blu bunumu soruyon cnm
slm ececim..ne güzel değil mi?7.ay deyince daha bir büyüdük gibi oluyor...herkese merhaba
canım yatagında uyku setinde çok şeker güle güle kullan
bende bendeeee yarın 7. ayıma giriyorum
üzgünüm blue bilgisayarda problemmi var acaba çıkması lazım
kızzlllaaaaar yok mu bi bilen normal nevresim takımı bebek için park yatağa oluyormu allah rızası için çok merak ettim yahu
evet de bende çıkmıo linkler.göremiyorum....çok merak ettim.
slm ececim..ne güzel değil mi?7.ay deyince daha bir büyüdük gibi oluyor...
Ay Allah rızası için birileri şu dileğin yatağının resmini göstersin bana yaaaaaaa...
sana çokkk kızıyorum canım yorma bu kadar kendini.dikkat et bebeği düşün ev işi doğumdan sonra nasılsa hergün yapıcaksın bırak biraz dağınık kalsın:83:
çok beğendim park yatağı güle güle kullansın tontiş....
iyi akşamlar kızlar
geçmiş sayfaları okuyamadım..inş. herkes iyidir..
bn faranjit olmuşumbitki çayı içemiyorum antibiyotik te kullanmak istemiyorum
şekeryüklemesi yapanlar hangi dr. a gidiyor acaba
normalde endokrin bölümü bakar ama...kendi kadın dr.um burda ölçtür demişti
ben her ay iki bölüme de iki dr. umada gittiğim için kararsız kaldım hangisnde ölçtüreyim diye
birde ayrıyetten normal rutin kontroller dışında şeker yuklemsine ücret alıyorlar mı?
yoksa rutin kontrolun içindemi sayıyorlar
özel hastaneler genelde bazı tahlillere alıyorlar ama şeker yüklemesi hiç yaptırmadım
selam kızlar................bugün dışardaydım sizden uzak kaldım...neler konuştunuz merak ediyorum...az biraz okuyacağım....nasılsınız ?herşey yolunda mı?dilek?zonnet?
vallahi büyüdük çok şükür bu zamanımızada seninkide tüp bebekti degilmi o günleri düşününce hala inanamıyorum.canım yatagın ismini vermemişti dilek
slm duncanım..yaw sen de gördüğn mü linki?ay walla delircem..birtek ben göremedim..biriniz linki yazsa olur mu peki..uyuyamayacağım yoksa gece meraktan....Doğru diosunuz canlarım tamam bundan sonra yormucam söz...
Canım geçmiş olsun... Tahlilere ayrı ücret alıyolar benim yaptırdığım yerde öyle en azından...
Hoşgeldin blue tatlım... Hadi oku bakalım....
Fdilek bebişinin park yatağına bayıldım uyku setinde ayrı güzel iyi günlerde kullanın bebeğinle inşallah...
evet canım..inan ki ben de inanamıyorum...ne büyük lütuf aslında değil mi...
slm duncanım..yaw sen de gördüğn mü linki?ay walla delircem..birtek ben göremedim..biriniz linki yazsa olur mu peki..uyuyamayacağım yoksa gece meraktan....
Canım lik vermedi ki dilek resmini koymuş... Ama ben bulurdam sana link veriyim ok...
kızzlllaaaaar yok mu bi bilen normal nevresim takımı bebek için park yatağa oluyormu allah rızası için çok merak ettim yahu
KAÇLIK YÜKLEYECEKLER BİLMİYORUM
12 saat açlık heee
ben gece 1 de kalkıyımda bişeyler yiyim bari
civciv
yazdıkalrını hayretle okuyorumm
okuyupta inanmak istemiyorum
düşük tansiyonun var
ciddi bel ağrın var
vee senn uzanıp dinlenemiyosunnnn
bir anlık umursamazlık daha kötü sonuçalr getirebilir
dikkat et kendine lütfennnn
dime arıyayımm bakalımmm
hehe
ben o kadar açlıktan sonra vahşi kurt gibi olurum ne uyuması
heh bunu duyduğumda iyi oldu teşk.lerrr
12 saata dayanamıyoruzda
ya sez.olursa doğumumuz o zaman nasıl aç kalıcezzzz
rica ederim canım :)) devlet hastanesine gidiyosan dr bekleme sekreteri yazar,özele gidiyosan göbüşünü göster laboratuvara şeker için geldim de yaparlar
eylemm
göbüşümü göstermekmi
adam doğumamı geldin diye sormasın bana
sezeryanda niye aç kalıyoruz, ne kadar aç kalıyoruz... yaaa ben epidural düşünüyorum, epiduralde de aç kalmak lazım öncesinde yaa en çok ondan korkuyorum...
selam kızlar................bugün dışardaydım sizden uzak kaldım...neler konuştunuz merak ediyorum...az biraz okuyacağım....nasılsınız ?herşey yolunda mı?dilek?zonnet?
ohhh afiyet olsunnn..benimde kocam geldi bebek arabamız gelmiişşşş...Herkese iyi akşamlarr
herkese merhaba
canım yatagında uyku setinde çok şeker güle güle kullan
bende bendeeee yarın 7. ayıma giriyorum
walla bende 2 tane nevresim takımı var ama park yatağa denemedim henüz..deneyip bakmak lazım tatlım...
Bunu gördünmü şimdi blue canım
nevresim takımı olur elbette park yatağa tatlım.ama uyku setlerindeki yan korumalar olmuyor..park yatak için uyku seti alacaksın.
Rapu hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?