2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Selam canim sanada, eminim cok soguktur orda hava fakat yinede yagan karin tadini cikarin derim

Oyun parkinin icine uyku seti neden olmasinki??? Sanirim burda alan birkac arkadasimiz var..eminim onlar sana gerekli bilgiyi vericeklerdir.
Yun dosek anneninde dedigi gibi saglikli..ince olmasina ozen gosterin derim. Benim annemde yapicak ince birtane, ozellikle KISIN kullanmak icin..yaz gunude cocugun altina yun dosek serilmez diye dusunuyorum ben sahsen...ama soguk havalar icin ideal bence.

hatunlar merhaba hepinize;

zonnetje, dilara,avzen,zonox..

zonox nasıl oldun canım iyileşebildinmi...

yasemin canım
iyim sen nasılsın?kuzucuk nasıl? çok teşekkür ederiz daha güzeli size olsun inşallah...

canım eskiye henüz bakmadım.kuzcuğum inş. iyidir sağlıklıdır.bronşit oldum ve 2 . kutu antibiyotiği kullanıyorum va hala öksürüyorum.en çok geceleri tutuyor yapmadığım kalmadı sinirlerim bozuldu artık.
allah şifa versin hepimize inş.

of ya çok şükür hastalanmadan kışı atlatıcam derken bugün goğaz ağrısından başımı kaldıramıyorum bugüne kadar antibiyotiksiz atlatmadım inşallah bu sefer gerek kalmaz tüm hastalara ve bana acil şifalar versin Allahım.

günaydın dün gece baya kötüydüm ama çok şükür uyumuşum.şimdi çok daha iyiyim.oluyor bazen arada işte .....

sedacım inş. hasta falan değilsindir..

hasta oluyosun kendi üzüntüm canımın sıkkınlığı yetmezmiş gibi birde etraftan fırça yiyorum yaaaw..
eeeefffff... sanki istiyerek hasta oluyo insan...

geçmiş olsun canım grip her yerde valla, kış hamilesi olmanın en büyük handikapı sanırım ben 1 ayda ancak atlatabildim ilaç içmedim geçmedi,umarım seninki cabuık gecer suyunu ılık ve limonlu iç birde ayva kabugunu kaynat boğaza öksürüğe çok iyi geliyor,birde sarımsak sirke bal karıştır iğrenç ama onuda denedim ben birde dışarı çıkma terle

ZARACI, YASEMIN, kizlar cook gecmis olsun, biran once sifanizi bulasiniz insallah. Bu grip salgini mahfetti herkezi, oyle ha diyede gitmiyor insanin uzerinden, bol bol sivi alin kizlar, limonlu acik cay tuketin.

Bu aksap besik coook guzelmis, bayildim bende inan, bence kalitesine guvenebilirsin. Fiyat hakkinda birsey goremedim, uye omak gerekiyor sanirim. Istersen siparis vermeden evvel bi fiyat arastirmasi yap baska sitelerdende.

Goruntu olarak super bence! Ama tam istedigin gibi kullanislimidir bilemicem, yakindanda gormek gerekiyo bu tur seyleri

canlarım selammmmm

bugün eşimle dışarı çıkmadık çok halsiz hissediyor kendini. zaten sabaha kadar çok fena terledi. sanırım hastalanıyor. ben de çıkmayalım dedim. bu pazar evdeyiz

yasemin, canım iyiyim çok şükür atlatıyorum. yalnız eşim şifayı kaptı şimdide sanırım sen nasılsın. bu arada beşiği çok beğendim. ilk 6 ay kullanılıyormuş bu beşik. sonrasında bebek hareketlendiği için kullanmamak gerekirmiş. ben park beşik aldım ve odama koyucam.

Oyy..sizede cok gecmis olsun zonoxcumm..sen biraz atlattin ama esine bulasmis simdide...sizede sifalar diliyorum cnm..bugun birguzel dinlenin evde beraber..aksama soyle guzel bir corba yap esine, booool limonlu, karabiberli icsin mmmm eminim cok iyi gelicektir

sağol canım ya Allah razı olsun ılık tarçınlı ballı su içiyorum ama antibiyotiksiz sanırım benide 1 ay yatıracak birde 2.ayımda böyle olmuştum nefes alırken bile geberiyodum bende çok inanırım ota çöpe dediklerini deniycem tatlım.

sedacım inş. hasta falan değilsindir..

hasta oluyosun kendi üzüntüm canımın sıkkınlığı yetmezmiş gibi birde etraftan fırça yiyorum yaaaw..
eeeefffff... sanki istiyerek hasta oluyo insan...

canım sanada geçmiş olsun demek bronşit oldun tüh sana insan dikkat eder bide hamilesin:))

canım çok geçmiş olsun..
hastalığım başlarken bende ilaçsız atlatırım sandım ama olmadı mecbur kaldım..
benim nezle ile başladı bronşite vardı.bebeğim için çok ağladım üzüldüm.kendime hayatta acımam ama oğlum canım ona o kadar zor ulaştımki..
eğer hala kötüysen inat etme dr. git canım ne derece olduğunu bilemiyorum ama; kötüye gidiyosan erken müdahale et ...

sağol canım hepimize acil şifalar inş...
bende beğendim..demirkapı mobilyacılara gittim ordada aynı fiyata bambu beşik vardı..tüllü gelinlik gibi pek içime sinmedi.bu biraz daha sade görmek daha iyi olurdu tabiki...acaba geldiğinde beğenmessen iade gibi bişi olurmu arayıp sormak lazım..sadece sallandığını biliyorum..
başka sitelerde baktım fiyat olarak en uygun bu geldi bana ..düşünücem biraz..

iyileşmene sevindim eşinede geçmiş olsun.aman dışarı çıkarma iyi bak biliyosun onlar hastalanınca bizimde canımız yanıyor bizde çekiyoruz..
beşik için evet farkındayım kısa dönem için almak zorundayım.yatak odama beşik sığmıyor en küçüğü bile...önce bununla idare edip sonra çocuk odası alacağım inş.

oğlumun adına karar verdim kızlar bu arada adı ahmet ediz olacak kısmetse..

canım sanada geçmiş olsun demek bronşit oldun tüh sana insan dikkat eder bide hamilesin:))

zaracı yapma nolur yaaaw sendemi?
2 haftadır eşimden fırça birde kayınvalidemler geliyor bir sürede onları dinlicem sende kıyma ....
zaten kahroldum

bu arada ne zamnadır sorucam zaracı ismi nerden aklına geldi...
zara hayranlığı falanmı?
ben çok severim türkülerini ,ses rengini ,kendisini...

canım yaa aynen bende diycektim herkes geçmiş olsun demden önce bir fırça atıyor dikkat et şunu yap bunu yap sıkı giy diye seni çok iyi anladığım için şaka yapmak istedim.valla öksürürken boğuluyorum heralde bende bir acillik olacağım.bu arada tahmin ettiğin gibi ilk çıktığından beri zara hayranıyım o yüzden adım zaracı oldu okulda herkes bana zaracı derdi çünkü.

demek herkes kapmış şifayı iki haftadır önce grip soguk algınlıgı derken ilaç içemeyince orta kulak iltahabı oldum antibiyotige basladım bitmek üzere ama hala düzelmedim insallah miniğime bi zararı olmuyordur

selam
hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun

avzen bende anneme ayrıca yün yatak ve yün yorgan yaptırıcam (park yatağa) bende oda yapmıycam ama sanırım kışa kullanırız ancak ev ve yaşadığın yere göre kullanıcan eşyalar ver cinsleri değişebilir tabiki bencede sağlıklı iyi düşünüyorsun.

canım bence güvenebilirsin bende çok alışveriş yaptım ordan ve sana bişey söyliyim fiyat harika ben aynısından 400 e görmüştüm.ve çok güzeldi ...
bu arada havlu isteyen arkadaşlar vardı.
bayan bugün mesaj atmış benim aldıklarımdan şimdilik bulduramamış.
ama değişik bana resimlerini yollamış.cicilere ekliyim isteyen kesin söylesin 1 er tane varmış elinde ama....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…