saol cnm ama bende sık idrara çıkma hissi yok. hareket ettiğimde bile bişey batıyo sanki. böyle kasılma gibi. inş geçer.
sende çok kötü durumdaysan izin al cnm ya. ne zaman izine ayrılmayı düşünüyorsun. çalışacakmısın daha sonrada?
canım izin vermez bu herifçikler surat asıyolar 35.haftaya kadar çalışırım ama bakalım kısmet yinede aynen benimde batma oluyo işte birde idrar sıkıması öff ne fana bu arada fitili kullandım canım akşam senin dediğin gibi 2 adet var şeker gibi kapsülü umarım fayda eder ama sabah kalktığımda iç çamaşırıma akmış hep benmi yanlış uyguladım ki
inşallah canımi şten ayrılınca daha düzenli olur beslenmen ve kilo alımın azalır çalışırken beslenme düzeni bozuluyor insanın ben bu dönem rapaorluydum ya iyi ki öyleydim diyorum zor canım çalışırken hamilelik allah yardımcısı olsun tüm çalışan hamişlerimizin
Merhaba Kızlar,
Benim tansiyonum son zamanlarda hep düşün hafta sonu küçüğüm 3 lere kadar düştü şimdide yükselse bile nadir ama 4 yada 5 oluyor en fazla büyügümde genelde 9..Sizlerdede böyle oluyormu.?Gözlerim kararıyor,gözlerim yıldızlarıyor gözümü açamıyorum nerdeyse...Doktorum yüksek tansiyon olmasın dikkat et demişti ama düşük olabileceği aklıma gelmemişti..Çalışıyorum akşama kadar masa başındayım eve gidiyorum mutfaga giriyorum ancak yatarken uzanıyorum sanırım bunun etkisi var..Bu durumları yaşayan varmı ??
Tansiyon düşüklüğü yetersiz sıvı alımı ve kan alımının ayaklara gitmesinden olabilirmiş..(devamlı oturmaktan dolayı)Mümkünse hergün sola uzanarak yatın diyorlar çalışınca uygulamaıs zor oluyor..
canım izin vermez bu herifçikler surat asıyolar 35.haftaya kadar çalışırım ama bakalım kısmet yinede aynen benimde batma oluyo işte birde idrar sıkıması öff ne fana bu arada fitili kullandım canım akşam senin dediğin gibi 2 adet var şeker gibi kapsülü umarım fayda eder ama sabah kalktığımda iç çamaşırıma akmış hep benmi yanlış uyguladım ki
evet canım muhabbet edmedik seninle bir kaç gündür şeker olayım yarın netleşecek hayırlısı bakalımaral tşk ederim cnm. konuşamadık epeydir senlede. nasılsın?
okuyorum yorumlarını şekerle ilgili sıkıntın var biraz sanırım tekrardan mı baktıracaksın?
oyy oy bu kız beni öldürücek aşkım diye sesleniyorum bi hareketleniyo bi hareketleniyo
Offf.....Galiba artık agırlasıyoruz..
Dun alt tarafı evi süpürüp sildim ne gece rahat uyuyabildim agrıdan ne de sabah kalkabildim..
REsmen kamyon carpmıs gibiyim...
Geçmişe bile bakamadım..İnşallah herkesler iyidir
hım bunu bilmiodum canım iyiki söyledin teşkür ederim kuzucum bu arada sen faydasını gördünmü tatlımdoğru uygulamışsın tatlım..bende iki defa kullanmıştm.2-3 gün su değdirmeyeceksin.aklında olsun..şu sıra varmıdır bilmiyorum ama kocişle samimiyet olmayacak bikaç gün
Dun alt tarafı evi süpürüp sildim ne gece rahat uyuyabildim agrıdan ne de sabah kalkabildim..
rapucum hoşbulduk tatlım. biraz ağrım var geçmesini bekliyorum. sen nasılsın?
hayırlı olsun ana kucağınız gelmiş. tuğbada sende güzel günlerde kullanın inş.
yemektesin sanırım. afiyet olsun.
Merhaba Kızlar,
Benim tansiyonum son zamanlarda hep düşün hafta sonu küçüğüm 3 lere kadar düştü şimdide yükselse bile nadir ama 4 yada 5 oluyor en fazla büyügümde genelde 9..Sizlerdede böyle oluyormu.?Gözlerim kararıyor,gözlerim yıldızlarıyor gözümü açamıyorum nerdeyse...Doktorum yüksek tansiyon olmasın dikkat et demişti ama düşük olabileceği aklıma gelmemişti..Çalışıyorum akşama kadar masa başındayım eve gidiyorum mutfaga giriyorum ancak yatarken uzanıyorum sanırım bunun etkisi var..Bu durumları yaşayan varmı ??
CİVCİV
çok geçmiş olsunn
çok dikkat etmelisin önemsenmeyecek kadar basiyt değil çok düşmüş
çalışıyosun işyerindesin allah koruyor seni
tuğba
genelde geri akıyor ama az miktar akar
hım bunu bilmiodum canım iyiki söyledin teşkür ederim kuzucum bu arada sen faydasını gördünmü tatlım
amanda o bilirmiymiş kendine seslenildiğini...
canımm çok geçmiş olsun evet hemde nasıl yoruluyoruz kendime inanamıyorum esra yerimden kalkamıyorum eskien her işimi yapardım şimdi bulaşığı zorla diziyorum makineye .. annelerimiz o dönemlerde ne yapıyorlarmış yaaaa çok merak ediyorum..
dinlen canım en güzeli dinlenmek uzan biraz tv seyret evinde temiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?