2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

idrar tahlilinde yanlışlık çok oluyormuş, daha dün bununla ilgili bir yazı okumuştum biyerde.. genelde çok iyi koşullarda olmadığından sanırım... bi de protein tek başına çok önemli değil bildiğim kadarıyla.. umarım sıkıntı yoktur...

geçmiş olsun herşeyin yolunda olması çok güzel.. rahim ağzı uzunluğuna üstten mi baktı, vajinal muayne mi??
bir de sen nerde yaşıyorsun??? :))) ne çok soru sordum

teşekkür ederim canım, ultrasondan baktı şuan için gayet iyi dedi canım ben aslen izmirliyim fakat gaziantepte yaşıyorum.. gaziantepli olmayı bi türlü kabul edemiyorum ama kociş antepli kızımda anteli olucak:)))

gözün aydın canım maşallah .. artık çabuk kilo alıyorlar bende çok şaşırdım dün gidince sağlıklı olsunlarda .. şekerde de sorun yokmuş ne güzel..

benim doktorumda hep daha erken diye doğum olayını hiç konuşmadı gidişata göre bakıcaz diyor.. şubatın ilk haftası randevum var.. sanırım ben de doktorun yaklaşımını o zaman anlarım. anı şekilde bende sezeryancı bir doktorsa kesinlikle değiştiriirm.. zaten ben her ihtimale karşı çapa yada kaydımı yaptırdım :)) olaki son anda doktordan cayarsam çapada doğum yapmak isterim.. ünibersite hastanesi sonuçta..

evet ben de son haftaya saklıyorum hurmalarımı :))) hatta 30 nisan günü sürekli hurma yemeği düşünüyorum çünkü kızımı 1 mayısta doğurmak istiorum... hem normal doğum istiyorum, hem istediğim tarihte olsun istiyorum.. acaba çok mu şey istiyorum :)))

selam

hayırlı cumalar

Hurma konusunda bir ara hergün 2 tane yiyordum şu sıralar yemiyorum kilo problemimden dolayı bende duymuştum normal doğumu kolaylaştırdığını

Cerenliyağmur maşallah bebişine kontrolün iyi geçmiş
Aslında hepimiz sağlıklı olan doğumları istiyoruz drlarda belli haftaya kadar doğumn şekline pek girmiyorlar doğal olanı bu aslında bence alıştığın dru bırakma eğer herşeyinden memnunsan canım.

Semaysem sorduğun hastaneyi hiç duymadım canım

Blue-sky beğenmediğin ürünü iade et canım iadenin belli bir gün sayısı var onu kaçırmadan elinden çıkar.

Dra gidipte kontrolleri güzel geçen arkadaşlara bebeişlerine

Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

tamamda canım zaten döllenmenin oldugu gün degil yumurtanın oluşmaya başladıgı gün baz alınır oda adet gününe denk geliyor

adet gününde itibaren olan haftaya gebelik yaşı, döllemeden olan haftaya bebek yaşı diyorlar genelde (ki bunların arası 2 hafta oluyor :)) 40 hafta olanda gebelik yaşı, bizim takip ettiğimiz şu kadarlıkız dediğimizde o aslında..

böyle yani :)))

elbette canım..

gerçek medine hurmasını nerden bulcaz... bulduğumuzun gerçek medine hurması olduğunu nerden bilcez hurmayla pek aram olmadığından hiç anlamam ama son szaman bolca yiyeceğim kesin... zaten şimdiden almışım 17 kilo... ooohhh kim takar kiloları

1 mayısı bende hep düşündüm tatil olur eylem olur bir şey olur...tehlikeli bir gün....23 nisanda faaln doğsun da istemiyorum ben...doğum gününü kutlayabilsin çoçugum ben yazın doğdum hep doğum günümü kışın yaptık okulda hiçde keyifli değildi :) nasip tabi.....açılışı kim yapcak belli değil tabi...

vallha 30 kg alanları tanıyorum..başlangıç kilonda önemli tabi eger zayıf biri isen normaldir herhalde...benim dümdüz bir karnım olmadıgından kilo almıyım diye çok dikkat ediyorum...hamileliğin tadı hesap kitapla geçti hep...ama bebek için sağlıklı olan şeyin hesabını yapmadım hiç :)

sen nerdesin ?? İstanbul daik 500 evler şafak mı?

baharnaz hoşgeldin canım çok teşekkür ederim evet kızım maşallah iyi gidiyor inşallahda böyle devam eder .. doğum konusunda son anda değiştirmek çok zor olucak ama bana hiç sıcak bakmıyor gibi geldi.. ayrıca doktorum çok relax bi adam öyle pimpirik değil ben sormadan çok ayrıntıya girmiyor tabi sorduğum zamanda gerekli bilgileri alıyorum bilmem anlatabildim mi?

sen nasılsın bebeiş nasıl umarım herşey yolundadır..

normal siyah beyaz eski tip ultrasonlarda bebin kilosunu söylüyor mu doktor?
ben sadece ayrıntılıya girdiğimde söylediler kilosunu..

45 kilo ile hamile kalmıştım ama boyumda ksa 1,55..
ben de bu gidişler 23 kiloyla falan bititririm hamileliği.. ama bu boyla bu kilo çok komik oluyor :)))

45 kilo ile hamile kalmıştım ama boyumduruda ksa 1,55..
ben de bu gidişler 23 kiloyla falan bititririm hamileliği.. ama bu boyla bu kilo çok komik oluyor :)))

23 çok değil canım ya...güzellik katmıştır sana eminim...benimde karnım hiç yuvarlak değil çok yayvan ..armut göbeği giibi duruyor...kilo almışın diyor insanlar ilk başta...bende karnım sivri olsun isterdim her eyrim ince sadce gu işte karın :) ama kız çoçugu işte anasını çirkinleştiryor...

canlarım selammmm

bugün o meşhur gripten olduğumu anladım. boğaz yanması ve ses kısılması var. arkadaşımı aradım beni tanımadı yaa. o kadar iğrenç sesim. şimdi yataktayım sıkıldım bi k.k ne gireyim dedim. daha kayhvaltı bile edemedim. ne kötü bi hastalıkmış bu grip.

dün 2 arkadaşım ve biri 52 günlük biri 45 günlük kızları geldi. görseniz o kadar tatlılar ki anlatamam. oğlum için aldığımız ana kucağı ve kraftın sallanan beşiğini ilk onlarda denedik. çok sevdiler. 52 günlük olan huysuz kızımız kraftın sallanan beşiğinde sustu. babası da almaya niyetlendi beşikten. bu arada ben sunnybaby den almıştım ana kucağını. arkadaşım chiccodan almış ama bel boşluğu o kadar derin ki kullanamıyorlaar ana kucağını. bel boşluğuna dikkat edin kızlar. benim kinin çok güzel bel boşluğu ve kafası içinde yumuşak bölmesi var

bu arada dün arda'm kızları kucağıma alınca çıldırdı hele ağlama seslerini duyunca nerdeyse çıkıcaktı dışarı. bebekleri kucağıma alıyorum göbeğime yaklaştırınca bebeğe tekme atıo çok tatlıydı yaa. kızlar gitti bizim ki uyudu. arkadaşlarımla arda'nın videosunu izledik. benim minik sıpam videoda pipisiyle oynuyordu gülmekten öldük ehehehe

kızlar, n.doğumda vajinada genişleme ve sarkma oluyormuş biliyor musunuz? dün her iki arkadaşımda sezeryan oldular çok memnun kaldılar.:26: kararsızım

canım sana da hayırlı olsun tombiş olmuş kızımız 41 kere maşallahhh
bu arada boşuna doktor değiştirme. niyeti kötü olduktan sonra her doktor başı ters fln diyerek sezeryan yapabilir. ben ilk doktorumu değiştirdim 2 doktor değiştirdim ama nafile. eskisine geri döndüm. bari sezeryan olucaksam güvendiğim biri yapsın dedim yalan yok. sezeryanda kalan göbeğin yanı sıra n.doğumdada vajina sarkması oluyormuş. n.doğum yapan arkadaşım vajinama bakamıyorum acaip sarkık dedi geçenlerde. zamanla düzeliyormuş ama eskisi gibi olmuyormuş. yani anlayacağım her şeyin hayırlısı. n.doğumu ısrarla isteyen biri olarak artık bunları düşünüyorum

teşekkür ederim.. ya ben de heryerimin ince kalıpta sadec ekocaman bir göbişim çıkmasını çok isterdim.. en özendiğim hamilelik tipidir :)))
ben heryerimden aldığım için biraz bol giydiğimde hamile gibi değil, şişko gibi duruyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…