2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım sana yanlış yapılmış burda dakikalar çok önemliymiş
önce kan vericeksin ardından hemen 10 dakika içinde şekerli suyu içeceksin.tam 1 saat bekleyip yine kan vereceksin.
hemşire bugün çok titiz davrandı böyle olması gerekiyormuş.
bence sen birdaha yaptır her ihtimale karşı.

yaa bende de geceleri uyku falan yok.. uyanmamamın herhangi bir sebebş de yok.. sürekli bir o yana dönüyorum bir bu yana... tabii her dönüşte eşimde uyanıyor ve sabahları benim yüzümden işe giderken uyanmakta epey güçlük çekiyor... ben de ancak o gittikten sonra yatakta yalnız kalınca daha iy uyuyabiliyorum sanırım ...

konu hakkında ben de bilgisiz ve kararsızım, sana gelecek cevapları merakla takip edeceğim :)))

geçmiş olsun canım... çabucak atlatırsın umarım...

sana da çok geçmiş olsun canım.. ama gribi atlatmanın ilk kuralı yatmak biliyorsun dimi

benim doktorumda kilo konusunda beni çok sıkıştırıyopr.. ve bebişimle ilgili ölçü vermiyor.. aslında uzun uzun detaylı muayne ediyor ama sanki kendisine saklıyor bana sadece herley normal diyor...

öyle mi diyorsun ? o zaman bu hafta tekrar gideyim dr.a
tabi bu sefer başka bir dr.a gitmem lazım.
teşekkürler canım cevabın için

kızlar benim hemşire teyzem bu günlük pedlerle ilgili bana daha hamile kalmadan önce şey demişti..
onlardan kullanma, birkaç kat tuvalet kağıdı koy, her girdiğinde değiştir.. Daha sağlıklı.. ben eskiden beri öyle yaparım...
bilginiz olsun...

Tamam canım benim çok teşekkürler bilgiler için..Benim 1-2 gün akıntı arttı geçti buaralar ama daha dikkatli olucam..

Biraz yüksek çıkmış ama net sonuç 100 lükte belli oluyomuş geçmiş olsun ..

[/QUOTE]
Teşekkür ederim beğenmene sevindim canımm..Bugün yarın elime ulaşacak burdaki herkes çok beğendi beklentim çok fazla inşallah resimdeki gibi güzel olur :)))
Seninde şeker yüklemende terslik olmuşş off o 1 saat aç beklemek çok kötü yaa son anlarda bayılıcam zannetmiştimm

yesinler minik kurabiyeyi

Teyzesi tam kurabiye vallahi benim kızım :)))

öyle mi diyorsun ? o zaman bu hafta tekrar gideyim dr.a
tabi bu sefer başka bir dr.a gitmem lazım.
teşekkürler canım cevabın için

Canım bende daha yaptırmadım ama arkadaşın dediği gibi sanırım yanlış olmuş..

İkrasevin canım evlilik yılldönümüzün kutlu olsun..

slmlar herkese
semaysem doktor sorunu yaşıyomuşsun inş gönlüne göre bulursun
kiloyuda dert etme tamamen bünye meselesi şekerinde çıkmamış ne güzel
dafnetuba çok geçmiş olsun sıkıntılı bi haftasonu yaşamışsın Rabbim bidaha yaşatmasın
bende günlük ped yerine kağıt havlu kullanıyorum her seferinde değiştiriyorum
ikrasevindi heralde evlilik yıldönümüz kutlu olsun
sedasem benimde 50likte 147 çıkmıştı
100lüktede ilk 1. saat 201 çıktı 190 olması gerekiyodu diğer 3 sonuçlar iyi çıkmıştı doktorum diyet önermişti karbonhidrat ve şekerden uzak ama şunuda belirteyim
havuç pirinç pilavı kuru fasulyede şekeri yükseltiyo
10 gün sonra açlık ve tokluk şeker ölçtürdüm normal çıktı
sana tavsiyem mutlaka 12 saat açlıkla git su dahi içilmesin tahlil aralarında asla uyuma ben uyumuştum ilk saat ondan yüksek çıktı
hareket ve uykuda sonuçları etkiliyomuş şekerli sudan sonra umarım güzel sonuçlarla gelirsin
monaroza yanlış tahlil yapılmış sen doktoruna söylersin gerek varsa yine ister şimdiki sonuçlar gayet iyi

bende öyle yapıyorum
doktorumada danışmıştım kullanabilrsn demişti

boğaz ağrısı çok zor bilirim ...dikkat et kendine geçmiş olsun
acil şifalar
bizim topikte salgın vAr galiba aybur :)) internetten geçiyor... İnş çabuk atlatırsın
şeker de probl. çıkmamasına sevindim .... bencede değiştir doktorunu ..
Ultrasonda FL : var yaaa ..çocuğun bacak uzunluğu . ona baksan bi .. 7 ile çarpınca çıkartıyorlar boyunu doktorlar
canım çok geçmiş olsun .. korkmakta haklısın tabi... o cihaza kardeşim 33 haftalardan sonra kasılma seyri için bağlandı bende olsam erken doğum diye korkardım ...normalde idrar enfeksiyonuna sevinmeyiz. ama böyle bir durumda İyiki erken doğum sancısı değil de idrar yoluymuş diyorum ... inşallah çabuk atlatırsın .. bir daha tekrarlanmaz ...
Günaydın Arkadaşlar Hayırlı Haftalar Hafta Sonu benimde kötü geçti
öksürük beni mahvetti o kadar sıcak limonlu ballı su içiyorum geçmiyor Hasta olan bütün Arkadaşlara Acil Şifalar
soğuktu gerçekten hafta sonu .. geçmiş olsun arkadaşım
selam kızlar..bugün ilk evlilik yıldönümümüz..farklı birşeyler yapmak istiyorum,var mı tavsiyeler ?

nice senler .. beişinizle

sağol tatlım işteyim malesef çağırdılar öle anlayışlı işverenim yokki benim bende yormuyorum valla kendimi nerde tırak orda bırak misali sen nasılsın

Canım ya hiç değilse 1-2 gün dinlensen off off anlamıyorum bu işverenleri ( Bencede sık sık dinlen önemli olan işleri ya gerisini boşver canım ..Bizde iyiyiz canım gece sık sık kalkmaları saymasak ,bir teyzesi kızçemi gördük hafta sonu 32 dişim sırıtık şekilde geziyorum bu aralar:))[/QUOTE]

ah canım mutluluğun daim olsun arkadaşım bende bahaneyle kontrol esnasında doktoruma dedim kızımı gösterirmisiniz bana moral olsun dedim kırmadı oda beni çok kısa baktık ama yüzünü ilk defa net gördüm bize dönüktü çok şekerdi meleğim allah herkezin bebeğini bağışlasın amin

[
tam olarak problem olup olmadığı 100 lükte belli oluyormuş ... inş çok yüksek çıkmaz cnm

bende cok donuorum hıc bı derdım yokken donmekten uykumu kaçıorum sabah 5-6 gibi oturuorum artık yatakta...inşşalh bebek geldıgındede bole gecelerı uyanık kalabılırım...allahım ne guzel şubat ayınada geldıkkk ohhh şubat kısa çabuk gecer martın yarısı kış yarısı bahar gibi geçio derken nısan mayıs ayı koşusturmayla gecıp allahın ıznı ıle bebişlerımızı kucaklamamıza az kaldııı...

bana hep nisan mayıs ayı gıbı dogan bebeklerın alerjık yapılarının daha cok oldugunu soluolar..inş bızım bebeklerde olmaz olmasın allhım benım eşimın cok agır gecıo bahar aylarını hastanelerde gecırıoruz inş.bebeğimizde olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…