2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

blue canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için sen nasılsın

canım çok teşekkürler nasılsın

canım çok şükür bende iyi sayılırım izmirden ablam ve abimin kızı geldi ama buranın havası kuru hemen hasta oldular evde yatıyorlar ben işteyim aklım onlada onlar bana bakmaya geldiler be onlara bakıyorum..:)))) öyle işte canım benim..

herkes sen değil bebek kilo alıyor diyor bana inş. öyledir çünkü doktorum kilon gayet iyi dedi 8,400 çok değil dedi ama bence yanlışı var:)))
doktor konusunda gaziantep sağlıkta inanılmaz aşmış durumda çok fazla özel hastane var seçenek çook fazla ama ben kararveremiyorum herkes çok abartıyorsun diyor bakalım yarın bi başka doktor daha denicem şayet burdan izin alıp çıkabilirsem:)))

canım inşallah öyledir komşularım tosuncuk doğuracaksın diyolar aman nazar değmesin inşallah.. günlük ped kullanmıyorum beni kaşındırıyo doktorum kullanma dedi..

rapunzelllll
canımmm seni çok ii anlıyorum bende senin gibiyim yemesemde alırım kesinlikle bünye meselesi yanımda arkadaş her öğünyarım ekmek yiyo ama almıyor ben bi parçam yesem bana yol su olarak geri dönüyor..

günaydıınnnn
teşk.ler sanada iyi haftalarrrr
evet bunada şükürler olsunnn

yazmadan geçemeyeceğim..bu yazdığın şey detay falan değil semaysemcim..terbiyemi bozucam ama resmen öküzlük

bozz yavrummm
bozz canımmm
bozz arkadaşıımmmm

her kontrole eşimle gitmiyorumm çünkü eşimin nöbetine denk geliyor
birde o bunları görse dr.la kesin kavga eder
geçen sefer detaylı usg de 30 dak geç aldılar diye eşim kıyameti kopardı

bu tür şeylere hayatta sessiz kalmaz sorun çıksın istemiyodum
birde dr mikeemmel olduğu için ondan vazgeçemedim

sana özelden yazdım gördün mü ?

Geçmiş olsun dafnetuğba.

Semaysem, inşallah iyi bir doktor bulursun. Sinir oluyorum böyle doktorlara... biz onların ağzından çıkacak lafa bakıyoruz, onlar nasıl dikkatsiz, özensiz bazen...

Tuğbacım bendede bazen sancı oluyoakıntımda var ama doktora gidilecek kadar sancın nasıldıkii??Biraz anlatabilirmisin ona göre bu enfeksiyonu sancıları daha çok önemseyelimm

evet geç gördüm biraz şekercim... eheh

erkekler bizden daha sabırsız sanırım...anladım canım...

selam kızlar..bugün ilk evlilik yıldönümümüz..farklı birşeyler yapmak istiyorum,var mı tavsiyeler ?

ay ayyy ayyyy...ilk evlilik yıldönümü hee..çok romantik hamiş olmasan yapılacak çok şey vardı tatlım ya ama şimdi seçenek sınırlı..güsel bi sofra hazırla..ama bu sefer 3 kişik servis olsun

Tuğbacım bendede bazen sancı oluyoakıntımda var ama doktora gidilecek kadar sancın nasıldıkii??Biraz anlatabilirmisin ona göre bu enfeksiyonu sancıları daha çok önemseyelimm
tatlım ben bi kaçgün kasık ağrısı şeklinde hissettim sızlama gibi sonra idrarım sanki çok varmışta kasıklarımda onu taşıyomuşum gibi oldu hastaneye gittiğim gün ise yürümemi etkiledi adım atmakta zorlandım ama tatlım en ufak sancı hissediyosan yada akıntında değişiklik varsa ihmal etme dilek aman ha
Geçmiş olsun dafnetuğba.

Semaysem, inşallah iyi bir doktor bulursun. Sinir oluyorum böyle doktorlara... biz onların ağzından çıkacak lafa bakıyoruz, onlar nasıl dikkatsiz, özensiz bazen...
canım çok teşekkürler
çok şükür tatlım.iyiyiz. gece uykularımız çok bölünüyor ama olsun
of canım sorma benimde öle sola yatıyorum belim ağrımaya başlıo sağa dönüyorum düz yatıyorum e bide idrara çıkıorum sıksık artık rahatlar kaçtı sanırım

ayyyy kıslar yaa dün son trimestere girdim ben
hadi bakalım tatlım darısı bizlerin başına :)

canım ne güzel gelmişler hasret gider ohh ama hastalanmışlar o iyi olamamış sen daha yeni yileştin dikkat et kendini fazla öpüşüp koklaşma yaptırıyomusun bakim nefis anne yemeklerinden

Canım günaydın ne güzel kızını görmüşsün boşver gerisini içine sinmiyorsa kesinlikle değiştir.
Ben oğlumda 7 ayda doktorumu değiştirdim o zamana kadar iyi sabrettim vallahi zaten hamileyiz hormonlar tavan birde böyle ilgisiz doktorlar olunca sinir oluyorum..

Canım bu hafta herkes bebişlerini görmeye gitti sanırım bende kızçemi gördüm hafta sonu bol bol:))
Aman dikkat et canım geçmesinden eşinden sana hastalıklar..

günaydın kuzular..
tuğbam hoşgeldin. nasıl oldun
Günaydın :))

Canım çok ama çok geçmiş olsun ne kadar korkmuşsundur canım ya anlıyabiliyorum ee şimdi evdesin dimi bol bol dinlen canım..

Günaydın Arkadaşlar Hayırlı Haftalar Hafta Sonu benimde kötü geçti
öksürük beni mahvetti o kadar sıcak limonlu ballı su içiyorum geçmiyor Hasta olan bütün Arkadaşlara Acil Şifalar
Herkes hasta canım ya dikkat edin kendinize bol bol dinlemek bunun ilacı..

acaba ilk kim doğurur :44: ayyy çok merak ediyorummm..duncan var hepimizden önde giden onu biliom..hem tezcanlı hem hareketli hem kız anası..benim favorim o ama doğum bu ayol.süprissssli....kız analarından ataklar bekliyorum nisan ayında
kıslar bu arada benim burda hamiş arkadaşım vardı 32. de doğum iznine ayrılmıştı..bebeği erkek karnı o kadar büyüktü ki o kadar şişmişti ki eli yüzü kız giderken bu bikaç haftaya kalmaz doğurur diordum geçen hafta 40. doldu 41 de şuan.halaaaaa bekliorrr

ilk özlem doğurucakkkkkilk şampiyonumuz özlem
inş.sağlıkla sıhhatle büyütür bebişini
sonrasında inanki tahmin etmek çok zorrr

neee amanın dr.yanlışmı hesaplamış ne yaww
41 hafta haa toraman bebek olucak o zamannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…