ben sağlık ocağında yaptırdığım için 2 sinide parmaktan aldılar anındada sonucu söylediler aile hekimliği olan yerlerde cok güzel devamlı takipteyiz
ben geldimmçok yoğun bi gündü ya çok yoruldu beynim ama artık bitirdim yehhurapunzel canım benim şimdi iyice inceledim ana kucağımızı yavrum tam ortaya kadar geliomuş tutma yeri ben o heyecanla farketmemişim ohh içim rahatladı yoksa iade edecektim keyfim kaçmıştı kutuda çıkarıp çıkarıp bakıyorum kızımı hayal ediyorum içinde zonoxta hastaymış geçmiş olsun canım ben şöle bi geçmişi okuyım he bu arada dorti ile mesajlaştık az önce çok hastalanmış üst solunum yolundan hastanede yatmış hala antibiyotik kullanıomuş herkezde salgın bu çok dikkat etmeliyiz
hoşgeldiniz banada öyle denmiştiBende 25 haftalık hamileyim mayısta kısmetse anne olucam.Cumartesi şeker yüklemem var herkes mutlaka yanında birini götürsün bana tavsiye edilen bu çünkü bazıları fena oluyormuş zormuş diyorlar
ben sağlık ocağında yaptırdığım için 2 sinide parmaktan aldılar anındada sonucu söylediler aile hekimliği olan yerlerde cok güzel devamlı takipteyiz
dapne maşallah yavrum sana dilini ısır ben yine bu ara pek halsizim iş yapasım hiç olmuyor yürüyüşe bile çıkamıyorum hiçKızlar sizde benim gibimisiniz
Hamileliğimin en enerjik günlerini geçiriyorum,kendimi çok iyi hissediyorum ama bi taraftanda ağırlaştım kolay değil vucüt tam 13 kilo aldı. yataktan kolay kolay kalkamıyorum yürürken rahat nefes alamıyorum bazen oturunca bacaklarımı aralıyorum. bide şişmeyen göbeğim bir anda fırladı sanırım hamileliğin hakkını bundan sonra vericez nasıl geçicek bu 3 ay daha çok var ya
tuğbacım hoşgeldin .... dinlen biraz bari ... şöyleee uzat ayaklarını
dorti yani yeşimde bir rahat edemedi kızcağız... hamileliğin sefasını değil hep zorluklarını çekti ... korkuyla bekledi aylarca .. hastalandı yattı kalktı .. şimdi gene hasta . geçenlerdede annesi zehirlenmişti .. durumu kötüydü .. 1 hafta ona baktı ... Allah yardımcısı olsun... inşallah çektiklerinin mükAfatını alır...
sağlık ocağında nasıl yapıyolar hereyr yapıyomudur acaba
fiyatı ne kdardı deniz?
bu vajinal ölçüm ne için? normal doğum yapıp yapamayacağını belirlemek için mi? çok erken değil mi?
benim doktorumda daha doğum hakında hiç konuşmuyor erken diyorherkes herşeye erken diyor.. bana her an doğuracakmışım gibi geliyor... ben mi çok heyecan yapıyorum etrafımdakileri mi herşeyi çok ağırdan alıyor bilmiyorum...
bu arada vajinal muayne demişken, kızlar ağda ile aranız nasıl?? ben önceden de pek ağda yapamazdım, ancak regl olduktan sonra ve anestol sürerek falan yapabilirdim ama şimdi hiç dokunamıyorum... hazırlıklı gidersem jilet tamam ama yaa aniden gitmem gerekirse diye çok korkuyorum
dapne maşallah yavrum sana dilini ısır ben yine bu ara pek halsizim iş yapasım hiç olmuyor yürüyüşe bile çıkamıyorum hiçnefes konusunda bende senin gibiyim soluk soluğa kalıyorum ama önceden içtiğim sigaralarında zararı olabilir göbekte büyüyünce yatıp kalkarken zorluk çekiyorum Allah yardım etsin
Yürüyüşe çıkmazsak bundan sonra çok zor olacak normal doğum çok zor olacak ben hiç yürümedim o yüzdende feci kilo aldım yürümessem 90 kg ile gidicem doğuma heralde bundan sonra her hafta 500 gr alacakmışız2 hafta sonra yani 30. haftada başlıcam ben yürümeye en az bir saat, enerjin konusuda belki haftandan olabilir bana enerji bu hafta geldi sende bekle 1 2 haftaya enerjin gelir
güle güle git canım güzel haberlerle gelirsin inşallahben çıkıyorum kızlar ...
babam geliyor beni alacak .. kızkardeşime götürecek ... orda kalıcam yarın ...
sabahta doktora gidicem orda .... kızımı görücem .... tahlillerim var elimde birikti ... onlarıda hiçbirini göstermedim ...
hepinizi öptümmmmm... görüşürüz...
ben çıkıyorum kızlar ...
babam geliyor beni alacak .. kızkardeşime götürecek ... orda kalıcam yarın ...
sabahta doktora gidicem orda .... kızımı görücem .... tahlillerim var elimde birikti ... onlarıda hiçbirini göstermedim ...
hepinizi öptümmmmm... görüşürüz...
canım vajinadan rahim ağzı uzunluğuna bakılıyor kısalma varmı diya belli bir cm in altın adüşerse dikkat etmek gerekiyor erken doğum olmasın diye
merhaba herkese, bende mayısta anne olucam inşallah. Bir süredir yazdıklarınızı takip ediyorum ve bir çok şey öğrendim sizlerden, teşekkürler buradaki herkese... Şu lansinoh kremi indirimli aldım sayenizde ereyondan.
Şeker yüklemesini bende geçen hft yaptırdım, tok-aç farketmiyo, ben tok gittim, kan aldılar, limonlu-şekerli su hazırlayıp verdiler, onu içtim ve 1 saat oturup bekledim, yeniden kan alındı, şekerde bir sorun çıkmadı ama biraz kansızlık var her gün demir hapı almama rağmen, şimdi üzüm suyu, pekmez vs. ile durumu düzeltmeye çalışıyorum. Bende çalışıyorum ve yediklerime dikkat edemiyorum ne yazık kiUmarım herkes sağlıkla, zamanında bebişlerini alır kucagına... görüşmek üzere, iyi bakın kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?