2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

çokkk geçmiş olsunnn..zor günler geçirmişin gerçekten...evlatlarımız ana rahmine düştüğünden beri zaten o koruma içgüdüsü hemen yerleşmiş oluyor...bir yönden sancıların erken doğum belirtisi değil diye sevinirken bir yandan da idrar yolunda sorun olması seni üzmüş...herşeyde hayır vardır arkadaşım...sakın ilaç içiyorum diye üzülme ,bunlar neden oldu düşünme çok kişi var bunu yaşıyan kimimiz farkında bile değiliz bu daha kötü....bebeğin allahın izni ile çok iyidir..sağsağlim kucagına alınca bunların hepsini unutacaksın.....
tekrar geçmiş olsun..ilaçlarının hepsini bitir çünkü ordaki bakteriler ilaç yarım kalınca ilaca karşı direnç gösteriyor ve bir daha o ilaç işe yaramıyor kendim yaşadığım için biliyorum...

tüm dualrımız seninle ve hasta olan tüm arkadaşlarımızla....

semaysem gözün aydın canım. kızımız iyiymiş maşallah..doktoruna ben bile sinir oldum ya..bide dünya para istiyolar doğuma bu ilgisizlikle..eğer başka bildiğin bi yer varsa hiç durma değiş derim...

çok teşk.ederim canım benim
allaha şükürler olsun kızım iyi
allah hepimizinkilere sağlık güzellikler versin inş.
ya sinir olunmayacak gibi değil ki
ben o hastaneye başlarken fiyatları bile bile başladım
benim için fiyat 2.planda idi
ama dr.tanıdıkça bu kadar parayı haketmediklerine karar verdim
bu son gidişimdi zaten
bu hafta içi müsait olduğumda yeni dr.gidicem inş..
hakkımızda hayırlısı olsun inş..
bu dr.değiştirmemdeki en son nedeni anlatayımda azcık gülelim
dr.a karnımın üst tarafında göğüs altımda bazen sancı şeklinde ağrı oluyor dedim
bana ne cevap verdi dersin
karnın büyüdü bebek kaburgaya baskı yapıyor dedi
bebek kaç cm oldu diye sordum cvp yok
eeee nasıl büyükki şimdiden kaburgaya baskı yapıyor
hıhımmmm dedim..:26:
içimden de tamam senin işin kesin bitti dedim
kaburga kas ağrısı değilki bu
resmen karın ağrısı yada gaz sancısı gibi bişey
işte bu kadar ilgili bir dr.benimki
sanki prof.yawwww

hasta olanlara acil şifalar..valla havalar bozdu çok fena.bende sabah işe gelirken o kadar korkarak geldimki..ankara 3 gündür acaip bir kar yağışının altında..her yer kar-buz..

amiin amiin inş..
dua etmeden çıkma evden
allaha emanetiz hepimiz
bende bu sabah evden çıktım heryer buz kar yok ama yerler buz tutmuş
botlarımda kayan cinsten
hatim ettim yol boyunca

Tuğba çok geçmiş olsun canım.Allah bir daha göstermesin.İnş bundan sonra herşey yolunda gider...Moralini yüksek tut her daim...

Semacan hayırlısı olsun canım o zaman.Kime güveniyorsan ona devam etmen çok önemli...Kendin karar vermelisin...

bu doktorları anlamak çok zor..ben kaçtane değitirdim ama yine aynı sonunda aman dedim artık...sanırm fazla ilgi istiyorum yada sgk ile bakıldıgım için belkide doktor öle davranıyor..150 lira muane parası verip gidince ilgi böle olmuyor...doktorların çoğunda şu inanış var..biz hiç bir muane yapmasak bile bebeklerin yüzde 90 zaten sağlıklı doğacaklar ..bu yüzden çok rahatlar ve rutin kontrol yapıyorlar... aynı hafta olan bir arkdaşım detaylı ulturasyon yaptırdı dakikalr sürdü ayrıca bebeğin kabin ulturasyonu için ayrı bir doktora yöönlendirdi iki göz daha iyidir diye..hepsi farklı....o yüzden doktoruna kızmış olsunda bebeğin iyidir... genelde izmirde böle senin yaşadıgın yerde nasıl bilemem ama herhangi bir özel hastanein kadın doğumuna 28 haftadan sonra gitsen bile doğum yine uygun fiyata oluyor..yada sgk fiyatı ile doğum için gelen kişi hastasıda olsa olmasda aynı fiyat alıyor...
kalbinin sesini dinle canım içine sinmiyorsa değiştir doktorunu :)

günaydın canım arkadaşlarım...

şeker tahlili için gidemedim cmt. izin alamadım yarına kaldı..
hasta olan tüm arkadaşlarıma allah acil şifalar versin,,hamilelikte çok daha zor..

blue can canım gözün aydın bebişine maşallah allah nazarlardan saklasın herşey yolundaymışş,eşine geçmiş olsun..

sema can canım benim doktorlar bizi bu ara sinir ediyorlar benimde moralim çok bozuk hala karar vermiş değilim,zamanımızda az kaldı :18::18: canım herşey yolundaymış gözün aydın kızına maşallah benden ... kilo konusunda canını sıkma bünye meselesi inan bana sağlıklı olsunlarda biz kilolu olalım benim doktorda gayet iyi gittiğimi söyledi sen sakın kafana takma..

yanlız kızlar benim bebek fazla iri sizinkilere göre 25 haftada 900 gr umarım şekerden değilde benim ii beslenmemdendir valla çok korkuyorum:)))

defne tuğba canım çok geçmiş olsun allahın izniyle atlatırsın inş. dualarım seninle ..

zonoxx eşine çok geçmiş olsun sende yeni atlattın sayılır çok dikkat et..

rapunzel şimdi cicilere bakıcam çok merak ettim güle güle sağlıkla kullanın..

canım çok teşekkür ederim demek sende atlattın enfeksiyon hemen hemen herkezin başına gelebiliyormuş ben okadar hijyene dikka ederim neden böle oldu dedim tamamen seninle ilgili değil bunu vücüdün üretebiliyo dedi sürekli kuru tutmak lazımmış ve ped kullanma sakın o orayı daha çok nemli tutar dedi ben günlük pedler kullanıodum iyiki söyledi yoksa devam ederidim sizlerinde bilgisi olsun arkadaşlar buarada bende burdan hasta olan anneciklerime geçmiş olsun diliyorum tez zamanda iyi olun inş.

amin amin hepimiz için hayırlısı olsun inş.
kesin kararımı verdin
inş. allah pişman etmez

,
ya bu gittiğim öyle böyle dr değil yani
daha çok kızdığım detaylar oluyorda burda yazmıyorum
detay olduğunu düşündüğüm için ama en önemlisi insani yönüydü bence
mesela beni muayene ediyor 250 gram jel sürüyor o jeli karnımda bırakıyor odadan çıkıyor elime bir selpak ver öyle çık bari
selpağın olduğu yerde yatağı karşı tarafı
belim rahatsız benim muayene ettiği yatak alçak oluyor yaa birde kafa tarafıda dümdüz
ordan kalkana kadar resmen kıvranıyorum görüyor beni
bir elini uzatsan nolur ki hayvanmısın nesin sen
birde beni normal doğurtacağını düşünsenize oyyğğğğğğ
dediğim gibi detay olduğu için çokta önemsemiyordum önemli olan bebeğimle ilgili kontrolüydü
vs vs neyse daha yazmıyım
sabah sabah hepimiz delircez yoksa

blue canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için sen nasılsın
canım çok teşekkürler nasılsın

günaydıınnnn
cerenciğim bebişinle ilgili sakın olaki korkma
zaten dr.ters bişey görse sana söylerdi
biz geçen hastalandıkya kimimiz iyi beslendik kimimiz iyi beslenemedik
aradaki fark ondandır diye düşünüyorummm
hemde her bünye farklı kimimiz direk bebeğe kilo alıyor kimimiz anneye

dr.konusundada allah hepimizi iyi dr.larla karşılaştırsın inş.
bizim burda yine imkanlarımız çok daha fazla
sen iyi düşün kararını öyle ver

benim gittiğim doktorum fena değil saolsun..ama istediğim gibi de değil. birincisi kilo mevzuuyla benim sinirlerimi fena halde bozuyor..ben zaten zayıf değildim..üstünede 12 kilo aldık hepten tostoparlak bişiyim şimdi tamam biliorum sağlıklı değil.bunu savunacak değilim. ama mutlaka ki beni anlayacak olan arkadaşlar vardır..bu bünye meselesi..oturup bir kuzuyu yemiyorum öğünlerde ben azami dikkat ediyorum..tatlı yok hamurişi yok..ara öğün dio onuda yapıos..ee ama daha napıyım bunca gayretime rağmen bu kadar oluyo ..ama yok doktorum her seferinde sokuyo lafı..gıcık oluyorum sabrımın sonunu geçen muyanede tükendi..banada tıpkı sana söylediği gibi aynı kiloda geleceksin dedi..hıhımm dedim oldu özel hastane ya bide dietisyen var seansı 200 lira ve beni 7. ayımda yönlendirdiler..şekerde çıkmadı buarada çok şükür..gitmicem ..almışım 12 kiloyu gelmişim 7. aya..haksızmıyım baştan olsa giderdim ama şimdi hayır..
bunun dışında öle ucuzda bi yer değil ..sgklılara bakıolar ama en az 70-80 veriyoruz her seferinde (rutin usg-kan idrar) ekstra bişi olursa fiyat artıyo..doğuma 3000 lira vericez.ama hah tamam burası mükemmel,dr tam istediğim gibi diyemem bende..
hakkımızda hayırlısı olsun ne dielim..allah sağlıkla sonuna ulaşmayı nasip etsin..

canım benim bebekde senin haftanda 900 gr dı. şeker çıkmadı bende. meraklanma...

Günaydın hayırlı haftalar arkadaşlar hepinizeee..

semaysem konntrole gitmişsin doktorun hariç güzel geçmiş maşallah bebeğinee...Artık içine sinen bi doktor bulursun inşallah ...

dafnetugba geçmiş olsun canım..Kötü korkular yaşamışsın..Allah daha yaşatmasın ilaçlar iyi gelmiş galiba dikkat et kendinee canımm

amaa amaaa ama bende günlük ped kullanıyorum yaff :44:

yazmadan geçemeyeceğim..bu yazdığın şey detay falan değil semaysemcim..terbiyemi bozucam ama resmen öküzlük

Cerencim şekerden değildir inş..getirme aklına öyle şeyler..iyi beslemişsin bebeğini o kadar...evet bebeğimiz şükür ki iyiymiş.yüzünü bile gördük biliyor musun...o günlük pedlerden ben de kullanıyorum...ama işyerindeyim...habire nasıl çamaşır değiştireyim...

amin cnm inş...sen muayenelere eşinle neden gitmiyorsun semacan?:26:

günaydın dilekcim..hayırlı sabahlar

rapooo
kg takmıyorum artıkkkk
dr ne dediğide hiç önemli değil
kızkardeşim 7 ay önce doğum yaptı
52 kg ile hamile kaldı 30 kg aldı
şuanda 60 kg düştü
kiloyu kafama takmamamı herşeyi keyifle yaşamamı tavsiye etti hep bana
sağlığımızda sorun olmadığı sürece kg önemli değil
diyetisyene bu saatten sonra gitsek nolcak
bende seninle aynı fikirdeyimm
sende çok ödüyormuşsunn
allah hakkımızda hayırlısını versin inş..

benimde h.sonu ist.dışındaki ablam geldi çok kg almışsın dedi
düşünüyorum taşınıyorum yok nerde neyi yanlış yapıyorum nerde kaçırıyprum bulamadım
ablam ısrarla biryerde bişeyi kaçırıyosun dedi hamur işi tatlı vs.yok yemiyorum ki
işyerinde kahvaltı öğle yemeği aralarda bişey yemiyorum kg meselesi yüzünden
bir akşam yemeğim kaldı onuda eşime sormaya karar verdik
neyse eşim geldi
canım ben akşam yemeğini çokmu yiyorum dedim
güldü nolur doğruyu söyle dedim
yok dedi
ya ben nerde kilo alıyorum anlayamadım bir akşam kaldı çokmu yiyorum dedim
hayır normal yiyorsun diye yemin etti
hatta kendiside benim bu kadar kiloyu nasıl aldığımı anlamadığını söyledi
en son vitamin ilaçlarının kg aldırdığını düşündük

amaa amaaa ama bende günlük ped kullanıyorum yaff :44:
tatlım kullanmamız doğru değilmiş çünkü ped sürekli aynı havayı veriomuş bize hava almıyor ya onun yerine iç çamaşırını sürekli değiştir dedi bende öle yapacağım artık azım yanmış bi kere :)
canım çok sağol ilaçların faydasını daha o gece gördüm rahim kasılma için hap kullanıyorum birde iğne vuruldum ama hapa hala devam enfeksiyon içinde kocaman bi hap verdi ıyy onu içiyorum serumu takınca oda hemen hafifletti akıntımı afedersin sarımtıraktı akıntım şimdi normale döndü tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…