topikde 17 kişi var ama kimsenin konuşası yok herhalde..benim sanırım tansiyonum düştü..feci bir uyuklama ve bulutların üstünde dolaşma hissi
çıkıyorum..iyi akşamlar herkese..
Dikkat et kendine tatlım tansiyonuna baktırabilirsen baktır ama merak ederim ben şimdi seni...
Bence herkes geçmişi okuyor...
benim aslında çok konuşacaklarım vardı
neyse yarına saklıyım mesaim bitti
bulutların üstünde dolaşma hissimi oyyyğğğ ne güzelll:97::97:
bende çıkıyorum
herkese iyi akşamlar
sakın cvp yazmayın arkamdan küserim size
canımmm sanada iyi akşamlar..bende her akşam çıkarken herkese iyi akşamlar diorum kimse cevap vermioyada ben hamişlikten ötürü hepten alıngan oldum bilemiyorum..
kocamı aradım acındırdım biraz kendimi kıyamadı bana sen dur orda ben geliorum almaya dedi 15-20 dk daha burdayım
oy oy oy kıymama gel güzelim bana ben doyururum seni ah kız yakın olsak keşke ne güzel olurduevde yemekde yok aralcımm
Canım benim alınma öle ama bende geçenlerde bişi yazdım valla kimsecikler görmedi yerim ben senin hamile egolarını hadin kocan alana kadr bizimlesin tatlım Bu arada kilo olayına cevap verdim gerideki sayfada öptüm tatlım
iyi akşamlar aç susuz yorgun kuzu kendine iyi bak çıktın sandım kuzum çıkmamışsın dahatopikde 17 kişi var ama kimsenin konuşası yok herhalde..benim sanırım tansiyonum düştü..feci bir uyuklama ve bulutların üstünde dolaşma hissi
çıkıyorum..iyi akşamlar herkese..
evet canım ereğli ilçesinde beklerim tatlım 3.5 saat arabayla bu arada eşim beğendi ana kucağınısüper olurduSen zonguldaktamıydın kuşum??
evet şimdi gördüm..günde 3 saat yürüyorum dediydin geçenlerdeondan olabilirmi acep..merak etme bebek iyidir..sürekli ahreket halindesin.bebek ihtiyacını alıyo fazlasını yakıosun ne güselll..maşallahın var. bence şıp die doğuracaksın. inşallahhhhhhhhh
hoşgeldin canım ay bu gördüğüm en güzel park yatak tam bir prenses işi güle güle kullansın prensessin çok beğendim harika1 saattir geçmişi okuyorum bitene kadar herkes çıktı iyi akşamlar kızlar...
Bugün kızıma park yatağınnı aldım yatağıyla uyku setiylle bakalım beğenicekmisiniz..park yatağı visco yatak ve uyku seti 279 liraya aldım..Bide bebedorun göğüs pedini aldım 80 li bi arkadaşım bol syok yap demişti:))
evet canım ereğli ilçesinde beklerim tatlım 3.5 saat arabayla bu arada eşim beğendi ana kucağını
Kızlar forum kalabalık herkes geçmişi okuyor heralde ben baya bir ev işi yaptım gene Kızlar ben kendime çok kızıyorum bi oturup bacaklarımı uzatıp dinlenmiyorum...sonrada belim ağrıyo İçim tez pasa aklım işte güçte... eRken doğurcam ben ya..Zaten 1 ayda yarım kilo almışım...
Bana kızın ya.............
1 saattir geçmişi okuyorum bitene kadar herkes çıktı iyi akşamlar kızlar...
Bugün kızıma park yatağınnı aldım yatağıyla uyku setiylle bakalım beğenicekmisiniz..park yatağı visco yatak ve uyku seti 279 liraya aldım..Bide bebedorun göğüs pedini aldım 80 li bi arkadaşım bol syok yap demişti:))
rapunzell bende erğlideyim gelince bana da uğra hayatım..
aralla buluşamadık ama kısmetse görüşücez inşallah...
benim bir ayağım zonguldakta..en yakın arkadaşım orda oturuyor..bebekten önce ayda bir ordaydık.bebek oldu olalı bir defa geldik sadece. ereğli çok şirin bi yer. orayada uğrarım her geldiğimdeinşallah bi dahaki seferde sizlerede uğrarımm
rapunzell bende erğlideyim gelince bana da uğra hayatım..
aralla buluşamadık ama kısmetse görüşücez inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?