadım daha bılgınız olsun bırde mıgrosta unıbaby ıslak mendıl 3 lü 9.90 tl benden şimdilik bu kadar.birde şey sorucaktım özelden msj atıcam kişiler var bazı ürünlerle ilgili nasıl özelden yazılıyor bılmıyorum yardımcı olursanınız sevınırım :)

ekranın altında isimlerimizn yazılı olduğu kısmı görüyormusun? oraya gel ve kime özel mesaj atmak istersen adını tıkla. o kişinin sayfası açılıyor. o sayfada özel mesaj at seçeneğini göreceksin...

sanada iyi akşamlar canım çok teşekkür ederimmmm

hahah valla konuşmazsan bişey yapmazlar ben konuştum konuştum ve sonuç bebek odası

:))) iyiymiş... ben de ne istesem bilmiyorumki.. zaten annem, teyzemler, anneannemler bişeyin eksik kalmasına fırsat vermiyorlar herşeyi yapıyorlar.. ama ben kaynanamlar yapsın istiyorummmm... ya da yapmasınlar.. hibişey yapmayınca hiçbişeye karışmaya da hakları olmuyor evlenirken bu sayede çok rahat etmiştim :))

hoşgeldin canım nasılsın kuzun nasıl indirimleri öğrenmek iyi oluyor çok sağol ve en çok stoklamamız gereken şeyde bez olcak..canım özelden kime mesaj atacaksan onun ismine tıkla orda özel mesaj gönder yazısı var ordan atabilirsin

sarıcivciv geçmiş olsun canım benimde düşük ama senin 3 baya düşmüş.bol sıvı al canım beslenmene dikkat et.çalışınca çok zor canım allah kolaylık versin

ne güzel değilmi insan mutlu oluyor
ama benimki gelmedi daha.. canım güle güle kullansın paşan nasıl beğendinmi ç.ok mu büyük
bana ideal geldi canım
ay nebileyiö canım ya tam açıp bakamıyorumki iş yerindede patron görse ne yapıo der benmi ayarlıyamadım acaba
yaw sanki büyük gibi ne bileyim??tuğba bişi söleee
büyük değil be tatlım ideal gibi

slm kızlar ben geldim. gece çok fena bi kasık ağrısı ile uyandım. idrara çıkarken sol tarafım böyle kasılıyor gibi bişey batar gibi çok feciydi. acayip bi ağrı var şuandada. sol tarafıma yatıp durdum ama tam olarak geçmedi. ne olabilir bu ya. acaba şu yalancı kasılmalar dedikleri şey bumudur
aranızda böyle bişey yaşayan varmı benim gibi.

tuğbacım cnm tekrardan geçmiş olsun. sen kimseyi dinleme koy ayağına su torbasını. senin sağlığın önemli

zonox tatlım sanada geçmiş olsun. birde misafirin var. Allah yardımcın olsun.

Ezgi Sultan güzel bence..

öğlen arası olmadımı daha??arada baksana :26:
superisi kuşum hoşgeldin nasılsın

kzılar ben yemeğe çıkıorum..öperim

tatlım sanada geçmiş olsun aynı benim gibi olmuşsun işte bende de kasık ağrısı var ve dik duramıyorum yürürken canım benim çok geçmiş olsun sanada en azından evindesin yat uzan

tatlım sanada geçmiş olsun aynı benim gibi olmuşsun işte bende de kasık ağrısı var ve dik duramıyorum yürürken canım benim çok geçmiş olsun sanada en azından evindesin yat uzan

saol cnm ama bende sık idrara çıkma hissi yok. hareket ettiğimde bile bişey batıyo sanki. böyle kasılma gibi. inş geçer.
sende çok kötü durumdaysan izin al cnm ya. ne zaman izine ayrılmayı düşünüyorsun. çalışacakmısın daha sonrada?

öğlen arası olmadımı daha??arada baksana :26:
superisi kuşum hoşgeldin nasılsın

kzılar ben yemeğe çıkıorum..öperim

rapucum hoşbulduk tatlım. biraz ağrım var geçmesini bekliyorum. sen nasılsın?

hayırlı olsun ana kucağınız gelmiş. tuğbada sende güzel günlerde kullanın inş.
yemektesin sanırım. afiyet olsun.

hoşgeldin kuzum çok geçmiş olsun bebişin büyüyor annesi ı-ondan bu ağrıların dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…