2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Güvende doğum yapan bir arkadaşım çok talihsiz bir olay yaşamıştı o yüzdne ben olayı baştan eledim..Mesada iyi diyorlar. Ama benim drum özellikle Hrs yada Medaicanadan birini seç idyor. Yenidoğan Yoğun Bakımları çok iyiymiş.

herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım ? bu aralar pek giremiyorum umarım herkes iyidir.dün doktordaydık kızımı gördüm çok mutluyummm.doktor bana kızdı kilo aldığım için.23 + 1 oldum kızlar bebeğin gelişimi güzel sağlıklı dedi ama kafasını ölçtüğünde bi kaç gün geride çıktı ultrosonda tabii ben hemen panikledim sorun diil genel olarak satla uyumlu dedi ama ben yinede taktım biraz kafaya böyle bi durum yaşayan var mı ? 23+1 de bebeğim 550 gr ve 28cm sizce bunlar nasıl ? sanırım biraz küçük bebeğim.kızımın ayaklarına delii oldumm çok şirin ve hareketliydi :)))

GÜNAYDIINNN
aman canım dert etme dr.lar hepimize kızıyolar kilo alınca
bebişini kuzuna maşallah annesi kızının ayakalrınımı sevmiş oy oy oyyyy
ölçümlere gelince hangi haftada ne kadar boy kg olmalı bilmiyorum ben :26::26:
dr.normal dediyse sorun yoktur takma kafana

kızlar
aranızda yada çevrenizde 500 evler şafak hastanesine giden varmı orda doğum yapan varmı
Dr.Dilek hn.hakkında bilgisi olan varmı

Dilek hn.anlattılar bana şunki hastanemi değiştirmek istyorum şafağa geçebilirimm

selam canım hşgeldin.. bence kilosuda boyuda çook normal doktorlar kıyaslamıyın diyor ama benim 20+4 de 420 gr dı boyunu hatırlamıyorum dün gittim bende 25 haftalık oldum 900 gr. dedi 33 cm dedi.. zaten şimdiden sonra büyümeye başlıyorlar sakın bunu kafaya takma sağlıklı olsunda başındaki problem ciddi bişey olsa zaten doktorun seni uyarırdı neden riske atsın bence bi sorun yokki sata göre normal demiş.. bak bir ay sonra gidince sende şaşırcaksın kilosuna..

saol canım .valla iyice takıntılı olmaya başladım artık ben yaa.günde 2 bardak süt falan içiyorum fındık ceviz yiyorum ama benim eşimin ailesi biraz minyon yapılı sanırım onlara benziyor zaten yüzüde aynı babası:))

vallahi dün akşam aç yattım ben sana daha kızmıyorum bile dedi seni sevdiğimden başkası olsa çok daha fazla kızardım diyo biraz daha az ekmek falan yemeye dikkat edicem artık.

Ben ankaradayım cicim biliyorsun

rapunzelcim, güvenle ilgili kötü bişey duymamıştım ama merak ettim şimdi, ok hrs ye de bakıcam, daha net karar vermedim, bilgileri paylaşırız hastanelerle ilgili :)

ben de bugün 2.dozu vuruldum, kan verdim geldim.. aynı şekilde ben de ilgiden acayip memenunum.. yani gittiğim özel doktorun ilgilenmediği kadar ilgilendiler benimle.. göğüslerime falan da baktılar.. nasıl yatmam gerektiğini vs.. ayrıntılı bir şekilde anlattılar.. o kadar güleryüzlü ve ilgililerdiki nereye teşekkür mektubu yazsam diye düşünüyorum...

canım benim mesela benim kızımda normale göre iri boyuda kilosuda doktor direk babası gibi uzun boylu olucak genetik dedi yani onu kafaya takma demekki minyon tipli çıtıpıtı olucak..

geçmiş olsun herşeyin yolunda olması çok güzel.. rahim ağzı uzunluğuna üstten mi baktı, vajinal muayne mi??
bir de sen nerde yaşıyorsun??? :))) ne çok soru sordum

kızlar park yatağım geldi ama benim istediğim değil....kafalarına göre göndermişler bir tane....

nasıl yaaa... nerden almıştın?? geri gönder hemen... heves edip didik didik inceliyoz zaten herşeyi.. böyle bir hayalkırıklığı yaşatılır mı insana.. hatta bi de şikayet et

bugün normalden erken kalktım yaaaa saldırganım biraz

Dün kızımı gördüm. Bacaklarını kafasına doğru çekmiş, ilginç hareketler yapıyordu :) 725 gram olmuş. İki haftada yarısı kadar kilo almış maşallah. Hızlı büyüme dönemine girdiler sanırım. Şeker yüklemesinde de sorun çıkmadı çok şükür...

hadi gözün aydın canımm

eline geçince haber verir misin? bu araba işi kafamı çok kurcalıyor artık alıp kurtulmak istiyorumm:)) hergün böyle mi olsun şöyle mi olsun diye uykularım kaçar oldu :)) bu arada yurt dışından misafirimiz gelecek ben de fırsat bu fursat mothercare'İn sitesinden alışveriş yapayım ve onların adresine göndereyim diyorumçç sitede fiyatlar çok uyguın, orda da çok beğendiğim arabalar var... ayy bilmiyorum işte :))) evlenirken alyans mevzusuna çok takılmıştım şimdi de arabaya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…