2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım .. ablam sağolsun elinden geleni yapıyor bu ara dahada ii besleniyorum çok şükür.. annemde bu akşam yola çıkacak allahın izniyle yarında onunla hasret giderecem rabbim allahın izniyle gelmesini nasip etsin..

ay ayyy ayyyy...ilk evlilik yıldönümü hee..çok romantik hamiş olmasan yapılacak çok şey vardı tatlım ya ama şimdi seçenek sınırlı..güsel bi sofra hazırla..ama bu sefer 3 kişik servis olsun

haklısın canım sınırlı yapabilceklerim,işten geç çıktığım için bugün yemeklerimden mahrum kalcak eşim muhtemelen dışarda yemek ayarlamıştır,doğum günümde de sürpriz yapmıştı. saol tatlım yine de.bu arada hayırlı olsun 3. evren,inşallah çok kolay atlatırsın,malum 2. si kadar rahat geçmiyor :93:

Bizde bu hafta sonu görmeye gittik kızçemi 1 aydan beri görmüyordum çok özlemişim vallahi:))
Gittiğim hastanede ayrıntılıya girdik çok şükür herşeyimiz güzel çıktı bir problem yok ama bebişimizin yüzünü hiç görmedik doktor despotun biriydi zaten oda hiçbirşey söylemedi tabii sağlığı önemli olan ama biz bu anı çok bekledik eşim normalde çok yoğun bu kontrolümüz için oda geldi yüzünü falan görmeyi çok istedik sonuçları gösterdik doktorumuza oda gayet iyi dedi çok şükür şubat 26 çağırdı şeker testi için zaten ondan sonrada başka test istemiyeceğim dedi..

Eşim kafasına koyduğu için kızını görmeyi yolda başladık hastanelere ayrıntlı ult.fiyatlarını sormaya neyse bize yakın biryerde bulduk sırada çok yokmuş fazla beklemedik bu arada ben kızıyorum bak günde 2 defa ultrasona giriyorum birşey olur diyorum ama eşim kafaya koydu doktora sormuş problem olmaz demiş..

Ama iyikide gitmişim doktor o kadar güzel anlattıki herşeyi işte kalbi şurda midesi falan işte kordonu vs.ilk defa kuzumu bu kadar net ve güzel gördük gerçi biraz naz yaptı bize önce yüzünü göstermedi ama sonra gördüm kızçemi çok ama çok güzeldi .. Oğlumda ayrıntlıya girmedim ondan bize bu çok tuhaf geldi.Allahıma şükürler olsun kızçem hem çok sağlıklı hemde çok güzel gördük boyunu posunu
Kilomuz 590 gr boyumuz 26 cm dedii.

canım benim çok geçmiş olsun.çok dikkat etmeliyiz bu aylar çok önemli.
günaydın herkeze
bende bugün 50 gr şeker yüklermesi oldu 1 saat aç bekledim sonuç 180 çıktı.yüksek yani 140 mış sınır.oan doktor yoktu yarın 100 gr lık yapılacak tekrar gelin dendi.bakalım yarın yine gideicem.
idrar ve kan tahlilleride yaptırdım sonuçlar çıktı ama yarın göstericem onlarıda.
napmam lazım şimdi acaba rejimmi?
şekeri yüksek çıkan varmı?

yesinler minik kurabiyeyi

kuşummmm geçmiş olsun ama dur daha 100 lükten sona netleşecek o..aral vardı 50 liği yüksek çıkan.kıss sizin sularmı şekerli ereğlide yoksa nedir bu bölee

tomurcukk gözün aydın canım.. bebişine maşallah herşey yolundaymış inş. böyle devam eder..

sedasem ben daha yaptırmadım canım yarın kısmetse yaptırcam, sanıyorum 180 yüksek fakat 100 ml de daha net sonuç çıkıyormuş sen dikkat et beyaz ekmek hamur işi tatlı pirinç ve patates çok tüketme tam tahıllı ekmek ve bol sebze tüket canım yarın inş. güzel sonuçlarla döneceksin..

kaçış yok semaysem..eninde sonunda doğurcasssss

allah hepimize bir avazda doğurmayı nasip etsin
sezr.doğum isteyenelride bir nefeste ağrısız sancısız doğum nasip etsin inş.
amiiinnnnnnnnnnnn

cereennn
allah kavuştursunnnnn
amiin kazasız belasız inş.
aney kaç gün kalcak

tomurcukkk
kızına maşallahh
allah daha güzel günlerinide görmeyi nasip etsin inşş

sedoşşşşşş
ben c.tesi yaptırdım normal çıktı
sanırım yüksek çıkınca diyetisyene gönderiyorlarrr

canım benim çok teşekkür ederim.şu şeker yüklemesi benim daha yapılmadı pazar günü yaptırcam bidaha izin alamam bu iş yerinden malum üst üste oldu hep benim fikrim yok canım umarım herşey yolundadır

sema cann.. anacım 10 gün yanımda,,, evimi temizlicek bebek eşyalarına bakıcağız allah kısmet ederse sonra doğuma gelicek kısmetse...

merhaba güzel anneler
yarım saattir geçmişi okuyordum.bu aralar çok yoğundum pek nete giremedim malum karne haftasıydı.verdik karneleri rahatladık yaşasın tatiiilll. haftasonu da görümcemler geldi şehirdışından.baya yoğun geçti.ancak kk ya bakabildim
benim gibi birçok anne şifayı kapmış,hasta annelerimize çoook geçmiş olsun .dr. bana antibiotik vermişti ama ben düzenli kullanamadım.sabahları hep içmeyi unuttum.ben de bıraktım .
kızlar ben iyileştim ama geniz akıntısına bi çözüm bulamıyorum hep aynı.konuşurken bile tıkanıyorum bazen bildiğiniz bir bitkisel çözüm var mı?
SEMAYSEM dr.unla bir talihsizlik yaşamışsın canını hiç sıkma sana dr. mu yok.Allahtan seçme şansımız var.ya o da olmasaydı?
İKRASEVİN evlilik yıldönümünüz hayırlı olsun.bence bebişinin ağzından babaya bir mektup yaz.güzel bir anı olur
RAPUNZELN odamız çok güzel olmuş maşallah.
ciciler bölümü harika yaa.içim gidiyor ama ben oğluşuma pek bişey alamayacağım abisinden o kadar çok şey var ki hepsi de yepyeni.
sadece hastane çıkışı ve hijyenik ürünlerini alacağım sanırım.
FDİLEK söylemeden geçemeyeceğim park yatağın harikaaa.bayıldımmm bir kızım olsaydı kesin aynısını alırdım.
bebişlerini gören ve adını hatırlayamadığım arkadaşlara da gözünüz aydın diyorum..

kuşummmm geçmiş olsun ama dur daha 100 lükten sona netleşecek o..aral vardı 50 liği yüksek çıkan.kıss sizin sularmı şekerli ereğlide yoksa nedir bu bölee

rapuncum canım benim güldürdün valla beni
tamam moralimi bozmıcam yarında bi gideyim bakıyım nolcak.bide 3 saat aç bekliyomuşsun.off zor bigün bizi bekliyor demekki.bugün de kötü oldum gözlerim karardı yanımdada kimse yoktu.
tüp bbekten önce ehliyet almıştım.orda tanıştığım bi kız vardı oda ordaydı oda hamileymiş aynı haftadaymısız onunda 190 çıktı.
aral ında yüksek çıkmıştı evet.ama nerde kaç gündür görmüyorum o naptı acaba?
bütün arkadaşlarımıa tek tek teşekkür ederim canlarım benim sağolun...

sema cann.. anacım 10 gün yanımda,,, evimi temizlicek bebek eşyalarına bakıcağız allah kısmet ederse sonra doğuma gelicek kısmetse...

oyyyy
ne güzelllll:97::97:
sen annenler gitmeden izine ayrılabilecekmisin ?

merhabaaa
ammann evet yaaa
takılımıyorum vallahiiii
sağlık olsunnn
:97::97:

kızlaar
cuma günü ben de şeker yüklemesi yaptırdım ama ufak bi pürüz çıktı.laboratuvardaki adamın beni yanlış yönlendirmesi ile,
açlık kanımı verdim,adam bir saat sonra şekerli su içip tekrar kan verceksin dedi.tamam deyip eve gittim bi saat sonra geldim şekerli suyu içmek için.meğerse suyu açlık kanını verdikten hemen sonra içmem gerekiyormuş ama adam bana öyle dememişti neyse suyu içtim bi saat daha bekledim
sonuçlar açlık 79 çıktı şekerli suyu içtikten sonraki sonucum 134 çıktı.
sizce bu test doğru mudur, içime bir kurt düştü yaa.bir saat fazadan aç bekledim ya?

aslında ilk şeker testim de değil ama ne bileyim oğlumda yaptırdığımın üstünden 5 sene geçti
unutmuşum.

hoşgeldinnn..Teşekkür ederim canım,çok güzel bi fikir

sağol tatlım işteyim malesef çağırdılar öle anlayışlı işverenim yokki benim bende yormuyorum valla kendimi nerde tırak orda bırak misali sen nasılsın[/QUOTE]

Canım ya hiç değilse 1-2 gün dinlensen off off anlamıyorum bu işverenleri ( Bencede sık sık dinlen önemli olan işleri ya gerisini boşver canım ..Bizde iyiyiz canım gece sık sık kalkmaları saymasak ,bir teyzesi kızçemi gördük hafta sonu 32 dişim sırıtık şekilde geziyorum bu aralar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…