eh işte canım hastane çıkışı birkaç tulum vs aldım daha öyle pek bişey almadım.sen naptın bakalım
blue_sky maşallah kızına herşeyin normal olmasına çok sevindim..Ben sadece kan hapı alıyorum onuda 10 gündür kullanıyorum..Benim dr. vitamin vermedi bu ca tablet mantıklı aslında tadınıda çok severim:)))Bende dr. sorayım arada kullanmak iyi olur
canım sen nerden aldın dolabı ne kadar?
çok sevindim canım herşeyin normal olmasına kocaman olmuş maaşallah
SLMMMM KIZLAR;
CANIMM ÇOK GUZEL SONUÇLAR ALMIŞSIN MAŞALLAH KUZUNAİNŞ.RABBİM BİZEDE HAYIRLI HABERLER NASİP EDER..
HEE BU ARADA CİCİLERE NASIL BAKIYOSUNUZ KIZLAR BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ BEN BAKAMIYORUM NERDEN GİRİLİYO ACABA??
bluee hoşgeldin cicim. maşallah kızçeneherşey yolundaymış..duruşu dışında düselir düselir inş..
bende izledim doktor kesin işe yarıyor kendi çocuklarımda denedim dedi.Ben dün haberlerde izledim bebekler doğduklarında ağızlarına 1 damla soda damlatılırsa gaz problemi olmuyormuş ne kadar doğru bilmiyorum
Neyse herkese iyi akşamlar byy
bende izledim doktor kesin işe yarıyor kendi çocuklarımda denedim dedi.
doktora sorarız bizde soda veririz belki
betüşcüm ben daha almadım şekerleri ama sepet seker takı yastığı set şeklinde alıcam.burda paylaşmıştı arkadaşalr bayada uygundu fiyata sanırım onlara yapırıcam ben ama daha erken bence
kızlar benim uykum geceleri çok bölünüyo bazen nefes alamıyorum gibi oluyor panik atak gibi sizdede varmı?hiç rahat değilim sağa dön sola dön ooffff
takımın fiatı ne kadardı canım??
bende uyuyamıyorum rahat olamıyorum bide gün boyu ayaktayım iş dolayısıyla bacaklarım ve belim çk ağrıyo gece bi kaç kere bacağıma kramp girdi ama allahtan sık olmuyo
günaydın dün gece baya kötüydüm ama çok şükür uyumuşum.şimdi çok daha iyiyim.oluyor bazen arada işte .....
rapunzel naber canım ..
odanıza bayıldum çok cici olmuş. güzel günlerde kullan paşanla inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?