2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım bende de kansızlık çıktı hap içmeme rağmen birde şekerim yüksek çıktı bu yüzden pekmezide buraktı artık hapla idare etmeye çalışacaz kaç haftalık hamilesin canım bebeğinin cisiyeti ne inşallah sende sağlıkla alırsın kuzunu kucağına

Biraz yüksek çıkmış tatlım...Ama diyetle düzelir...

Yok canım şiddetli kasılma yaşamadım ben ama arada kasılmalarım oluyor bide iş yapınca bel ağrılarım...

Kızlar forum kalabalık herkes geçmişi okuyor heralde ben baya bir ev işi yaptım gene Kızlar ben kendime çok kızıyorum bi oturup bacaklarımı uzatıp dinlenmiyorum...sonrada belim ağrıyo İçim tez pasa aklım işte güçte... eRken doğurcam ben ya..Zaten 1 ayda yarım kilo almışım...

Bana kızın ya.............

kızlar merhaba bugün banada şeker yüklendi ama yanlış bişeyler yapıldı gibi geliyor.sabah dr dediği için hafif bişeyler ye gel demişti 1-2 bisküvi yedim gittim kan falan almadan direk 50 lik şekeri içtim bir saat sonra kolumdan kan alındı ve tokluk kan şekeri 61 çıktı.dr sonucum düşük bile çıkmış dedi.yani 13 kilo aldım bukadar düşük çıkması yanılttı beni.birde parmaktan kan falan alınmadı acaba çok tok olmadığım içinmi bukadar düşük çıktı neyse ben anlamdım içime sinmedi bu test ama önemli değil yeniden yaptıracak değilim zaten...

bende 12 kilo aldım ama benimde düşük çıktı canım.kilo alanın illaki şekeri yüksek çıkacak die bi durum yok yani..

hakkatten canım ya hiç dinlenmiyorsun sen zaten birsürü ev aradın sonra taşındın çok büyük yorgunluklar yaşadın aslında şimdi tam ayaklarını uztıp keyif çatma zmanın sonra kızın olunca çok ararsın bugünleri canım çok yorma kendini biraz enerji depolaki doğumdan sonra çok ihtiyacın olacak

benim hast.randevu alan bey bunu söylemedi
zaten bu son gidişim olabilir değiştircem hastanemi oooffffff offfffffffffffff

valla çok iyi ben bir türlü fırsat bulup gidemedimm

bir ayda yarım kilo çokmu :26: sana ancak sinir olabilirim

Doğru diyosun tatlım valla ya....Bundan sonra dinlencem ama ben

bir ayda yarım kilo çokmu :26: sana ancak sinir olabilirim

Hayır tatlım bence az bende az olmasına üzüldüm zaten geçen ay 2,5 kilo almıştım sanırım çok hareketliydim bu ay çok az almışım az almakta iyi değilki sinir olma bana

topikde 17 kişi var ama kimsenin konuşası yok herhalde..benim sanırım tansiyonum düştü..feci bir uyuklama ve bulutların üstünde dolaşma hissi
çıkıyorum..iyi akşamlar herkese..

topikde 17 kişi var ama kimsenin konuşası yok herhalde..benim sanırım tansiyonum düştü..feci bir uyuklama ve bulutların üstünde dolaşma hissi

Dikkat et kendine tatlım tansiyonuna baktırabilirsen baktır ama merak ederim ben şimdi seni...

Bence herkes geçmişi okuyor...

Kuzum anca okuyorum yazılanları o kadar halsizim ki yatttım bütün gun cıkamadım dısarı..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…