2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım pzt gittim dr açok yoğundu dışarda çok sıra vardı bir dahaki sfsere vajinal bakalım dedi amdominal ölçtü 4 cm in istünde deid artık birdahaki sefere kaldı ölçümüm

Bana 10 saat açlıkdemişlerdi canım .... genede bir sor istersen ... .

sağol canım bende ballı süt ekliyim bari listeye sade içiyodum yatarken..hiç ilaç almadın sanırım sende değilmi?nevra bebişimiz iyidir inşallah..öpüyorum canım

.

yumuşatıyor boğazları .. inşallah iyi gelir ..
elevitim haftada 3 gün benim ... o hafta hergün içtim vitamin olsun diye ....
.. vitamin dışında ilaç almadım. doktor minoset içebilirsin dediği halde içmedim .... o kadar ilaç alıyoruz .. iğne oluyoruz.. bide başka ilaçlarkarışmasın ..
en kısa zamanda atlatırsın inşallah
,

eğer 50lik yükleme olacaksa illede açlık sınırın yok
doktorum bana öyle demişti ama ben hem aç gitmiştim hemde laboratuardakilerde aç olmamı hatta su bile içmememi söylemişlerdi en az 8 saatlik bi açlık gerek
ama 100lük yüklemede 12 saat açlığı şiddetle tavsiye ediyorum
eylül geçmiş olsun canım evde istirahat ediyodun

Nevra sagol tatlım ama ben tam aksine yatamamaktan şikayetciiym..
Benim ciddi bel agrım var...Gündüzleri işyerinde masa başında oturuyorum akşamları yemek yap et derken ayakta kalıyorum ancak gece uyurken yatmış oluyorum....Ama bu tansiyon düşüklüğüm önceden yoktu bu hafta başladı...Hayırlısı olsun salı günü doktorumla konuşacağım..

semacım benim 50 lik yüklemeden önce hafif birşeyler yiyip gel demişti dr mam ben tiroidlerede baktıracağım için yemedim balcının dediği gibi dr vereceğin tahlili biligsayara girsin sen direk lbaratuvara gidip kan ver erkn saatte ben yarın öyle yapıcam dr u aradım girdi tahlili ben sabah 8 de gidicem kan vermeye ama araman lazım tahlilleri girsinler

Kızlar benimde salı günü sabah 10.da şeker ölçümleirm var...Sema da sormuş lğtfen bu tahlilleri yaptıranlar bilgi versinler? Açmı gitmeliyzi tokmu ???

aç gitmenin faydası var
hatta su bile içilmiycek
aynı zamanda tahlil verdikten sonraki 1 saat asla uyumayın ben uyumuştum yüksek çıkmıştı uyku ve hareket halide yükseltiyomuş

ilk etapta 50 lik yükleme yapılıyor sanırım..
100 lüğü duruma göremi yapıyorlar...Bilgim yok

aç gitmenin faydası var
hatta su bile içilmiycek
aynı zamanda tahlil verdikten sonraki 1 saat asla uyumayın ben uyumuştum yüksek çıkmıştı uyku ve hareket halide yükseltiyomuş

Bu işlemler yaklaşık ne kadar sürüyor işyerinden izin aldım ama ne olur olmaz bileyim..

ilk etapta 50 lik yükleme yapılıyor sanırım..
100 lüğü duruma göremi yapıyorlar...Bilgim yok

evet canım ilk etapta 50lik eğer yüksek çıkarsa 140 üstü o zamanda 100lük yapılıyo
inş sizinki normal çıkar

bu arada kendi suyunu götür soğuk olsun hastaneninkiler çok ılık oluyo bayıyo insanı
ben iki yüklemedede kendi soğuk suyumu verdim

Son düzenleme:
rica ederim canım :)) devlet hastanesine gidiyosan dr bekleme sekreteri yazar,özele gidiyosan göbüşünü göster laboratuvara şeker için geldim de yaparlar
canım pzt gittim dr açok yoğundu dışarda çok sıra vardı bir dahaki sfsere vajinal bakalım dedi amdominal ölçtü 4 cm in istünde deid artık birdahaki sefere kaldı ölçümüm

çok sevindim canım için rahat etsin artık oldumu 4cm üstü demiş dr un..maşallah bebişine ve sanadarısı bizim başımıza

canım herkesin dr u farklı bişi sölüor :44: ben tok gittim. ama bak semaysem aç gidecek..

Haklısın kuşum zaten sabah 10.da benim randevum aç giderim dr muayene olurum şeker yüklemem içinde tok olman gerek derse bişey atıştırabilirim eşimde yanımda olacak zaten..Dr bulunduğu hastanede yaptıracagım bu tahlilleri ben uygun sanırım...

sağol canı inşallah senin içinde herşey çok güzel olacak sen içini ferah tut canım

Bilgi için teşekkürler canım aklımda bulunacak bunlar :))))
İnşallah sonuçlar güzel çıkar.....

bu vajinal ölçüm ne için? normal doğum yapıp yapamayacağını belirlemek için mi? çok erken değil mi?
benim doktorumda daha doğum hakında hiç konuşmuyor erken diyor herkes herşeye erken diyor.. bana her an doğuracakmışım gibi geliyor... ben mi çok heyecan yapıyorum etrafımdakileri mi herşeyi çok ağırdan alıyor bilmiyorum...

bu arada vajinal muayne demişken, kızlar ağda ile aranız nasıl?? ben önceden de pek ağda yapamazdım, ancak regl olduktan sonra ve anestol sürerek falan yapabilirdim ama şimdi hiç dokunamıyorum... hazırlıklı gidersem jilet tamam ama yaa aniden gitmem gerekirse diye çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…