güle güle kullanın çok cici.. yaa herşeyin pembesi çok hoşuma gidiyor ama bu tarz şeyleri pembe almasam mı diyprum, hani gözümüz keser de 2.çocuğu yaparsak ve erkek olursa diye :))
# mugesoysal
# rainmistik
# zehra1025
# trocer
# Zonnetje
# SMGE
# rapunzeln+
# blue_sky
kızlar sesiniz çıkmıo bakim... Geçmişemi daldınız...
Canım serviks uzunluğuna ekstra durumlarda alttan bakılıyor diye biliyorum mesela ben doktoruma sordum ultrasonla zaten baktığını bir problem olmadığını söyledi anlayacağın öyle pat diye bakılan birşey değil o alttan yani telaşlanma...
bizde öle yapıcaz canım
zonetcim cicilerin hayırlı olsun..başladınmı gerisi gelir..zate bitmiyor eksikleriyaa tansiyonu yükselttim de baş dönmesi tam geçmedi. hiç anlamadım nie böle oldum druma sordum dediki rahim büyüdükçe kan akışının yönü değişirmiş..ondan olabilirmiş..bugün birazda erken yatıp iyice dinlencem bakalım sabaha iyi olamamışsam işede gidemem herahlde..
iyi geceler canımmm
ececim teşekkür ederim.
cicişler ben çıkayım.gideyim yatayım uyuyayım.kociş fırça atacak yoksabugün epey endişelendi oda benim yüzümden...
herkese iyi geceler tatlı rüyalar
biz de aynı mantıkla gittik tatlım da bi baktık alacağımız mobilyadan tutta araba oto koltuğu felan bi tanecik pembemiz olmadı pende pembiş delisiyim sonra karar değiştirdik oda takımı beyaz araba mama sandalyesi oto koltuğu vs çok eskimediği için ortak bir renk (yeşil sarı felan )ama park yatak odanın tülü halısı pembe olacak inşallah .park yatakta 3 yıl yatacak zaten açıkçası öyle çok sağlam gelmiyor bana bir süre sonra sallanması felan bozuluyormuş 2.çocuğa zor kalır gibi geldi bari o olsun pembe dedik
biz de aynı mantıkla gittik tatlım da bi baktık alacağımız mobilyadan tutta araba oto koltuğu felan bi tanecik pembemiz olmadı pende pembiş delisiyim sonra karar değiştirdik oda takımı beyaz araba mama sandalyesi oto koltuğu vs çok eskimediği için ortak bir renk (yeşil sarı felan )ama park yatak odanın tülü halısı pembe olacak inşallah .park yatakta 3 yıl yatacak zaten açıkçası öyle çok sağlam gelmiyor bana bir süre sonra sallanması felan bozuluyormuş 2.çocuğa zor kalır gibi geldi bari o olsun pembe dedik
# mugesoysal
# rainmistik
# zehra1025
# trocer
# Zonnetje
# SMGE
# rapunzeln+
# blue_sky
kızlar sesiniz çıkmıo bakim... Geçmişemi daldınız...
bizde iyiyiz canım cumartesi kontrolümüz var özledim kuzumuEcecim...biz iyiyiz canim..sen nasilsin..kuzucuk nasil?? Bizde kuzularla birlikte popo buyutuyoruz, 7 ci ayimiz bakalim ne gibi farkliliklar getiricek bize:26:
geçmiş olsun canımiyi geceler kızlar
pek kimse kalmamış topikte
bende uyuyamadım..boğazım fena
zaten kronik faranjittim ama hamilelikte zor dayanılıyor
normalde hep bitki çaylarıyla idare ederdim ama hamilelikte sakıncalı diye içmiyorum
şimdilik sadece adaçayı ile gargara yapıyorum
bide olipsin mentol okaliptus aromalı şekerini alıyorum..
bunun bir sakıncası olmaz umarım
herkese Rabbim şifalar versin
dua ile
hayırlı geceler
iyi geceler canımiyi geceler herkese şekerler....yarın görüşmek üzere inş...:92:
yarın bim e dijital ateş ölçer geliyor kızlar
bebişler için gerekli olacak
ilgilenen arkadaşlara duyrulur
yarın bime uğrayacam ..
güzel bişeyse belki alırım
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler
edolina ..merhaba canım ..
oku oku bitmiyor gerçektende gündüzleri giremiyorum
geceleri ancak okuyorum;
ilk aşınmı olacak 2. mi? ben 2. yi yaptırıcam şubat 8 de..
ihmal etme 2 dak. lık iş fazlada beklemezssin zaten ben ilk aşıdan pek olumsuz etkilenmedim .
sende etkilenmessin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?