geçmiş olsun canım çok yüksek çıkmamış biraz dikkat edrsen düzene girer benim 194 çıktı yarın 100 lük yüklenecek biraz dikkatli beslenirsen hiç bir sorun kalmaz
vallaha benimki anasına benzerse toraman olur
dışarda gördüğümüz ana kucaklarından daha mı büyük duruyor neyse bizim oğlanalar toraman olursa taşımak kolay olur
civcivcim hoşgeldin tatlım geçmiş olsun çok düşmüm tansiyonun dikkat et canım arada kalkıp ufak yürüyüşler yap biraz tuzu arttıran iyi olur mu acaba benimde düşüktür genelde ama senin düşmüş bayağı canım bol su içmeye özen göster acil şifalar canımMerhaba Kızlar,
Benim tansiyonum son zamanlarda hep düşün hafta sonu küçüğüm 3 lere kadar düştü şimdide yükselse bile nadir ama 4 yada 5 oluyor en fazla büyügümde genelde 9..Sizlerdede böyle oluyormu.?Gözlerim kararıyor,gözlerim yıldızlarıyor gözümü açamıyorum nerdeyse...Doktorum yüksek tansiyon olmasın dikkat et demişti ama düşük olabileceği aklıma gelmemişti..Çalışıyorum akşama kadar masa başındayım eve gidiyorum mutfaga giriyorum ancak yatarken uzanıyorum sanırım bunun etkisi var..Bu durumları yaşayan varmı ??
Tansiyon düşüklüğü yetersiz sıvı alımı ve kan alımının ayaklara gitmesinden olabilirmiş..(devamlı oturmaktan dolayı)Mümkünse hergün sola uzanarak yatın diyorlar çalışınca uygulamaıs zor oluyor..
iyi işte hemen oto klotuğu alıp ekstra masrafa girmemize gerek klamıyacakevet canım bence onlardan biraz daha büyük ama kesinlikle çok rahat bir şekilde 1 yaşına hatta 1 yaşını geçtikten sonra kullanılır..
Merhaba Kızlar,
Benim tansiyonum son zamanlarda hep düşün hafta sonu küçüğüm 3 lere kadar düştü şimdide yükselse bile nadir ama 4 yada 5 oluyor en fazla büyügümde genelde 9..Sizlerdede böyle oluyormu.?Gözlerim kararıyor,gözlerim yıldızlarıyor gözümü açamıyorum nerdeyse...Doktorum yüksek tansiyon olmasın dikkat et demişti ama düşük olabileceği aklıma gelmemişti..Çalışıyorum akşama kadar masa başındayım eve gidiyorum mutfaga giriyorum ancak yatarken uzanıyorum sanırım bunun etkisi var..Bu durumları yaşayan varmı ??
Tansiyon düşüklüğü yetersiz sıvı alımı ve kan alımının ayaklara gitmesinden olabilirmiş..(devamlı oturmaktan dolayı)Mümkünse hergün sola uzanarak yatın diyorlar çalışınca uygulamaıs zor oluyor..
Herkese merhaba
böle giriyorum çogu zaman okumakla yetınıyorum slm veren arkadaşlar alınmasınlar :)))
bu arada bi çok alışverişten bahsedılmış bende geçen hafta oğluşumun primadan yenıdoğan bezini aldım 92 adet yanlış hatırlamıyosam 18.90 tl idi bilginiz olsun ıstedım makrodan aldım dün akşamda ablam a 101 de prıma ındırımde her boyu 12.50 tl die söyledi ama bakmadım daha bılgınız olsun bırde mıgrosta unıbaby ıslak mendıl 3 lü 9.90 tl benden şimdilik bu kadar.birde şey sorucaktım özelden msj atıcam kişiler var bazı ürünlerle ilgili nasıl özelden yazılıyor bılmıyorum yardımcı olursanınız sevınırım :)
sanada iyi akşamlar canım çok teşekkür ederimmmm
hahah valla konuşmazsan bişey yapmazlar ben konuştum konuştum ve sonuç bebek odası
hoşgeldin canım nasılsın kuzun nasıl indirimleri öğrenmek iyi oluyor çok sağol ve en çok stoklamamız gereken şeyde bez olcak..canım özelden kime mesaj atacaksan onun ismine tıkla orda özel mesaj gönder yazısı var ordan atabilirsinHerkese merhaba
böle giriyorum çogu zaman okumakla yetınıyorum slm veren arkadaşlar alınmasınlar :)))
bu arada bi çok alışverişten bahsedılmış bende geçen hafta oğluşumun primadan yenıdoğan bezini aldım 92 adet yanlış hatırlamıyosam 18.90 tl idi bilginiz olsun ıstedım makrodan aldım dün akşamda ablam a 101 de prıma ındırımde her boyu 12.50 tl die söyledi ama bakmadım daha bılgınız olsun bırde mıgrosta unıbaby ıslak mendıl 3 lü 9.90 tl benden şimdilik bu kadar.birde şey sorucaktım özelden msj atıcam kişiler var bazı ürünlerle ilgili nasıl özelden yazılıyor bılmıyorum yardımcı olursanınız sevınırım :)
ne güzel değilmi insan mutlu oluyorallahım yardım etsin sana
bir dahada misafir konusunda kimseye ısrarcı olmayın olurmu
bundan sonra ağırlaşıcaz ne olur ne olmaz kimseye mahçup olmayalaımm
TUĞBACIKKK
bize 3-4 ay önce gelmişti bu paketten
bana ideal geldi canımama benimki gelmedi daha.. canım güle güle kullansın paşan nasıl beğendinmi ç.ok mu büyük
ay nebileyiö canım ya tam açıp bakamıyorumki iş yerindede patron görse ne yapıo dergeldi benimkidee..ulen adamlar amma eş zamanlı çalışıyo. üçümüzde farklı yerdeyiz değilmitaşıma sapı ortaya kadar geliyo sanki acaba benmi anlamıyorum??benim farklı bişi sölücem..sanki azcık büyük değilmi bu yaw
büyük değil be tatlım ideal gibiyaw sanki büyük gibi ne bileyim??tuğba bişi söleee
Günaydın Güzel Hatunlar; Nasılsınız?
Ben çok heyecanlıyım 1 aydan beri kızımı görmüyordum cumartesi ayrıntılım var bol bol görürüm inşallah minnoşumu:))
Kızlar ben kızımın 2.adını Sultan koymak istiyorum Babaannemin adı ona uygun bir isim bulamadık ?
Bade Sultan veya Ezgi Sultan diyoruz ama?
Sizlerden fikir alabilirmiyim ?
tatlım sanada geçmiş olsun aynı benim gibi olmuşsun işte bende de kasık ağrısı var ve dik duramıyorum yürürken canım benim çok geçmiş olsun sanada en azından evindesin yat uzanslm kızlar ben geldim. gece çok fena bi kasık ağrısı ile uyandım. idrara çıkarken sol tarafım böyle kasılıyor gibi bişey batar gibi çok feciydi. acayip bi ağrı var şuandada. sol tarafıma yatıp durdum ama tam olarak geçmedi. ne olabilir bu ya. acaba şu yalancı kasılmalar dedikleri şey bumudur
aranızda böyle bişey yaşayan varmı benim gibi.
tuğbacım cnm tekrardan geçmiş olsun. sen kimseyi dinleme koy ayağına su torbasını. senin sağlığın önemli
zonox tatlım sanada geçmiş olsun. birde misafirin var. Allah yardımcın olsun.
tatlım sanada geçmiş olsun aynı benim gibi olmuşsun işte bende de kasık ağrısı var ve dik duramıyorum yürürken canım benim çok geçmiş olsun sanada en azından evindesin yat uzan
öğlen arası olmadımı daha??arada baksana :26:
superisi kuşum hoşgeldin nasılsın
kzılar ben yemeğe çıkıorum..öperim
hoşgeldin kuzum çok geçmiş olsun bebişin büyüyor annesi ı-ondan bu ağrıların dikkat et kendineslm kızlar ben geldim. gece çok fena bi kasık ağrısı ile uyandım. idrara çıkarken sol tarafım böyle kasılıyor gibi bişey batar gibi çok feciydi. acayip bi ağrı var şuandada. sol tarafıma yatıp durdum ama tam olarak geçmedi. ne olabilir bu ya. acaba şu yalancı kasılmalar dedikleri şey bumudur
aranızda böyle bişey yaşayan varmı benim gibi.
tuğbacım cnm tekrardan geçmiş olsun. sen kimseyi dinleme koy ayağına su torbasını. senin sağlığın önemli
zonox tatlım sanada geçmiş olsun. birde misafirin var. Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?