hoşgeldin canım nasılsınız bugün bakalım kuzunun keyfi nasıl...mrb güzel anneler
hım bunu bilmiodum canım iyiki söyledin teşkür ederim kuzucum bu arada sen faydasını gördünmü tatlım
canımmm ne yoruyosun sen kendini bu kadar evde olmanın tadını çıkar yapma iş falan yiğidimizide yorma kendinide :)
hoşgeldin esracım dikkat etmek gerek artık ağırlaştık artık kendine dikkat et tatlım uzan bugün iyice dinlensin vücudun
esracımm bende öleyim evi süpürsem bile heryerim ağrıyo napcaz bilmem
esra tatlım yorma kendini..ben neredeyse hamileliğimin başından beri hiç süpürmüyorum valla :26: kocacım saolsun her işimi yapıyor
tuğbacım karar verdinmi polar battaniyeye. ben düşündümde keşke o takım pike takımı olsaydı. çok güzel olurdu.
tatlım bu arada havalar nasıl. yarın geliyorum Allahın izniylee :79:
gülesram hoşgeldin kuzum. ayy dediğin gibi ağırlaşıyoruz git gide. eksiklerde bitmedi. ne yapacağız bilmem.
cerencim tşk ederim cnm. bebekler büyüyo tabi ondan da olabilir. karın kasları geriliyordur belkide.
mrb güzel anneler
kızlar benim göğüs ucum pek yok. nasıl emzireceğim bilmiyorum valla. herkes çok sıkıntı yaşarsın diyo. şu göğüs ucu çıkartıcılar acaba işe yararmı dersiniz. alan yada almayı düşünen varmı aranızda? :44:
aybur hoşgeldin cnmm
yaa acaba benim varmı :26: bana var gibi geliyo ama kimseye göstermedimgösterememde nası nalıcamki ben
yaa acaba benim varmı :26: bana var gibi geliyo ama kimseye göstermedimgösterememde nası nalıcamki ben
hoşbulduk canımhoşgeldin canım nasılsınız bugün bakalım kuzunun keyfi nasıl...
kızlar benim göğüs ucum pek yok. nasıl emzireceğim bilmiyorum valla. herkes çok sıkıntı yaşarsın diyo. şu göğüs ucu çıkartıcılar acaba işe yararmı dersiniz. alan yada almayı düşünen varmı aranızda? :44:
aybur hoşgeldin cnmm
hoşbulduk canım
benimde göğüs ucum yok ne yazikki yılladır bu böyle içe göcük bazen accık çıkar oda hemen geçer
ben şimdiden aventin kremini aldım iki ay kala başlıycam bide lansinohun göğüs ucu çıkarıcı vakumunu alıcam inş doğumdan önce ayarlamam lazım çok sıkıntı çekeceğim çünkü bide silikon göğüs apartlarından alıcam
evet cnm bende lansinoh göğüs ucu çıkarıcıları duydum. alıp almamakta kararsızım. kullanıpta memnun kalanı duydunmu hiç. oyüzden mi alacaksın yoksa dr mu önerdi? benimde göğüs ucum hiç yok desem yeridir. bi keresinde mamografi çektirdim ozaman dr ancak ameliyatla düzelir ama önemli bişey deil demişti. onun içinde ameliyat olamazdım
rapunzel cnm eğerki var gibiyse vardır tatlım. sen anlarsın zaten. ucu dışarı çıkıksa vardır
amin canım,allah hepimizin yardımcısı olsun..
canım öncelikle çok geçmiş olsun ama bu konuda doktrunla görüş mutlaka belki sana önerileri olur.. benimde çok düşüyor ama bu kadar değil..
civcivcim hoşgeldin tatlım geçmiş olsun çok düşmüm tansiyonun dikkat et canım arada kalkıp ufak yürüyüşler yap biraz tuzu arttıran iyi olur mu acaba benimde düşüktür genelde ama senin düşmüş bayağı canım bol su içmeye özen göster acil şifalar canım
tatlım benimde genelde 9-5 civarında seyreder. ama 3 lere düşmesi kötü olmuş..kendini yorma dicem ama çalışna kadınsın ne mümkünsıvı alımını ihmal etme. su meyva suyu..doktrunla irtibat kurmaya çalış.bakalım o ne dicek..
CİVCİV
çok geçmiş olsunn
çok dikkat etmelisin önemsenmeyecek kadar basiyt değil çok düşmüş
çalışıyosun işyerindesin allah koruyor seni
Selam kızlar hepinize çok teşekkür ederim..1 şubatta doktorla randevum var...Şeker ölçümlerimiz yapılacak..O zaman etraflıca konuşacagım telefonda söyledim ama yüksek olmasın o daha önemli dedi..Rabbim kızımla beni koruyor işyerinde tekimde patron dışarda oluyor...Rabbime sıgınıyorum...Zor şartlarda kızımı nasip etti bize korumamızada yardımcı olacaktır..Az önce ölçtüm 9/4 dü..
Cerencim maşallah 10 şubatta işi bırakıyorsun çok sevindim iyicene beslenirsin artık bende iyi beslenemiyorum diye vicdan yapıyorum offf
Aral maşallah alıp alıp doldurmuşun cicileri rabbim saglıcakla kucagımıza alabilmeyi nasip etsin cümlemize
Rapunzelin seninde eksik gedik yoktur maşallah :))) Ogluşununda kilosu maşallah yerinde nazat degmesin...
Semaysen ara ara bakıyorum ama seni göremiyorum iyisindir inşallah..
Kızlar sık sık giremesemde sizlerİ takip ediyorum....
amin canım,allah hepimizin yardımcısı olsun..
canım öncelikle çok geçmiş olsun ama bu konuda doktrunla görüş mutlaka belki sana önerileri olur.. benimde çok düşüyor ama bu kadar değil..
CİVCİV
çok geçmiş olsunn
çok dikkat etmelisin önemsenmeyecek kadar basiyt değil çok düşmüş
çalışıyosun işyerindesin allah koruyor seni
Selam kızlar hepinize çok teşekkür ederim..1 şubatta doktorla randevum var...Şeker ölçümlerimiz yapılacak..O zaman etraflıca konuşacagım telefonda söyledim ama yüksek olmasın o daha önemli dedi..Rabbim kızımla beni koruyor işyerinde tekimde patron dışarda oluyor...Rabbime sıgınıyorum...Zor şartlarda kızımı nasip etti bize korumamızada yardımcı olacaktır..Az önce ölçtüm 9/4 dü..
Cerencim maşallah 10 şubatta işi bırakıyorsun çok sevindim iyicene beslenirsin artık bende iyi beslenemiyorum diye vicdan yapıyorum offf
Aral maşallah alıp alıp doldurmuşun cicileri rabbim saglıcakla kucagımıza alabilmeyi nasip etsin cümlemize
Rapunzelin seninde eksik gedik yoktur maşallah :))) Ogluşununda kilosu maşallah yerinde nazat degmesin...
Semaysen ara ara bakıyorum ama seni göremiyorum iyisindir inşallah..
Kızlar sık sık giremesemde sizlerİ takip ediyorum....
BURALARDAYIMMM
teşk.ederim iyiyimm iyi olmaya çalışıyorumm
ama eskisi gibi sık yazamıyorum ama genelde okuyarak takip edebiliyorumm
dr.randevuna az kalmış inş.o zamana kadar sorun yaşamazsınn
BURALARDAYIMMM
teşk.ederim iyiyimm iyi olmaya çalışıyorumm
ama eskisi gibi sık yazamıyorum ama genelde okuyarak takip edebiliyorumm
dr.randevuna az kalmış inş.o zamana kadar sorun yaşamazsınn
Ay inşallah canım kızçemizide göreceğiz salı günü inşallah herşey yolundadır.
Son günlerde hareketleri azaldı normalmidir bilemiyorum...Mesela sabahları kıpır kıpırdı hemde gece yatarken kıpır kıpırdı şimdi gün içind eçok az belli belirsiz hareket ediyor..Gerçi uzanıp yatamıyorumda...
Bende işyerinde takip ediyorum ama yazamıyorum...
sorma hurca koydum öyle duruyorrr ... alem benim kayınvalide .. oğluna eşofman pijama terlikbu dahada ilginçmiş canımama onu hemen yatağa serseymişsiniz keşke ne deolsa sünnetlik takım
:))) ha haaa haaa çok komik bunlar yaaaa ..... benimkide örüp duruyor habire ....hahahahahaha
ayy vallahi sesli guldum allahım neler var...
Sen bana dugunde verdigi yorganı görsen duser bayılırsın...
Yazın yatıya cok misafir gelince yere serip yatak niyetine kullanıyorum o kadar kötü yanii
Öyleki yorganı kaplayıp vermiş ortası saten..ama kenarına bi dantel koymamıs...
Ayıp yaa benim annem yengemlere neler yapmıstı..Bornoz setine bile dantel yapmıstı kadın...
ahh ahh bu kadın beni öldürcek sinirden
günaydın herkeze sabah şerifleriniz hayırlı olsun :)
keyifler nasıl dünden beri ben dün akşam yine çok sancılandım annemdeydik anacığım bol bol tedavi uyguladı bana üşütmüşsün sen dedi sıcak su torbası ile gezdim tüm gece şükür bu sabah kalktım biraz sancım azalmıştı iş yerine getirdim sıcaksu torbamı şöle bi sakinlesin etraf ayaklarımın altına koyacağım sıcacık ohh bugün benim gebeliğe hazırlık kursum başlıyor arkadaşlar akşam 6 da ama eşimin toplantısı varmış gidemeyebiliriz dedi daha ilk günden kaçırmış olacağımyinede kısmet eğer gidersem yarın sizi bilgilendiririm orda öğrendiklerimi burda paylaşırım
rapoo
sana var gibi geliyosa vardır canım yaww:78:
ucu olup olmadığını sana nasıl anlatsam
mımmmm mesela göğüs ucun fındık büyüklüğünde yada nohut büyüklüğündeyse ucu var demektir
selam kızlar nasılsınız azcık okuyabildim sanırım büyük problemi olanımız yok şükürler olsun rahatsız olanlarada geçmiş olsun..ben yatmaya devam ediyorum annecim bakıyo sağolsun bakalım 3 ünde kontrolümüz var,yalnız kimden geçti bilmiyorum grip oluyorum sanırım burnum,diş etlerim dudaklarım bile yanıyo dr gitmemede 1 hafta var..ateşim yok şükür bol meyve,su,ıhlamur içiyorum,sizin önerebileceğiniz bişey varmı..özledim hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?