2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cok uzuldum,allh yardmcn olsn cnm..demkki saglikli gebelik deglmis..dilerim en kisa zamnda hmile klip bebegini kucagina alirsn...

Oy oy citirimm..rabbim ilk denemende mujdelendirmis sizi...nekadar guzel, nekadar sukretsek azdir O'na. Bizim yasimiz kritik yas evet...olurlarla olmazlar arainda bir donem. Hersey endise veriyor..20 li yaslarda olsaydim bukadar korkmazdim inan..cunki daha zamanim var derdim..ama simdi bu durumda zaman gitgide aleyhimize...sukurler olsunki Rabbim verdi bir sans onun izniylede insallah hepimiz kavusuruz meleklerimize.
Ilk yapilcak testlere itirazim yok zaten, insallah olumlu cikarda 2 cilere gerek kalmaz. Zaman ne gostericek bakicaz artik. Sen aldinmi canim randevu 2 li test icin?

Canim, ne diyebilecegimi sasirdim inan, cok uzuldum:çok üzgünüm:
Rabbim herseyin hayirlisi versin bize, bu durum hepimiz icin gecerli..heran hersey degisebiliyor malesef, Rabbim beterinden korusun, kapanan bu kapi umarim en kisa sure icinde yeniden acilicaktir. Dayanikli olmana cok sevindim..geliceksin sen bu olayinda ustesinden ve bebegini kollarina alip koklayacagin zamanda cok uzak olmayacak. Cok iyi bak caim kendine, hayirli haberlerini bekliyoruz tekrardan.

söyleyecek bişey bulamadım GÜLCEZA deminden beri yazıp yazıp siliyorum.. ne denirki Kendini hırpalama umarım tez zamanda sağlıkla bebişini kucağına almanı nasip eder Rabbim..

kizlar...2 gunun icinde aldigimiz 3 cu uzucu haber...beni cok etkiliyor bu haberler, cok uzluyorum:sinifsinif:
Rabbim hepimizin bebegini korusun, hayirlisi neyse o olsun

cok uzuldum,allh yardmcn olsn cnm..demkki saglikli gebelik deglmis..dilerim en kisa zamnda hmile klip bebegini kucagina alirsn...
inş canım saol.
Canim, ne diyebilecegimi sasirdim inan, cok uzuldum:çok üzgünüm:
Rabbim herseyin hayirlisi versin bize, bu durum hepimiz icin gecerli..heran hersey degisebiliyor malesef, Rabbim beterinden korusun, kapanan bu kapi umarim en kisa sure icinde yeniden acilicaktir. Dayanikli olmana cok sevindim..geliceksin sen bu olayinda ustesinden ve bebegini kollarina alip koklayacagin zamanda cok uzak olmayacak. Cok iyi bak caim kendine, hayirli haberlerini bekliyoruz tekrardan.[/QUOTE]
gelmek zorundayım canım çünkü çevremde bi sürü kendini bilmez var beni daha çok üzmek için ugraş veriyolar.onlara kendimi ezdirmemek için dik tutmalıyım başımı rabbim en güzelini bilir.inş canım saol.
söyleyecek bişey bulamadım GÜLCEZA deminden beri yazıp yazıp siliyorum.. ne denirki Kendini hırpalama umarım tez zamanda sağlıkla bebişini kucağına almanı nasip eder Rabbim..

saol canım inş rabbim hepinizinkini korusun.

çok üzüldüm kendim yaşıyo gibi oldum. Bunda da bi hayır vardır diye düşün. Allah en hayırlısını gönlüne göre versin canım.

Çaresi elimizde olmayan dertlere üzülmemeyi başarmak ne güzel.. Nasılsa Allah yazmış kaderlerimizi, biz üzülecekte olsak sevinecekte olsak onun elinde herşey, boynumuz kıldan ince.. Allah bundan yaşayacaklarımızda sabır versin hepimize..

ah canım benim. ya başıma gelmiş gibi şok oldum ve üzüldüm. lütfen ama lütfen moralini bozma. Allah böyle uygun görmüş eminim en kısa zamanda hamiş olub diğer ay annelerine katılıcaksınolumunekankayizsmile allah yardımcın olsun canım.

akşam yemeği yavaş yavaş geliyor. benimde mide bulantılarım arttı. aklıma yemekler geldikçe. çok tuhaf bişey bu yaaaaaaaaaaaaa. yemek aklıma geldiği an bulantım azıoakannehir

Allah'ım bebeklerini kaybeden tum annelere sabır ihsan eylesin.Ve yine en tez zamanlarda sağlıklı bebeklerle müjdelesin inşallah..

Çok üzücü şeyler ama neticede hayat bu Rabbim'in vardır bir bildiği.

kızlar birsey sorucam size.benım bu konuda hiç bilgim yok çünkü.
kimgasala gebelikte hersey normal giderken bir anda mı beta düşüyor?

kızlar bu çin takvimine inananınız var mı. yada etrafınızda çin takvimine göre cinsiyet tutturan çok merak ediyorum.

kızlar bu çin takvimine inananınız var mı. yada etrafınızda çin takvimine göre cinsiyet tutturan çok merak ediyorum.

Az önce arkadaşımla konusuyorduk 6aylık hamile onunda etrafında 3hamile daha varmıs.
Arkadaşım erkek diye bakmıs cidden de oglu olucak inşallah diğer arkadaşlarınınki de tutmuş canım ama bizimki ne olur Rabbim bilir.

akşam yemeği yavaş yavaş geliyor. benimde mide bulantılarım arttı. aklıma yemekler geldikçe. çok tuhaf bişey bu yaaaaaaaaaaaaa. yemek aklıma geldiği an bulantım azıoakannehir

valla ben ben yemek yemiyorum canım ne isterse o an onu yiyorum. zaten evde yemek te yapamıyorum mutfağa girdiğim anda mğidem ağzıma geliyo. Allahtan üst katımda annem var o yapıyo yemekleri hoşuma giden olursa yiyorum. :) yemek yicem diye çok zorlamayın kendinizi.cokacimcoook

ben bişeyleri çok planlayarak yapıyorum evliliğimdede öyleydim. herşey planlıydı. bu bebek meselesindede biraz abarttım ve öyle yaptık. resmen çin takvimine göre ayarladım kendimi. bakalım. Tabi Allah Hayırlısını ve sağlıklı olanı versin gerisi önemli değil. ama işte biraz batıl inançlarımızda yok değil. :sm_cool:

inş canım inş çok saol.
kızlar birsey sorucam size.benım bu konuda hiç bilgim yok çünkü.
kimgasala gebelikte hersey normal giderken bir anda mı beta düşüyor?

canım benim ayın 20 sindeki kan degerim 54.9 du bugün yani 24 eylül 8.47 ye düşmüştü evet birden düşüş oluyo çünkü 4 gün geçti diger tahlilden sonra üzgünüm tabi belkide yüregimde koca koca kaleler inşa ettigimdendir belkide bu soguk kanlılıgım çünkü çevremde bi sürü beni üzmek için ugraşan insanlara karşı kendim için yaptıgım bi savunma mekanizması bu belkide.rabbim hayırlısını versin hakkımda ne yapalım nasip buda yani anne olmakta ama elbet birgün bende olucam neyse hepinize saglıklı günler dilerim arkadaşlar bi müddet kafa dinlemek için uzaklaşıcam buralardan köye gitmeyi düşünüyorum bakalım.öptüm hepinizi.

Öyle deme canım benım hepimiz için bu tehlikeler var biz de ne yaşayacagımızı bilemiyoruzki Allah'ım hayırlısını versın cumlemızın hakkında.Sen kımsenın sözune bakma emın ol bugun kötü konusanın basına gelır konustugu o yuzden sen duyma bunları Allah'a sıgın ve dediğin gibi bir müddet aklını topla dilerim yaran kapanır ve yıne hamıle oldugun haberiyle gelirsin aramıza.Allah'a emanet ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…