2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

rapunzell
günaydıınnnn
seni anlayışından dolayı sitenin en süper zekisi ilan ediyorumm
senden başka kimseden cvp gelmedi yine
yok yok bu bizimki alınganlık değilll
ben buraya sanırım 9.haftamda üye oldumm o tarihten beri hep böyle arada kaçanlar uçanlar cvpsızlar
ama önemli değil sağlık olsun gözden kaçabilir diye düşünüyroum
herkesi çok seviyorumm
kimsenin art niyetle yaptığını düşünmüyorumm
inş.yarına bişeyciğin kalmaz

GÜNAYDINNN güzel anneler, geçmişi okumadan önce dünkü doktor kontrolümüzü anlatalım. ben saat 5 gibi toparlanıp çıktım,ablam ve yiğenimle buluşup doktorumuza gittik;

bebeğim 900 gr olmuş haftasına göre tombiş boyuda tahmini 33 cm ve yine haftasına göre uzun dedi gelişimi gayet güzel dedi iyice inceledi bizim tontiş sanki kuzenini görmüş sevinmiş gibi gülümser bir yüz ifadesiyle bakıyordu doktor bile bu kız bize hiç gülmüyordu bak cereni görünce gülüyor dedi.. yine esnedi ve resmen acıkmış gibi dilini dışarı çıkarıp içeri çekti çokk tatlıydı bi olumsuzluk yok dedi .. bu arada bende tam 64.4 kilo olmuşum 8,5 kilo almışım toplamda şuan için gayet iyi son üç aydada 6 kilo alırsan sorun yok dedi.. şeker yükleme için glikoz verdi ve sabah aç karnına bunu iç 1 saat sonra kan ver dedi bizim doktorun herşeyi bi değişik açlık kan şekerine bakmıyor çoook ilginçç.. ayrıca tam kan sayımı idrar ve diğer bütün tahlilleri tekrar istedi.. rahim ağzı uzunluğuna baktı 4,5 cm dedi biraz idrara sıkışık olman lazım bunun için dedi ama şuan için gayet normal erken doğum riskin yok dedi, doğumu konuşmak istedim normal doğuma hiçde sıcak bakmıyor gibi geldi oysaki ben ona çok metettikleri ve normal doğum yaptırdığı için gittim herikiside aynı dedi bende hayır dedim sezeryan ciddi bir ameliyat ama normal doğum daha sağlıklı.. ben doğurabilrim dedim bi aksilik olmazsa ya adam hiç oralı olmadı deli oldum bu gece sabaha kadar yatamadım bu saatten sonra doktorumu değiştirsem olurmu başka bi doktor var yılmaz bey herkes inanılmaz memnun geçen gün yine bi arkadaşa normal doğum yaptırdı neyapıcam bilmiyorum :18::18::18:
siz olsanız ne yapardınız? tabiki herşeyin hayırlısı ama son anda bizler bilinçsiziz sonuçta yok kordonu dolanmış yok efendim kalp atışında sorun var hani beni sırf sezeryan için yanlış yönlendirirse çok korkuyorum.. sonuçta o anda ondan başka güvenecek kimsem yokk.. ve mecbur inanıcam değilmi?
bu arada 25 ahftalık oldum ama doktor diyorki biz son adet tarihini baz alıyoruz ve o gün hamile kalmıyorsun aslında en erken 12 sonra döllenme oluyor sen her zaman 2 hafta geriye al 23 dedi..
işte böyle kızlar ama bebeğimin maşallahı var çok şükür bi sorun yok şimdi şeker yüklememide yarın yaptıracam kısmetse..

Günaydın Arkadaşlar Hayırlı Cumalar Hamileliğinizde öksürük olan varmı? Nasıl geçer çok kötü oluyor:97:

günaydınnn herkeseee

cerenliyağmur maşallah bebişine demek dilini çıkardı ay çok merak ettimmm ya.Benim oğlumda dr. yüzüne bakmak istedikçe kafasını çeviriyor hiç yüz vermiyor dr.'a Canım dr.konusuna gelincede için rahat etmeyecekse bu dr.la değiştir bence sonuçta dr.a güvenmemiz lazım kendimizi ve bebişimizi emanet ediyoruz.ben 3 tane dr. değiştirdim.Şimdikinden çok memnunum.

günaydın arkadaşlar

canım bebişine maşallah.normal dogum konusunda yorum yapmıycam çünkü dün bir yazı okudum acayip tırstım normal dogumdan.sat tarihini baz almaması çok ilginç geldi o zaman seni 42. haftanda felan dogurtur bu doktor

günaydıun semaysemcim alınganlık var galiba ben aralarda işten fırsat buldukca okuduğum için sürekli takip etme şansım olmuyor yanlış düşünmeyin yaniiiiii

hımm cok şeker çok güzelmiş iyi günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim inşallah

günaydın canım..normal doğum her yerde aynı sıkıntı...çoğu kaçamak oluyor son anda kimi haklı kimi yoğunluktan işine geliyor....benim doktorum öle bir şey derse son anda ben kendimi başka doktoroda götürmeyi düşünüyorum..ebe arkadaşım diyorki doğumuzzeten doktor gerçekleştirmiyor sen yapıyorsun herşeyi o başında bekliyor ıkınmanı istiyor..son noktoda sana gerekirse dikiş atıyor ..o yüzden çokta önemli değil ...ben izmirde iki doktora birden gidiyorum biri sürekli muna ediyordu diğerinide tesstlerimi yaptırmak için muane oldum .bu ikisi dışında bile bir yerde doğum yapabilirm...ama herşey nasip doğum anınında sezeryana çıkanda çok...

bu vakitten sonra bol bol yürücez, zamanı gelince hurmanın mucizesinden bahsediyorlar hurma yicez, dua edicez bol bol ve hayırlısını isticez....
rabim hepimize su gibi doğum nasip etsin...hastaneye girelim 15 dakka içinde yavrularımız kucagımıza alıp çıkalım inşallah .....
sözün özü içini rahat tut...

Günaydın Arkadaşlar Hayırlı Cumalar Hamileliğinizde öksürük olan varmı? Nasıl geçer çok kötü oluyor:97:

geçmiş olsun canım,toz zencefille pekmezi karıştırıp günde 1 tatlı kaşığı ye,faydasını göreceksin inşallah.Birde hatmi çiçeği var,aktarlarda bulunur,sütle kaynatılıp içiliyor.Bana iyi geldi.

Günaydın herkese, ben alıntı yapmayı henüz ogrenemedim, onu da ogrenicem kısa zamanda...
Aralcım ben de kız annesi olucam, 25+3 oldum. Şimdiye kadar 10 kg. aldım, adına karar veremedik henzü bizde, çok zormuş isim bulmak, eskiden begendigim hiç bir ismi artık begenmiyorum, kızıma koymak istemiyorum ne tuhaf :)

Ben Ankara'dayım, sanırım rapunzel de buradan, başka kimler var?

Bu arada bugün diş hekimine gidicem 2 gündür 20 lik dişim ağrımaya başladı, sanırım cektiricem ama korkuyorum hamilelikten dolayı, dr. um bir sıkıntı olmayacagını çekilebilecegini soyledi ama yine de tedirginlik var bende, sizler duydunuz mu hamilelikte diş çektiren vs? sakıncaları olur mu acaba?

ÖKSÜRÜK için ::::: ılık su iç, ılık suyla balı karıştır, ılık su bal,karabiber lionlu karşımla gargara yap, tuzlu limonla suyla gargara yap bogazlar yumuşarsa daha az öksürük olur...koca ev halkı böle iyleştik...

hepinize günaydın güzel bir gün olsun inşallah

günaydın

Geri gönder canım benim siparişim bu değil diye içine sinmediyse tabi

sinmedi tabii simgecim ya...benim istediğim model de değil renk de...

hemen geri gönder canım.biz o kadar kafa patlatalım seçmek için onlar kafalarına göre yollasınlar iyi valla
walla sorma...hemen aradım müşteri hizmetlerini anlattım durumu...geri yollayın dediler...50 kere sordum benim istediğim var elinizde değil mi diye..evet dediler.yine farklı birşey gelirse iade edeceğim bu kez ona göre dedim...durduk yerde iş çıktı başıma ya....

Kızlar bebektobebek sayfasında çok uygun fiyatlı bebek arabaları var..
bu arabalar hakkında bilgisi olan var mı?
YEN AMBALAJINDA TALYAN BEBEK ARABASI

mügecim ben o arabayı bayadır inceliyodum.fiyatıda bu kadar düşünce dün aldım..sen benden önce yazmışsın..tabi görmeden almak olmaz ama ben bi kaç kere mailleştim site yönetimiyle. son derece ilgililer. hatta ürün müdürü kadın bana güzel güzel anlattı bir bebek arabası nasıl olmalı die..almadna önce aradım.olurda bi problem çıkarsa beğenmessek iade de alıyor..uzun lafın kısası ben o arabanın mavisini aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…