geçmiş olsun canım.beimde geceleri el ve ayaklarım şişiyor korkuyorum
canım peki hurmayı ne zaman yemeye başlamalıyız.ben hergün 1 tane yiyordum ama dogum sancısı felan deyince aklım karıştı
teşekkür ederim canım.. yarın başka bi doktorada gidicem bakalım o zaman karar vericem.. ben normal doğum için diretmiyorum yanlızca normal olması gerekirken sırf işine gelmiyor diye yapmazsa üzülürüm.. tabiki rabbim sağ salim doğmasını nasip etsin de sezeryan olsun ama güven çook önemlii..
canım sat tarihini baz alıyor doğumda ona göre zatende adam çok haklı adet günü döllenme olmuyorki tam 12-14-16 ncı haftalarda oluyor ya onu kasttetii.. hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda sezeryan olsun diyorum sadece inanmak istiyorum..
aminnnn canımm.. evet canım bol bol yürüyüş yapıp dua edicez hepimizin hakkına hayırlısı.. evet bende çok fazla doğum hikayesi okudum dinledim bakalım biz neler yaşayacağız...
günaydın cerencim..öncelikle maşallah sağlıklıymış tontişin.. senin adın sabamı? geçen yazmıştın sanki. ben çok severim saba adını sabah güneşi gibi bir anlamı var dimi??
druna gelince biraz enteresanmış..cümle alem drları 25 haftalıksın diorda o nie 23 haftalıksın dior??anlamadım ben hiçbişi
bende sırf normal doğum yapabilmek için dünyanın parasıı vericem dr.a..eğerki sezeyana kaydığını sezersem anında değiştirirdim..sen en iyisini biliyorsun tabi
cerencim kontrolün çok güzel geçmiş maşallah tontiş bebeğineee....
Ebrul geçmiş olsun ve hoşgeldin..Ben dişimi sadece temizlettim çektirme işini bilmiyorum...
Nazo bu ara herkeste salgın var geçmiş olsun..Tahlillerin güzel çıkar inşallah...
GÜNAYDIINNN
OHHH 41.kere maşallahh TOMBALAK kızımızaaa
oyyyy oyy oyyyyy onun dil çıkaran ağzını yerimm beennnn
herşeyin yolunda olmasına çok sevindimm
cerenli doğum olayını son defa konuşup dr.öyle değiştir bence
şuan için erken sen kesin niyetini ve ne istediğini doktora ilet bakalım ne cvp verecek
ondan gelecek cvp göre değiştirirsin
bazı hastanelerde belirli aylarda yani son aylarda hasta kabul etmiyo diye duymuştum
bende hastanemi değiştirmek istiyorum dolayısıyla doktorumuda
yarınki kontrolümde son kararımı vereceğim
özel dr.dan sonra hiçbir dr.ve hastaneye ısınamadım
benim derdimde şimdiki hastanenin doğum fiyatı
hiçbir özelliği olmayan hastaneye 2000 belki 2500 tl doğum fiyatı vermek istemiyorum
üstelik normal doğumda sez.de aynı fiyat mış...şaşırmış bunlar
zaten ekonomik sıkıntılarım olacak birde bu kadar uçuk fiyat ödemek istemiyorummm
bakalım hakkımızda hayırlısı
çok sağol tatlım benimm ...Cibinlikte hallederim sonlara doğru inşallah...dilekcim günaydın, park yatağına bayıldığım gibi uyku setinede bayıldım..bide cibinl,k ayarlarsan tam prenses yatağı olur
:
:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
....... HERKESE günaydın .....
kızlar park yatağım geldi ama benim istediğim değil....kafalarına göre göndermişler bir tane....
Günaydın Arkadaşlar Hayırlı Cumalar Hamileliğinizde öksürük olan varmı? Nasıl geçer çok kötü oluyor:97:
hepinize günaydın güzel bir gün olsun inşallah
günaydınnn herkeseee
günaydııınnnnn
cerenliyağmur maşallah bebişine demek dilini çıkardı ay çok merak ettimmm ya.Benim oğlumda dr. yüzüne bakmak istedikçe kafasını çeviriyor hiç yüz vermiyor dr.'aCanım dr.konusuna gelincede için rahat etmeyecekse bu dr.la değiştir bence sonuçta dr.a güvenmemiz lazım kendimizi ve bebişimizi emanet ediyoruz.ben 3 tane dr. değiştirdim.Şimdikinden çok memnunum.
günaydın arkadaşlar
canım bebişine maşallah.normal dogum konusunda yorum yapmıycam çünkü dün bir yazı okudum acayip tırstım normal dogumdan.sat tarihini baz almaması çok ilginç geldi o zaman seni 42. haftanda felan dogurtur bu doktor
günaydıun semaysemcim alınganlık var galiba ben aralarda işten fırsat buldukca okuduğum için sürekli takip etme şansım olmuyor yanlış düşünmeyin yaniiiiii
günaydın canım..normal doğum her yerde aynı sıkıntı...çoğu kaçamak oluyor son anda kimi haklı kimi yoğunluktan işine geliyor....benim doktorum öle bir şey derse son anda ben kendimi başka doktoroda götürmeyi düşünüyorum..ebe arkadaşım diyorki doğumuzzeten doktor gerçekleştirmiyor sen yapıyorsun herşeyi o başında bekliyor ıkınmanı istiyor..son noktoda sana gerekirse dikiş atıyor ..o yüzden çokta önemli değil ...ben izmirde iki doktora birden gidiyorum biri sürekli muna ediyordu diğerinide tesstlerimi yaptırmak için muane oldum .bu ikisi dışında bile bir yerde doğum yapabilirm...ama herşey nasip doğum anınında sezeryana çıkanda çok...
bu vakitten sonra bol bol yürücez, zamanı gelince hurmanın mucizesinden bahsediyorlar hurma yicez, dua edicez bol bol ve hayırlısını isticez....
rabim hepimize su gibi doğum nasip etsin...hastaneye girelim 15 dakka içinde yavrularımız kucagımıza alıp çıkalım inşallah .....
sözün özü içini rahat tut...
Günaydın herkese, ben alıntı yapmayı henüz ogrenemedim, onu da ogrenicem kısa zamanda...
Aralcım ben de kız annesi olucam, 25+3 oldum. Şimdiye kadar 10 kg. aldım, adına karar veremedik henzü bizde, çok zormuş isim bulmak, eskiden begendigim hiç bir ismi artık begenmiyorum, kızıma koymak istemiyorum ne tuhaf :)
Ben Ankara'dayım, sanırım rapunzel de buradan, başka kimler var?
Bu arada bugün diş hekimine gidicem 2 gündür 20 lik dişim ağrımaya başladı, sanırım cektiricem ama korkuyorum hamilelikten dolayı, dr. um bir sıkıntı olmayacagını çekilebilecegini soyledi ama yine de tedirginlik var bende, sizler duydunuz mu hamilelikte diş çektiren vs? sakıncaları olur mu acaba?
günaydın semaysem
iyileştim şükür..işimin başındayım ..sen nasılsın
Günaydın kızlarr hepinizeeeee
blue_sky seninde 7. ayın hayırlı olsun canımm..Artık son dönemdeyiz ..Dün mesaj geldi bebeğiniz artık ağlamaya başladı yazıyo çok şaşırdım yaaa ...Park yatağım baby 2 go çok satılan bi marka daha gelmedi inşallah memnun kalırızz..Buarada senin değişik gelmiş nasıl yaparlarki arayıp bilgi verselerdi bari
rainmistik park yatağı beğenmene sevindim canım..Ben park yatağı içinin visco yatağı ve uyku setini 279 a aldım sadece uyku seti değil ..Marmariste aynı sete 385 dediler bende netten aldım..Buarada nevresimi uyar galiba ama ölçülerine bakmak lazımm
eslemnaz sağol canım ben aldığım sitenin linkini atayım..Hatta benimki pazartesi salı gelir ona göre yorum yaparım size...
mugesoysal bende pembe almıycam dedim ama olmuyoo insanın eli kayıyo:))Benim bebek arabası park yatak hepsi pembe..Neyapalım 2. düşünürsem içine uyku seti mavi alırım yada yenisini alırım eğer çok eskirse...
günaydın kızlar,hayırlı cumalar.....boğaz enfeksiyonuyla karışık grip oldum..ağır bi antibiotik verdi doktorum..inşaallah bebişe zarar vermez..
bu arada geçen s.ocağına gittim.ayaklarımda ödem var diye idrar testi yaptılar ve bana acil doktoruna görün,idrarında protein çıktı dediler..ayyy nasıl endişelendim anlatamam..sonuçta bu durumun gebelik zehirlenmesine ve bebek kayıplarına sebeb olduğunu biliyordum..apar topar kendi doktoruma gittim..tansiyonum normaldi..bebek normaldi..panik yapılacak bi durum olmadığını bu durumun yüksek tansiyonla birlikte görülmesi sakıncalı dedi..hem testler yalancı pozitiflik verebilirmiş..içimi rahatlattı,p.tesi gel yeniden testlerini yapalım yinede dedi.dedi ama bende ister istemez sıkıntı yaptı..şimdi merakla p.tesiyi bekleyeceğim.dua edin arkadaşlar,herşey yolunda olsun.
günaydın canımmm
hemen geri yolla cicim. enayimi sanıyor bunlar bizi
simgesel cicim geçmiş olsun...ballı limonlu karabiberli ılık su..
günaydın ciicm aminn inş..
günaydın zehraaa
günaydın arkadaşlar QUOTE]
günaydın ece
ebul günaydın tatlım. neresindensin?hangi doktora gidiyorsun??
dilekcim günaydın, park yatağına bayıldığım gibi uyku setinede bayıldım..bide cibinl,k ayarlarsan tam prenses yatağı olur
nazoucm günaydın..allahın izniyle bi aksilik çıkmaz inş..
tatlım ana sayfada bebek taşımayı tıkla..ordan tüm bebek arabalrı gözüküyor..her renkte arabanın kodu ayrı..kırmızı-yeşil-pembe ve mavi var..
ben bunu değil bu markanın başka bir modelini görmüştüm..bu biraz şansa olacakama güven verdiler bana bakalım..iade şansımız var..
nazo canım çift yönlü değil..zaten ben çift yönlülere bakmıyordum..bu fiyata iyi bence..
huhhhhh amma alıntı yaptım
ben alıntı yapmakla uğraşırken yeni gelenlere..göremedikllerime..herkse koccaman bir günaydın....hayırlı cumalar olsun...semaysem cuma duamızı yapsana lütfenn
canımcım gördüm,tşkr ederim..
geçmiş olsun canım.beimde geceleri el ve ayaklarım şişiyor korkuyorum
canım peki hurmayı ne zaman yemeye başlamalıyız.ben hergün 1 tane yiyordum ama dogum sancısı felan deyince aklım karıştı
arkadaşlarrrrrrrrrr HURMA hakında bilgi sahibi olan varmı...doğumu kolaylaşrıdıgını biliyoruz.....
kaçıncı haftadan sonra yeniliyor......bilen varmı ???????????
Ece bende hergün 2 tane hurma yiyorum dr. söylemişti bana en çok demir vitamini hurmada var enerji verir diye bende arkadaşımız doğumu kolaylaştırdığını yazınca şaşırdım hiç duymamıştım öyle olsa hurmanın faydalarında yazardı
Ece bende hergün 2 tane hurma yiyorum dr. söylemişti bana en çok demir vitamini hurmada var enerji verir diye bende arkadaşımız doğumu kolaylaştırdığını yazınca şaşırdım hiç duymamıştım öyle olsa hurmanın faydalarında yazardı
anammmmm inşallah erken dogurmayız
günaydın canımmm
günaydın zehraaa
günaydın canımgünaydın arkadaşlar QUOTE]
günaydın ece
dilekcim günaydın, park yatağına bayıldığım gibi uyku setinede bayıldım..bide cibinl,k ayarlarsan tam prenses yatağı olur
tatlım ana sayfada bebek taşımayı tıkla..ordan tüm bebek arabalrı gözüküyor..her renkte arabanın kodu ayrı..kırmızı-yeşil-pembe ve mavi var..
ben bunu değil bu markanın başka bir modelini görmüştüm..bu biraz şansa olacakama güven verdiler bana bakalım..iade şansımız var..
nazo canım çift yönlü değil..zaten ben çift yönlülere bakmıyordum..bu fiyata iyi bence..
ben alıntı yapmakla uğraşırken yeni gelenlere..göremedikllerime..herkse koccaman bir günaydın....hayırlı cumalar olsun...semaysem cuma duamızı yapsana lütfenn
tamam o zaman korktum bir anvallha hergün bir taneden bir şey olmaz içinde lif oranı çok yüksek faydalı ama.geçen sene arkadaşımın gebeliği ramazan denk gelmişti doktor fazla hurma tüketme demişti ona...genelde 35 haftadan sonra yeniyor....hep öe yaptılar çevremde...ama netten bu konuyu eski forumlardaan araştırıp bilgi veririm....belkide bilen vardır aramzıda şimdi sorrarız :)
günaydıınnnn
hemen iade et şekerciğimm
hay allahım yawww iş çıkardıalr başına şimdi
günaydınnnn
sanada hayırlı cumalarrrr
ben gribimi yeni atlatıyorum öksürüğe dönmeden kurtuldum sayılır
o yüzden cvp veremiycemmm
günaydıınnnnn
amin hepimzie inş...
yok canımm alınganlık olsaydı kimseye cvp yazmazdımm
zaten kasıtlı olduğunu düşünmüyoruzz
mümkün olduğunca aktifim burda
aynen bende bu yüzden hastane ve dr değiştiricem sanırım
normal doğumda kendi dr.muz pek bişey yapmıyor tüm iş ebede
sezeryanda önemli dr.anestezi dikişler vs.o yine daha mantıklı
yinede hakkımzıda hayırlısı olsun inş..
günaydıınnnn
günaydıınnn
geçmiş olsun iyi olmana sevindimmmm
GÜNAYDINNN DİLEKK
günaydınn
hayırlı cumalarrr
çok geçmiş olsunnn nasılda strese sokmuşlar senii
inş.herşey gönlünce olsun sıkıntısız atlatırsın inş..
günaydın canımmm
günaydın zehraaa
canımcım gördüm,tşkr ederim..
günaydınnnnnn
anammmmm inşallah erken dogurmayız
kaan kocotepenin net sitesinde mi okudum bilmiyorum ama orda şöle yazıyordu...bir sürü doğum hikayesi okursunuz am en iyisi değil en kötüsü aklınzıda kalır...
ve yazının sonunda diyordiki ki...eger dünyada sadece tek bir kiişi bile olsa doğumu gerçekleştirmişse sende bunu yapabilirsin....
ben ne düşünürsem olur genelde,hamileleliğimde hiç bir sıkıntım olmıcak dedim,midem bualnmıcak dedim ki öle oldu..şimide şuna inanıyorum hastaneye gidecegim 5 cm açılma olucak epidurele bile gerk kalmadn kızımı kucagıma alıcam :) hepimize böle nasip etsin....
benim tanıdıklarım hafta sınırlamı yapmadna sürekli yediler. yani tabi öle abartmadan günde 1-2 tane.ve bebeği emzirirkende özellikle yeniliyor çünkü çok süt yapıyor.ben kendi adıma 35. haftadan sonra yemeğe başlarım çünkü kiloyla başım dertte zaten eh hurmada az kilo aldırmıyor hani
ikrasem, çok üzüldüm, keşke bende tedbirimi onceden alıp hamile kalmayı düşündügümde diş hekimine de gitseydim kontroller için, şimdi daha da korkuyorum, o zaman çektirmiyim bari, başka bişeyler yapsın dr.
Simgesel, moral verdin bana teşekkür ederim...Bugun bi gidecegim, belki başka bi çözüm bulur çekmek yerine...
Mugesoysal, demir hapını C vitamini ile alırsam daha etkili olacagını bilmiyordum, bundan sonra portakal suyu ile içeyim bende, teşekkürler:)
Rapunzel, ben prof. dr. Tuncay Nas'a gidiyorum, benim dr. doğal doğumu öneriyor, sen kime gidiyorsun?
günaydın canımmm
günaydın zehraaa
günaydın arkadaşlar QUOTE]
günaydın ece
RAPUNZELL
birazdan yapıyım kafamı toparlamam lazımm
kaçırırsamda başkası yaparsa çok memnun olurum
pek müsait değilim müşteriler var yanımda
teşekkür ederim canım. yok canım adım saba değil çook değişik bi adım var neyse... canım o 25 haftalık durumu neye istinaden söyledi bilmiyorum ama sanıyorum bebeğin gelişimine göre iyi olduğu içinmi söyledi anlamadım aslında dediği çok doğru o gün dünyada baz alınıyor doğum 38. 39.40.41. haftalarda oluyor neyse çok karışık bende çok karıştırmıyım..
normal doğum tabiki çok daha sağlıklı ve burda normal doğuma 100 tl gibi bi para alıyor özel hastane öyle abartı rakamlar yok,benim tek derdim herşey normal ve yolunda giderken beni yanlış yönlendirmesini istemem..
CEREN
hakkında hayırlısı ne ise o olsunn
tek diyeceğimm kendine normal yada sez.olarak şartlama
çook teşekkür ederim canım.. canım park yatağınızı güle güle kullanın ben çook beğendimm markasını öğrenebilirmiyim?bulursam aynısını alıcam çok hoşuma gitti..
canım benim teşekkür ederim.evet eşimde aynısını söyledi son kez konuş eğer olumlu bakmıyorsa hemen değiştirelim dedi,bende geç kalmış olmaktan korkuyorum zaten .. canım oralarda doğum fiyatları çook uçuk inanamıyorum ya o fiyata harika bi oda alınır bebeğe inş. gönlüne göre bi hastane ve doktor bulursun..
ceren
gittiğim hastane çok lüks yada çok özel bir yer değil
dr.gittiğimdede yaşadıklarımı anlatım burda
hani o fiyata değse inanki gözümde değil
oraya başlarken o fiyatı biliyodum ama hastanenin içine girince fikrim değiştii
yarın son kez hastanenin doğum fiyatını öğrenicem
dr.da doğum konusunda fikrini alıcam
şimdiye kadar hep normal doğum yapıcakmışım gibi kilo alma dedi doğumun zorlaşır dedi ama bakalım
normalcimi sez.cimi ?
arkadaşlarrrrrrrrrr HURMA hakında bilgi sahibi olan varmı...doğumu kolaylaşrıdıgını biliyoruz.....
kaçıncı haftadan sonra yeniliyor......bilen varmı ???????????
bende hurmanın doğumu kolaylaştırdığını duydum ama haftasını bilmiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?