merhaba herkese, bende mayısta anne olucam inşallah. Bir süredir yazdıklarınızı takip ediyorum ve bir çok şey öğrendim sizlerden, teşekkürler buradaki herkese... Şu lansinoh kremi indirimli aldım sayenizde ereyondan.
Şeker yüklemesini bende geçen hft yaptırdım, tok-aç farketmiyo, ben tok gittim, kan aldılar, limonlu-şekerli su hazırlayıp verdiler, onu içtim ve 1 saat oturup bekledim, yeniden kan alındı, şekerde bir sorun çıkmadı ama biraz kansızlık var her gün demir hapı almama rağmen, şimdi üzüm suyu, pekmez vs. ile durumu düzeltmeye çalışıyorum. Bende çalışıyorum ve yediklerime dikkat edemiyorum ne yazık kiUmarım herkes sağlıkla, zamanında bebişlerini alır kucagına... görüşmek üzere, iyi bakın kendinize
Herkese iyi akşamlar kızlar toparlanıp bende çıkacagım eşim gelecek beni almaya hepiniz allaha emanet olun inşallah...
Herkese iyi akşamlar kızlar toparlanıp bende çıkacagım eşim gelecek beni almaya hepiniz allaha emanet olun inşallah...
sende allaha emanet ol canım :79:
sanada iyi kaşamlar canım..hepinize iyi akşamlar bende cıkıcam birazdan bugünüde bitirdik çokşükürrr
Tünaydın hepizine arkadaşlar
şimdi sağlık ocağından geldim şeker yüklemem yapıldı açlık 73 tokluk 150 çıktı biraz yüksek sanırım sınır 140 mış hayırlısı olsun birz diyet yapsam ii olcak galiba çayıda şekersiz içiyorum hatta nerdeyse tatlı bile yememeye özen gösteriyorum ama sonuc bu
slm kızlar ben geldim. gece çok fena bi kasık ağrısı ile uyandım. idrara çıkarken sol tarafım böyle kasılıyor gibi bişey batar gibi çok feciydi. acayip bi ağrı var şuandada. sol tarafıma yatıp durdum ama tam olarak geçmedi. ne olabilir bu ya. acaba şu yalancı kasılmalar dedikleri şey bumudur
aranızda böyle bişey yaşayan varmı benim gibi.
oy kıymam kuzum san eve gidince yemeğini yiyip bir güzel tv nin karşısında şekerleme yap..ay aral banada bir uyku bastırdıııallahım ya evde olup uyumak istiyorum :84::84:
kızlar merhaba bugün banada şeker yüklendi ama yanlış bişeyler yapıldı gibi geliyor.sabah dr dediği için hafif bişeyler ye gel demişti 1-2 bisküvi yedim gittim kan falan almadan direk 50 lik şekeri içtim bir saat sonra kolumdan kan alındı ve tokluk kan şekeri 61 çıktı.dr sonucum düşük bile çıkmış dedi.yani 13 kilo aldım bukadar düşük çıkması yanılttı beni.birde parmaktan kan falan alınmadı acaba çok tok olmadığım içinmi bukadar düşük çıktı neyse ben anlamdım içime sinmedi bu test ama önemli değil yeniden yaptıracak değilim zaten...
hakkatten canım ya hiç dinlenmiyorsun sen zaten birsürü ev aradın sonra taşındın çok büyük yorgunluklar yaşadın aslında şimdi tam ayaklarını uztıp keyif çatma zmanın sonra kızın olunca çok ararsın bugünleri canım çok yorma kendini biraz enerji depolaki doğumdan sonra çok ihtiyacın olacakKızlar forum kalabalık herkes geçmişi okuyor heralde ben baya bir ev işi yaptım gene Kızlar ben kendime çok kızıyorum bi oturup bacaklarımı uzatıp dinlenmiyorum...sonrada belim ağrıyo İçim tez pasa aklım işte güçte... eRken doğurcam ben ya..Zaten 1 ayda yarım kilo almışım...
Bana kızın ya.............
canlarım bir yandan hazırlık yapıyorum bir yandan size bakıyorum. kaçırdığım mesajlar olabilir kusuruma bakmayın.
semaysem ve saricivciv, kızlar ben 50 lik şeker için gittim 2 hafta önce 24. haftamda. sırasıyla şöyle oluyor.
akşam 10 da yemeyi kestim. sabah 9 da randevum vardı (10 ila 12 saatlik açlık gerekiyor)
önce 2 pet bardak şekerli su içtim (aç karnına) ardından kan alındı
ardından 1 saat sonra yeniden gelin tekrar kan alınıcak dediler(yine aç karnına)
1 saat sonra yemek yemeden içtiğim sadece şekerli su ile kan verdim.
sınır 70 ile 140 benim 75 çıkmıştı.
semaysem, kesinlikle 12 ye kadar aç bekleme direkt içtiğin suyu kusarsın. bir kere sana randevu yazan kişilerin, hamileliğine göz önünde bulundurarak erken bir saat vermeleri gerekirdiben aradığımda direkt hamile misiniz diye soruldu ve erken saatler yazıldı
valla semaysemcim bizim orda aile hekimliği var hamilelik kaydımı yaptırdım 2 aylıktan beri sürekli cağırıp takip ediyorlar ve hiçbişeye ücret ödemedim bugüne kadar sigortalıyım çalışıyorum cünkü kaydın varsa yapması lazım sağlık ocağı ben aşılarımıda orda yaptırıyorum önemli olan testler için hastaneye cağırıyor drum
Kızlar forum kalabalık herkes geçmişi okuyor heralde ben baya bir ev işi yaptım gene Kızlar ben kendime çok kızıyorum bi oturup bacaklarımı uzatıp dinlenmiyorum...sonrada belim ağrıyo İçim tez pasa aklım işte güçte... eRken doğurcam ben ya..Zaten 1 ayda yarım kilo almışım...
Bana kızın ya.............
hakkatten canım ya hiç dinlenmiyorsun sen zaten birsürü ev aradın sonra taşındın çok büyük yorgunluklar yaşadın aslında şimdi tam ayaklarını uztıp keyif çatma zmanın sonra kızın olunca çok ararsın bugünleri canım çok yorma kendini biraz enerji depolaki doğumdan sonra çok ihtiyacın olacak
bir ayda yarım kilo çokmu :26: sana ancak sinir olabilirim
topikde 17 kişi var ama kimsenin konuşası yok herhalde..benim sanırım tansiyonum düştü..feci bir uyuklama ve bulutların üstünde dolaşma hissi
çıkıyorum..iyi akşamlar herkese..
topikde 17 kişi var ama kimsenin konuşası yok herhalde..benim sanırım tansiyonum düştü..feci bir uyuklama ve bulutların üstünde dolaşma hissi
çıkıyorum..iyi akşamlar herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?