Bende aynı belirti sıfır çok sinir oluyorum yinemi aynı şeyi yaşıcam diye
herkeste belirti farklı ilerlermiş. benim kayınvalidem dioki "ben hamileliğimin 9. ayına kadar hiç bir değişiklik hissetmedim" bazı insanlarda belirti olmuyor. çevremde böyle olan çok canım :) kalbini ferah tutki bebişinde huzursuzlanmasın.
Evet bencede öyle boşuna zorluyorsunuz kendinizi ,çalışma derken sex hakkında mı çalışma dedi
dogru soylemis doktorun, bende gecen gittigimde ultrasonda o a bebegi gosteriyorken bana birde baktim bana demesinmi bebek simdi yemek yiyor diye..ne tuhaf oldum bi bilseniz:)) yolk kesesi varya.o hareket halindeydi..ona bakarak yemek yiyor suan dedi:)) ve ekledi..3 cu aya kadar bebek o keseden karsilarmis yemek ihtiyacini. 3 aydan itibaren gorev plasentaya devredilirmis.
evet doğru aslında ben süt içemiyorum mesela midem bulanıyo umarım bulantı geçince içebilirim gerçi yoğurt yiyorumda
yok hayatımkaydirigubbakcemile3 onun hakkında bişi sormadım ben ehehhe. ama ilk 3 aya kadar istemem. eşimde istemiyor. zararının olmadığını biliyorum ama zaten keyifsiz ve huzursuzum hiç gerenk yok ekşınlara
yemek mi yiyomuş eheheheallahım ya ne komik geliyo bana. menüde neler varmış pekikaydirigubbakcemile3
h:roflol::roflol: Aynen bende felemem ekşınlara :roflol::roflol:
adamlari kurutmaya niyetliyiz:))))))))))) ayyy benimkide korkuyoo bana yaklasmaya gerciiii...ehh kendi bilir:)))))))
kızlar bende aranızdan ayrılıyorum kimyasal gebelikmiş beta hcg 8.47 çıktı dr genetik tanıya gönderdi üzüldüm ama elden bişi gelmez kendimi bırakmıcam mutlaka bigin anne olucam.rabbim sizlerin bebegini bagışlasın ve korusun hepinize saglıklı hamilelikler.
Canım ya inanki çok üzüldüm kendim olmuş gibi, bende yaşadım çünkü o yüzden erken öğrenmemek gerekiyor insan hamile olduğunu inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın canım üzülme sakın çünkü stres çok etkiliyor insanı inan, Allah yardımcın olsun mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
yok canım ilk degil bu ondan artık biraz olsun normal karşıladım tabiki üzülüyosun ama önceki gibi zehir etmicem hayatı kendime rabbim vericek bigün mutlaka yeterki kötü bişi olmasın.biraz ağladık biraz sarıldık eşimle ama çabuk topladık kendimizi rabbimden hayırlısını istedim.hayırlısı buymuş demekki
Kızlar size birşey danışmak istiyorum benim 3 aydır adetim düzensiz geçen ay 21 inde oldum bu ay hala yok birde bi haftadır hani böyle adet bitiminde kafve rengi akıntı gelirde için temizlenir ya öyle bi akıntım var sizce neden böyle oluyor birde belim çok ağrıyo 3 gündür hasta olacak gibiyim ama yok ŞİMDİDEN İLGİNİZ İÇİN TŞK LER
kızlar bende aranızdan ayrılıyorum kimyasal gebelikmiş beta hcg 8.47 çıktı dr genetik tanıya gönderdi üzüldüm ama elden bişi gelmez kendimi bırakmıcam mutlaka bigin anne olucam.rabbim sizlerin bebegini bagışlasın ve korusun hepinize saglıklı hamilelikler.
canım yerleşme kanaması da olabilir yada adet olacaksın bekle biraz daha gelmezse test yap
inş canım saol.GÜLCEZA çok üzüldüm canım hayırlısı. Rabbim en kısa zamanda sağlıkla bebişini verir inşallah.
Hepimiz için kısmet bu durum ne olucağımız belli değil tabiki.
evet canım yeterki kromozomlarda bi sorun çıkmasın.Evet canım öyle düşünmek lazım hayırlısı buymuş diye çünkü bebek sakat olacağına vücut kendi kendine atıyor belki hayırlısı bu kısmetiyle gelecek belkide opuyorumnanaktan
Canım benim ya çok üzüldüm...
Betan bir anda mı düştü anlayamadım ben?
Allah'ım hakkında hayırlısını iyisini versin en yakın zamanda yıne hamiş olarak gel buraya canım ınsallah.Dualarım senınle.
salı günü test yaptım ama negatif sence birzadaha mı bekledikten sonra testti tekrarlayım birde yerleşme kanaması ne zamna oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?