Slm herkese...biz de bugün kızımızı görmeye gittik...871 g olmuş bebeğimiz...iyi görünüyor.gelişimi normal dedi doktor teyzesi...çok şükür...ağzını açıp kapatıyordu.çiğneme hareketi yapıyormuşyüzünü döndü,hiç nazlanmadı Melek'im benim.yüzünün fotolarını çekti doktor teyzesi verdi bize..kafası yukarıda,ayakları aşağıda halen... 1 ay sonraya randevu verdi...
kramp giriyor mu diye sordu,hayır dedim.demek kalsiyum depoların hala dolu güzel dedi...ama yine de arada sırada ca tableti al dedi.tedbiren.çok şükür...hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inş...
Rapucum bakıyorum cici sayfasına hemen...
canım sen nerden aldın dolabı ne kadar?
kuşumm ps açık oluo da ben başında olmuom yane yemek yaptın bakem
canım eskiye henüz bakmadım.kuzcuğum inş. iyidir sağlıklıdır.bronşit oldum ve 2 . kutu antibiyotiği kullanıyorum va hala öksürüyorum.en çok geceleri tutuyor yapmadığım kalmadı sinirlerim bozuldu artık.
allah şifa versin hepimize inş.
of ya çok şükür hastalanmadan kışı atlatıcam derken bugün goğaz ağrısından başımı kaldıramıyorum bugüne kadar antibiyotiksiz atlatmadım inşallah bu sefer gerek kalmaz tüm hastalara ve bana acil şifalar versin Allahım.
demek herkes kapmış şifayı iki haftadır önce grip soguk algınlıgı derken ilaç içemeyince orta kulak iltahabı oldum antibiyotige basladım bitmek üzere ama hala düzelmedim insallah miniğime bi zararı olmuyordur
slmlar
okuduğum yorumlara göre çoğu annemiz şifayı kapmış benim gibi
bende çok ağır geçiriyorum ama evdede durup istirahat etmiyorum sürekli geziyorum onun içinde
iyileşemiyorum
hepinize acil şifalar diliyorum
Allah'ım herkes hasta mı yaaaaaaa.....oy oy..hepiniz tez zamanda iyileşirsiniz inş...benim de eşim hastalandı dün.burnu murnu akıyor hep.inşallah bana bulaşmaz....uzak duruyorum ama aynı evin içindeyiz ne de olsa...
Günaydın SEMACAN.Yaw senin bu doktora ben de uyuz oldum.öncelikle ben de cumartesi doktora gittim.kuzumuzu gördük biz de.871 gr olmuş teyzesi...aynen ağzını açıp kapttı sürekli...doktorum geçen aydan bu yana 2 kilo almışsın,gayet güzel dedi...artık yavaşlar senin kilo alımın,başta hızlı gittin dedi.şeker yüklemede bir problem çıkmadığından kilo sorun değil ,bundan sonrası sadece estetik kaygıya girer,ona da gerek yok dedi...sen de kafana takma canım,kadın zorla strese sokuyor seni...hasta mı ne...bebek iyiyimiş işte daha ne olsun...hayret yaa....başka naptın haftasonu?benim park yatak yanlış geldi... hbrin oldu mu?geri gönderdim cuma günü..bakalım doğrusunu göndercekler mi...
DUNCAN kuzum çok sağol iyi dileklerin için tatlım...hepimizinkine maaşallah..eşim de ilaç alıp yattı haftasonu,bu sabah daha iyiydi.henüz birşey yok bende..umarım olmaz....
SEMACANIM senin kızla benimki aynı gidiyor gibi değil mi...ay yerim ben ikisini de yaw.... sağlıklı olsunlar da ...yatıp kalkıp bebeklerimiz için dua ediyorum...doktor meselesini napcaksın peki şimdi?devam edecek misin bununla?
sorma yaw.h.sonu uzak durdum hep eşimden,ağzı burnu aktı hep yazık...ben de yatırdım onu...sıcak birşeyler içirdim.meyve falan yedirdim,ilacını verdim,çok şükür bu sabah daha iyi gitti işe..ben de çok dikkat ediyorum kendime ama olacaksam da olurum...biri aynı mekanda hapşurunca tıksırınca ağzımı burnumu kapatıveriyorum hemen...senin hastalığı hatırlıyorum tabi...uzun sürmüştü...
günaydın kuzular..
tuğbam hoşgeldin. nasıl oldun
günaydın arkadaşlar herkeze hayırlı bir hafta olmasını dilioyorum
Arkadaşlar üzücü bi kaçgün geçirdim sizlere bahsettiğim kasık sancım vardıya perşembe akşamı iş çıkışı doktoruma gittik hastaneye şikayetlerimi anlattığımda hemen NTS denilen testin yapılmasını ve idrar kültürümün alınması gerektiğini söyledi ismini ozamana kadar hiç duymadığım bu cihaza ilk kez o an şahit olmuştum rehim kasılmaları ve dalgalarını ölçüyormuş bu cihaz acilen NTS cihazına bağlayıp yarım saat gözlem odasında kaldım sonuç hemen belli olunca doktorumla tekrar irtibata geçildi doktorum acil yatışımın verilmesini ve test sonuçlarını beklememiz gerektiğini söyledi rahim kasılmalarımın erken başladığını bunun için doktorun gözetiimi altında ilça kullanmam gerektiği söylenildi.biz ne oldu demeden kendimi hastane yatağında buldum o an dedim bebeğim alınacak heralde erken doğum olacak ve küveze koyacaklar dünyam başıma yıkıldı 1 saat sonra idrar testinin sonucu çıktı bol miktarda lökasite rastlanmış hemen serum takılıp antibiyotik iğneye başlandı apar topar annemi aradım ve durumu izah ettim gece yanıma geldiler sağolsun ama ben hala sersem gibiydim sabah kadar sürekli cihazla dinlendi kasılmalarım ve 2 gün hastanede yattım c.tesi - pazar evimde dinlendim şimdi doktorumla irtibat halinde olucam en ufak bir sancın dahi olsa hemen gelmesin çünkü bunun için daha çok erken haftalardasın dedi moralim alt üst oldu ama şimdi iyiyim iğnelerin faydası oldu sanırım ilaçlarımı ihmal etmeden içiyorum biliyorum kasvetli bi giriş yaptım ama beni merak eden arkadaşlar olmuş bilgilendireyim dedim aman ha sizlerde dikkat edin sakın ihmal etmeyin en ufak şikayetinizde sonrasında daha kötü sonuçlarla karşılaşmayalım
günaydın arkadaşlar herkeze hayırlı bir hafta olmasını dilioyorum
Arkadaşlar üzücü bi kaçgün geçirdim sizlere bahsettiğim kasık sancım vardıya perşembe akşamı iş çıkışı doktoruma gittik hastaneye şikayetlerimi anlattığımda hemen NTS denilen testin yapılmasını ve idrar kültürümün alınması gerektiğini söyledi ismini ozamana kadar hiç duymadığım bu cihaza ilk kez o an şahit olmuştum rehim kasılmaları ve dalgalarını ölçüyormuş bu cihaz acilen NTS cihazına bağlayıp yarım saat gözlem odasında kaldım sonuç hemen belli olunca doktorumla tekrar irtibata geçildi doktorum acil yatışımın verilmesini ve test sonuçlarını beklememiz gerektiğini söyledi rahim kasılmalarımın erken başladığını bunun için doktorun gözetiimi altında ilça kullanmam gerektiği söylenildi.biz ne oldu demeden kendimi hastane yatağında buldum o an dedim bebeğim alınacak heralde erken doğum olacak ve küveze koyacaklar dünyam başıma yıkıldı 1 saat sonra idrar testinin sonucu çıktı bol miktarda lökasite rastlanmış hemen serum takılıp antibiyotik iğneye başlandı apar topar annemi aradım ve durumu izah ettim gece yanıma geldiler sağolsun ama ben hala sersem gibiydim sabah kadar sürekli cihazla dinlendi kasılmalarım ve 2 gün hastanede yattım c.tesi - pazar evimde dinlendim şimdi doktorumla irtibat halinde olucam en ufak bir sancın dahi olsa hemen gelmesin çünkü bunun için daha çok erken haftalardasın dedi moralim alt üst oldu ama şimdi iyiyim iğnelerin faydası oldu sanırım ilaçlarımı ihmal etmeden içiyorum biliyorum kasvetli bi giriş yaptım ama beni merak eden arkadaşlar olmuş bilgilendireyim dedim aman ha sizlerde dikkat edin sakın ihmal etmeyin en ufak şikayetinizde sonrasında daha kötü sonuçlarla karşılaşmayalım
amin canım hiçbirimiz yaşamayalım inş.günaydınnn
günaydıınnnn
çok çok çok geçmiş olsunnn
başına gelenlere çok üzüldümm
allah acil şifalar versin sana
bir daha kimseye bu sıkıntıları yaşatmasın inş...
tatlım iyiyim şimdi en azından sancım yok aksilik bu ya iş yerinde muhasebe sistemi çökmüş h.sonu mecbur geldim diğer arkadaşta rahatsız mecbur geldim zaten gelmezsem iş yerinde problem olurdu sorumsuz işveren olunca malum sen nasılsınCanım cok geçmiş olsun gelmediğin günlerde aklım hep sendeydi ama evde yatıp istirahat ediyorsundur sanmıştım cok geçmiş olsun inşallah yaşamazsın aynı sıkıntıyı ilaçlarını ihmal etme şimdi nasılsın rapor verdimi evde dinleniyormusun.
günaydın kuzular..
tuğbam hoşgeldin. nasıl oldun
amin canım hiçbirimiz yaşamayalım inş.
tatlım iyiyim şimdi en azından sancım yok aksilik bu ya iş yerinde muhasebe sistemi çökmüş h.sonu mecbur geldim diğer arkadaşta rahatsız mecbur geldim zaten gelmezsem iş yerinde problem olurdu sorumsuz işveren olunca malum sen nasılsın
Canım senin ve bebişin sağlığından önemli değil hiçbirşey ben iyiyim bi sorun yok allaha şükür sende cok dikkat et kendine seni anlayışla karşılamaları lazım ne biçim insan bu işverenler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?