hoşgeldin canım ay bu gördüğüm en güzel park yatak tam bir prenses işi güle güle kullansın prensessin çok beğendim harika
ayyyyy çok güselllllsende az kokoş değilmişsin dilek valla bayıldım..uyku setinide göstersene
sana çokkk kızıyorum canım yorma bu kadar kendini.dikkat et bebeği düşün ev işi doğumdan sonra nasılsa hergün yapıcaksın bırak biraz dağınık kalsın:83:
çok beğendim park yatağı güle güle kullansın tontiş....
Herkeze iyi aksamlarrr,
Kizlarr, bende isten geldim 1 saat oldu ama, hem ara ara gecmisi okudum hemde yemegimi yaptim.
Hamileyiz felan ama masallah yinede herbiseyi yetistirmeye calisiyoruz
Herkescikler cok sukur iyi..en kotu gunumuz boyle olsun diyelim,,arada tabii ufak tefek rahatsizliklari olan arkadaslarimiz var ama...yinede sukur diyelim, Rabbim dermansiz hastalik vermesin yeterki
Anakucaklariniz gelmis Aral, Tuba, guzel gunlerde kullanin insallah.
Dilekcim, senin kizinin park yatagida super..cok cici...saglikli gunlerde yatir bebisini guzel guzel.
Ben yemeklerim yanmdan kosayim mutfaga..yine gelicem kizlar,..hepinize iyi aksamlar
FDilek ne kadar güzel süslünün yatağı tam süslü Maşallah uyku setinde çok tatrlı hayırlı olsun, güle güle kullanın.
İyi akşamlar herkese...
Herkeze iyi aksamlarrr,
Kizlarr, bende isten geldim 1 saat oldu ama, hem ara ara gecmisi okudum hemde yemegimi yaptim.
Hamileyiz felan ama masallah yinede herbiseyi yetistirmeye calisiyoruz
Herkescikler cok sukur iyi..en kotu gunumuz boyle olsun diyelim,,arada tabii ufak tefek rahatsizliklari olan arkadaslarimiz var ama...yinede sukur diyelim, Rabbim dermansiz hastalik vermesin yeterki
Anakucaklariniz gelmis Aral, Tuba, guzel gunlerde kullanin insallah.
Dilekcim, senin kizinin park yatagida super..cok cici...saglikli gunlerde yatir bebisini guzel guzel.
Ben yemeklerim yanmdan kosayim mutfaga..yine gelicem kizlar,..hepinize iyi aksamlar
iyi akşamlar kızlar
geçmiş sayfaları okuyamadım..inş. herkes iyidir..
bn faranjit olmuşumbitki çayı içemiyorum antibiyotik te kullanmak istemiyorum
şekeryüklemesi yapanlar hangi dr. a gidiyor acaba
normalde endokrin bölümü bakar ama...kendi kadın dr.um burda ölçtür demişti
ben her ay iki bölüme de iki dr. umada gittiğim için kararsız kaldım hangisnde ölçtüreyim diye
birde ayrıyetten normal rutin kontroller dışında şeker yuklemsine ücret alıyorlar mı?
yoksa rutin kontrolun içindemi sayıyorlar
özel hastaneler genelde bazı tahlillere alıyorlar ama şeker yüklemesi hiç yaptırmadım
Ben daha yemek yapmadımmm çok yoruldum ütü falan yaptım dinlenirken siteye takıldımm:))Sağol canım beğenmene sevindimmm..bende mutfağa gideyim aç kalcaz yoksa :))
canım yaa çok sağol daha güzelleri hepinizin olsunnn..sen nasılsınn bebeğin nasıll ..
hoşgeldin canım çok sağol bende şimdilik çıkıyorum yemek vakti LALEHAN sende hoşgeldin canım kızlar görüşmek üzere herkese iyi akşamlar
şeker yüklemesi için ekstra ücret ödeniyo ben 23 lira ödemiştim
direk laboratuara gidip şeker yüklemesi yapmak istediğimi belirttim
fdilek yatağınız ve nevresim takımınız çok cici ama şunu anlamadım önce koyduğun pembeyatağımı aldın sonki kırmızı yatağında içindeki nevresimi dimi iyi günlerde kullansın prenses
zonnet hoşgeldin
Pembeyi aldım canım diğeri uyku setini göstermek için koydumm..Sağol iyi dileklerin içinnşeker yüklemesi için ekstra ücret ödeniyo ben 23 lira ödemiştim
direk laboratuara gidip şeker yüklemesi yapmak istediğimi belirttim
fdilek yatağınız ve nevresim takımınız çok cici ama şunu anlamadım önce koyduğun pembeyatağımı aldın sonki kırmızı yatağında içindeki nevresimi dimi iyi günlerde kullansın prenses
zonnet hoşgeldin
hatun hatunnn, kocisi ac birakma:))))hala burlardasin gordum seni
Pembeyi aldım canım diğeri uyku setini göstermek için koydumm..Sağol iyi dileklerin içinn
Ne yemek yapacağını bilince yarısı bitmiş oluyo :))) Koydum tencereyi yetişti yemek :))Kociş hamilelikte alıştı aç kalmaya ama şükür 1 aydır rahat her yemeği yapabiliyorumm...
Ohhh ellerine saglik
Hakikatenne yapicagini bil yeterki...yemek yapmak birsey degil yoksa
Bizde bu arada yedik yemegimizi, kociste bulasiklari yikadi saolsun...cayimizida demledik, keyif yapcez vadiyi izlerkene ))
dilekçim pembe park yatağı aldın yanlış anlamadıysam benimde şimdiye kadar gördüğüm en güzel park yatak bu markası ne acaba tatlım birde uyku seti çok pahalı geldi nerdeyse 200 e gelmiş demi kenar korumalığı varmı onun markası varmı öptüm güle güle kullanın cnm ay bide biri şu soruma bi cevap versin kızlar normal nevresim park yatağa oluyomu hani şu taç marka olanlar felan alacam alamıyorum bilmediğimden
1 saattir geçmişi okuyorum bitene kadar herkes çıktı iyi akşamlar kızlar...
Bugün kızıma park yatağınnı aldım yatağıyla uyku setiylle bakalım beğenicekmisiniz..park yatağı visco yatak ve uyku seti 279 liraya aldım..Bide bebedorun göğüs pedini aldım 80 li bi arkadaşım bol syok yap demişti:))
canım yatagında uyku setinde çok şeker güle güle kullanbaşka beğenmiştim kalmadı bugün ani kararla bunu aldım ama okadar moral olduki yazdıklarınız çok teşekkürlerr hepinizee canlarımmminşallah gelince resimdeki gibi güzel durur..Buarada ana kucaklarınız gelmiş güle güle kullanın arkadaşlar...
Rapunzel uyku seti 3 ü birarada kampanyaydı aldım eğer beğenmezsem başka nevresim takımı alırım güzel süslü bişey..İşte uyku setii
..
DİLEK 7.ayına girmişsin canım.hayırlı olsun..yarın da ben gireceğim inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?