2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yok hayatımkaydirigubbakcemile3 onun hakkında bişi sormadım ben ehehhe. ama ilk 3 aya kadar istemem. eşimde istemiyor. zararının olmadığını biliyorum ama zaten keyifsiz ve huzursuzum hiç gerenk yok ekşınlara

evet doğru aslında ben süt içemiyorum mesela midem bulanıyo umarım bulantı geçince içebilirim gerçi yoğurt yiyorumda

yemek mi yiyomuş ehehehe allahım ya ne komik geliyo bana. menüde neler varmış pekikaydirigubbakcemile3

hahahah eksinlarla benimde hic aram yokkk...ayy eksik kalsin azicik:)))

Walla bende komik buldum..menuyude birdahaki gidiste sorucam yaramaz ne yiyormus bakem...kendisi fasulye kadarcikya.belki kuru ustu pilav felan yiyormustur:)))))

kızlar bende aranızdan ayrılıyorum kimyasal gebelikmiş beta hcg 8.47 çıktı dr genetik tanıya gönderdi üzüldüm ama elden bişi gelmez kendimi bırakmıcam mutlaka bigin anne olucam.rabbim sizlerin bebegini bagışlasın ve korusun hepinize saglıklı hamilelikler.

Canım ya inanki çok üzüldüm kendim olmuş gibi, bende yaşadım çünkü o yüzden erken öğrenmemek gerekiyor insan hamile olduğunu inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın canım üzülme sakın çünkü stres çok etkiliyor insanı inan, Allah yardımcın olsun mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

yok canım ilk degil bu ondan artık biraz olsun normal karşıladım tabiki üzülüyosun ama önceki gibi zehir etmicem hayatı kendime rabbim vericek bigün mutlaka yeterki kötü bişi olmasın.biraz ağladık biraz sarıldık eşimle ama çabuk topladık kendimizi rabbimden hayırlısını istedim.hayırlısı buymuş demekki

Zonnetje canım en çıtır benim 37 :))) çoktan geçtim canım. Benimde ilk ve tüp bebek tedavisiyle oldu canım Allahıma şükür ki ilk denemede güzel haberi aldık.
Yaşımız gereği çok fazla dikkat etmemiz gerek herşeye ben yaptırmam gereken testleri yaptırıcam sende yaptırmalısın canım. İnşallah bütün sonuçlarımız güzel çıkar.

Bu arada senin yeşil çay içtiğini okumuştum yanılmıyorsam canım yeşil çay zararlı

Kızlar size birşey danışmak istiyorum benim 3 aydır adetim düzensiz geçen ay 21 inde oldum bu ay hala yok birde bi haftadır hani böyle adet bitiminde kafve rengi akıntı gelirde için temizlenir ya öyle bi akıntım var sizce neden böyle oluyor birde belim çok ağrıyo 3 gündür hasta olacak gibiyim ama yok ŞİMDİDEN İLGİNİZ İÇİN TŞK LER

Evet canım öyle düşünmek lazım hayırlısı buymuş diye çünkü bebek sakat olacağına vücut kendi kendine atıyor belki hayırlısı bu kısmetiyle gelecek belkide opuyorumnanaktan

GÜLCEZA çok üzüldüm canım hayırlısı. Rabbim en kısa zamanda sağlıkla bebişini verir inşallah.

Hepimiz için kısmet bu durum ne olucağımız belli değil tabiki.

Canım yerleşme kanaması da olabilir yada adet olacaksın bekle biraz daha gelmezse test yap

Canım benim ya çok üzüldüm...
Betan bir anda mı düştü anlayamadım ben?
Allah'ım hakkında hayırlısını iyisini versin en yakın zamanda yıne hamiş olarak gel buraya canım ınsallah.Dualarım senınle.

Gülceza benimkide belki kimyasal olabilir hala belirti yok ateşimde düştü benimde bakalım nolcak hayırlısı olsun tabi başta

canım yerleşme kanaması da olabilir yada adet olacaksın bekle biraz daha gelmezse test yap

salı günü test yaptım ama negatif sence birzadaha mı bekledikten sonra testti tekrarlayım birde yerleşme kanaması ne zamna oluyor

GÜLCEZA çok üzüldüm canım hayırlısı. Rabbim en kısa zamanda sağlıkla bebişini verir inşallah.

Hepimiz için kısmet bu durum ne olucağımız belli değil tabiki.
inş canım saol.
Evet canım öyle düşünmek lazım hayırlısı buymuş diye çünkü bebek sakat olacağına vücut kendi kendine atıyor belki hayırlısı bu kısmetiyle gelecek belkide opuyorumnanaktan
evet canım yeterki kromozomlarda bi sorun çıkmasın.

inş canım saol.bütün kalbimle dilegim szlerin hamilelikleri güzel bi şekilde devam etsin iiinnnşş

salı günü test yaptım ama negatif sence birzadaha mı bekledikten sonra testti tekrarlayım birde yerleşme kanaması ne zamna oluyor

Yumurtladıktan 7 gün sonra gibi oluyor ama bazı ardaşlar regli zamanı da öyle kanamalar yaşıyor 3 4 gün sonra tekrar dene yine çıkmazsa doktora git kan testi yaptır başka sebeplerdense doktor bulur en azından geçikmesi de zararlı

melekm inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım benimkide 8 Mayıs ama drum nisanda doğumum olacağını söyledi kısmet inşallah sağlıkla devam ederiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…