Selam Blue, bizler iyiyiz canim, sen nasilsin meleginle???
bluuu nerelerdeydin bakiim sen??yatağın resmini görebildinmi?
gördüm tatlımmmmmmmm...çok sağol ya...Allah razı olsun......
heheheh hoşbudum cicim. yakında 7/24 burda yaşıcam
buarada şuan yattıyorum..akşam dahada fena oldum. tansiyonum düşmüş..şimdi yükseldi ama felaket başım dönüyor kalkınca
canım vajinadan rahim ağzı uzunluğuna bakılıyor kısalma varmı diya belli bir cm in altın adüşerse dikkat etmek gerekiyor erken doğum olmasın diye
Rapucummm, normal bebek nevresim takiminin ebati nedir kuzum??? Benim daha ondan bile haberim yok desem inanirmisin?????:26:Nekadar meraksizmisim ben ya....walla 36 yasina geldim ama hiiiiic o taraklarda bezim omamis:))))
merhaba herkese, bende mayısta anne olucam inşallah. Bir süredir yazdıklarınızı takip ediyorum ve bir çok şey öğrendim sizlerden, teşekkürler buradaki herkese... Şu lansinoh kremi indirimli aldım sayenizde ereyondan.
Şeker yüklemesini bende geçen hft yaptırdım, tok-aç farketmiyo, ben tok gittim, kan aldılar, limonlu-şekerli su hazırlayıp verdiler, onu içtim ve 1 saat oturup bekledim, yeniden kan alındı, şekerde bir sorun çıkmadı ama biraz kansızlık var her gün demir hapı almama rağmen, şimdi üzüm suyu, pekmez vs. ile durumu düzeltmeye çalışıyorum. Bende çalışıyorum ve yediklerime dikkat edemiyorum ne yazık kiUmarım herkes sağlıkla, zamanında bebişlerini alır kucagına... görüşmek üzere, iyi bakın kendinize
peki bunun herkese yapılması lazım mı? yoksa ulltrasonda falan bişeylerden şüphelenip mi bakılıyor?
ben şubatın ilk hastası gideceğim kontrole bir süprizle arşılaşmam umarım :)
heheheh hoşbudum cicim. yakında 7/24 burda yaşıcam
buarada şuan yattıyorum..akşam dahada fena oldum. tansiyonum düşmüş..şimdi yükseldi ama felaket başım dönüyor kalkınca
zonetcimm nasılsın canımm
sağol canımcım...iyiyiz meleğimle inş...bildiğin gibi..büyüyüp duruyoruz...siz nasılsınız bakalım?
rapucum bugün işyeri dışında görevdeydim..eve gelince de yorgunluktan uyuyakalmışım...siz nasılınız?gördüm gördüm..DUNCANIM sağolsun buldu koydu fotoyu bana...
Canım benim dikkat et baya bir düşmüştü heralde kötüydün akşam çünkü... Dinlen anam bol bol benim kociş içerde kurtlu vadiyi seyrediyo bende buralardayım ama benimde belim kötü ara ara gidicem uzancam dinlencem...
Kızlar forum kalabalık herkes geçmişi okuyor heralde ben baya bir ev işi yaptım gene Kızlar ben kendime çok kızıyorum bi oturup bacaklarımı uzatıp dinlenmiyorum...sonrada belim ağrıyo İçim tez pasa aklım işte güçte... eRken doğurcam ben ya..Zaten 1 ayda yarım kilo almışım...
Bana kızın ya.............
Duncan...sen varya sen...2 dakika elini kolunu kipirdatmadan durabilirmisin acep:))
Masallah sana ama..azicik frenle canim kendini...arkadaslarda hep soylemisler zaten cok yorma kendini diye....kizariz bak ona gore
cık cık cık cık...
yahu oturun oturduğunuz yerde.. naz yapın.. işi gücü boşverin... tadını ç.ıkarın şu zamanın.. sonra allah göstermesin bu yüzden bir sorun yaşasanız nasıl bir vicdan azab çekeceğinizi düşünün... bırak evin biraz pis kalsın, yemeğin tek çeşit olsun....
# mugesoysal
# rainmistik
# zehra1025
# trocer
# Zonnetje
# SMGE
# rapunzeln+
# blue_sky
kızlar sesiniz çıkmıo bakim... Geçmişemi daldınız...
şimdi bende park yatak aldım ya tatlım..ona uykuseti ararken farkettim durumu..genelde 70&130 falan oluor ölçüsü..yorganı nevresimi uyuyormuşda yan korumaları büyük geliormuş..sanırım karyola düşünülerek hazırlanıo onlar..yani park yatak alanların yan koruması olmayan uyku seti alması gerekiyor sanırım..
1 saattir geçmişi okuyorum bitene kadar herkes çıktı iyi akşamlar kızlar...
Bugün kızıma park yatağınnı aldım yatağıyla uyku setiylle bakalım beğenicekmisiniz..park yatağı visco yatak ve uyku seti 279 liraya aldım..Bide bebedorun göğüs pedini aldım 80 li bi arkadaşım bol syok yap demişti:))
kızlar canlar ben kaçar biraz uzancam belim ağrıyo çünkü öptüm topunuzu birden
Zonnet canım ya duramıyodum evet ama bugün durucam artık karar verdim çünküm belim baya bir ağrıdı hata tam gidiyodum senin mesajını gördüm arkidişimide cevapsız bırakıp gitmiyim dedim
kızmayın bana oldumu:78::78:
Bebişine maşallah bu arada tepişsin bakalım teyzesi....
zonetcim cicilerin hayırlı olsun..başladınmı gerisi gelir..zate bitmiyor eksikleriSaolun Fistik teyzeler Blue Rapu..bizde iyiyiz..buyuyoruz, tekmeliyoruzzz, midemiz gun gectikce daha bir eksiyor
Bugun azicik kivir zivir bisiler aldim kizima, aksamdan beri posetin icinden cikarip cikarip bakiyoruz esimle:)))
RAPU...aman diyim...dikkat et kendine...tansiyonun baya dusukmus...tuzLu bir ayran icsen belki braz daha iyi hissedersin kendini:26:
Duncan...sen varya sen...2 dakika elini kolunu kipirdatmadan durabilirmisin acep:))
Masallah sana ama..azicik frenle canim kendini...arkadaslarda hep soylemisler zaten cok yorma kendini diye....kizariz bak ona gore
kızlar canlar ben kaçar biraz uzancam belim ağrıyo çünkü öptüm topunuzu birden
Burdayiz kuzumm..ayrica bu yeni avatarinida cooook begendimmm, nerden bulursun bunlari bilmem:))
Gayet mantikli dedigin...bencede park yatak icin uyku seti daha mantikli..
Heee bir de su var tabiii....yorganina gore kendin nevresim dikicek veya diktiriceksinnn...walla bencede super olur...annem kislik yun yorgan yapmak istiyor...bende azicik buyuk olsun istiyorum normal yorganlardan...bizde nevresim dikeriz dedi birkac takim...neden olmasin...
evet canım sende 7 ye giriyorsun hayırlı olsun hepimize. nasılsın bu arada?Selam Blue, bizler iyiyiz canim, sen nasilsin meleginle???
Ayyy nede heyecanli olur simdi o bebek arabasina bakmak:))bende hala internetten yalanip duruyorum, veremedim bir turlu bir karar
bende yarin 7 ci ayima giriyorum huuuuu
Canim benimm..inan hicbir fkrim yok uyarmi uymazmi:26:
Insallah bir yardimci olan cikar simdi sana
geçmiş olsun canım kalkma bir süre uzanheheheh hoşbudum cicim. yakında 7/24 burda yaşıcam
bu benimde aklıma takılıyo doktoruma soruyorum normal baktım diyor allah a emanetizpeki bunun herkese yapılması lazım mı? yoksa ulltrasonda falan bişeylerden şüphelenip mi bakılıyor?
ben şubatın ilk hastası gideceğim kontrole bir süprizle arşılaşmam umarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?