2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

topikde 17 kişi var ama kimsenin konuşası yok herhalde..benim sanırım tansiyonum düştü..feci bir uyuklama ve bulutların üstünde dolaşma hissi
çıkıyorum..iyi akşamlar herkese..

benim aslında çok konuşacaklarım vardı
neyse yarına saklıyım mesaim bitti
bulutların üstünde dolaşma hissimi oyyyğğğ ne güzelll:97::97:

bende çıkıyorum
herkese iyi akşamlar
sakın cvp yazmayın arkamdan küserim size

canımmm sanada iyi akşamlar..bende her akşam çıkarken herkese iyi akşamlar diorum kimse cevap vermio yada ben hamişlikten ötürü hepten alıngan oldum bilemiyorum..
kocamı aradım acındırdım biraz kendimi kıyamadı bana sen dur orda ben geliorum almaya dedi 15-20 dk daha burdayım

Canım benim alınma öle ama bende geçenlerde bişi yazdım valla kimsecikler görmedi yerim ben senin hamile egolarını hadin kocan alana kadr bizimlesin tatlım Bu arada kilo olayına cevap verdim gerideki sayfada öptüm tatlım

evet şimdi gördüm..günde 3 saat yürüyorum dediydin geçenlerde ondan olabilirmi acep..merak etme bebek iyidir..sürekli ahreket halindesin.bebek ihtiyacını alıyo fazlasını yakıosun ne güselll..maşallahın var. bence şıp die doğuracaksın. inşallahhhhhhhhh

topikde 17 kişi var ama kimsenin konuşası yok herhalde..benim sanırım tansiyonum düştü..feci bir uyuklama ve bulutların üstünde dolaşma hissi
çıkıyorum..iyi akşamlar herkese..
iyi akşamlar aç susuz yorgun kuzu kendine iyi bak çıktın sandım kuzum çıkmamışsın daha

Son düzenleme:

inşallah tatlım valla bende şıp diye doğurmak isterim zamanında olsunda

1 saattir geçmişi okuyorum bitene kadar herkes çıktı iyi akşamlar kızlar...
Bugün kızıma park yatağınnı aldım yatağıyla uyku setiylle bakalım beğenicekmisiniz..park yatağı visco yatak ve uyku seti 279 liraya aldım..Bide bebedorun göğüs pedini aldım 80 li bi arkadaşım bol syok yap demişti:))

hoşgeldin canım ay bu gördüğüm en güzel park yatak tam bir prenses işi güle güle kullansın prensessin çok beğendim harika

evet canım ereğli ilçesinde beklerim tatlım 3.5 saat arabayla bu arada eşim beğendi ana kucağını

benim bir ayağım zonguldakta..en yakın arkadaşım orda oturuyor..bebekten önce ayda bir ordaydık.bebek oldu olalı bir defa geldik sadece. ereğli çok şirin bi yer. orayada uğrarım her geldiğimde inşallah bi dahaki seferde sizlerede uğrarımm

sana çokkk kızıyorum canım yorma bu kadar kendini.dikkat et bebeği düşün ev işi doğumdan sonra nasılsa hergün yapıcaksın bırak biraz dağınık kalsın:83:

çok beğendim park yatağı güle güle kullansın tontiş....

ayyyyy çok güselllll sende az kokoş değilmişsin dilek valla bayıldım..uyku setinide göstersene

rapunzell bende erğlideyim gelince bana da uğra hayatım..
aralla buluşamadık ama kısmetse görüşücez inşallah...

ay çok sevinirim canım seni tanımak ve görmek çok güzel olur çınarın doğunca iki çınarı buluşturuz olmazsa aslında biz sedayla ayni yedre oturuyoruz ama daha görüşemedik inşallah onunlada en kısa sürede görüşecez yani burda 2 kapı var sana açık bekleriz canım eşim ana kucağını inceliyor çok özellikli çok güzel diye anlatıyor bana yani içimize sindi ana kucağımız

rapunzell bende erğlideyim gelince bana da uğra hayatım..
aralla buluşamadık ama kısmetse görüşücez inşallah...

sedoşum senin yazdığını görmeden bende aynı şeyleri yazmışım hakkatten bir ayarlayıp görüşsek iyi olucak canım ana kucağın hayırlı olsun kaça aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…