2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yaa acaba benim varmı :26: bana var gibi geliyo ama kimseye göstermedim gösterememde nası nalıcamki ben

selam kızlar geldim biraz marketten bişeyler aldım.aşımı oldum.şuanda iyiyim.
ah rapunzelcim alemsin sen bilmiyomusun göğüs ucun varmı yokmu canım
fındık gibi bişey.benimkide kocaman.bebek için iyi
ama çocukluğumdan beri hep büyüktür çok utanırdım.sütyensiz birşey hayatta giyemem mesela hemen uçları fındık gibi çıkar.

ne biliyim yaaa..asıl mesele şu ki bazen var bazen yok..bazen içeri kaçabiliyo sanırım o silikon uçlardan alıp koymak gerek kenara..
aşını olmuşsun.acıdımı? çok geçmiş olsun ağrı ateş yapmaz inşallah

cnm grip kapında sanırım aman dikkat et. geçmiş olsun, az kalmış kızını görmeye cnm. bebekler iyi olsunda cnm herşeye katlanırız napalım.

çok korkuyordum gripten yattığım yerde benide buldu malesef,doğru bebişim sağolsun razıyım herşeye..günler geçmek bilmiyor inşallah ilerlememiştir rahim ağzımdaki kısalma..sen nasılsın eymenimiz nasıl?

canımm ben de düşük tansiyonluyum. aç kaldığım an bayılma geliyor. bazen 4 e kadar düşüyor tansiyonum. baş ağrısıda cabası. çok geçmiş olsun. aç kalmamaya çalış. ayran iyi geliyor çok sıvı alıyorum ama yine de düşüktür benim ki.
canım, enfeksiyon başlangıcı ya da böbrekte kum tarzı birşey olabilir. ben de aynı şikayetle gittim. idrarımı yaparken kasığıma batma ağrı giriyordu ve mesanem boşalsada ağrı devam ediyordu. 1 2 lökosit 3 4 epitel hücre ve böbrekte az miktarda kum görüldü. hepsi önemsiz bol su içmek ile geçebilicek şeylermiş.

geçmiş olsun dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim kızlar. boğazım fena sanırım grip kuluçkaya yatmaya çalışıyor. çok dikkat edin kendinize. o kadar dikkatli olmama rağmen grip oluyorum

semaysem, haklısın canım bir daha misafir alamam herhalde. eskiden atom karınca gibi herşeyimi yapar bide uzanır televizyon izlerdim. şimdi 3 5 çeşit garnitürü zor yaptım valla

ay ne güzel paket gelmiş ben nereye üye olursam olayım birşey gelmedi canım insanı küçükte olsa öyle birşeylerin gelmesi mutlu eder
banada gelmedi milupadan

geçmiş olsun .. hepimizin kapısını çaldı grip sırayla malesef ...
ben 2. grib içok çabuk atlattım ... ıhlamur elmakabuğu tarçın limon .. çay yapıp içtim ...
birde karabiberli tavuk suyu çorba ... sabahlarıda ballı süt ..
1 haftada kalktım Allaha şükür

sarıcivciv çok geçmiş olsun ... 3-4 çok düşük gerçekten kendine dikkat et ... tuzlu ayranmı iyi geliyordu düşük tansiyona ... birde çok yatmakta tansiyonu düşürüyormuş ...

inş tatlım. geçecek bugünlerde Allahın izniyle. dualarım seninle.
bende iyiyim çok şükür cnm. bebeğimde iyi. dün kıpır kıpırdı bugün biraz daha sessiz. karnımda kasılma gibi ağrı var. bebekmi büyüyo yoksa başka bişeymi bilmiyorum. bikaç hafta önce yine olmuştu. ertesi gün geçmişti. zaman geçtikçe daha zorlaşıyo sanki günler :26:

eylemcim hoşgeldin canım benimde bugün aklımdan geçiyordun nasılsın diye düşünmüştüm grip olmuşsun geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin az lkladı canım yavruna kavuşmana allahım yardımcın olsun

semaysem fındık çok büyük bana göre :44: ama kçük boy nohut olabilir:44: ay allahım yaa

aaa o zaman çok az ucu var
seninki leblebi o zaman

silikon uçlardan al
birde göğüs ucuna masaj yapsan belki işe yarar

tabii yaaa
geçen pazar saat 5 de eşim arıyor beni
çaya misafirimiz var gelebilirlermi
hay hay buyursunlar dedim
aha saata baktım 5 2 saat sonra gelicekler
nasıl kıvrandım yetiştirene kadar anlatamam
sonra bir pişman oldum kafama vurdum senin neyine 2 saat önceden haber alıp misafir ağırlamak dedim
bundan sonra misafir ağırlarkan bana 1 hafta önceden haber vermeleri lazım

canım şimdilik iyiym ama vururken acayip acıyo ve yanıyo ağzımda tuhaf bi tat.
bakalımakşama inşallah olmaz ateş...

kızlar kızlar
c.tesi öğlen 12:00 ye dr randevu aldım
şeker testim yapılacak ancak aç gitmem gerekiyor
ben nasıl o saate kadar aç kalıcam
sabah erkenden kahvaltımı yapsam nasıl olur
yada en az kaç saat açlık gerekiyor acaba :26::26:

sağol canım bende ballı süt ekliyim bari listeye sade içiyodum yatarken..hiç ilaç almadın sanırım sende değilmi?nevra bebişimiz iyidir inşallah..öpüyorum canım
evet canım okudum ağrını bence eymen büyüyo annesi korkma istirahat et bol bol..

sağol aralcım aynen sende aklımdasın sen vajinal ölçtürecektin nezaman gidiyosun kısmetse dr..sağol güzel dileklerin için inşallah hepimiz sağsalim kavuşuruz yavrularımıza..

esra tatlım yorma kendini..ben neredeyse hamileliğimin başından beri hiç süpürmüyorum valla :26: kocacım saolsun her işimi yapıyor

valla ben de son olark ev süpürüp çok belim ağrıdığında yarıda bırakıp test yapıp hamile olduğumu öğrenmiştim. o günden sonra süpürgeyi bidaha elime almadım.. hatta bisürü şeyi de yapmıyorum.. annem sağolsun.. sürekli gelmek zorunda kalıyor :)) işi iyice tembelliğie vurdum., sonrasında ne yapıcam bilmiyuorum... bi de çalışmıyorum aman aman.. çalışanlar ve tüm işini kendi yapmak zorunda kalanlar, sizlere gerçekten kolay gelsin... ben şanslı azınlıktanım sanırım...

ben tok gittim canım o yüzden bilemicem ama aç gidenler 12 saat açlıktan bahsediyordu :44:

canım hemşire olmama rağmen inan bi fikrim yok ama kanı sabah versen olmuyomu dr a 12 de gidersin..hem sonucunda çıkar belki..bu laboratuvarla ilgili bişey dr kontrolünün saatine kadar kendine eziyet etme aç aç..

dün akşam stokta kalmamıştı.. ben de lansinoh aldım başka bir siteden..

canım hemşire olmama rağmen inan bi fikrim yok ama kanı sabah versen olmuyomu dr a 12 de gidersin..hem sonucunda çıkar belki..bu laboratuvarla ilgili bişey dr kontrolünün saatine kadar kendine eziyet etme aç aç..

aa olabilir aslında hiç düşünemedim
hay aklınla bin yaşa emi sen
erken gideyim sonuçları 12 de veririm dime
ama dr bişey yazması lazım değilmi test için evrak yada bir not vs
neyse onuda orda hallederim artıkk

Kızlar benimde salı günü sabah 10.da şeker ölçümleirm var...Sema da sormuş lğtfen bu tahlilleri yaptıranlar bilgi versinler? Açmı gitmeliyzi tokmu ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…