kızlar bende aranızdan ayrılıyorum kimyasal gebelikmiş beta hcg 8.47 çıktı dr genetik tanıya gönderdi üzüldüm ama elden bişi gelmez kendimi bırakmıcam mutlaka bigin anne olucam.rabbim sizlerin bebegini bagışlasın ve korusun hepinize saglıklı hamilelikler.
Zonnetje canım en çıtır benim 37 :))) çoktan geçtim canım. Benimde ilk ve tüp bebek tedavisiyle oldu canım Allahıma şükür ki ilk denemede güzel haberi aldık.
Yaşımız gereği çok fazla dikkat etmemiz gerek herşeye ben yaptırmam gereken testleri yaptırıcam sende yaptırmalısın canım. İnşallah bütün sonuçlarımız güzel çıkar.
Bu arada senin yeşil çay içtiğini okumuştum yanılmıyorsam canım yeşil çay zararlı
kızlar bende aranızdan ayrılıyorum kimyasal gebelikmiş beta hcg 8.47 çıktı dr genetik tanıya gönderdi üzüldüm ama elden bişi gelmez kendimi bırakmıcam mutlaka bigin anne olucam.rabbim sizlerin bebegini bagışlasın ve korusun hepinize saglıklı hamilelikler.
Evet ya bende üzülüyorum ben kaybetmişim gibi hissediyorumkizlar...2 gunun icinde aldigimiz 3 cu uzucu haber...beni cok etkiliyor bu haberler, cok uzluyorum:sinifsinif:
Rabbim hepimizin bebegini korusun, hayirlisi neyse o olsun
inş canım saol.cok uzuldum,allh yardmcn olsn cnm..demkki saglikli gebelik deglmis..dilerim en kisa zamnda hmile klip bebegini kucagina alirsn...
söyleyecek bişey bulamadım GÜLCEZA deminden beri yazıp yazıp siliyorum.. ne denirki Kendini hırpalama umarım tez zamanda sağlıkla bebişini kucağına almanı nasip eder Rabbim..
kizlar...2 gunun icinde aldigimiz 3 cu uzucu haber...beni cok etkiliyor bu haberler, cok uzluyorum:sinifsinif:
Rabbim hepimizin bebegini korusun, hayirlisi neyse o olsun
kızlar bu çin takvimine inananınız var mı. yada etrafınızda çin takvimine göre cinsiyet tutturan çok merak ediyorum.
akşam yemeği yavaş yavaş geliyor. benimde mide bulantılarım arttı. aklıma yemekler geldikçe. çok tuhaf bişey bu yaaaaaaaaaaaaa. yemek aklıma geldiği an bulantım azıoakannehir
Az önce arkadaşımla konusuyorduk 6aylık hamile onunda etrafında 3hamile daha varmıs.
Arkadaşım erkek diye bakmıs cidden de oglu olucak inşallah diğer arkadaşlarınınki de tutmuş canım ama bizimki ne olur Rabbim bilir.
inş canım inş çok saol.ah canım benim. ya başıma gelmiş gibi şok oldum ve üzüldüm. lütfen ama lütfen moralini bozma. Allah böyle uygun görmüş eminim en kısa zamanda hamiş olub diğer ay annelerine katılıcaksınolumunekankayizsmile allah yardımcın olsun canım.
kızlar birsey sorucam size.benım bu konuda hiç bilgim yok çünkü.
kimgasala gebelikte hersey normal giderken bir anda mı beta düşüyor?
inş canım inş çok saol.
canım benim ayın 20 sindeki kan degerim 54.9 du bugün yani 24 eylül 8.47 ye düşmüştü evet birden düşüş oluyo çünkü 4 gün geçti diger tahlilden sonra üzgünüm tabi belkide yüregimde koca koca kaleler inşa ettigimdendir belkide bu soguk kanlılıgım çünkü çevremde bi sürü beni üzmek için ugraşan insanlara karşı kendim için yaptıgım bi savunma mekanizması bu belkide.rabbim hayırlısını versin hakkımda ne yapalım nasip buda yani anne olmakta ama elbet birgün bende olucam neyse hepinize saglıklı günler dilerim arkadaşlar bi müddet kafa dinlemek için uzaklaşıcam buralardan köye gitmeyi düşünüyorum bakalım.öptüm hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?