2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

blu bunumu soruyon cnm

evet de bende çıkmıo linkler.göremiyorum....çok merak ettim.

herkese merhaba

canım yatagında uyku setinde çok şeker güle güle kullan

bende bendeeee yarın 7. ayıma giriyorum
slm ececim..ne güzel değil mi?7.ay deyince daha bir büyüdük gibi oluyor...
Ay Allah rızası için birileri şu dileğin yatağının resmini göstersin bana yaaaaaaa...

kızzlllaaaaar yok mu bi bilen normal nevresim takımı bebek için park yatağa oluyormu allah rızası için çok merak ettim yahu

vallahi büyüdük çok şükür bu zamanımızada seninkide tüp bebekti degilmi o günleri düşününce hala inanamıyorum.canım yatagın ismini vermemişti dilek

Doğru diosunuz canlarım tamam bundan sonra yormucam söz...

Canım geçmiş olsun... Tahlilere ayrı ücret alıyolar benim yaptırdığım yerde öyle en azından...

selam kızlar................bugün dışardaydım sizden uzak kaldım...neler konuştunuz merak ediyorum...az biraz okuyacağım....nasılsınız ?herşey yolunda mı?dilek?zonnet?

Hoşgeldin blue tatlım... Hadi oku bakalım....

Fdilek bebişinin park yatağına bayıldım uyku setinde ayrı güzel iyi günlerde kullanın bebeğinle inşallah...

vallahi büyüdük çok şükür bu zamanımızada seninkide tüp bebekti degilmi o günleri düşününce hala inanamıyorum.canım yatagın ismini vermemişti dilek

evet canım..inan ki ben de inanamıyorum...ne büyük lütuf aslında değil mi...

slm duncanım..yaw sen de gördüğn mü linki?ay walla delircem..birtek ben göremedim..biriniz linki yazsa olur mu peki..uyuyamayacağım yoksa gece meraktan....

Canım lik vermedi ki dilek resmini koymuş... Ama ben bulurdam sana link veriyim ok...

kızzlllaaaaar yok mu bi bilen normal nevresim takımı bebek için park yatağa oluyormu allah rızası için çok merak ettim yahu

nevresim takımı olur elbette park yatağa tatlım.ama uyku setlerindeki yan korumalar olmuyor..park yatak için uyku seti alacaksın.

selam kızlar................bugün dışardaydım sizden uzak kaldım...neler konuştunuz merak ediyorum...az biraz okuyacağım....nasılsınız ?herşey yolunda mı?dilek?zonnet?

Selam Blue, bizler iyiyiz canim, sen nasilsin meleginle???

ohhh afiyet olsunnn..benimde kocam geldi bebek arabamız gelmiişşşş...Herkese iyi akşamlarr

Ayyy nede heyecanli olur simdi o bebek arabasina bakmak:)) bende hala internetten yalanip duruyorum, veremedim bir turlu bir karar

herkese merhaba

canım yatagında uyku setinde çok şeker güle güle kullan

bende bendeeee yarın 7. ayıma giriyorum

bende yarin 7 ci ayima giriyorum huuuuu

Canim benimm..inan hicbir fkrim yok uyarmi uymazmi:26:
Insallah bir yardimci olan cikar simdi sana

nevresim takımı olur elbette park yatağa tatlım.ama uyku setlerindeki yan korumalar olmuyor..park yatak için uyku seti alacaksın.

Rapucummm, normal bebek nevresim takiminin ebati nedir kuzum??? Benim daha ondan bile haberim yok desem inanirmisin?????:26:Nekadar meraksizmisim ben ya....walla 36 yasina geldim ama hiiiiic o taraklarda bezim omamis:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…