Canım günaydın ne güzel kızını görmüşsün boşver gerisini içine sinmiyorsa kesinlikle değiştir.
Ben oğlumda 7 ayda doktorumu değiştirdim o zamana kadar iyi sabrettim vallahi zaten hamileyiz hormonlar tavan birde böyle ilgisiz doktorlar olunca sinir oluyorum..
Canım bu hafta herkes bebişlerini görmeye gitti sanırım bende kızçemi gördüm hafta sonu bol bol:))
Aman dikkat et canım geçmesinden eşinden sana hastalıklar..
Günaydın :))
Canım çok ama çok geçmiş olsun ne kadar korkmuşsundur canım ya anlıyabiliyorum ee şimdi evdesin dimi bol bol dinlen canım..
Herkes hasta canım ya dikkat edin kendinize bol bol dinlemek bunun ilacı..
günaydın canım arkadaşlarım...
şeker tahlili için gidemedim cmt. izin alamadım yarına kaldı..
hasta olan tüm arkadaşlarıma allah acil şifalar versin,,hamilelikte çok daha zor..
Günaydıın Canım:))
[
Az kaldı az
sağol tatlım işteyim malesef çağırdılar öle anlayışlı işverenim yokki benim bende yormuyorum valla kendimi nerde tırak orda bırak misali sen nasılsın
sen son trimestır diyosun ben onu son ay algılıyorum
o kaddar tırıs yaniiii hehhh
hadi bakalım tatlım darısı bizlerin başına :)
canım ne güzel gelmişler hasret gider ohh ama hastalanmışlar o iyi olamamış sen daha yeni yileştin dikkat et kendini fazla öpüşüp koklaşmayaptırıyomusun bakim nefis anne yemeklerinden
ay ayyy ayyyy...ilk evlilik yıldönümü hee..çok romantikhamiş olmasan yapılacak çok şey vardı tatlım ya ama şimdi seçenek sınırlı..güsel bi sofra hazırla..ama bu sefer 3 kişik servis olsun
günaydın arkadaşlar herkeze hayırlı bir hafta olmasını dilioyorum
Arkadaşlar üzücü bi kaçgün geçirdim sizlere bahsettiğim kasık sancım vardıya perşembe akşamı iş çıkışı doktoruma gittik hastaneye şikayetlerimi anlattığımda hemen NTS denilen testin yapılmasını ve idrar kültürümün alınması gerektiğini söyledi ismini ozamana kadar hiç duymadığım bu cihaza ilk kez o an şahit olmuştum rehim kasılmaları ve dalgalarını ölçüyormuş bu cihaz acilen NTS cihazına bağlayıp yarım saat gözlem odasında kaldım sonuç hemen belli olunca doktorumla tekrar irtibata geçildi doktorum acil yatışımın verilmesini ve test sonuçlarını beklememiz gerektiğini söyledi rahim kasılmalarımın erken başladığını bunun için doktorun gözetiimi altında ilça kullanmam gerektiği söylenildi.biz ne oldu demeden kendimi hastane yatağında buldum o an dedim bebeğim alınacak heralde erken doğum olacak ve küveze koyacaklar dünyam başıma yıkıldı 1 saat sonra idrar testinin sonucu çıktı bol miktarda lökasite rastlanmış hemen serum takılıp antibiyotik iğneye başlandı apar topar annemi aradım ve durumu izah ettim gece yanıma geldiler sağolsun ama ben hala sersem gibiydim sabah kadar sürekli cihazla dinlendi kasılmalarım ve 2 gün hastanede yattım c.tesi - pazar evimde dinlendim şimdi doktorumla irtibat halinde olucam en ufak bir sancın dahi olsa hemen gelmesin çünkü bunun için daha çok erken haftalardasın dedi moralim alt üst oldu ama şimdi iyiyim iğnelerin faydası oldu sanırım ilaçlarımı ihmal etmeden içiyorum biliyorum kasvetli bi giriş yaptım ama beni merak eden arkadaşlar olmuş bilgilendireyim dedim aman ha sizlerde dikkat edin sakın ihmal etmeyin en ufak şikayetinizde sonrasında daha kötü sonuçlarla karşılaşmayalım
Bizde bu hafta sonu görmeye gittik kızçemi 1 aydan beri görmüyordum çok özlemişim vallahi:))
Gittiğim hastanede ayrıntılıya girdik çok şükür herşeyimiz güzel çıktı bir problem yok ama bebişimizin yüzünü hiç görmedik doktor despotun biriydi zaten oda hiçbirşey söylemedi tabii sağlığı önemli olan ama biz bu anı çok bekledik eşim normalde çok yoğun bu kontrolümüz için oda geldi yüzünü falan görmeyi çok istediksonuçları gösterdik doktorumuza oda gayet iyi dedi çok şükür şubat 26 çağırdı şeker testi için zaten ondan sonrada başka test istemiyeceğim dedi..
Eşim kafasına koyduğu için kızını görmeyi yolda başladık hastanelere ayrıntlı ult.fiyatlarını sormaya neyse bize yakın biryerde bulduk sırada çok yokmuş fazla beklemedik bu arada ben kızıyorum bak günde 2 defa ultrasona giriyorum birşey olur diyorum ama eşim kafaya koydu doktora sormuş problem olmaz demiş..
Ama iyikide gitmişim doktor o kadar güzel anlattıki herşeyi işte kalbi şurda midesi falan işte kordonu vs.ilk defa kuzumu bu kadar net ve güzel gördük gerçi biraz naz yaptı bize önce yüzünü göstermedi ama sonra gördüm kızçemi çok ama çok güzeldi .. Oğlumda ayrıntlıya girmedim ondan bize bu çok tuhaf geldi.Allahıma şükürler olsun kızçem hem çok sağlıklı hemde çok güzel gördük boyunu posunu
Kilomuz 590 gr boyumuz 26 cm dedii.
canım benim çok geçmiş olsun.çok dikkat etmeliyiz bu aylar çok önemli.
günaydın herkeze
bende bugün 50 gr şeker yüklermesi oldu 1 saat aç bekledim sonuç 180 çıktı.yüksek yani 140 mış sınır.oan doktor yoktu yarın 100 gr lık yapılacak tekrar gelin dendi.bakalım yarın yine gideicem.
idrar ve kan tahlilleride yaptırdım sonuçlar çıktı ama yarın göstericem onlarıda.
napmam lazım şimdi acaba rejimmi?
şekeri yüksek çıkan varmı?
kaçış yok semaysem..eninde sonunda doğurcasssss
teşekkür ederim canım .. ablam sağolsun elinden geleni yapıyor bu ara dahada ii besleniyorum çok şükür.. annemde bu akşam yola çıkacak allahın izniyle yarında onunla hasret giderecem rabbim allahın izniyle gelmesini nasip etsin..
Bizde bu hafta sonu görmeye gittik kızçemi 1 aydan beri görmüyordum çok özlemişim vallahi:))
Gittiğim hastanede ayrıntılıya girdik çok şükür herşeyimiz güzel çıktı bir problem yok ama bebişimizin yüzünü hiç görmedik doktor despotun biriydi zaten oda hiçbirşey söylemedi tabii sağlığı önemli olan ama biz bu anı çok bekledik eşim normalde çok yoğun bu kontrolümüz için oda geldi yüzünü falan görmeyi çok istediksonuçları gösterdik doktorumuza oda gayet iyi dedi çok şükür şubat 26 çağırdı şeker testi için zaten ondan sonrada başka test istemiyeceğim dedi..
Eşim kafasına koyduğu için kızını görmeyi yolda başladık hastanelere ayrıntlı ult.fiyatlarını sormaya neyse bize yakın biryerde bulduk sırada çok yokmuş fazla beklemedik bu arada ben kızıyorum bak günde 2 defa ultrasona giriyorum birşey olur diyorum ama eşim kafaya koydu doktora sormuş problem olmaz demiş..
Ama iyikide gitmişim doktor o kadar güzel anlattıki herşeyi işte kalbi şurda midesi falan işte kordonu vs.ilk defa kuzumu bu kadar net ve güzel gördük gerçi biraz naz yaptı bize önce yüzünü göstermedi ama sonra gördüm kızçemi çok ama çok güzeldi .. Oğlumda ayrıntlıya girmedim ondan bize bu çok tuhaf geldi.Allahıma şükürler olsun kızçem hem çok sağlıklı hemde çok güzel gördük boyunu posunu
Kilomuz 590 gr boyumuz 26 cm dedii.
canım benim çok geçmiş olsun.çok dikkat etmeliyiz bu aylar çok önemli.
günaydın herkeze
bende bugün 50 gr şeker yüklermesi oldu 1 saat aç bekledim sonuç 180 çıktı.yüksek yani 140 mış sınır.oan doktor yoktu yarın 100 gr lık yapılacak tekrar gelin dendi.bakalım yarın yine gideicem.
idrar ve kan tahlilleride yaptırdım sonuçlar çıktı ama yarın göstericem onlarıda.
canım benim çok teşekkür ederim.şu şeker yüklemesi benim daha yapılmadı pazar günü yaptırcam bidaha izin alamam bu iş yerinden malum üst üste oldu hep benim fikrim yok canım umarım herşey yolundadırcanım benim çok geçmiş olsun.çok dikkat etmeliyiz bu aylar çok önemli.
günaydın herkeze
kuşummmm geçmiş olsun ama dur daha 100 lükten sona netleşecek o..aral vardı 50 liği yüksek çıkan.kıss sizin sularmı şekerli ereğlide yoksanedir bu bölee
sema cann.. anacım 10 gün yanımda,,, evimi temizlicek bebek eşyalarına bakıcağız allah kısmet ederse sonra doğuma gelicek kısmetse...
merhaba güzel anneler
yarım saattir geçmişi okuyordum.bu aralar çok yoğundum pek nete giremedim malum karne haftasıydı.verdik karneleri rahatladık yaşasın tatiiilll. haftasonu da görümcemler geldi şehirdışından.baya yoğun geçti.ancak kk ya bakabildim
benim gibi birçok anne şifayı kapmış,hasta annelerimize çoook geçmiş olsun .dr. bana antibiotik vermişti ama ben düzenli kullanamadım.sabahları hep içmeyi unuttum.ben de bıraktım .
kızlar ben iyileştim ama geniz akıntısına bi çözüm bulamıyorum hep aynı.konuşurken bile tıkanıyorum bazen bildiğiniz bir bitkisel çözüm var mı?
SEMAYSEM dr.unla bir talihsizlik yaşamışsın canını hiç sıkma sana dr. mu yok.Allahtan seçme şansımız var.ya o da olmasaydı?
İKRASEVİN evlilik yıldönümünüz hayırlı olsun.bence bebişinin ağzından babaya bir mektup yaz.güzel bir anı olur
RAPUNZELN odamız çok güzel olmuş maşallah.
ciciler bölümü harika yaa.içim gidiyor ama ben oğluşuma pek bişey alamayacağım abisinden o kadar çok şey var ki hepsi de yepyeni.
sadece hastane çıkışı ve hijyenik ürünlerini alacağım sanırım.
FDİLEK söylemeden geçemeyeceğim park yatağın harikaaa.bayıldımmm bir kızım olsaydı kesin aynısını alırdım.
bebişlerini gören ve adını hatırlayamadığım arkadaşlara da gözünüz aydın diyorum..
merhaba güzel anneler
yarım saattir geçmişi okuyordum.bu aralar çok yoğundum pek nete giremedim malum karne haftasıydı.verdik karneleri rahatladık yaşasın tatiiilll. haftasonu da görümcemler geldi şehirdışından.baya yoğun geçti.ancak kk ya bakabildim
benim gibi birçok anne şifayı kapmış,hasta annelerimize çoook geçmiş olsun .dr. bana antibiotik vermişti ama ben düzenli kullanamadım.sabahları hep içmeyi unuttum.ben de bıraktım .
kızlar ben iyileştim ama geniz akıntısına bi çözüm bulamıyorum hep aynı.konuşurken bile tıkanıyorum bazen bildiğiniz bir bitkisel çözüm var mı?
SEMAYSEM dr.unla bir talihsizlik yaşamışsın canını hiç sıkma sana dr. mu yok.Allahtan seçme şansımız var.ya o da olmasaydı?
İKRASEVİN evlilik yıldönümünüz hayırlı olsun.bence bebişinin ağzından babaya bir mektup yaz.güzel bir anı olur
RAPUNZELN odamız çok güzel olmuş maşallah.
ciciler bölümü harika yaa.içim gidiyor ama ben oğluşuma pek bişey alamayacağım abisinden o kadar çok şey var ki hepsi de yepyeni.
sadece hastane çıkışı ve hijyenik ürünlerini alacağım sanırım.
FDİLEK söylemeden geçemeyeceğim park yatağın harikaaa.bayıldımmm bir kızım olsaydı kesin aynısını alırdım.
bebişlerini gören ve adını hatırlayamadığım arkadaşlara da gözünüz aydın diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?