rapunzelcim, gazinin dr.u, benimki riskli gebelik degil allaha şükür ama dr. umu önceden duymuştum, gidip bir denemek istedim, memnun kaldım ve başından beri ona gidiyorum... bebegimde koroid pleksus kisti vardı bir ara sıkıntılıydık çok ama dr. umuz başka bir anomali olmadığını ve geçecegini söylemişti, iyileşti şimdi çok şükür...
özel sağlık sigortam var, ondan faydalanarak gidiyorum bende dr.a
Nerede doğum yapacagıma henüz karar veremedim, HRS'yi duydum orası da güzelmiş, izne ayrıldıgımda bi gidip görücem oraya ve Güven'e ve Mesa'ya bakıp karar vericem bende...
herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım ? bu aralar pek giremiyorum umarım herkes iyidir.dün doktordaydık kızımı gördüm çok mutluyummm.doktor bana kızdı kilo aldığım için.23 + 1 oldum kızlar bebeğin gelişimi güzel sağlıklı dedi ama kafasını ölçtüğünde bi kaç gün geride çıktı ultrosonda tabii ben hemen panikledim sorun diil genel olarak satla uyumlu dedi ama ben yinede taktım biraz kafaya böyle bi durum yaşayan var mı ? 23+1 de bebeğim 550 gr ve 28cm sizce bunlar nasıl ? sanırım biraz küçük bebeğim.kızımın ayaklarına delii oldumm çok şirin ve hareketliydi :)))
herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım ? bu aralar pek giremiyorum umarım herkes iyidir.dün doktordaydık kızımı gördüm çok mutluyummm.doktor bana kızdı kilo aldığım için.23 + 1 oldum kızlar bebeğin gelişimi güzel sağlıklı dedi ama kafasını ölçtüğünde bi kaç gün geride çıktı ultrosonda tabii ben hemen panikledim sorun diil genel olarak satla uyumlu dedi ama ben yinede taktım biraz kafaya böyle bi durum yaşayan var mı ? 23+1 de bebeğim 550 gr ve 28cm sizce bunlar nasıl ? sanırım biraz küçük bebeğim.kızımın ayaklarına delii oldumm çok şirin ve hareketliydi :)))
selam canım hşgeldin.. bence kilosuda boyuda çook normal doktorlar kıyaslamıyın diyor ama benim 20+4 de 420 gr dı boyunu hatırlamıyorum dün gittim bende 25 haftalık oldum 900 gr. dedi 33 cm dedi.. zaten şimdiden sonra büyümeye başlıyorlar sakın bunu kafaya takma sağlıklı olsunda başındaki problem ciddi bişey olsa zaten doktorun seni uyarırdı neden riske atsın bence bi sorun yokki sata göre normal demiş.. bak bir ay sonra gidince sende şaşırcaksın kilosuna..
GÜNAYDIINNN
aman canım dert etme dr.lar hepimize kızıyolar kilo alınca
bebişini kuzuna maşallah annesi kızının ayakalrınımı sevmiş oy oy oyyyy
ölçümlere gelince hangi haftada ne kadar boy kg olmalı bilmiyorum ben :26::26:
dr.normal dediyse sorun yoktur takma kafana
kızlar
aranızda yada çevrenizde 500 evler şafak hastanesine giden varmı orda doğum yapan varmı
Dr.Dilek hn.hakkında bilgisi olan varmı
Dilek hn.anlattılar bana şunki hastanemi değiştirmek istyorum şafağa geçebilirimm
vallahi dün akşam aç yattım ben sana daha kızmıyorum bile dedi seni sevdiğimden başkası olsa çok daha fazla kızardım diyo biraz daha az ekmek falan yemeye dikkat edicem artık.
kaç kilo aldın canım
Selamlarr...
Umarım herkes iyidir.
Ben bugün ilk doz tetanoz aşımı oldum.Korkulacak hiçbir şey yokmuş meğer.Minnacık bir iğne.İlacı verirken bile hissetmedim.Ağrım da yok çok şükür.Sadece kol kasımda gerilme var.Aşıdan mı bilmiyorum.
Bu sağlık ocağına kaydımı yeni aldırdım.İlk defa gittim.Çok güzel ilgilendiler.Yeterince hamile ve çocuk kaydı yokmuş bu doktorun.O yüzden daha bi değerli olduk
Bebeğimin kalp atışlarını dinledim ilk defa.Tansiyonuma falan baktı.Bacaklarıma baktı şişme yok dedi.YArın sabah da kan vermeye gideceğim.Demir eksikliği falan var mı diye bakacaklarmış.Gerçekten de bu kadar ilgi göreceğimi düşünmüyordum.Çok mutlu oldum
saol canım .valla iyice takıntılı olmaya başladım artık ben yaa.günde 2 bardak süt falan içiyorum fındık ceviz yiyorum ama benim eşimin ailesi biraz minyon yapılı sanırım onlara benziyor zaten yüzüde aynı babası:))
GÜNAYDINNN güzel anneler, geçmişi okumadan önce dünkü doktor kontrolümüzü anlatalım. ben saat 5 gibi toparlanıp çıktım,ablam ve yiğenimle buluşup doktorumuza gittik;
bebeğim 900 gr olmuş haftasına göre tombişboyuda tahmini 33 cm ve yine haftasına göre uzun dedi gelişimi gayet güzel dedi iyice inceledi bizim tontiş sanki kuzenini görmüş sevinmiş gibi gülümser bir yüz ifadesiyle bakıyordu doktor bile bu kız bize hiç gülmüyordu bak cereni görünce gülüyor dedi.. yine esnedi ve resmen acıkmış gibi dilini dışarı çıkarıp içeri çekti çokk tatlıydı bi olumsuzluk yok dedi .. bu arada bende tam 64.4 kilo olmuşum 8,5 kilo almışım toplamda şuan için gayet iyi son üç aydada 6 kilo alırsan sorun yok dedi.. şeker yükleme için glikoz verdi ve sabah aç karnına bunu iç 1 saat sonra kan ver dedi bizim doktorun herşeyi bi değişik açlık kan şekerine bakmıyor çoook ilginçç.. ayrıca tam kan sayımı idrar ve diğer bütün tahlilleri tekrar istedi.. rahim ağzı uzunluğuna baktı 4,5 cm dedi biraz idrara sıkışık olman lazım bunun için dedi ama şuan için gayet normal erken doğum riskin yok dedi, doğumu konuşmak istedim normal doğuma hiçde sıcak bakmıyor gibi geldi oysaki ben ona çok metettikleri ve normal doğum yaptırdığı için gittim herikiside aynı dedi bende hayır dedim sezeryan ciddi bir ameliyat ama normal doğum daha sağlıklı.. ben doğurabilrim dedim bi aksilik olmazsa ya adam hiç oralı olmadı deli oldum bu gece sabaha kadar yatamadım bu saatten sonra doktorumu değiştirsem olurmu başka bi doktor var yılmaz bey herkes inanılmaz memnun geçen gün yine bi arkadaşa normal doğum yaptırdı neyapıcam bilmiyorum :18::18::18:
siz olsanız ne yapardınız? tabiki herşeyin hayırlısı ama son anda bizler bilinçsiziz sonuçta yok kordonu dolanmış yok efendim kalp atışında sorun var hani beni sırf sezeryan için yanlış yönlendirirse çok korkuyorum.. sonuçta o anda ondan başka güvenecek kimsem yokk.. ve mecbur inanıcam değilmi?
bu arada 25 ahftalık oldum ama doktor diyorki biz son adet tarihini baz alıyoruz ve o gün hamile kalmıyorsun aslında en erken 12 sonra döllenme oluyor sen her zaman 2 hafta geriye al 23 dedi..
işte böyle kızlar ama bebeğimin maşallahı var çok şükür bi sorun yok şimdi şeker yüklememide yarın yaptıracam kısmetse..
kızlar park yatağım geldi ama benim istediğim değil....kafalarına göre göndermişler bir tane....
rapunzelcim, güvenle ilgili kötü bişey duymamıştım ama merak ettim şimdi, ok hrs ye de bakıcam, daha net karar vermedim, bilgileri paylaşırız hastanelerle ilgili :)
8 kilo aldım canım.ama ben zaten biraz kilolu hamile kalmıştım tedaviler,tüp bebek denemesi falan derken kiloluda hamile kalmıştım.
Dün kızımı gördüm. Bacaklarını kafasına doğru çekmiş, ilginç hareketler yapıyordu :) 725 gram olmuş. İki haftada yarısı kadar kilo almış maşallah. Hızlı büyüme dönemine girdiler sanırım. Şeker yüklemesinde de sorun çıkmadı çok şükür...
mügecim ben o arabayı bayadır inceliyodum.fiyatıda bu kadar düşünce dün aldım..sen benden önce yazmışsın..tabi görmeden almak olmaz ama ben bi kaç kere mailleştim site yönetimiyle. son derece ilgililer. hatta ürün müdürü kadın bana güzel güzel anlattı bir bebek arabası nasıl olmalı die..almadna önce aradım.olurda bi problem çıkarsa beğenmessek iade de alıyor..uzun lafın kısası ben o arabanın mavisini aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?