2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hiç sorma onu..benim eskiden gıkım çıkmazdı..şimdi feci acıyorr ama ben jilet kullanamam ya sonra geri ağdaya dönüş çok zor oluyo....bak bu haftalarda gitmem lazım ağdaya gene aklıma düştü yaa

KAÇLIK YÜKLEYECEKLER BİLMİYORUM
12 saat açlık heee
ben gece 1 de kalkıyımda bişeyler yiyim bari

civciv
yazdıkalrını hayretle okuyorumm
okuyupta inanmak istemiyorum
düşük tansiyonun var
ciddi bel ağrın var
vee senn uzanıp dinlenemiyosunnnn
bir anlık umursamazlık daha kötü sonuçalr getirebilir
dikkat et kendine lütfennnn

dime arıyayımm bakalımmm

aç gitmenin faydası var
hatta su bile içilmiycek
aynı zamanda tahlil verdikten sonraki 1 saat asla uyumayın ben uyumuştum yüksek çıkmıştı uyku ve hareket halide yükseltiyomuş

hehe
ben o kadar açlıktan sonra vahşi kurt gibi olurum ne uyuması

heh bunu duyduğumda iyi oldu teşk.lerrr

hehehee valla bende ölürdüm haklısın

12 saata dayanamıyoruzda
ya sez.olursa doğumumuz o zaman nasıl aç kalıcezzzz

yok semaysemcim doğumun laboratuvarda olmadığını biliyodur arkadaşlar şeker yükleme için geldim dersen yeterli olur
bu arada bana izin bukadardı çıkıyorum kızlar hepiniz allaha emanet olun kendinize bebişlerinize kocişlerinize iyi bakın..

Semacım vallahi karar aldım bugün tansiyon düşüklüğüm devam ediyor ya evde yemek asla yapmayacagım....Zaten eşim yapma diyor ama ben ve kızım ne yiyip içeceğiz o zaman...Anneme gidip kalsam çalışıyor valdeme gitsem bakarda benim işyerimden oraya gidip gelmem sabah aksam ters daha çok yorulurum...En iyisi evim sadece 1 çeşit yemek yaparım mutfakta kalmam ev batarsa batsın biriksin ütüler ben yatacagım ötesi yok:))) Otur otur kızım için sakıncalı....Zaten tedaviyle kavuştum ona.Allahım korusun...

vajinal muayene benimde daha olmadı ama bazı arkadaşların rahim ağzı kısalığımı öylebirşey vardı
ben sir ağdaya gidiyorum en son 3 hafta önce gittim daha brşey yok doğuma kadar 2 kerede giderim inş

ben 2 tahlil arasında uyumuştum
ee sonucumuda etkiledi tabi 147 çıkmıştı
50lik yüklemede saat sınırı yok biliyorum
ama 100lükte şart
sana 50lik yüklencek

Son düzenleme:
Kızlar benimde salı günü sabah 10.da şeker ölçümleirm var...Sema da sormuş lğtfen bu tahlilleri yaptıranlar bilgi versinler? Açmı gitmeliyzi tokmu ???

merhaba canım şeker ölçümüne aç gidiliyor ilk önce açlık kan şekerini ölçüyorlar parmağına iğne batırıp kanından birdamla alıp söylüyo o anda açlık şekerini sonra git eczaneden 50 grlık glikoz al iç bir saat sora gel dio o glikozu bir bardak suya koyup içiosun 1 saat sonra tekrar kan alıolar parmağından oda tokluk şekerin oluyor bana 2 kezde bu şekilde uygulandı o 1 saat içindede bişey yemiyorsun tabi işlem tamamlanana kadar bana öyle yaptılar tokluk kan şekerinde sınır 140 mış haberin olsun 140ın üzerinde cıkarsa yüksek diolar benim 150 çıktı bu sabah yaptırdım biraz fazla dikkat edicem artık

ben geldimmçok yoğun bi gündü ya çok yoruldu beynim ama artık bitirdim yehhu rapunzel canım benim şimdi iyice inceledim ana kucağımızı yavrum tam ortaya kadar geliomuş tutma yeri ben o heyecanla farketmemişim ohh içim rahatladı yoksa iade edecektim keyfim kaçmıştı kutuda çıkarıp çıkarıp bakıyorum kızımı hayal ediyorum içinde zonoxta hastaymış geçmiş olsun canım ben şöle bi geçmişi okuyım he bu arada dorti ile mesajlaştık az önce çok hastalanmış üst solunum yolundan hastanede yatmış hala antibiyotik kullanıomuş herkezde salgın bu çok dikkat etmeliyiz

benim önce parmaktan alındı glikozu onlar verdi
sonrasındada kolumdan kan aldılar

hoşgeldin
bende dortiyi merak ediyodum geçmiş olsun

canın yanıyorsa bu aralar yaptırma ...
bugün gittim kuaföre yaptırmadım ağda kıyamadımkendime ... başka işlerim vardı onları hallettim ..
ağda 1 ay önce yaptırmıştım .. ama çıkmadı öyle pek fazla , hamileliğin bu döneminde çıkmıyormuş ... toplam 2 kere daha yaptırırım heralde .... sonuncuyu 36. haftadada kesinlikle yaptırmak lazım ... ondan sonra vaktimiz kalmayabilir ..

sarıcivciv sema haklı canım yaaa .... izin al rapor al ... yada eve gelince yemek olayını başka bişekilde halledin .. kardeşi annen gelsin ... bişeyler yappp .. yazık valla .. kendine yazık bebeğe yazık ...

evet canım anladım zaten ben senin tam inceleyemediğni..kademeli olarak tam ortaya kadar geliyor tutacağı..çok yorma kendini yavaş yavaş yap işleri..

Bende 25 haftalık hamileyim mayısta kısmetse anne olucam.Cumartesi şeker yüklemem var herkes mutlaka yanında birini götürsün bana tavsiye edilen bu çünkü bazıları fena oluyormuş zormuş diyorlar

nevracım nasılsın saatler olsun saçınımı kestirdin
evet canım anladım zaten ben senin tam inceleyemediğni..kademeli olarak tam ortaya kadar geliyor tutacağı..çok yorma kendini yavaş yavaş yap işleri..
dinleniyorum artık bi türk kahvesi yaptırdım şimdi onu içeceğim

HAHA doğru yaaa

yani kızını düşündüğün kadar karnındaki bebişide düşün onlar bizim en kıymetlilerimiz
olsun varsın 1 çeşit olsunn
kahvaltı yaparsınız nolcakki
yeterki sağlığın yerine gelsin sonra yine elinden geleni yaparsınn

ben 2 tahlil arasında uyumuştum
ee sonucumuda etkiledi tabi 147 çıkmıştı
50lik yüklemede saat sınırı yok biliyorum
ama 100lükte şart
sana 50lik yüklencek[/QUOTE]

inş.sorun çıkmadan bu testi de başarıyla çözeriz kızımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…