boğaz ağrısı çok zor bilirim ...dikkat et kendine geçmiş olsun
acil şifalar
bizim topikte salgın vAr galiba aybur :)) internetten geçiyor... İnş çabuk atlatırsın
şeker de probl. çıkmamasına sevindim .... bencede değiştir doktorunu ..
Ultrasonda FL : var yaaa ..çocuğun bacak uzunluğu . ona baksan bi .. 7 ile çarpınca çıkartıyorlar boyunu doktorlar
canım çok geçmiş olsun .. korkmakta haklısın tabi... o cihaza kardeşim 33 haftalardan sonra kasılma seyri için bağlandı bende olsam erken doğum diye korkardım ...normalde idrar enfeksiyonuna sevinmeyiz. ama böyle bir durumda İyiki erken doğum sancısı değil de idrar yoluymuş diyorum ... inşallah çabuk atlatırsın .. bir daha tekrarlanmaz ...
soğuktu gerçekten hafta sonu .. geçmiş olsun arkadaşım
nice senler .. beişinizle
[
tam olarak problem olup olmadığı 100 lükte belli oluyormuş ... inş çok yüksek çıkmaz cnm
haklısın cnm ... ne o öyle .. değiştir valla ... ben içim rahta etmezse 30 lu haftalarda bile değiştirim doktorumu ...
öyle tabii
30-35 mecbur kalırsak yapılıcak bişey yok
bana hep nisan mayıs ayı gıbı dogan bebeklerın alerjık yapılarının daha cok oldugunu soluolar..inş bızım bebeklerde olmaz olmasın allhım benım eşimın cok agır gecıo bahar aylarını hastanelerde gecırıoruz inş.bebeğimizde olmasın
bende cok donuorum hıc bı derdım yokken donmekten uykumu kaçıorum sabah 5-6 gibi oturuorum artık yatakta...inşşalh bebek geldıgındede bole gecelerı uyanık kalabılırım...allahım ne guzel şubat ayınada geldıkkk ohhh şubat kısa çabuk gecer martın yarısı kış yarısı bahar gibi geçio derken nısan mayıs ayı koşusturmayla gecıp allahın ıznı ıle bebişlerımızı kucaklamamıza az kaldııı...
bana hep nisan mayıs ayı gıbı dogan bebeklerın alerjık yapılarının daha cok oldugunu soluolar..inş bızım bebeklerde olmaz olmasın allhım benım eşimın cok agır gecıo bahar aylarını hastanelerde gecırıoruz inş.bebeğimizde olmasın
ah nevracım sorma tedirgindim çok ama dediğin gibi enfekssiyona daha çok sevindim en azından ilaç kullanınca geçer ama erken doğumu engelleyemezdiksen nasılsın tatlım
benim gittiğim doktorum fena değil saolsun..ama istediğim gibi de değil.birincisi kilo mevzuuyla benim sinirlerimi fena halde bozuyor..ben zaten zayıf değildim..üstünede 12 kilo aldık hepten tostoparlak bişiyim şimdi tamam biliorum sağlıklı değil.bunu savunacak değilim. ama mutlaka ki beni anlayacak olan arkadaşlar vardır..bu bünye meselesi..oturup bir kuzuyu yemiyorum öğünlerde ben azami dikkat ediyorum..tatlı yok hamurişi yok..ara öğün dio onuda yapıos..ee ama daha napıyım bunca gayretime rağmen bu kadar oluyo ..ama yok doktorum her seferinde sokuyo lafı..gıcık oluyorum sabrımın sonunu geçen muyanede tükendi..banada tıpkı sana söylediği gibi aynı kiloda geleceksin dedi..hıhımm dedim oldu özel hastane ya bide dietisyen var seansı 200 lira ve beni 7. ayımda yönlendirdiler..şekerde çıkmadı buarada çok şükür..gitmicem ..almışım 12 kiloyu gelmişim 7. aya..haksızmıyım baştan olsa giderdim ama şimdi hayır..
bunun dışında öle ucuzda bi yer değil ..sgklılara bakıolar ama en az 70-80 veriyoruz her seferinde (rutin usg-kan idrar) ekstra bişi olursa fiyat artıyo..doğuma 3000 lira vericez.ama hah tamam burası mükemmel,dr tam istediğim gibi diyemem bende..
hakkımızda hayırlısı olsun ne dielim..allah sağlıkla sonuna ulaşmayı nasip etsin..
iyiym canım benim ... arada ağrılar oluyor adet olmuşum gibi doktora sordum .. rahmimiz futbol topundanda büyükmüş... artık gerildikçe daha rahatsız olursun dedi... kısa ağrılar sa probl olmazmış .
öyle böyle hayırlısıyla son aylarımızı atlatırız inşallah sağlıkla ...
haftasonu dışarı çıktık fulll yedim .. geçen hafta forumda yemekten bahsedilen ne varsa yedim valla .. ne yalan söylim canım çok çekmişti :)))
amann dedim hamilelik herzaman olan şey dilll yeee gitsin ..hafta içi hafif yerim
Slm kıslar ya sizin doktorlarınızı okuyunca kendi doktoruma şükrediyorum. bende rapu gibi ufak tefek minyon tipli ve kilo almaya cok müsait biriyim ama yediklerime ve kilomada dikket ederim elimden geldiği kadar.ama bu doktorların size moral vereceği yerde böyle davranmaları tamamen saygısızlık ya ne ayıp zaten hassassınız daha da moral bozmaya hakları yok. Ben bursada zübeyde hanım doğum evinin doktoruna gidiyorum muaynehanesine gidiyorum ama ilgisi çok güzel moral bozmaz hiçbir zaman boyunu kilosunu olması gereken aralıkları bütün detayla her gittiğimizde bakar ve söyler cep telefonundanda 7/24 ulaşabiliyoruz hastaları olarak ve sadece 50 tl alıyor muayene ücreti bursadada ciddi dercede tanınmış bir doktor yani bütün testleri hastanede bedavaya yaptırıyorum ben dediğim gibi sizden okudukça şükrediyorum.sizde memnun deilseniz değiştirin ya sizi üzen doktorları tercih etmeyin deiştirme şansınız varsa deiştirmeniz sizin için en iisi
acaba ilk kim doğurur :44: ayyy çok merak ediyorummm..duncan var hepimizden önde giden onu biliom..hem tezcanlı hem hareketli hem kız anası..benim favorim oama doğum bu ayol.süprissssli....kız analarından ataklar bekliyorum nisan ayında
kıslar bu arada benim burda hamiş arkadaşım vardı 32. de doğum iznine ayrılmıştı..bebeği erkek karnı o kadar büyüktü ki o kadar şişmişti ki eli yüzü kız giderken bu bikaç haftaya kalmaz doğurur diordumgeçen hafta 40. doldu 41 de şuan.halaaaaa bekliorrr
iyiym canım benim ... arada ağrılar oluyor adet olmuşum gibi doktora sordum .. rahmimiz futbol topundanda büyükmüş... artık gerildikçe daha rahatsız olursun dedi... kısa ağrılar sa probl olmazmış .
öyle böyle hayırlısıyla son aylarımızı atlatırız inşallah sağlıkla ...
haftasonu dışarı çıktık fulll yedim .. geçen hafta forumda yemekten bahsedilen ne varsa yedim valla .. ne yalan söylim canım çok çekmişti :)))
amann dedim hamilelik herzaman olan şey dilll yeee gitsin ..hafta içi hafif yerim
haftasonu kaçamaklarını bende seviyorum tatlım bu haftada 600 gr almışım herhafta tartıyorum ve şaşmaz 500 gr alıyorum önüne geçemem ki ne yapayım salla gitsinnn alınan kilolar elbet verilir bebeğim
merhaba güzel anneler
yarım saattir geçmişi okuyordum.bu aralar çok yoğundum pek nete giremedim malum karne haftasıydı.verdik karneleri rahatladık yaşasın tatiiilll. haftasonu da görümcemler geldi şehirdışından.baya yoğun geçti.ancak kk ya bakabildim
benim gibi birçok anne şifayı kapmış,hasta annelerimize çoook geçmiş olsun .dr. bana antibiotik vermişti ama ben düzenli kullanamadım.sabahları hep içmeyi unuttum.ben de bıraktım .
kızlar ben iyileştim ama geniz akıntısına bi çözüm bulamıyorum hep aynı.konuşurken bile tıkanıyorum bazen bildiğiniz bir bitkisel çözüm var mı?
SEMAYSEM dr.unla bir talihsizlik yaşamışsın canını hiç sıkma sana dr. mu yok.Allahtan seçme şansımız var.ya o da olmasaydı?
İKRASEVİN evlilik yıldönümünüz hayırlı olsun.bence bebişinin ağzından babaya bir mektup yaz.güzel bir anı olur
RAPUNZELN odamız çok güzel olmuş maşallah.
ciciler bölümü harika yaa.içim gidiyor ama ben oğluşuma pek bişey alamayacağım abisinden o kadar çok şey var ki hepsi de yepyeni.
sadece hastane çıkışı ve hijyenik ürünlerini alacağım sanırım.
FDİLEK söylemeden geçemeyeceğim park yatağın harikaaa.bayıldımmm bir kızım olsaydı kesin aynısını alırdım.
bebişlerini gören ve adını hatırlayamadığım arkadaşlara da gözünüz aydın diyorum..
rapuncum canım benim güldürdün valla beni
tamam moralimi bozmıcam yarında bi gideyim bakıyım nolcak.bide 3 saat aç bekliyomuşsun.off zor bigün bizi bekliyor demekki.bugün de kötü oldum gözlerim karardı yanımdada kimse yoktu.
tüp bbekten önce ehliyet almıştım.orda tanıştığım bi kız vardı oda ordaydı oda hamileymiş aynı haftadaymısız onunda 190 çıktı.
aral ında yüksek çıkmıştı evet.ama nerde kaç gündür görmüyorum o naptı acaba?
bütün arkadaşlarımıa tek tek teşekkür ederim canlarım benim sağolun...
amiin amiinn sağlıkla huzurla kucakalrımıza alırız inş...
aaa
banada hem çok güzel olumlu şeyler söylüyolar
çok güzel ayda doğum yapıcaksın daha çabuk serpilecek vs.diyolar
yok yokkk
kötü düşünmek youkkkk
doktorda cok guzel bır ay da olucak dogum dıo anne çok sıcaklarda şişmicek bebek cok sıcakda dogup ılk zamanlarında daralmıcak dıo ama nedense etrafta okadarcok bilmiş var ki hergun bı yorum yapıolar bence kıskanıolar bahar ayı bencede dogum ayı
kızlar benim hemşire teyzem bu günlük pedlerle ilgili bana daha hamile kalmadan önce şey demişti..
onlardan kullanma, birkaç kat tuvalet kağıdı koy, her girdiğinde değiştir.. Daha sağlıklı.. ben eskiden beri öyle yaparım...
bilginiz olsun...
haftasonu kaçamaklarını bende seviyorum tatlım bu haftada 600 gr almışım herhafta tartıyorum ve şaşmaz 500 gr alıyorum önüne geçemem ki ne yapayım salla gitsinnn alınan kilolar elbet verilir bebeğim
tatlım evet öle yapıcam bakalım işte çok sağol:)Selam canim sanada, eminim cok soguktur orda hava fakat yinede yagan karin tadini cikarin derim
Oyun parkinin icine uyku seti neden olmasinki??? Sanirim burda alan birkac arkadasimiz var..eminim onlar sana gerekli bilgiyi vericeklerdir.
Yun dosek anneninde dedigi gibi saglikli..ince olmasina ozen gosterin derim. Benim annemde yapicak ince birtane, ozellikle KISIN kullanmak icin..yaz gunude cocugun altina yun dosek serilmez diye dusunuyorum ben sahsen...ama soguk havalar icin ideal bence.
yaa çok geçmiş olsun hepimiz nasıl bu kadar kolay hastalanıyoruz dikkat edin kendinizel...hatunlar merhaba hepinize;
zonnetje, dilara,avzen,zonox..
zonox nasıl oldun canım iyileşebildinmi...
canım eskiye henüz bakmadım.kuzcuğum inş. iyidir sağlıklıdır.bronşit oldum ve 2 . kutu antibiyotiği kullanıyorum va hala öksürüyorum.en çok geceleri tutuyor yapmadığım kalmadı sinirlerim bozuldu artık.
allah şifa versin hepimize inş.
teşekkür ederim canım artık çok sıcak olursa kaldırırım ::)selam
hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun
avzen bende anneme ayrıca yün yatak ve yün yorgan yaptırıcam (park yatağa) bende oda yapmıycam ama sanırım kışa kullanırız ancak ev ve yaşadığın yere göre kullanıcan eşyalar ver cinsleri değişebilir tabiki bencede sağlıklı iyi düşünüyorsun.
günaydın arkadaşlar herkeze hayırlı bir hafta olmasını dilioyorum
Arkadaşlar üzücü bi kaçgün geçirdim sizlere bahsettiğim kasık sancım vardıya perşembe akşamı iş çıkışı doktoruma gittik hastaneye şikayetlerimi anlattığımda hemen NTS denilen testin yapılmasını ve idrar kültürümün alınması gerektiğini söyledi ismini ozamana kadar hiç duymadığım bu cihaza ilk kez o an şahit olmuştum rehim kasılmaları ve dalgalarını ölçüyormuş bu cihaz acilen NTS cihazına bağlayıp yarım saat gözlem odasında kaldım sonuç hemen belli olunca doktorumla tekrar irtibata geçildi doktorum acil yatışımın verilmesini ve test sonuçlarını beklememiz gerektiğini söyledi rahim kasılmalarımın erken başladığını bunun için doktorun gözetiimi altında ilça kullanmam gerektiği söylenildi.biz ne oldu demeden kendimi hastane yatağında buldum o an dedim bebeğim alınacak heralde erken doğum olacak ve küveze koyacaklar dünyam başıma yıkıldı 1 saat sonra idrar testinin sonucu çıktı bol miktarda lökasite rastlanmış hemen serum takılıp antibiyotik iğneye başlandı apar topar annemi aradım ve durumu izah ettim gece yanıma geldiler sağolsun ama ben hala sersem gibiydim sabah kadar sürekli cihazla dinlendi kasılmalarım ve 2 gün hastanede yattım c.tesi - pazar evimde dinlendim şimdi doktorumla irtibat halinde olucam en ufak bir sancın dahi olsa hemen gelmesin çünkü bunun için daha çok erken haftalardasın dedi moralim alt üst oldu ama şimdi iyiyim iğnelerin faydası oldu sanırım ilaçlarımı ihmal etmeden içiyorum biliyorum kasvetli bi giriş yaptım ama beni merak eden arkadaşlar olmuş bilgilendireyim dedim aman ha sizlerde dikkat edin sakın ihmal etmeyin en ufak şikayetinizde sonrasında daha kötü sonuçlarla karşılaşmayalım
evde tartım vardı fazla tartıyordu zaten .. kapıcıya verdim gitti ... artık bir yerde tartı denk gelirsem tartılıyorum ... herdakika sinirlerim oynuyor benim tartılınca ..giydiklerimin üzerimde durmasına .. popomun büyümesine yada karnımın çıkmasına göre değerlendiriyorum kilomu .
.daha mutluyum ...
arada tartılıncada zaman geçmiş oluyor ... dengelediysem falanda yediklerimi ... moralim bozulmuyor tartıda
alemsinnnn nevraaa
semacım sende bir hafta sonu kendine ödül ver yaa ... öyle deme yemem diye .... canın çeker ... hafta içi hafif yersin ... biz kendimize dev anası gibi geliyoruz ... ama dışarıdan bir hamileye bak hiç de öyle gelmiyor insana .... veririz kioları ... arada kaçamak yapalım .. arada da hafif yeriz
ilk kim doğuru bilmiyorum ama ben c.tesi 27.haftaya girdim doktorum mayıs 4-5 gibi doğum gözüktüğünü söyledi allahın izniyle bende kız annesi olacağım
RAPUUUUUUUUUUUUUUUU hu huuuuuuuuuuuuuuu...hayırlı olsun kıssssss....son 3 inş...ehehehayyyy kıslar yaa dün son trimestere girdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?