2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen nerden aldın dolabı ne kadar?

çok sevindim canım herşeyin normal olmasına kocaman olmuş maaşallah

bluee hoşgeldin cicim. maşallah kızçene herşey yolundaymış..duruşu dışında düselir düselir inş..

Çok teşşekür ederiz kıslar...tüm iyi his ve dilekleriniz için...Hepimizin bebekleri sağlıklı mutlu doğsun ve yaşasınlar inş.....

Ben dün haberlerde izledim bebekler doğduklarında ağızlarına 1 damla soda damlatılırsa gaz problemi olmuyormuş ne kadar doğru bilmiyorum
bende izledim doktor kesin işe yarıyor kendi çocuklarımda denedim dedi.
doktora sorarız bizde soda veririz belki
Neyse herkese iyi akşamlar byy

betüşcüm ben daha almadım şekerleri ama sepet seker takı yastığı set şeklinde alıcam.burda paylaşmıştı arkadaşalr bayada uygundu fiyata sanırım onlara yapırıcam ben ama daha erken bence

kızlar benim uykum geceleri çok bölünüyo bazen nefes alamıyorum gibi oluyor panik atak gibi sizdede varmı?hiç rahat değilim sağa dön sola dön ooffff

takımın fiatı ne kadardı canım??
bende uyuyamıyorum rahat olamıyorum bide gün boyu ayaktayım iş dolayısıyla bacaklarım ve belim çk ağrıyo gece bi kaç kere bacağıma kramp girdi ama allahtan sık olmuyo

50 şeker
takı yastığı
kapı süsü
sepet
125 tl
100 şeker olunca 180 tl
sanada geçmiş olsun banada arada kramp giriyor.

şu son 3 ay çabuk geçsin ya bazen korkularım olsa da sabırsızlanıyorum kucagıma almak ıstıyorum artık oglumu

günaydın dün gece baya kötüydüm ama çok şükür uyumuşum.şimdi çok daha iyiyim.oluyor bazen arada işte .....

slm kuzular hepinize günaydın ankara bembeyaz çok güzel görünüyor ama bir o kadar da soğuk:)
bir konu hakkında bilginizi almak istedim ben bebek odası yapmıcam 1 tane oyun parkı tek alıcam ama uyku seti oyun parkının içine olmas gibi geliyor oyun parklarının içne nevresim takımımı almak lazım acaba bilginiz varmı bu konuda birde yatak alıcam içine ama annem ince bir yün döşek yapmak istiyor içine döşeğinin üstüne daha sağlıklı olur diye yün elyaf ve pamuğa oranla vucut ısısını daha iyi dengeliyor diye siz ne düşünüyorsunuz :)

Herkese guzel bir pazar gunu diliyorumm

Rapucumm, oglusunun odasi guzel olmus canim...perdesiyle halisiyla dahada guzel olucak...saglikla guzel gunlerde kullanin insallah canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…