2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ah nevracım sorma tedirgindim çok ama dediğin gibi enfekssiyona daha çok sevindim en azından ilaç kullanınca geçer ama erken doğumu engelleyemezdik sen nasılsın tatlım

yok canım olmaz inşallah ... anne sütünü alırlarsa birde bağışıklık sistemleri kuvvetli olur ...

ben eskiden beri hep bebğim olursa nisanda mayısta olsun ..ilk aylarını sıcak geçirsin üşümesin derdim .. .. bence böyle daha güzel..
baharda güzel güzel bakarız bebişlere ... içimizde çiçekler açar .
.. ayyy çok mu romantik duygusal oldum yawww:))))

amiin amiinn sağlıkla huzurla kucakalrımıza alırız inş...

aaa
banada hem çok güzel olumlu şeyler söylüyolar
çok güzel ayda doğum yapıcaksın daha çabuk serpilecek vs.diyolar
yok yokkk
kötü düşünmek youkkkk

ah nevracım sorma tedirgindim çok ama dediğin gibi enfekssiyona daha çok sevindim en azından ilaç kullanınca geçer ama erken doğumu engelleyemezdik sen nasılsın tatlım

iyiym canım benim ... arada ağrılar oluyor adet olmuşum gibi doktora sordum .. rahmimiz futbol topundanda büyükmüş... artık gerildikçe daha rahatsız olursun dedi... kısa ağrılar sa probl olmazmış .
öyle böyle hayırlısıyla son aylarımızı atlatırız inşallah sağlıkla ...
haftasonu dışarı çıktık fulll yedim .. geçen hafta forumda yemekten bahsedilen ne varsa yedim valla .. ne yalan söylim canım çok çekmişti :)))
amann dedim hamilelik herzaman olan şey dilll yeee gitsin ..hafta içi hafif yerim

Slm kıslar ya sizin doktorlarınızı okuyunca kendi doktoruma şükrediyorum. bende rapu gibi ufak tefek minyon tipli ve kilo almaya cok müsait biriyim ama yediklerime ve kilomada dikket ederim elimden geldiği kadar.ama bu doktorların size moral vereceği yerde böyle davranmaları tamamen saygısızlık ya ne ayıp zaten hassassınız daha da moral bozmaya hakları yok. Ben bursada zübeyde hanım doğum evinin doktoruna gidiyorum muaynehanesine gidiyorum ama ilgisi çok güzel moral bozmaz hiçbir zaman boyunu kilosunu olması gereken aralıkları bütün detayla her gittiğimizde bakar ve söyler cep telefonundanda 7/24 ulaşabiliyoruz hastaları olarak ve sadece 50 tl alıyor muayene ücreti bursadada ciddi dercede tanınmış bir doktor yani bütün testleri hastanede bedavaya yaptırıyorum ben dediğim gibi sizden okudukça şükrediyorum.sizde memnun deilseniz değiştirin ya sizi üzen doktorları tercih etmeyin deiştirme şansınız varsa deiştirmeniz sizin için en iisi

oohhhhhhh afiyet bal şeker olsunnn yarasınnn
şöyle bir keyifle yemek yiyemedim ya ona yanıyorummmm
bir dahaki hamileliğimde nasipse 50 kg düşüp
keyifle herşeyi canım ne isterse yiycem inşş

yaa böyle işte
tabii dr.kıymetini bil yani
elimziden geleni yapıyoruz ama olmuyor cıksss kg alıyoruzzz
ben hamileliğimin ilk 3 ayı özel dr.um vardı onun muayenehanesine gidiyodum
her muayenem en az 1 saat sürüyordu çok ilgiliydi
ama özel le hastane bir olmuyor işte
hayırlısı olsun hepimiz için inş.

ilk kim doğuru bilmiyorum ama ben c.tesi 27.haftaya girdim doktorum mayıs 4-5 gibi doğum gözüktüğünü söyledi allahın izniyle bende kız annesi olacağım

haftasonu kaçamaklarını bende seviyorum tatlım bu haftada 600 gr almışım herhafta tartıyorum ve şaşmaz 500 gr alıyorum önüne geçemem ki ne yapayım salla gitsinnn alınan kilolar elbet verilir bebeğim

haftasonu kaçamaklarını bende seviyorum tatlım bu haftada 600 gr almışım herhafta tartıyorum ve şaşmaz 500 gr alıyorum önüne geçemem ki ne yapayım salla gitsinnn alınan kilolar elbet verilir bebeğim

HUHHHH HUUUUUU
yaşasın kilolarrrrr
seni benim dr.yönlendireyim mi

canımmm çok teşekkür ederim..insan bi heves alıyor bakalım..sen şanslısın.sizin ciciler yepyenidir daha ne güsel ayrıca geçmiş olsun sanada henüz tam atlatamamışsın ama bence ilacı tam içmediğin için kaldı geniz akınıtsı benim bildiğim ballı limonlu karabiberli ılık su iyi geliyor öksürüğe ve boğaza..ama geniz akıntısını bilemiyorum :44:

bak gördünmü??siizn sular şekerli kesin aynı şehirden üç kişi üçününde şekeri çıktığına göre aynı hastanedemi ölçtürüyorsunuz peki??valla enteresan ha..bide şey dicem.limon sıkabilrisin sanırım içine.yanında götür limonunu sor doktora bakalım..o zaman daha kolay içersin. bi arkadaşım öle yapmıştı.

doktorda cok guzel bır ay da olucak dogum dıo anne çok sıcaklarda şişmicek bebek cok sıcakda dogup ılk zamanlarında daralmıcak dıo ama nedense etrafta okadarcok bilmiş var ki hergun bı yorum yapıolar bence kıskanıolar bahar ayı bencede dogum ayı

çok bilmişlere kulak verme duyma onlarıı

ayy ama tuvalet kağıdı olmaski :S ya içine parça falan kaçarsa??fazla ıslnadığını düşün..ama bizim bıurdaki hemşirede ped önermiyo pamuklu bez yapmak gerek dio..hüffffffffff

evde tartım vardı fazla tartıyordu zaten .. kapıcıya verdim gitti ... artık bir yerde tartı denk gelirsem tartılıyorum ... herdakika sinirlerim oynuyor benim tartılınca ..giydiklerimin üzerimde durmasına .. popomun büyümesine yada karnımın çıkmasına göre değerlendiriyorum kilomu .
.daha mutluyum ...
arada tartılıncada zaman geçmiş oluyor ... dengelediysem falanda yediklerimi ... moralim bozulmuyor tartıda

semacım sende bir hafta sonu kendine ödül ver yaa ... öyle deme yemem diye .... canın çeker ... hafta içi hafif yersin ... biz kendimize dev anası gibi geliyoruz ... ama dışarıdan bir hamileye bak hiç de öyle gelmiyor insana .... veririz kioları ... arada kaçamak yapalım .. arada da hafif yeriz

tatlım evet öle yapıcam bakalım işte çok sağol:)
yaa çok geçmiş olsun hepimiz nasıl bu kadar kolay hastalanıyoruz dikkat edin kendinizel...
teşekkür ederim canım artık çok sıcak olursa kaldırırım ::)

çok geçmiş olsun cnm moralını yüksek tut bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz :)

yemem değil korkudan yiyemiyorummm:26::26:
tamam nevroş söz bu hafta sonu ödüllendiricem kendimi ohh beahhh düşünmesi bile çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…