sağol canım bende ballı süt ekliyim bari listeye sade içiyodum yatarken..hiç ilaç almadın sanırım sende değilmi?nevra bebişimiz iyidir inşallah..öpüyorum canım
evet canım okudum ağrını bence eymen büyüyo annesi korkma istirahat et bol bol..
sağol aralcım aynen sende aklımdasın sen vajinal ölçtürecektin nezaman gidiyosun kısmetse dr..sağol güzel dileklerin için inşallah hepimiz sağsalim kavuşuruz yavrularımıza..
Kızlar benimde salı günü sabah 10.da şeker ölçümleirm var...Sema da sormuş lğtfen bu tahlilleri yaptıranlar bilgi versinler? Açmı gitmeliyzi tokmu ???
Bana 10 saat açlıkdemişlerdi canım .... genede bir sor istersen ... .kızlar kızlar
c.tesi öğlen 12:00 ye dr randevu aldım
şeker testim yapılacak ancak aç gitmem gerekiyor
ben nasıl o saate kadar aç kalıcam
sabah erkenden kahvaltımı yapsam nasıl olur
yada en az kaç saat açlık gerekiyor acaba :26::26:
sağol canım bende ballı süt ekliyim bari listeye sade içiyodum yatarken..hiç ilaç almadın sanırım sende değilmi?nevra bebişimiz iyidir inşallah..öpüyorum canım
.
Bana 10 saat açlıkdemişlerdi canım .... genede bir sor istersen ... .
teşk.ler nevroşşşş
kızlar kızlar
c.tesi öğlen 12:00 ye dr randevu aldım
şeker testim yapılacak ancak aç gitmem gerekiyor
ben nasıl o saate kadar aç kalıcam
sabah erkenden kahvaltımı yapsam nasıl olur
yada en az kaç saat açlık gerekiyor acaba :26::26:
semacım benim 50 lik yüklemeden önce hafif birşeyler yiyip gel demişti dr mam ben tiroidlerede baktıracağım için yemedim balcının dediği gibi dr vereceğin tahlili biligsayara girsin sen direk lbaratuvara gidip kan ver erkn saatte ben yarın öyle yapıcam dr u aradım girdi tahlili ben sabah 8 de gidicem kan vermeye ama araman lazım tahlilleri girsinleraa olabilir aslında hiç düşünemedim
hay aklınla bin yaşa emi sen
erken gideyim sonuçları 12 de veririm dime
ama dr bişey yazması lazım değilmi test için evrak yada bir not vs
neyse onuda orda hallederim artıkk
Kızlar benimde salı günü sabah 10.da şeker ölçümleirm var...Sema da sormuş lğtfen bu tahlilleri yaptıranlar bilgi versinler? Açmı gitmeliyzi tokmu ???
eğer 50lik yükleme olacaksa illede açlık sınırın yok
doktorum bana öyle demişti ama ben hem aç gitmiştim hemde laboratuardakilerde aç olmamı hatta su bile içmememi söylemişlerdi en az 8 saatlik bi açlık gerek
ama 100lük yüklemede 12 saat açlığı şiddetle tavsiye ediyorum
eylül geçmiş olsun canım evde istirahat ediyodun
aç gitmenin faydası var
hatta su bile içilmiycek
aynı zamanda tahlil verdikten sonraki 1 saat asla uyumayın ben uyumuştum yüksek çıkmıştı uyku ve hareket halide yükseltiyomuş
ilk etapta 50 lik yükleme yapılıyor sanırım..
100 lüğü duruma göremi yapıyorlar...Bilgim yok
neee
12 saat açlıkmı
hemen randevumu iptal ediyim
ben ölürüm o saate kadar açlıktan
rica ederim canım :)) devlet hastanesine gidiyosan dr bekleme sekreteri yazar,özele gidiyosan göbüşünü göster laboratuvara şeker için geldim de yaparlaraa olabilir aslında hiç düşünemedim
hay aklınla bin yaşa emi sen
erken gideyim sonuçları 12 de veririm dime
ama dr bişey yazması lazım değilmi test için evrak yada bir not vs
neyse onuda orda hallederim artıkk
canım pzt gittim dr açok yoğundu dışarda çok sıra vardı bir dahaki sfsere vajinal bakalım dedi amdominal ölçtü 4 cm in istünde deid artık birdahaki sefere kaldı ölçümüm
canım onlar 30 grdün akşam stokta kalmamıştı.. ben de lansinoh aldım başka bir siteden..
canım herkesin dr u farklı bişi sölüor :44: ben tok gittim. ama bak semaysem aç gidecek..
Bu işlemler yaklaşık ne kadar sürüyor işyerinden izin aldım ama ne olur olmaz bileyim..
sağol canı inşallah senin içinde herşey çok güzel olacak sen içini ferah tut canımrica ederim canım :)) devlet hastanesine gidiyosan dr bekleme sekreteri yazar,özele gidiyosan göbüşünü göster laboratuvara şeker için geldim de yaparlar
çok sevindim canım için rahat etsin artık oldumu 4cm üstü demiş dr un..maşallah bebişine ve sanadarısı bizim başımıza
evet canım ilk etapta 50lik eğer yüksek çıkarsa 140 üstü o zamanda 100lük yapılıyo
inş sizinki normal çıkar
bu arada kendi suyunu götür soğuk olsun hastaneninkiler çok ılık oluyo bayıyo insanı
ben iki yüklemedede kendi soğuk suyumu verdim
canım pzt gittim dr açok yoğundu dışarda çok sıra vardı bir dahaki sfsere vajinal bakalım dedi amdominal ölçtü 4 cm in istünde deid artık birdahaki sefere kaldı ölçümüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?