2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Selam Blue, bizler iyiyiz canim, sen nasilsin meleginle???

sağol canımcım...iyiyiz meleğimle inş...bildiğin gibi..büyüyüp duruyoruz...siz nasılsınız bakalım?

bluuu nerelerdeydin bakiim sen??yatağın resmini görebildinmi?

rapucum bugün işyeri dışında görevdeydim..eve gelince de yorgunluktan uyuyakalmışım...siz nasılınız?gördüm gördüm..DUNCANIM sağolsun buldu koydu fotoyu bana...

heheheh hoşbudum cicim. yakında 7/24 burda yaşıcam
buarada şuan yattıyorum..akşam dahada fena oldum. tansiyonum düşmüş..şimdi yükseldi ama felaket başım dönüyor kalkınca

Canım benim dikkat et baya bir düşmüştü heralde kötüydün akşam çünkü... Dinlen anam bol bol benim kociş içerde kurtlu vadiyi seyrediyo bende buralardayım ama benimde belim kötü ara ara gidicem uzancam dinlencem...

# mugesoysal
# rainmistik
# zehra1025
# trocer
# Zonnetje
# SMGE
# rapunzeln+
# blue_sky

kızlar sesiniz çıkmıo bakim... Geçmişemi daldınız...

canım vajinadan rahim ağzı uzunluğuna bakılıyor kısalma varmı diya belli bir cm in altın adüşerse dikkat etmek gerekiyor erken doğum olmasın diye

peki bunun herkese yapılması lazım mı? yoksa ulltrasonda falan bişeylerden şüphelenip mi bakılıyor?
ben şubatın ilk hastası gideceğim kontrole bir süprizle arşılaşmam umarım :)

Rapucummm, normal bebek nevresim takiminin ebati nedir kuzum??? Benim daha ondan bile haberim yok desem inanirmisin?????:26:Nekadar meraksizmisim ben ya....walla 36 yasina geldim ama hiiiiic o taraklarda bezim omamis:))))

şimdi bende park yatak aldım ya tatlım..ona uykuseti ararken farkettim durumu..genelde 70&130 falan oluor ölçüsü..yorganı nevresimi uyuyormuşda yan korumaları büyük geliormuş..sanırım karyola düşünülerek hazırlanıo onlar..yani park yatak alanların yan koruması olmayan uyku seti alması gerekiyor sanırım..

belki biliyorsundur ama yine de bir hatırlarma yapayım..
demir hapını almadn önce ve sonra, ve diğer demir içeren besinleri aldığın sırada, calsium içeren gıdalar tüketmemelisin.. demiri emiliminim azaltıyor... ayrıca demiri c vitamini eşliğinde alırsan bu da emilimi çoğaltıyor.. kansızlığa ve demir eksikliğine katkısı olabilir...

peki bunun herkese yapılması lazım mı? yoksa ulltrasonda falan bişeylerden şüphelenip mi bakılıyor?

Canım serviks uzunluğuna ekstra durumlarda alttan bakılıyor diye biliyorum mesela ben doktoruma sordum ultrasonla zaten baktığını bir problem olmadığını söyledi anlayacağın öyle pat diye bakılan birşey değil o alttan yani telaşlanma...

buarada şuan yattıyorum..akşam dahada fena oldum. tansiyonum düşmüş..şimdi yükseldi ama felaket başım dönüyor kalkınca

zonetcimm nasılsın canımm

Saolun Fistik teyzeler Blue Rapu..bizde iyiyiz..buyuyoruz, tekmeliyoruzzz, midemiz gun gectikce daha bir eksiyor
Bugun azicik kivir zivir bisiler aldim kizima, aksamdan beri posetin icinden cikarip cikarip bakiyoruz esimle:)))

RAPU...aman diyim...dikkat et kendine...tansiyonun baya dusukmus...tuzLu bir ayran icsen belki braz daha iyi hissedersin kendini:26:

Duncan...sen varya sen...2 dakika elini kolunu kipirdatmadan durabilirmisin acep:))

Masallah sana ama..azicik frenle canim kendini...arkadaslarda hep soylemisler zaten cok yorma kendini diye....kizariz bak ona gore

cık cık cık cık...
yahu oturun oturduğunuz yerde.. naz yapın.. işi gücü boşverin... tadını ç.ıkarın şu zamanın.. sonra allah göstermesin bu yüzden bir sorun yaşasanız nasıl bir vicdan azab çekeceğinizi düşünün... bırak evin biraz pis kalsın, yemeğin tek çeşit olsun....

Duncan...sen varya sen...2 dakika elini kolunu kipirdatmadan durabilirmisin acep:))

Masallah sana ama..azicik frenle canim kendini...arkadaslarda hep soylemisler zaten cok yorma kendini diye....kizariz bak ona gore

Zonnet canım ya duramıyodum evet ama bugün durucam artık karar verdim çünküm belim baya bir ağrıdı hata tam gidiyodum senin mesajını gördüm arkidişimide cevapsız bırakıp gitmiyim dedim
kızmayın bana oldumu:78::78:

Bebişine maşallah bu arada tepişsin bakalım teyzesi....

:78::78::78::78::78: bugün çok azar işittim söz yapmıcam bidaha kızmayın bana.... öpüldünüz yavrularrrrrrr

# mugesoysal
# rainmistik
# zehra1025
# trocer
# Zonnetje
# SMGE
# rapunzeln+
# blue_sky

kızlar sesiniz çıkmıo bakim... Geçmişemi daldınız...

Burdayiz kuzumm..ayrica bu yeni avatarinida cooook begendimmm, nerden bulursun bunlari bilmem:))

Gayet mantikli dedigin...bencede park yatak icin uyku seti daha mantikli..

Heee bir de su var tabiii....yorganina gore kendin nevresim dikicek veya diktiriceksinnn...walla bencede super olur...annem kislik yun yorgan yapmak istiyor...bende azicik buyuk olsun istiyorum normal yorganlardan...bizde nevresim dikeriz dedi birkac takim...neden olmasin...

güle güle kullanın çok cici.. yaa herşeyin pembesi çok hoşuma gidiyor ama bu tarz şeyleri pembe almasam mı diyprum, hani gözümüz keser de 2.çocuğu yaparsak ve erkek olursa diye :))

kızlar canlar ben kaçar biraz uzancam belim ağrıyo çünkü öptüm topunuzu birden

Biz sana kizmayiz canim benimm...sen iyi ol yeterki...kalk bakem ucusa gec koltuga:))) kcise eslik et..vadide yanliz birakma:))))

zonetcim cicilerin hayırlı olsun..başladınmı gerisi gelir..zate bitmiyor eksikleri yaa tansiyonu yükselttim de baş dönmesi tam geçmedi. hiç anlamadım nie böle oldum druma sordum dediki rahim büyüdükçe kan akışının yönü değişirmiş..ondan olabilirmiş..bugün birazda erken yatıp iyice dinlencem bakalım sabaha iyi olamamışsam işede gidemem herahlde..

kızlar canlar ben kaçar biraz uzancam belim ağrıyo çünkü öptüm topunuzu birden

iyi geceler canımmm

bizde öle yapıcaz canım

evet canım sende 7 ye giriyorsun hayırlı olsun hepimize. nasılsın bu arada?
geçmiş olsun canım kalkma bir süre uzan
bu benimde aklıma takılıyo doktoruma soruyorum normal baktım diyor allah a emanetiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…