kızlaar
cuma günü ben de şeker yüklemesi yaptırdım ama ufak bi pürüz çıktı.laboratuvardaki adamın beni yanlış yönlendirmesi ile,
açlık kanımı verdim,adam bir saat sonra şekerli su içip tekrar kan verceksin dedi.tamam deyip eve gittim bi saat sonra geldim şekerli suyu içmek için.meğerse suyu açlık kanını verdikten hemen sonra içmem gerekiyormuş ama adam bana öyle dememiştineyse suyu içtim bi saat daha bekledim
sonuçlar açlık 79 çıktı şekerli suyu içtikten sonraki sonucum 134 çıktı.
sizce bu test doğru mudur, içime bir kurt düştü yaa.bir saat fazadan aç bekledim ya?
aslında ilk şeker testim de değil ama ne bileyim oğlumda yaptırdığımın üstünden 5 sene geçti unutmuşum.
bende izledim doktor kesin işe yarıyor kendi çocuklarımda denedim dedi.
doktora sorarız bizde soda veririz belki
betüşcüm ben daha almadım şekerleri ama sepet seker takı yastığı set şeklinde alıcam.burda paylaşmıştı arkadaşalr bayada uygundu fiyata sanırım onlara yapırıcam ben ama daha erken bence
kızlar benim uykum geceleri çok bölünüyo bazen nefes alamıyorum gibi oluyor panik atak gibi sizdede varmı?hiç rahat değilim sağa dön sola dön ooffff
slm kuzular hepinize günaydın ankara bembeyaz çok güzel görünüyor ama bir o kadar da soğuk:)
bir konu hakkında bilginizi almak istedim ben bebek odası yapmıcam 1 tane oyun parkı tek alıcam ama uyku seti oyun parkının içine olmas gibi geliyor oyun parklarının içne nevresim takımımı almak lazım acaba bilginiz varmı bu konuda birde yatak alıcam içine ama annem ince bir yün döşek yapmak istiyor içine döşeğinin üstüne daha sağlıklı olur diye yün elyaf ve pamuğa oranla vucut ısısını daha iyi dengeliyor diye siz ne düşünüyorsunuz :)
of ya çok şükür hastalanmadan kışı atlatıcam derken bugün goğaz ağrısından başımı kaldıramıyorum bugüne kadar antibiyotiksiz atlatmadım inşallah bu sefer gerek kalmaz tüm hastalara ve bana acil şifalar versin Allahım.
slmlar
okuduğum yorumlara göre çoğu annemiz şifayı kapmış benim gibi
bende çok ağır geçiriyorum ama evdede durup istirahat etmiyorum sürekli geziyorum onun içinde
iyileşemiyorum
hepinize acil şifalar diliyorum
herkese günaydınlar
hayırlı mutlu haftalar diliyorum
geçmişi okuyamadım
hasta olanlara geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
c.tesi şeker yüklememi yaptırdım soru çıkmadı elh.
rutin muayenemi oldum
yine dr.müsait olmasına rağmen yalap şalap muayene etti beni
dr.çok kilo almışsın dedi 3 kg almışım
1 ay sonraki kontrolünde seni aynı kiloda bekliyorum ne yap ne et aynı kiloda gel dedi
hıhımmmm tamam dedim
bebişim iyi çok şükür dr.boyunun ölçüsünü vermedi
nedense bi tek benim dr ölçü veremiyo
ortalama birşey bile söylemiyor
850 gram olmuş kızım ağzını açıp kapattı
resim istedim
mak.iğrenç bir resim verdi
sinir oldum ben bu işe
14.haftadan beri kızımı doğru dürüst göremedim
hastanenin doğum fiyatlarını aldım
velakin ben bu dr dan memnun olmadığım için oraya o kadar para vermiycem
bu kontrolümden sonra kesin olarak hastanemi ve dr. değiştirme kararı aldım...
benden bu kadar umarım herkes iyi herşey yolundadır
Günaydın SEMACAN.Yaw senin bu doktora ben de uyuz oldum.öncelikle ben de cumartesi doktora gittim.kuzumuzu gördük biz de.871 gr olmuş teyzesi...aynen ağzını açıp kapttı sürekli...doktorum geçen aydan bu yana 2 kilo almışsın,gayet güzel dedi...artık yavaşlar senin kilo alımın,başta hızlı gittin dedi.şeker yüklemede bir problem çıkmadığından kilo sorun değil ,bundan sonrası sadece estetik kaygıya girer,ona da gerek yok dedi...sen de kafana takma canım,kadın zorla strese sokuyor seni...hasta mı ne...bebek iyiyimiş işte daha ne olsun...hayret yaa....başka naptın haftasonu?benim park yatak yanlış geldi... hbrin oldu mu?geri gönderdim cuma günü..bakalım doğrusunu göndercekler mi...
yaaa senin doktorun ne güzelmiş, kiloya laf etmiyor, bebişle ilgilki detaylar veriyor.. bu uaynemde darısı başıma :)
günaydın arkadaşlar herkeze hayırlı bir hafta olmasını dilioyorum
Arkadaşlar üzücü bi kaçgün geçirdim sizlere bahsettiğim kasık sancım vardıya perşembe akşamı iş çıkışı doktoruma gittik hastaneye şikayetlerimi anlattığımda hemen NTS denilen testin yapılmasını ve idrar kültürümün alınması gerektiğini söyledi ismini ozamana kadar hiç duymadığım bu cihaza ilk kez o an şahit olmuştum rehim kasılmaları ve dalgalarını ölçüyormuş bu cihaz acilen NTS cihazına bağlayıp yarım saat gözlem odasında kaldım sonuç hemen belli olunca doktorumla tekrar irtibata geçildi doktorum acil yatışımın verilmesini ve test sonuçlarını beklememiz gerektiğini söyledi rahim kasılmalarımın erken başladığını bunun için doktorun gözetiimi altında ilça kullanmam gerektiği söylenildi.biz ne oldu demeden kendimi hastane yatağında buldum o an dedim bebeğim alınacak heralde erken doğum olacak ve küveze koyacaklar dünyam başıma yıkıldı 1 saat sonra idrar testinin sonucu çıktı bol miktarda lökasite rastlanmış hemen serum takılıp antibiyotik iğneye başlandı apar topar annemi aradım ve durumu izah ettim gece yanıma geldiler sağolsun ama ben hala sersem gibiydim sabah kadar sürekli cihazla dinlendi kasılmalarım ve 2 gün hastanede yattım c.tesi - pazar evimde dinlendim şimdi doktorumla irtibat halinde olucam en ufak bir sancın dahi olsa hemen gelmesin çünkü bunun için daha çok erken haftalardasın dedi moralim alt üst oldu ama şimdi iyiyim iğnelerin faydası oldu sanırım ilaçlarımı ihmal etmeden içiyorum biliyorum kasvetli bi giriş yaptım ama beni merak eden arkadaşlar olmuş bilgilendireyim dedim aman ha sizlerde dikkat edin sakın ihmal etmeyin en ufak şikayetinizde sonrasında daha kötü sonuçlarla karşılaşmayalım
canım çok geçmiş olsun. umarım birdaba yaşamazsın böyle bişey..
canım sana yanlış yapılmış burda dakikalar çok önemliymiş
önce kan vericeksin ardından hemen 10 dakika içinde şekerli suyu içeceksin.tam 1 saat bekleyip yine kan vereceksin.
hemşire bugün çok titiz davrandı böyle olması gerekiyormuş.
bence sen birdaha yaptır her ihtimale karşı.
yaa bende de geceleri uyku falan yok.. uyanmamamın herhangi bir sebebş de yok.. sürekli bir o yana dönüyorum bir bu yana... tabii her dönüşte eşimde uyanıyor ve sabahları benim yüzümden işe giderken uyanmakta epey güçlük çekiyor... ben de ancak o gittikten sonra yatakta yalnız kalınca daha iy uyuyabiliyorum sanırım ...
merhaba
sanırım yatakları ayırmanın zamanı gelmişş
işe gidenler için gece uykusu önemli
hem eşleri rahat ettirmek hemde kendi rahatın için yanlız yatmak faydalı gibi görünüyor
benim doktorumda kilo konusunda beni çok sıkıştırıyopr.. ve bebişimle ilgili ölçü vermiyor.. aslında uzun uzun detaylı muayne ediyor ama sanki kendisine saklıyor bana sadece herley normal diyor...
hımmm
kendilerine saklasınlar bilgilerini
Tamam canım benim çok teşekkürler bilgiler için..Benim 1-2 gün akıntı arttı geçti buaralar ama daha dikkatli olucam..tatlım ben bi kaçgün kasık ağrısı şeklinde hissettim sızlama gibi sonra idrarım sanki çok varmışta kasıklarımda onu taşıyomuşum gibi oldu hastaneye gittiğim gün ise yürümemi etkiledi adım atmakta zorlandım ama tatlım en ufak sancı hissediyosan yada akıntında değişiklik varsa ihmal etme dilek aman ha
Biraz yüksek çıkmış ama net sonuç 100 lükte belli oluyomuş geçmiş olsun ..canım benim çok geçmiş olsun.çok dikkat etmeliyiz bu aylar çok önemli.
günaydın herkeze
bende bugün 50 gr şeker yüklermesi oldu 1 saat aç bekledim sonuç 180 çıktı.yüksek yani 140 mış sınır.oan doktor yoktu yarın 100 gr lık yapılacak tekrar gelin dendi.bakalım yarın yine gideicem.
idrar ve kan tahlilleride yaptırdım sonuçlar çıktı ama yarın göstericem onlarıda.
napmam lazım şimdi acaba rejimmi?
şekeri yüksek çıkan varmı?
[/QUOTE]FDİLEK söylemeden geçemeyeceğim park yatağın harikaaa.bayıldımmm bir kızım olsaydı kesin aynısını alırdım.
bebişlerini gören ve adını hatırlayamadığım arkadaşlara da gözünüz aydın diyorum..
yesinler minik kurabiyeyi
tomurcukk gözün aydın canım.. bebişine maşallah herşey yolundaymış inş. böyle devam eder..
Sağol canım benim hepimizin herbirşeyi normal olduğu gibi devam etsin inşallah..
tomurcukkk
kızına maşallahh
allah daha güzel günlerinide görmeyi nasip etsin inşş
Amin canım hepimizin yavrularında inşallah
sedoşşşşşş
ben c.tesi yaptırdım normal çıktı
sanırım yüksek çıkınca diyetisyene gönderiyorlarrr
öyle mi diyorsun ? o zaman bu hafta tekrar gideyim dr.a
tabi bu sefer başka bir dr.a gitmem lazım.
teşekkürler canım cevabın için
kızlar benim hemşire teyzem bu günlük pedlerle ilgili bana daha hamile kalmadan önce şey demişti..
onlardan kullanma, birkaç kat tuvalet kağıdı koy, her girdiğinde değiştir.. Daha sağlıklı.. ben eskiden beri öyle yaparım...
bilginiz olsun...
boğaz ağrısı çok zor bilirim ...dikkat et kendine geçmiş olsunof ya çok şükür hastalanmadan kışı atlatıcam derken bugün goğaz ağrısından başımı kaldıramıyorum bugüne kadar antibiyotiksiz atlatmadım inşallah bu sefer gerek kalmaz tüm hastalara ve bana acil şifalar versin Allahım.
acil şifalardemek herkes kapmış şifayı iki haftadır önce grip soguk algınlıgı derken ilaç içemeyince orta kulak iltahabı oldum antibiyotige basladım bitmek üzere ama hala düzelmedim insallah miniğime bi zararı olmuyordur
bizim topikte salgın vAr galiba aybur :)) internetten geçiyor... İnş çabuk atlatırsınslmlar
okuduğum yorumlara göre çoğu annemiz şifayı kapmış benim gibi
bende çok ağır geçiriyorum ama evdede durup istirahat etmiyorum sürekli geziyorum onun içinde
iyileşemiyorum
hepinize acil şifalar diliyorum
şeker de probl. çıkmamasına sevindim .... bencede değiştir doktorunu ..herkese günaydınlar
hayırlı mutlu haftalar diliyorum
geçmişi okuyamadım
hasta olanlara geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
c.tesi şeker yüklememi yaptırdım soru çıkmadı elh.
rutin muayenemi oldum
yine dr.müsait olmasına rağmen yalap şalap muayene etti beni
dr.çok kilo almışsın dedi 3 kg almışım
1 ay sonraki kontrolünde seni aynı kiloda bekliyorum ne yap ne et aynı kiloda gel dedi
hıhımmmm tamam dedim
bebişim iyi çok şükür dr.boyunun ölçüsünü vermedi
nedense bi tek benim dr ölçü veremiyo
ortalama birşey bile söylemiyor
850 gram olmuş kızım ağzını açıp kapattı
resim istedim
mak.iğrenç bir resim verdi
sinir oldum ben bu işe
14.haftadan beri kızımı doğru dürüst göremedim
hastanenin doğum fiyatlarını aldım
velakin ben bu dr dan memnun olmadığım için oraya o kadar para vermiycem
bu kontrolümden sonra kesin olarak hastanemi ve dr. değiştirme kararı aldım...
benden bu kadar umarım herkes iyi herşey yolundadır
canım çok geçmiş olsun .. korkmakta haklısın tabi... o cihaza kardeşim 33 haftalardan sonra kasılma seyri için bağlandı bende olsam erken doğum diye korkardım ...normalde idrar enfeksiyonuna sevinmeyiz. ama böyle bir durumda İyiki erken doğum sancısı değil de idrar yoluymuş diyorum ... inşallah çabuk atlatırsın .. bir daha tekrarlanmaz ...günaydın arkadaşlar herkeze hayırlı bir hafta olmasını dilioyorum
Arkadaşlar üzücü bi kaçgün geçirdim sizlere bahsettiğim kasık sancım vardıya perşembe akşamı iş çıkışı doktoruma gittik hastaneye şikayetlerimi anlattığımda hemen NTS denilen testin yapılmasını ve idrar kültürümün alınması gerektiğini söyledi ismini ozamana kadar hiç duymadığım bu cihaza ilk kez o an şahit olmuştum rehim kasılmaları ve dalgalarını ölçüyormuş bu cihaz acilen NTS cihazına bağlayıp yarım saat gözlem odasında kaldım sonuç hemen belli olunca doktorumla tekrar irtibata geçildi doktorum acil yatışımın verilmesini ve test sonuçlarını beklememiz gerektiğini söyledi rahim kasılmalarımın erken başladığını bunun için doktorun gözetiimi altında ilça kullanmam gerektiği söylenildi.biz ne oldu demeden kendimi hastane yatağında buldum o an dedim bebeğim alınacak heralde erken doğum olacak ve küveze koyacaklar dünyam başıma yıkıldı 1 saat sonra idrar testinin sonucu çıktı bol miktarda lökasite rastlanmış hemen serum takılıp antibiyotik iğneye başlandı apar topar annemi aradım ve durumu izah ettim gece yanıma geldiler sağolsun ama ben hala sersem gibiydim sabah kadar sürekli cihazla dinlendi kasılmalarım ve 2 gün hastanede yattım c.tesi - pazar evimde dinlendim şimdi doktorumla irtibat halinde olucam en ufak bir sancın dahi olsa hemen gelmesin çünkü bunun için daha çok erken haftalardasın dedi moralim alt üst oldu ama şimdi iyiyim iğnelerin faydası oldu sanırım ilaçlarımı ihmal etmeden içiyorum biliyorum kasvetli bi giriş yaptım ama beni merak eden arkadaşlar olmuş bilgilendireyim dedim aman ha sizlerde dikkat edin sakın ihmal etmeyin en ufak şikayetinizde sonrasında daha kötü sonuçlarla karşılaşmayalım
soğuktu gerçekten hafta sonu .. geçmiş olsun arkadaşımGünaydın Arkadaşlar Hayırlı Haftalar Hafta Sonu benimde kötü geçti
öksürük beni mahvetti o kadar sıcak limonlu ballı su içiyorum geçmiyor Hasta olan bütün Arkadaşlara Acil Şifalar
selam kızlar..bugün ilk evlilik yıldönümümüz..farklı birşeyler yapmak istiyorum,var mı tavsiyeler ?
slmlar herkese
semaysem doktor sorunu yaşıyomuşsun inş gönlüne göre bulursun
kiloyuda dert etme tamamen bünye meselesi şekerinde çıkmamış ne güzel
selam
hoşgeldiinnn
heralde bünye meselesi
amiin teşk.ler inş.
yeni bir tane dr.buldum bakalım hayırlısı inş.
yaa bende de geceleri uyku falan yok.. uyanmamamın herhangi bir sebebş de yok.. sürekli bir o yana dönüyorum bir bu yana... tabii her dönüşte eşimde uyanıyor ve sabahları benim yüzümden işe giderken uyanmakta epey güçlük çekiyor... ben de ancak o gittikten sonra yatakta yalnız kalınca daha iy uyuyabiliyorum sanırım ...
merhaba
sanırım yatakları ayırmanın zamanı gelmişş
işe gidenler için gece uykusu önemli
hem eşleri rahat ettirmek hemde kendi rahatın için yanlız yatmak faydalı gibi görünüyor
benim doktorumda kilo konusunda beni çok sıkıştırıyopr.. ve bebişimle ilgili ölçü vermiyor.. aslında uzun uzun detaylı muayne ediyor ama sanki kendisine saklıyor bana sadece herley normal diyor...
hımmm
kendilerine saklasınlar bilgilerini
:)))) yaa ben de bebiş doğduktan sonra geceleri çok uyanacak eşimi rahatsız etmiyeyim diye odaları ayırmayı düşünüyordum ama dediğin gibi şimdiden vakti gelmiş sanırım((( uzun bir ayrıık olacak sanki.. neyse h.sonları birlikte yatarız artık :)))
boğaz ağrısı çok zor bilirim ...dikkat et kendine geçmiş olsun
şeker de probl. çıkmamasına sevindim .... bencede değiştir doktorunu ..
Ultrasonda FL : var yaaa ..çocuğun bacak uzunluğu . ona baksan bi .. 7 ile çarpınca çıkartıyorlar boyunu doktorlar
nevraaa
eveeettt her seferinde kendim o ölçüyle boyunu tahmin ediyodum
ama bu sefer onu bile ölçmemişki manyaq kadıınnn
sağol tatlım işteyim malesef çağırdılar öle anlayışlı işverenim yokki benim bende yormuyorum valla kendimi nerde tırak orda bırak misali sen nasılsın
konu hakkında ben de bilgisiz ve kararsızım, sana gelecek cevapları merakla takip edeceğim :)))
geçmiş olsun canım... çabucak atlatırsın umarım...
sana da çok geçmiş olsun canım.. ama gribi atlatmanın ilk kuralı yatmak biliyorsun dimi
Günaydın SEMACAN.Yaw senin bu doktora ben de uyuz oldum.öncelikle ben de cumartesi doktora gittim.kuzumuzu gördük biz de.871 gr olmuş teyzesi...aynen ağzını açıp kapttı sürekli...doktorum geçen aydan bu yana 2 kilo almışsın,gayet güzel dedi...artık yavaşlar senin kilo alımın,başta hızlı gittin dedi.şeker yüklemede bir problem çıkmadığından kilo sorun değil ,bundan sonrası sadece estetik kaygıya girer,ona da gerek yok dedi...sen de kafana takma canım,kadın zorla strese sokuyor seni...hasta mı ne...bebek iyiyimiş işte daha ne olsun...hayret yaa....başka naptın haftasonu?benim park yatak yanlış geldi... hbrin oldu mu?geri gönderdim cuma günü..bakalım doğrusunu göndercekler mi...
yaaa senin doktorun ne güzelmiş, kiloya laf etmiyor, bebişle ilgilki detaylar veriyor.. bu uaynemde darısı başıma :)
canım çok geçmiş olsun. umarım birdaba yaşamazsın böyle bişey..
amin tatlım seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun nice yıllarageçmiş olsun dafnecim..Allah korusun,dikkat et.
canım geniz akıntısı için okyanus suyu önerebilirim spreylerinden ben onla geçirmiştim yada çok sık olmamak şartıyla viksli suya dur oda genizlerini açarmerhaba güzel anneler
yarım saattir geçmişi okuyordum.bu aralar çok yoğundum pek nete giremedim malum karne haftasıydı.verdik karneleri rahatladık yaşasın tatiiilll. haftasonu da görümcemler geldi şehirdışından.baya yoğun geçti.ancak kk ya bakabildim
benim gibi birçok anne şifayı kapmış,hasta annelerimize çoook geçmiş olsun .dr. bana antibiotik vermişti ama ben düzenli kullanamadım.sabahları hep içmeyi unuttum.ben de bıraktım .
kızlar ben iyileştim ama geniz akıntısına bi çözüm bulamıyorum hep aynı.konuşurken bile tıkanıyorum bazen bildiğiniz bir bitkisel çözüm var mı?
SEMAYSEM dr.unla bir talihsizlik yaşamışsın canını hiç sıkma sana dr. mu yok.Allahtan seçme şansımız var.ya o da olmasaydı?
İKRASEVİN evlilik yıldönümünüz hayırlı olsun.bence bebişinin ağzından babaya bir mektup yaz.güzel bir anı olur
RAPUNZELN odamız çok güzel olmuş maşallah.
ciciler bölümü harika yaa.içim gidiyor ama ben oğluşuma pek bişey alamayacağım abisinden o kadar çok şey var ki hepsi de yepyeni.
sadece hastane çıkışı ve hijyenik ürünlerini alacağım sanırım.
FDİLEK söylemeden geçemeyeceğim park yatağın harikaaa.bayıldımmm bir kızım olsaydı kesin aynısını alırdım.
bebişlerini gören ve adını hatırlayamadığım arkadaşlara da gözünüz aydın diyorum..
tam olarak problem olup olmadığı 100 lükte belli oluyormuş ... inş çok yüksek çıkmaz cnmcanım benim çok geçmiş olsun.çok dikkat etmeliyiz bu aylar çok önemli.
günaydın herkeze
bende bugün 50 gr şeker yüklermesi oldu 1 saat aç bekledim sonuç 180 çıktı.yüksek yani 140 mış sınır.oan doktor yoktu yarın 100 gr lık yapılacak tekrar gelin dendi.bakalım yarın yine gideicem.
idrar ve kan tahlilleride yaptırdım sonuçlar çıktı ama yarın göstericem onlarıda.
napmam lazım şimdi acaba rejimmi?
şekeri yüksek çıkan varmı?
nevraaa
eveeettt her seferinde kendim o ölçüyle boyunu tahmin ediyodum
ama bu sefer onu bile ölçmemişki manyaq kadıınnn
haklısın cnm ... ne o öyle .. değiştir valla ... ben içim rahta etmezse 30 lu haftalarda bile değiştirim doktorumu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?