yaa acaba benim varmı :26: bana var gibi geliyo ama kimseye göstermedimgösterememde nası nalıcamki ben
selam kızlar geldim biraz marketten bişeyler aldım.aşımı oldum.şuanda iyiyim.
ah rapunzelcim alemsin sen bilmiyomusun göğüs ucun varmı yokmu canım
fındık gibi bişey.benimkide kocaman.bebek için iyi
ama çocukluğumdan beri hep büyüktür çok utanırdım.sütyensiz birşey hayatta giyemem mesela hemen uçları fındık gibi çıkar.
cnm grip kapında sanırım aman dikkat et. geçmiş olsun, az kalmış kızını görmeye cnm. bebekler iyi olsunda cnm herşeye katlanırız napalım.
canımm ben de düşük tansiyonluyum. aç kaldığım an bayılma geliyor. bazen 4 e kadar düşüyor tansiyonum. baş ağrısıda cabası. çok geçmiş olsun. aç kalmamaya çalış. ayran iyi geliyorMerhaba Kızlar,
Benim tansiyonum son zamanlarda hep düşün hafta sonu küçüğüm 3 lere kadar düştü şimdide yükselse bile nadir ama 4 yada 5 oluyor en fazla büyügümde genelde 9..Sizlerdede böyle oluyormu.?Gözlerim kararıyor,gözlerim yıldızlarıyor gözümü açamıyorum nerdeyse...Doktorum yüksek tansiyon olmasın dikkat et demişti ama düşük olabileceği aklıma gelmemişti..Çalışıyorum akşama kadar masa başındayım eve gidiyorum mutfaga giriyorum ancak yatarken uzanıyorum sanırım bunun etkisi var..Bu durumları yaşayan varmı ??
Tansiyon düşüklüğü yetersiz sıvı alımı ve kan alımının ayaklara gitmesinden olabilirmiş..(devamlı oturmaktan dolayı)Mümkünse hergün sola uzanarak yatın diyorlar çalışınca uygulamaıs zor oluyor..
canım, enfeksiyon başlangıcı ya da böbrekte kum tarzı birşey olabilir. ben de aynı şikayetle gittim. idrarımı yaparken kasığıma batma ağrı giriyordu ve mesanem boşalsada ağrı devam ediyordu. 1 2 lökosit 3 4 epitel hücre ve böbrekte az miktarda kum görüldü. hepsi önemsiz bol su içmek ile geçebilicek şeylermiş.slm kızlar ben geldim. gece çok fena bi kasık ağrısı ile uyandım. idrara çıkarken sol tarafım böyle kasılıyor gibi bişey batar gibi çok feciydi. acayip bi ağrı var şuandada. sol tarafıma yatıp durdum ama tam olarak geçmedi. ne olabilir bu ya. acaba şu yalancı kasılmalar dedikleri şey bumudur
aranızda böyle bişey yaşayan varmı benim gibi.
tuğbacım cnm tekrardan geçmiş olsun. sen kimseyi dinleme koy ayağına su torbasını. senin sağlığın önemli
zonox tatlım sanada geçmiş olsun. birde misafirin var. Allah yardımcın olsun.
banada gelmedi milupadanay ne güzel paket gelmiş ben nereye üye olursam olayım birşey gelmedi canım insanı küçükte olsa öyle birşeylerin gelmesi mutlu eder
selam kızlar nasılsınız azcık okuyabildim sanırım büyük problemi olanımız yok şükürler olsun rahatsız olanlarada geçmiş olsun..ben yatmaya devam ediyorum annecim bakıyo sağolsun bakalım 3 ünde kontrolümüz var,yalnız kimden geçti bilmiyorum grip oluyorum sanırım burnum,diş etlerim dudaklarım bile yanıyo dr gitmemede 1 hafta var..ateşim yok şükür bol meyve,su,ıhlamur içiyorum,sizin önerebileceğiniz bişey varmı..özledim hepinizi
çok korkuyordum gripten yattığım yerde benide buldu malesef,doğru bebişim sağolsun razıyım herşeye..günler geçmek bilmiyor inşallah ilerlememiştir rahim ağzımdaki kısalma..sen nasılsın eymenimiz nasıl?
canımm ben de düşük tansiyonluyum. aç kaldığım an bayılma geliyor. bazen 4 e kadar düşüyor tansiyonum. baş ağrısıda cabası. çok geçmiş olsun. aç kalmamaya çalış. ayran iyi geliyorçok sıvı alıyorum ama yine de düşüktür benim ki.
Öncelikle çok teşekkür ederim bende mayıs annesiyim ve ara ara yazabiliyorum çalışıyorum...Ne zaman yazsam bana cevap veren arkadaşlar belli...Hepinize teşekkür ederim...Yazamasamda sizleri takip ediyoprum.Kendini ve ogluşuu çok fazla yorma zonoxcum...
Ayran ve süt içerim ama suyu içemiyorum artık başladım bugün mecburi 1,5 lt içtim ama zor oluyor wc ihtiyacım 2 katı geliyor..9/4 değişmişyor birkaçgündür bebegime zararı olmasında ben razıyım herşeye...
çok korkuyordum gripten yattığım yerde benide buldu malesef,doğru bebişim sağolsun razıyım herşeye..günler geçmek bilmiyor inşallah ilerlememiştir rahim ağzımdaki kısalma..sen nasılsın eymenimiz nasıl?
semaysem fındık çok büyük bana göre :44: ama kçük boy nohut olabilir:44: ay allahım yaa
ne biliyim yaaa..asıl mesele şu ki bazen var bazen yok..bazen içeri kaçabiliyo sanırım o silikon uçlardan alıp koymak gerek kenara..
aşını olmuşsun.acıdımı? çok geçmiş olsunağrı ateş yapmaz inşallah
canımm ben de düşük tansiyonluyum. aç kaldığım an bayılma geliyor. bazen 4 e kadar düşüyor tansiyonum. baş ağrısıda cabası. çok geçmiş olsun. aç kalmamaya çalış. ayran iyi geliyorçok sıvı alıyorum ama yine de düşüktür benim ki.
canım, enfeksiyon başlangıcı ya da böbrekte kum tarzı birşey olabilir. ben de aynı şikayetle gittim. idrarımı yaparken kasığıma batma ağrı giriyordu ve mesanem boşalsada ağrı devam ediyordu. 1 2 lökosit 3 4 epitel hücre ve böbrekte az miktarda kum görüldü. hepsi önemsiz bol su içmek ile geçebilicek şeylermiş.
geçmiş olsun dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim kızlar. boğazım fena sanırım grip kuluçkaya yatmaya çalışıyor. çok dikkat edin kendinize. o kadar dikkatli olmama rağmen grip oluyorum
semaysem, haklısın canım bir daha misafir alamam herhalde. eskiden atom karınca gibi herşeyimi yapar bide uzanır televizyon izlerdim. şimdi 3 5 çeşit garnitürü zor yaptım valla
ne biliyim yaaa..asıl mesele şu ki bazen var bazen yok..bazen içeri kaçabiliyo sanırım o silikon uçlardan alıp koymak gerek kenara..
aşını olmuşsun.acıdımı? çok geçmiş olsunağrı ateş yapmaz inşallah
sağol canım bende ballı süt ekliyim bari listeye sade içiyodum yatarken..hiç ilaç almadın sanırım sende değilmi?nevra bebişimiz iyidir inşallah..öpüyorum canımbanada gelmedi milupadan
geçmiş olsun .. hepimizin kapısını çaldı grip sırayla malesef ...
ben 2. grib içok çabuk atlattım ... ıhlamur elmakabuğu tarçın limon .. çay yapıp içtim ...
birde karabiberli tavuk suyu çorba ... sabahlarıda ballı süt ..
1 haftada kalktım Allaha şükür
sarıcivciv çok geçmiş olsun ... 3-4 çok düşük gerçekten kendine dikkat et ... tuzlu ayranmı iyi geliyordu düşük tansiyona ... birde çok yatmakta tansiyonu düşürüyormuş ...
evet canım okudum ağrını bence eymen büyüyo annesi korkma istirahat et bol bol..inş tatlım. geçecek bugünlerde Allahın izniyle. dualarım seninle.
bende iyiyim çok şükür cnm. bebeğimde iyi. dün kıpır kıpırdı bugün biraz daha sessiz. karnımda kasılma gibi ağrı var. bebekmi büyüyo yoksa başka bişeymi bilmiyorum. bikaç hafta önce yine olmuştu. ertesi gün geçmişti. zaman geçtikçe daha zorlaşıyo sanki günler :26:
eylemcim hoşgeldin canım benimde bugün aklımdan geçiyordun nasılsın diye düşünmüştüm grip olmuşsun geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin az lkladı canım yavruna kavuşmana allahım yardımcın olsun
aaa o zaman çok az ucu var
seninki leblebi o zaman
silikon uçlardan al
birde göğüs ucuna masaj yapsan belki işe yarar
esra tatlım yorma kendini..ben neredeyse hamileliğimin başından beri hiç süpürmüyorum valla :26: kocacım saolsun her işimi yapıyor
kızlar kızlar
c.tesi öğlen 12:00 ye dr randevu aldım
şeker testim yapılacak ancak aç gitmem gerekiyor
ben nasıl o saate kadar aç kalıcam
sabah erkenden kahvaltımı yapsam nasıl olur
yada en az kaç saat açlık gerekiyor acaba :26::26:
kızlar kızlar
c.tesi öğlen 12:00 ye dr randevu aldım
şeker testim yapılacak ancak aç gitmem gerekiyor
ben nasıl o saate kadar aç kalıcam
sabah erkenden kahvaltımı yapsam nasıl olur
yada en az kaç saat açlık gerekiyor acaba :26::26:
ben tok gittim canım o yüzden bilemicem ama aç gidenler 12 saat açlıktan bahsediyordu :44:
daha doktoruma söyleyemedimerkek olunca hele bide tanıdık bazen zor oluyo
ben sadece internetten araştırdım daha kimseye sormadım
benimde ameliyatlık heraldeama bende olmam
aynı zamanda e bebekte şuan aventin 30mllik göğüs kremi 35.90dan 9.90a düşmüş kampanya hala devam ediyo bence çok iyi bir fırsat
canım hemşire olmama rağmen inan bi fikrim yok ama kanı sabah versen olmuyomu dr a 12 de gidersin..hem sonucunda çıkar belki..bu laboratuvarla ilgili bişey dr kontrolünün saatine kadar kendine eziyet etme aç aç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?