2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum için kullanılan jel hakkında bi bilginiz varmı kızlar ben dr sorucam gerçekten işe yarıyosa alırım

Rapu hayırlı olsun.Çok cici olmuş oğlunun odası.şifonyer de dolap da sonradan rahatlıkla kullanılacak gibi.Bir yatak alırsın olur biter.Akıllı seçim...

bluee hoşgeldin cicim. maşallah kızçene herşey yolundaymış..duruşu dışında düselir düselir inş..

Doğum için kullanılan jel hakkında bi bilginiz varmı kızlar ben dr sorucam gerçekten işe yarıyosa alırım

merhba canım ben doktoruma sordum bebek ve anne ıçın hıç bı zararı yokmuş ben daha once kullanmadım dedı zaten şımdıye kadar marmarıste bırınde kullanılmş doktorumda vardı o jelden gosteerdı ıkı tane buyuk şırınga bırı sancıların başladığı anda verıyolarmış vajınadan dığerınıde bebek doğömadan hemen once benı tek korkutan bebek çok kaygan oluyomuş doğduğu an elle tutmayın demışler doktoruma duşebılrı dıye korktum bı tek onun dışında kesık dıkış ıçınde o bıraz annneye gore değişiyo dedı etın çok sıkıysa ve gevşemesse surdugumuz halde kesık dıkış olur dedı.ağrı kesıcı ozellığı varmış.ama çok kullanılan bışey olmadıgı ıçın bende kararsızım fıyatıda 250 300 tl cıvarıymış

iyi akşamlar herkese, hasta olan arkadaşlar nasıl oldunuz, şifalar diliyorum, umarım bir an önce iyileşirler.
Cicielr sayfanıza baktım hepsi harikaa, bir arkadaşın pembe park yatagını gördüm bayıldıım , çok şeker... hepiniz iyi gnlerde kullanın :)

ben druma sorcam kullanmayı istiyorum tabi drum kullanırsa

Eh işte canım hastane çıkışı birkaç tulum vs aldım daha öyle pek bişey almadım.sen naptın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…