2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım izin vermez bu herifçikler surat asıyolar 35.haftaya kadar çalışırım ama bakalım kısmet yinede aynen benimde batma oluyo işte birde idrar sıkıması öff ne fana bu arada fitili kullandım canım akşam senin dediğin gibi 2 adet var şeker gibi kapsülü umarım fayda eder ama sabah kalktığımda iç çamaşırıma akmış hep benmi yanlış uyguladım ki

aral tşk ederim cnm. konuşamadık epeydir senlede. nasılsın?

okuyorum yorumlarını şekerle ilgili sıkıntın var biraz sanırım tekrardan mı baktıracaksın?

genelde öyle oluyor cnm. geri akıyormuş. ben kullanmadım gerçi. başka bi dr banada vermişti. kendi dr um gerek yok şimdilik dedi diye kullanmadıydım. ama aynısını ablam geçenlerde kullanmış. geri akıyo diyordu. giden gitmiştir heralde
10-11 haftan kaldı az daha sık dişini, son zamanlarını evinde rahat rahat geçirirsin inş.

amin canım,allah hepimizin yardımcısı olsun..

canım öncelikle çok geçmiş olsun ama bu konuda doktrunla görüş mutlaka belki sana önerileri olur.. benimde çok düşüyor ama bu kadar değil..

superiii
canım benimde kasık ağrılarım var hatta son 1 haftadır buğünde sol kasığım ağrıyor sanıyorum kuzularımız büyüyor..

doğru uygulamışsın tatlım..bende iki defa kullanmıştm.2-3 gün su değdirmeyeceksin.aklında olsun..şu sıra varmıdır bilmiyorum ama kocişle samimiyet olmayacak bikaç gün

aral tşk ederim cnm. konuşamadık epeydir senlede. nasılsın?

okuyorum yorumlarını şekerle ilgili sıkıntın var biraz sanırım tekrardan mı baktıracaksın?
evet canım muhabbet edmedik seninle bir kaç gündür şeker olayım yarın netleşecek hayırlısı bakalım

Offf.....Galiba artık agırlasıyoruz..
Dun alt tarafı evi süpürüp sildim ne gece rahat uyuyabildim agrıdan ne de sabah kalkabildim..
REsmen kamyon carpmıs gibiyim...
Geçmişe bile bakamadım..İnşallah herkesler iyidir

canımm çok geçmiş olsun evet hemde nasıl yoruluyoruz kendime inanamıyorum esra yerimden kalkamıyorum eskien her işimi yapardım şimdi bulaşığı zorla diziyorum makineye .. annelerimiz o dönemlerde ne yapıyorlarmış yaaaa çok merak ediyorum..
dinlen canım en güzeli dinlenmek uzan biraz tv seyret evinde temiz..

doğru uygulamışsın tatlım..bende iki defa kullanmıştm.2-3 gün su değdirmeyeceksin.aklında olsun..şu sıra varmıdır bilmiyorum ama kocişle samimiyet olmayacak bikaç gün
hım bunu bilmiodum canım iyiki söyledin teşkür ederim kuzucum bu arada sen faydasını gördünmü tatlım

canımmm ne yoruyosun sen kendini bu kadar evde olmanın tadını çıkar yapma iş falan yiğidimizide yorma kendinide :)

hımmm çok geçmiş olsun..canım benim..idrar yolu enf da olabilir. bebek büyüdüğü için sancı yapıyorda olbilir :26: uzan dinlen.yorma kendini

hoşgeldin esracım dikkat etmek gerek artık ağırlaştık artık kendine dikkat et tatlım uzan bugün iyice dinlensin vücudun

esra tatlım yorma kendini..ben neredeyse hamileliğimin başından beri hiç süpürmüyorum valla :26: kocacım saolsun her işimi yapıyor

Allah razı olsun canımm
Aslında dısarı cıkmam lazım..
Bankanın doktoruna gidip ctesi gunu için sevk alıcam
Aslında hava da o kadar guzel ki...
Ahh bi cıkabilsem dısarıı..
Valla eski kadınların anıtını dikmek lazım...
Nasıl basarmıslar hala anlamıs diilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…