2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tuğbacım karar verdinmi polar battaniyeye. ben düşündümde keşke o takım pike takımı olsaydı. çok güzel olurdu.
tatlım bu arada havalar nasıl. yarın geliyorum Allahın izniylee :79:

gülesram hoşgeldin kuzum. ayy dediğin gibi ağırlaşıyoruz git gide. eksiklerde bitmedi. ne yapacağız bilmem.

cerencim tşk ederim cnm. bebekler büyüyo tabi ondan da olabilir. karın kasları geriliyordur belkide.

kızlar benim göğüs ucum pek yok. nasıl emzireceğim bilmiyorum valla. herkes çok sıkıntı yaşarsın diyo. şu göğüs ucu çıkartıcılar acaba işe yararmı dersiniz. alan yada almayı düşünen varmı aranızda? :44:

aybur hoşgeldin cnmm

Son düzenleme:

hoşgeldin esracım dikkat etmek gerek artık ağırlaştık artık kendine dikkat et tatlım uzan bugün iyice dinlensin vücudun

esracımm bende öleyim evi süpürsem bile heryerim ağrıyo napcaz bilmem

esra tatlım yorma kendini..ben neredeyse hamileliğimin başından beri hiç süpürmüyorum valla :26: kocacım saolsun her işimi yapıyor

Allah razı olsun kızlar..İnanın yaptıgım büyük bi iş yok eger ipin ucu kacarsa toplamak daha zor oluyor...allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...Ben hazırlanıp cıkayım dısraı hazır hava bu kadar guzel ve gunesliyken...Yarın yagmur geliyor yine...
Hepiniz allaha emanet olun..

yaa acaba benim varmı :26: bana var gibi geliyo ama kimseye göstermedim gösterememde nası nalıcamki ben

yaa acaba benim varmı :26: bana var gibi geliyo ama kimseye göstermedim gösterememde nası nalıcamki ben

merhaba arkadaşımda bu sorun vardı.silikon göğüs ucu kullandı.yalnız onlar içiçe silikon ve şeffaf olduğundan biz tek zannettik kalın olunca kullanamadık attık meğer o yapışıkmış ayırmamız gerekiyormuş.tekrar aldık ayırdık incecik yumuşak bişeydi uzun süre kullandı.

rapoo
sana var gibi geliyosa vardır canım yaww:78:
ucu olup olmadığını sana nasıl anlatsam
mımmmm mesela göğüs ucun fındık büyüklüğünde yada nohut büyüklüğündeyse ucu var demektir

hoşgeldin canım nasılsınız bugün bakalım kuzunun keyfi nasıl...
hoşbulduk canım
grip salgınıyla uğraşıyorum daha iyileşemedim
içinizde bebeğini en az hisseden benim heralde hatta hiç hissetmiyom diyebilirim
bikaç ufak tekme ve sol göğsümün altında oluşan bikaç kıpırdanma harici
doktorum karın yapımın geniş ve kalın olmasından ötürü olduğunu söyledi

hoşbulduk canım
benimde göğüs ucum yok ne yazikki yılladır bu böyle içe göcük bazen accık çıkar oda hemen geçer
ben şimdiden aventin kremini aldım iki ay kala başlıycam bide lansinohun göğüs ucu çıkarıcı vakumunu alıcam inş doğumdan önce ayarlamam lazım çok sıkıntı çekeceğim çünkü bide silikon göğüs apartlarından alıcam

evet cnm bende lansinoh göğüs ucu çıkarıcıları duydum. alıp almamakta kararsızım. kullanıpta memnun kalanı duydunmu hiç. oyüzden mi alacaksın yoksa dr mu önerdi? benimde göğüs ucum hiç yok desem yeridir. bi keresinde mamografi çektirdim ozaman dr ancak ameliyatla düzelir ama önemli bişey deil demişti. onun içinde ameliyat olamazdım

rapunzel cnm eğerki var gibiyse vardır tatlım. sen anlarsın zaten. ucu dışarı çıkıksa vardır

daha doktoruma söyleyemedimerkek olunca hele bide tanıdık bazen zor oluyo
ben sadece internetten araştırdım daha kimseye sormadım
benimde ameliyatlık heralde ama bende olmam

aynı zamanda e bebekte şuan aventin 30mllik göğüs kremi 35.90dan 9.90a düşmüş kampanya hala devam ediyo bence çok iyi bir fırsat

Son düzenleme:

Son düzenleme:

merhaba anneciklerr ..
.. biz geldik kızımla .. önce kuaföre gittik ... sonra markete ... hava yumuşamış biraz ... temiz hava aldık ohhh ....

bu dahada ilginçmiş canım ama onu hemen yatağa serseymişsiniz keşke ne deolsa sünnetlik takım
sorma hurca koydum öyle duruyorrr ... alem benim kayınvalide .. oğluna eşofman pijama terlik
havlu bornoz hiçbişey koymamıştı ..
yorganıda çokgözüksün diye yollamış .. evdeki fazlalıklarından kurtulmak için.. geçen hafta da
eşimin yüz örtüsünü çıkardı ..kızma :))) mavi yüz örtüsü ipek iğne oyalı .. ama sandıkta durmaktan öyle yıpranmışkı
tırnağım takılsaa caarrtttt ayşe teyze yaneee......

:))) ha haaa haaa çok komik bunlar yaaaa ..... benimkide örüp duruyor habire ....
hurç almış içine dolduruyor ... hazırda alacakmış ...
valla doğumdan önce verirse alaaa ... yıkar kullanırım ... doğumdan sonra verirse uğraşamam yıka ütüle yeni doğum yapmışım zaten ...

geçmiş olsun .. bir türlü düzelemedin sen ... dikkat et kendine ..
özel bir kursmu bu ? ücretlimi

selam kızlar nasılsınız azcık okuyabildim sanırım büyük problemi olanımız yok şükürler olsun rahatsız olanlarada geçmiş olsun..ben yatmaya devam ediyorum annecim bakıyo sağolsun bakalım 3 ünde kontrolümüz var,yalnız kimden geçti bilmiyorum grip oluyorum sanırım burnum,diş etlerim dudaklarım bile yanıyo dr gitmemede 1 hafta var..ateşim yok şükür bol meyve,su,ıhlamur içiyorum,sizin önerebileceğiniz bişey varmı..özledim hepinizi

semaysem fındık çok büyük bana göre :44: ama kçük boy nohut olabilir:44: ay allahım yaa

cnm grip kapında sanırım aman dikkat et. geçmiş olsun, az kalmış kızını görmeye cnm. bebekler iyi olsunda cnm herşeye katlanırız napalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…