2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

güle güle kullanın çok cici.. yaa herşeyin pembesi çok hoşuma gidiyor ama bu tarz şeyleri pembe almasam mı diyprum, hani gözümüz keser de 2.çocuğu yaparsak ve erkek olursa diye :))

biz de aynı mantıkla gittik tatlım da bi baktık alacağımız mobilyadan tutta araba oto koltuğu felan bi tanecik pembemiz olmadı pende pembiş delisiyim sonra karar değiştirdik oda takımı beyaz araba mama sandalyesi oto koltuğu vs çok eskimediği için ortak bir renk (yeşil sarı felan )ama park yatak odanın tülü halısı pembe olacak inşallah .park yatakta 3 yıl yatacak zaten açıkçası öyle çok sağlam gelmiyor bana bir süre sonra sallanması felan bozuluyormuş 2.çocuğa zor kalır gibi geldi bari o olsun pembe dedik

teşekkür ederim...
rahatladım valla :)))

ececim teşekkür ederim.
cicişler ben çıkayım.gideyim yatayım uyuyayım.kociş fırça atacak yoksa bugün epey endişelendi oda benim yüzümden...
herkese iyi geceler tatlı rüyalar

bizde öle yapıcaz canım

super olur bencede

Insallah duzelir bir an once..bas donmesi cok berbat..ici geciyor insanin resmen ya..banada oluyor ara ara...doktorunun dediklerine katiliyorum ayrica...

Erkencikten gir yatagina...kapa gozlerini...ruhun dinlensin sekercimm..sifa bulasin insallah

evet doğru aslında... bi de park yatakların fiyatları da çok uygun.. bu pembiş yatağın üstünde pembiş bir cibinlikle tam prenses yatağı olur :97::97:

Ececim...biz iyiyiz canim..sen nasilsin..kuzucuk nasil?? Bizde kuzularla birlikte popo buyutuyoruz, 7 ci ayimiz bakalim ne gibi farkliliklar getiricek bize:26:

Iyi dusunmussunuz canim, iyikide pembe almissin, sevdigini soylemistin...birazda cok derinlere girmeden gonlune gore yapmali insan istediklerini..
Birdahaki cocuga Allah kerim...onlarin zamani geldimi sanirim bizim bazi esyalar cooktan yipranmis olur:)

cnm bende hep ortak renk alıyım diyodum ama tam tersi oldu herşeyi masmavi oldu oğlumun

# mugesoysal
# rainmistik
# zehra1025
# trocer
# Zonnetje
# SMGE
# rapunzeln+
# blue_sky

kızlar sesiniz çıkmıo bakim... Geçmişemi daldınız...

Herkese iyi akşamlar... Ben geçmişe daldım oku oku bitiremedim. Bu şeker yüklemesi meselesini de anlamış değilim, farklı uygulamalar var. Bugün ben de tahlile gittim. 12 saat açlık ile gidip 1 saat arayla kan aldılar.. Umarım tüm annelerin sonuçları çok iyi çıkar...

iyi geceler kızlar
pek kimse kalmamış topikte
bende uyuyamadım..boğazım fena
zaten kronik faranjittim ama hamilelikte zor dayanılıyor
normalde hep bitki çaylarıyla idare ederdim ama hamilelikte sakıncalı diye içmiyorum
şimdilik sadece adaçayı ile gargara yapıyorum
bide olipsin mentol okaliptus aromalı şekerini alıyorum..
bunun bir sakıncası olmaz umarım
herkese Rabbim şifalar versin
dua ile
hayırlı geceler

Ececim...biz iyiyiz canim..sen nasilsin..kuzucuk nasil?? Bizde kuzularla birlikte popo buyutuyoruz, 7 ci ayimiz bakalim ne gibi farkliliklar getiricek bize:26:
bizde iyiyiz canım cumartesi kontrolümüz var özledim kuzumu
geçmiş olsun canım
iyi geceler herkese şekerler....yarın görüşmek üzere inş...:92:
iyi geceler canım
yarın bim e dijital ateş ölçer geliyor kızlar
bebişler için gerekli olacak
ilgilenen arkadaşlara duyrulur
yarın bime uğrayacam ..
güzel bişeyse belki alırım

BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler

nasıl bir ürün acaba

Selamlarr...
Umarım herkes iyidir.
Ben bugün ilk doz tetanoz aşımı oldum.Korkulacak hiçbir şey yokmuş meğer.Minnacık bir iğne.İlacı verirken bile hissetmedim.Ağrım da yok çok şükür.Sadece kol kasımda gerilme var.Aşıdan mı bilmiyorum.
Bu sağlık ocağına kaydımı yeni aldırdım.İlk defa gittim.Çok güzel ilgilendiler.Yeterince hamile ve çocuk kaydı yokmuş bu doktorun.O yüzden daha bi değerli olduk
Bebeğimin kalp atışlarını dinledim ilk defa.Tansiyonuma falan baktı.Bacaklarıma baktı şişme yok dedi.YArın sabah da kan vermeye gideceğim.Demir eksikliği falan var mı diye bakacaklarmış.Gerçekten de bu kadar ilgi göreceğimi düşünmüyordum.Çok mutlu oldum

Kızlar ben milupa'ya kızıma hamileyken üye olmuştum.Hem hamileyken,hem de kızım doğduktan sonra eşantiyon ürünler gönderdiler.Geçen ay hamile olduğum bilgisini eklemiştim siteye.Hamileyim paketi yollamışlar.Bugün elime geçti.İçinden eşantiyon nivea pişik kremi,saç ve vücut şampuanı,ıslak mendil,still tea bitki çayı,indirim kuponları,anneliğe yolculukta yanındayız CD'si ve bebeğimi beklerken kitapçığı çıktı.İlgilenenlere duyurulur

İlk dozu oldum canım.Dediğin gibi ağrı falan yapmadı çok şükür.Tam bir ay sonra yapılacakmış ikinci dozu.Artık korkmadan giderim.Sağol canım.
Senin ikinci dozda da ağrın olmaz inşallah

LAlehan geçmiş olsun canım.
Bizim iki senedir kullandığımız ateş ölçeri da babam bim'den almıştı.Gayet memnunum.Sadece daha öncede yazmıştım,göstergesi ışıklı değil. Yani karanlıkta görememe durumu var.Bunun dışında iş görüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…