slm kuzular hepinize günaydın ankara bembeyaz çok güzel görünüyor ama bir o kadar da soğuk:)
bir konu hakkında bilginizi almak istedim ben bebek odası yapmıcam 1 tane oyun parkı tek alıcam ama uyku seti oyun parkının içine olmas gibi geliyor oyun parklarının içne nevresim takımımı almak lazım acaba bilginiz varmı bu konuda birde yatak alıcam içine ama annem ince bir yün döşek yapmak istiyor içine döşeğinin üstüne daha sağlıklı olur diye yün elyaf ve pamuğa oranla vucut ısısını daha iyi dengeliyor diye siz ne düşünüyorsunuz :)
yasemin canım
iyim sen nasılsın?kuzucuk nasıl? çok teşekkür ederiz daha güzeli size olsun inşallah...
günaydın dün gece baya kötüydüm ama çok şükür uyumuşum.şimdi çok daha iyiyim.oluyor bazen arada işte .....
of ya çok şükür hastalanmadan kışı atlatıcam derken bugün goğaz ağrısından başımı kaldıramıyorum bugüne kadar antibiyotiksiz atlatmadım inşallah bu sefer gerek kalmaz tüm hastalara ve bana acil şifalar versin Allahım.
hatunlar merhaba hepinize;
zonnetje, dilara,avzen,zonox..
zonox nasıl oldun canım iyileşebildinmi...
canım eskiye henüz bakmadım.kuzcuğum inş. iyidir sağlıklıdır.bronşit oldum ve 2 . kutu antibiyotiği kullanıyorum va hala öksürüyorum.en çok geceleri tutuyor yapmadığım kalmadı sinirlerim bozuldu artık.
allah şifa versin hepimize inş.
of ya çok şükür hastalanmadan kışı atlatıcam derken bugün goğaz ağrısından başımı kaldıramıyorum bugüne kadar antibiyotiksiz atlatmadım inşallah bu sefer gerek kalmaz tüm hastalara ve bana acil şifalar versin Allahım.
AHŞAP BEŞİK GÜRGEN AĞACINDAN ÖZEL YAPIM SAĞLAM GittiGidiyor.com'da #35502754
kızlar bu beşik hakkında yorum yaparmısınız .ne düşünüyorsunuz?
hiç netten bişi sipariş vermedim bugüne kadar güvenmelimiyim?
sallanıyormuş...
canlarım selammmmm
bugün eşimle dışarı çıkmadıkçok halsiz hissediyor kendini. zaten sabaha kadar çok fena terledi. sanırım hastalanıyor. ben de çıkmayalım dedim. bu pazar evdeyiz
yasemin, canım iyiyim çok şükür atlatıyorum. yalnız eşim şifayı kaptı şimdide sanırımsen nasılsın. bu arada beşiği çok beğendim. ilk 6 ay kullanılıyormuş bu beşik. sonrasında bebek hareketlendiği için kullanmamak gerekirmiş. ben park beşik aldım ve odama koyucam.
geçmiş olsun canım grip her yerde valla, kış hamilesi olmanın en büyük handikapı sanırım ben 1 ayda ancak atlatabildim ilaç içmedim geçmedi,umarım seninki cabuık gecer suyunu ılık ve limonlu iç birde ayva kabugunu kaynat boğaza öksürüğe çok iyi geliyor,birde sarımsak sirke bal karıştır iğrenç ama onuda denedim ben birde dışarı çıkma terle
sedacım inş. hasta falan değilsindir..
hasta oluyosun kendi üzüntüm canımın sıkkınlığı yetmezmiş gibi birde etraftan fırça yiyorum yaaaw..
eeeefffff...sanki istiyerek hasta oluyo insan...
ZARACI, YASEMIN, kizlar cook gecmis olsun, biran once sifanizi bulasiniz insallah. Bu grip salgini mahfetti herkezi, oyle ha diyede gitmiyor insanin uzerinden, bol bol sivi alin kizlar, limonlu acik cay tuketin.
Bu aksap besik coook guzelmis, bayildim bende inan, bence kalitesine guvenebilirsin. Fiyat hakkinda birsey goremedim, uye omak gerekiyor sanirim. Istersen siparis vermeden evvel bi fiyat arastirmasi yap baska sitelerdende.
Goruntu olarak super bence! Ama tam istedigin gibi kullanislimidir bilemicem, yakindanda gormek gerekiyo bu tur seyleri
canlarım selammmmm
bugün eşimle dışarı çıkmadıkçok halsiz hissediyor kendini. zaten sabaha kadar çok fena terledi. sanırım hastalanıyor. ben de çıkmayalım dedim. bu pazar evdeyiz
yasemin, canım iyiyim çok şükür atlatıyorum. yalnız eşim şifayı kaptı şimdide sanırımsen nasılsın. bu arada beşiği çok beğendim. ilk 6 ay kullanılıyormuş bu beşik. sonrasında bebek hareketlendiği için kullanmamak gerekirmiş. ben park beşik aldım ve odama koyucam.
canım sanada geçmiş olsun demek bronşit oldun tüh sana insan dikkat eder bide hamilesin:))
zaracı yapma nolur yaaaw sendemi?
2 haftadır eşimden fırça birde kayınvalidemler geliyor bir sürede onları dinlicem sende kıyma ....
zaten kahroldum
bu arada ne zamnadır sorucam zaracı ismi nerden aklına geldi...
zara hayranlığı falanmı?
ben çok severim türkülerini ,ses rengini ,kendisini...
demek herkes kapmış şifayı iki haftadır önce grip soguk algınlıgı derken ilaç içemeyince orta kulak iltahabı oldum antibiyotige basladım bitmek üzere ama hala düzelmedim insallah miniğime bi zararı olmuyordur
canım bence güvenebilirsin bende çok alışveriş yaptım ordan ve sana bişey söyliyim fiyat harika ben aynısından 400 e görmüştüm.ve çok güzeldi ...AHŞAP BEŞİK GÜRGEN AĞACINDAN ÖZEL YAPIM SAĞLAM GittiGidiyor.com'da #35502754
kızlar bu beşik hakkında yorum yaparmısınız .ne düşünüyorsunuz?
hiç netten bişi sipariş vermedim bugüne kadar güvenmelimiyim?
sallanıyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?