eslemnaz cicilere buradan bakıyosun
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/400278-2011-mayis-bebeklerinin-cicileri.html
kusularrr bis geldik
Sanırsam geçmişe dalmışın canım
Ben kaçar yemek hazırlıcam sonra gelirim gene..........
Rapu hayırlı olsun.Çok cici olmuş oğlunun odası.şifonyer de dolap da sonradan rahatlıkla kullanılacak gibi.Bir yatak alırsın olur biter.Akıllı seçim...
hoşgeldin canımmm
Doğum için kullanılan jel hakkında bi bilginiz varmı kızlar ben dr sorucam gerçekten işe yarıyosa alırım
Doğum için kullanılan jel hakkında bi bilginiz varmı kızlar ben dr sorucam gerçekten işe yarıyosa alırım
merhba canım ben doktoruma sordum bebek ve anne ıçın hıç bı zararı yokmuş ben daha once kullanmadım dedı zaten şımdıye kadar marmarıste bırınde kullanılmş doktorumda vardı o jelden gosteerdı ıkı tane buyuk şırınga bırı sancıların başladığı anda verıyolarmış vajınadan dığerınıde bebek doğömadan hemen once benı tek korkutan bebek çok kaygan oluyomuş doğduğu an elle tutmayın demışler doktoruma duşebılrı dıye korktum bı tek onun dışında kesık dıkış ıçınde o bıraz annneye gore değişiyo dedı etın çok sıkıysa ve gevşemesse surdugumuz halde kesık dıkış olur dedı.ağrı kesıcı ozellığı varmış.ama çok kullanılan bışey olmadıgı ıçın bende kararsızım fıyatıda 250 300 tl cıvarıymış
kızlar sustunuz
23. Haftadayım canım benimde oğlum olacak inş.peki isim ne düşünüyosunuz canım.??
guzel isim.ismiyle yaşasın inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?