2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Gülceza okuyunca içim ürperdii hep telkinde bulunduk dua ettik ama olmadı ne denebilirki inan tıkanıyo insan.Ya noluyoruz 2 gündür 3 kötü haberr nazarmı değiyooo ALlahım sen koru bizleri hayırlı haberlerle geçsin artık kalan zamanlarr offffffff

Kızlar ya benım çok basım dönüyor sizde de var mı bu durum kafamı durduramıyorum midem de başladı iyiki hafta sonu geldı...

kızlar ben bir şey sorcam
kese gözüktükten bi süre sonrada yolk kesesi gözükürmüş
yolk kesesinin gözükmesi boş gebelik olmadığına işaret edermiş
peki bu yolk kesesi ne zaman gözükür

durumun beni cidden çok etkiledi. söyleyecek söz teselli edecek cümle yok seni üzen insanlar olduğundan bahsetmişsin birde.. gerçekten ikiye katlandı üzüntüm benimde.. lütfen kimsenin söylediklerine tavırlarına aldırış etme, Rabbim çok büyük sadece ona sığın ve ondan iste.. eminim herşey gönlünce olacaktır, yeterki istemeyi bil yaradandan, pes etme vazgeçme.. ve unutma bu dünyada senden daha değerli hiç kimse yok, bu felsefeyi benimsemeye çalış.. seni üzenlerden mümkün olduğunca uzak dur.. Allahım herşeyi gönlüne göre versin inşallah.. keşke yapabileceğimiz birşeyler olsa ama şuan çaresi olmayan olmayan bu kayıp için kendini yıpratıp bebeğinle bir sonraki buluşmanı geciktirme.. sadece dua et kardeşim.. Allah herşeyi gönlüne göre versin..:teselli:

patricıa allahtan ümit kesilmez canım ,
biraz bekle dualarım seninle olucak.allah yardımcın olsun..:Saruboceq:

herkese merhaba .bende mayıs annesi olucam inşallah aranıza kabul ederseniz sevinirim. dün geceden beri yazışmalarınızı okuyorum çok hoşuma gitti sohbetleriniz. bende hemen bugün üye oldum. :)

hoşgeldin,
çok kalabalık bir sayfa ben olumaktan yazmaya fırsat bulamıyorum valla..
hiç böle bir sayfa görmedim k. k. da ama olsun çok güzel çoook mayıs anne adayı var.
allaha hepimizi tamamına erdirsin. hep iyi hayırlı haberlere..:Saruboceq:

canım yaaa 2-3 bana oldu aynısı.63 kilo da hamile kaldım eşimde uyarı yapıyodu bana bak biraz dikkat et sonra sen üzülürsün. gittimi benim iştah şimdi komik şeyler yiyorum ama en sevdiğim sırf aç kalmayayım diye sende öle yap canım. mesela patates püresi yedim 2 gün meyve suyu falan aç kalma yeterkiopuyorumnanaktan

canım benim ayın 20 sindeki kan degerim 54.9 du bugün yani 24 eylül 8.47 ye düşmüştü evet birden düşüş oluyo çünkü 4 gün geçti diger tahlilden sonra üzgünüm tabi belkide yüregimde koca koca kaleler inşa ettigimdendir belkide bu soguk kanlılıgım çünkü çevremde bi sürü beni üzmek için ugraşan insanlara karşı kendim için yaptıgım bi savunma mekanizması bu belkide.rabbim hayırlısını versin hakkımda ne yapalım nasip buda yani anne olmakta ama elbet birgün bende olucam neyse hepinize saglıklı günler dilerim arkadaşlar bi müddet kafa dinlemek için uzaklaşıcam buralardan köye gitmeyi düşünüyorum bakalım.öptüm hepinizi.[/QUOTE]

gülcza hayırlısı olsun gercekten uzuldum ama sağlam durusnu takdir edıorummm.bende de 2 gündür ağrılar çok arttı benı de bi korku sardı:gitme:

ya canım benim caım bişi istemiyo. herşeyi zorla yiyorum. benim annem burda değil evim uzak onlara:gitme:

çin takvmini çinli kız arkadaşıma sordum. tamamen safsata çinde o yönteme itimat eden 1 kadın bulamazsın dedi. ben bazıinsanlarda doğru çıkıo diyince aynen bunu dedi "dünyada milyarlarca insan var, bazılarına denk gelmesi normaldir."kaydirigubbakcemile3 haklı gibime geldikaydirigubbakcemile5

en kısa zamanda anne olman dileğim canım inş. rabbim göstersin. yaşın gençtir diye sanıyorum sakın üzülme allah yardımcın olsun. bizlerede devamını getirmek kısmet olur inş.:Saruboceq:

%90 tutuyo diyolar. internettende baktm baya tutturanda var tutturamayanda. Amannnnn hiç önemli değil cinsiyeti sağlıklı olsun yeter. maksat muhabbet olsun yerimseniben

Zonetje canım henüz randevu almadım zaten perşembe tekrar dra gidicem tekrar kalp atışını görürüz dedi ve tansiyon takip çizelgemi götürücem canım o zaman konuşuruz herhalde ne zaman yapmam gerektiğini. Kandan bakılıyor dimi?

En iyisini yaparsın köye git kafanı dinle tatil yap kendine iyi bak canım
İlahi kız çin arkdaşına sormuş:roflol::roflol:

gülceza canım rabbim en kısa zamanda tekrar nasip eder inşallah, çok üzüldüm canım...

westlife dediğini bende dua kitabım vardı orada okumuş yaptırmıştım rabbim kabul etsin...
eşim parmağını göbeğime koyduğunda içim öyle coşkuyla doldu ki anlatamam sanki bebeğim ki çok minik hissetti ve kıpırdadı gibi geldi, duanın hikmeti tabiki ama içimi huzurla doldurduğu kesin :)))
herkese tavsiye ederim :)

Merhaba canım...
Ne duası bu;ne için okuyoruz kısaca bahseder misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…