blue canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için sen nasılsın
canım çok teşekkürler nasılsın
günaydıınnnn
cerenciğim bebişinle ilgili sakın olaki korkma
zaten dr.ters bişey görse sana söylerdi
biz geçen hastalandıkya kimimiz iyi beslendik kimimiz iyi beslenemedik
aradaki fark ondandır diye düşünüyorummm
hemde her bünye farklı kimimiz direk bebeğe kilo alıyor kimimiz anneye
dr.konusundada allah hepimizi iyi dr.larla karşılaştırsın inş.
bizim burda yine imkanlarımız çok daha fazla
sen iyi düşün kararını öyle ver
Cerencim şekerden değildir inş..getirme aklına öyle şeyler..iyi beslemişsin bebeğini o kadar...evet bebeğimiz şükür ki iyiymiş.yüzünü bile gördük biliyor musun... o günlük pedlerden ben de kullanıyorum...ama işyerindeyim...habire nasıl çamaşır değiştireyim...
amin cnm inş...sen muayenelere eşinle neden gitmiyorsun semacan?:26:
blue canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için sen nasılsın
Günaydın hayırlı haftalar arkadaşlar hepinizeee..
semaysem konntrole gitmişsin doktorun hariç güzel geçmiş maşallah bebeğinee...Artık içine sinen bi doktor bulursun inşallah ...
dafnetugba geçmiş olsun canım..Kötü korkular yaşamışsın..Allah daha yaşatmasın ilaçlar iyi gelmiş galiba dikkat et kendinee canımm
yazmadan geçemeyeceğim..bu yazdığın şey detay falan değil semaysemcim..terbiyemi bozucam ama resmen öküzlük
her kontrole eşimle gitmiyorumm çünkü eşimin nöbetine denk geliyorCerencim şekerden değildir inş..getirme aklına öyle şeyler..iyi beslemişsin bebeğini o kadar...evet bebeğimiz şükür ki iyiymiş.yüzünü bile gördük biliyor musun... o günlük pedlerden ben de kullanıyorum...ama işyerindeyim...habire nasıl çamaşır değiştireyim...
amin cnm inş...sen muayenelere eşinle neden gitmiyorsun semacan?:26:
canım çok şükür bende iyi sayılırım izmirden ablam ve abimin kızı geldi ama buranın havası kuru hemen hasta oldular evde yatıyorlar ben işteyim aklım onlada onlar bana bakmaya geldiler be onlara bakıyorum..:)))) öyle işte canım benim..
herkes sen değil bebek kilo alıyor diyor bana inş. öyledir çünkü doktorum kilon gayet iyi dedi 8,400 çok değil dedi ama bence yanlışı var:)))
doktor konusunda gaziantep sağlıkta inanılmaz aşmış durumda çok fazla özel hastane var seçenek çook fazla ama ben kararveremiyorum herkes çok abartıyorsun diyor bakalım yarın bi başka doktor daha denicem şayet burdan izin alıp çıkabilirsem:)))
canım
herkes bşey söylüyor zaten sen doğru bildiğini yap bence
yarın olmasada işten ayrılınca dr araştrmasına devam edersinn
evdekilerede çok geçmiş olsunnnn
Tuğbacım bendede bazen sancı oluyoakıntımda var ama doktora gidilecek kadar sancın nasıldıkii??Biraz anlatabilirmisin ona göre bu enfeksiyonu sancıları daha çok önemseyelimmcanım çok sağol ilaçların faydasını daha o gece gördüm rahim kasılma için hap kullanıyorum birde iğne vuruldum ama hapa hala devam enfeksiyon içinde kocaman bi hap verdi ıyy onu içiyorum serumu takınca oda hemen hafifletti akıntımı afedersin sarımtıraktı akıntım şimdi normale döndü tatlım
her kontrole eşimle gitmiyorumm çünkü eşimin nöbetine denk geliyor
birde o bunları görse dr.la kesin kavga eder
geçen sefer detaylı usg de 30 dak geç aldılar diye eşim kıyameti kopardı
bu tür şeylere hayatta sessiz kalmaz sorun çıksın istemiyodum
birde dr mikeemmel olduğu için ondan vazgeçemedim
sana özelden yazdım gördün mü ?
Geçmiş olsun dafnetuğba.
Semaysem, inşallah iyi bir doktor bulursun. Sinir oluyorum böyle doktorlara... biz onların ağzından çıkacak lafa bakıyoruz, onlar nasıl dikkatsiz, özensiz bazen...
selam kızlar..bugün ilk evlilik yıldönümümüz..farklı birşeyler yapmak istiyorum,var mı tavsiyeler ?
evet geç gördüm biraz şekercim... eheh
erkekler bizden daha sabırsız sanırım...anladım canım...
tatlım ben bi kaçgün kasık ağrısı şeklinde hissettim sızlama gibi sonra idrarım sanki çok varmışta kasıklarımda onu taşıyomuşum gibi oldu hastaneye gittiğim gün ise yürümemi etkiledi adım atmakta zorlandım ama tatlım en ufak sancı hissediyosan yada akıntında değişiklik varsa ihmal etme dilek aman haTuğbacım bendede bazen sancı oluyoakıntımda var ama doktora gidilecek kadar sancın nasıldıkii??Biraz anlatabilirmisin ona göre bu enfeksiyonu sancıları daha çok önemseyelimm
canım çok teşekkürlerGeçmiş olsun dafnetuğba.
Semaysem, inşallah iyi bir doktor bulursun. Sinir oluyorum böyle doktorlara... biz onların ağzından çıkacak lafa bakıyoruz, onlar nasıl dikkatsiz, özensiz bazen...
of canım sorma benimde öle sola yatıyorum belim ağrımaya başlıo sağa dönüyorum düz yatıyorum e bide idrara çıkıorum sıksık artık rahatlar kaçtı sanırımçok şükür tatlım.iyiyiz.gece uykularımız çok bölünüyor ama olsun
hadi bakalım tatlım darısı bizlerin başına :)ayyyy kıslar yaa dün son trimestere girdim ben
canım çok şükür bende iyi sayılırım izmirden ablam ve abimin kızı geldi ama buranın havası kuru hemen hasta oldular evde yatıyorlar ben işteyim aklım onlada onlar bana bakmaya geldiler be onlara bakıyorum..:)))) öyle işte canım benim..
herkes sen değil bebek kilo alıyor diyor bana inş. öyledir çünkü doktorum kilon gayet iyi dedi 8,400 çok değil dedi ama bence yanlışı var:)))
doktor konusunda gaziantep sağlıkta inanılmaz aşmış durumda çok fazla özel hastane var seçenek çook fazla ama ben kararveremiyorum herkes çok abartıyorsun diyor bakalım yarın bi başka doktor daha denicem şayet burdan izin alıp çıkabilirsem:)))
canım inşallah öyledir komşularım tosuncuk doğuracaksın diyolar aman nazar değmesin inşallah.. günlük ped kullanmıyorum beni kaşındırıyo doktorum kullanma dedi..
rapunzelllll canımmm seni çok ii anlıyorum bende senin gibiyim yemesemde alırım kesinlikle bünye meselesi yanımda arkadaş her öğünyarım ekmek yiyo ama almıyor ben bi parçam yesem bana yol su olarak geri dönüyor..
herkese günaydınlar
hayırlı mutlu haftalar diliyorum
geçmişi okuyamadım
hasta olanlara geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
c.tesi şeker yüklememi yaptırdım soru çıkmadı elh.
rutin muayenemi oldum
yine dr.müsait olmasına rağmen yalap şalap muayene etti beni
dr.çok kilo almışsın dedi 3 kg almışım
1 ay sonraki kontrolünde seni aynı kiloda bekliyorum ne yap ne et aynı kiloda gel dedi
hıhımmmm tamam dedim
bebişim iyi çok şükür dr.boyunun ölçüsünü vermedi
nedense bi tek benim dr ölçü veremiyo
ortalama birşey bile söylemiyor
850 gram olmuş kızım ağzını açıp kapattı
resim istedim
mak.iğrenç bir resim verdi
sinir oldum ben bu işe
14.haftadan beri kızımı doğru dürüst göremedim
hastanenin doğum fiyatlarını aldım
velakin ben bu dr dan memnun olmadığım için oraya o kadar para vermiycem
bu kontrolümden sonra kesin olarak hastanemi ve dr. değiştirme kararı aldım...
benden bu kadar umarım herkes iyi herşey yolundadır
Canım bu hafta herkes bebişlerini görmeye gitti sanırım bende kızçemi gördüm hafta sonu bol bol:))Günaydın SEMACAN.Yaw senin bu doktora ben de uyuz oldum.öncelikle ben de cumartesi doktora gittim.kuzumuzu gördük biz de.871 gr olmuş teyzesi...aynen ağzını açıp kapttı sürekli...doktorum geçen aydan bu yana 2 kilo almışsın,gayet güzel dedi...artık yavaşlar senin kilo alımın,başta hızlı gittin dedi.şeker yüklemede bir problem çıkmadığından kilo sorun değil ,bundan sonrası sadece estetik kaygıya girer,ona da gerek yok dedi...sen de kafana takma canım,kadın zorla strese sokuyor seni...hasta mı ne...bebek iyiyimiş işte daha ne olsun...hayret yaa....başka naptın haftasonu?benim park yatak yanlış geldi... hbrin oldu mu?geri gönderdim cuma günü..bakalım doğrusunu göndercekler mi...
DUNCAN kuzum çok sağol iyi dileklerin için tatlım...hepimizinkine maaşallah..eşim de ilaç alıp yattı haftasonu,bu sabah daha iyiydi.henüz birşey yok bende..umarım olmaz....
Günaydın :))günaydın kuzular..
tuğbam hoşgeldin. nasıl oldun
Canım çok ama çok geçmiş olsun ne kadar korkmuşsundur canım ya anlıyabiliyorum ee şimdi evdesin dimi bol bol dinlen canım..günaydın arkadaşlar herkeze hayırlı bir hafta olmasını dilioyorum
Arkadaşlar üzücü bi kaçgün geçirdim sizlere bahsettiğim kasık sancım vardıya perşembe akşamı iş çıkışı doktoruma gittik hastaneye şikayetlerimi anlattığımda hemen NTS denilen testin yapılmasını ve idrar kültürümün alınması gerektiğini söyledi ismini ozamana kadar hiç duymadığım bu cihaza ilk kez o an şahit olmuştum rehim kasılmaları ve dalgalarını ölçüyormuş bu cihaz acilen NTS cihazına bağlayıp yarım saat gözlem odasında kaldım sonuç hemen belli olunca doktorumla tekrar irtibata geçildi doktorum acil yatışımın verilmesini ve test sonuçlarını beklememiz gerektiğini söyledi rahim kasılmalarımın erken başladığını bunun için doktorun gözetiimi altında ilça kullanmam gerektiği söylenildi.biz ne oldu demeden kendimi hastane yatağında buldum o an dedim bebeğim alınacak heralde erken doğum olacak ve küveze koyacaklar dünyam başıma yıkıldı 1 saat sonra idrar testinin sonucu çıktı bol miktarda lökasite rastlanmış hemen serum takılıp antibiyotik iğneye başlandı apar topar annemi aradım ve durumu izah ettim gece yanıma geldiler sağolsun ama ben hala sersem gibiydim sabah kadar sürekli cihazla dinlendi kasılmalarım ve 2 gün hastanede yattım c.tesi - pazar evimde dinlendim şimdi doktorumla irtibat halinde olucam en ufak bir sancın dahi olsa hemen gelmesin çünkü bunun için daha çok erken haftalardasın dedi moralim alt üst oldu ama şimdi iyiyim iğnelerin faydası oldu sanırım ilaçlarımı ihmal etmeden içiyorum biliyorum kasvetli bi giriş yaptım ama beni merak eden arkadaşlar olmuş bilgilendireyim dedim aman ha sizlerde dikkat edin sakın ihmal etmeyin en ufak şikayetinizde sonrasında daha kötü sonuçlarla karşılaşmayalım
Herkes hasta canım ya dikkat edin kendinize bol bol dinlemek bunun ilacı..Günaydın Arkadaşlar Hayırlı Haftalar Hafta Sonu benimde kötü geçti
öksürük beni mahvetti o kadar sıcak limonlu ballı su içiyorum geçmiyor Hasta olan bütün Arkadaşlara Acil Şifalar
günaydın canım arkadaşlarım...
şeker tahlili için gidemedim cmt. izin alamadım yarına kaldı..
hasta olan tüm arkadaşlarıma allah acil şifalar versin,,hamilelikte çok daha zor..
Günaydıın Canım:))
[ayyyy kıslar yaa dün son trimestere girdim ben
Az kaldı az
ayyyy kıslar yaa dün son trimestere girdim ben
Canım günaydın ne güzel kızını görmüşsün boşver gerisini içine sinmiyorsa kesinlikle değiştir.
Ben oğlumda 7 ayda doktorumu değiştirdim o zamana kadar iyi sabrettim vallahi zaten hamileyiz hormonlar tavan birde böyle ilgisiz doktorlar olunca sinir oluyorum..
günaydıınnnnn
son gidişimdi işte daha gitmiycem ona
acaba ilk kim doğurur :44: ayyy çok merak ediyorummm..duncan var hepimizden önde giden onu biliom..hem tezcanlı hem hareketli hem kız anası..benim favorim oama doğum bu ayol.süprissssli....kız analarından ataklar bekliyorum nisan ayında
kıslar bu arada benim burda hamiş arkadaşım vardı 32. de doğum iznine ayrılmıştı..bebeği erkek karnı o kadar büyüktü ki o kadar şişmişti ki eli yüzü kız giderken bu bikaç haftaya kalmaz doğurur diordumgeçen hafta 40. doldu 41 de şuan.halaaaaa bekliorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?