2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

slm güzel anneler, ben geldim. :80:

rapunzel cnm yokluğumu farketmişsin tatlım. çok sevindirdin beni.
cumadan beridir bursadaydım. eşimin amcası bursada oturuyor. babasıda memleketten amcasına gelmiş. bizde onu ziyarete gittik. dün gece geldik. okadar yorgunluğumun üstüne bide oturdum 3 günlük geçmişi okudum

bursada özdileğe uğradım. oğluma bir sürü ciciler aldım. aylardır aradığım hastane çıkışı vardı ve buldum sonunda bursadan o yüzden çok mutluyum kendimede hastane için gecelik ve pijama takımı aldım. %50 indirime girmiş. çevresinde özdilek olan arkadaşlar bi baksın derim. hem kom un hemde cicikomun ürünlerinde çok güzel indirimler var.

tuğba cnm benim çok geçmiş olsun. hangi hastanede olduğunu bilseydim ziyaretine gelirdim. neyseki şuan daha iyisin sanırım. valla yazdıklarını okuyunca bi an korktum bendede kasılmalar oluyordu. ama şimdi geçti çok şükür. Allahım bebeklerimizi korusun inş.

hasta olan arkadaşlara çok geçmiş olsun.

eslemnaz tatlım sende beni merak etmişsin. sanada ayrıca bi tşk ederimmmm. çok sevindirdin benii

ayyy hoşgeldin canım benim. valla meraklandım :26: facedende mesaj attım hatta..tuğbadada böle meraklanmıştım oda hastalanmış meer..onu da duyunca desim tamam kesin superiside hasta neyseki iyisin..cicilerin hayırlı olsun..iyice bi dinlende yükle görelim. ben daha hallemedim gecelik pijama işini..

canım hoşgeldin ... Ohh değişiklik olmuştur biraz... eşinde babasını akrabalarını gördü ne güzel ....
aldıklarını güle güle kullan .. özdilekten aldığım havlular hala taş gibi benim ... çok dayanıklı malları ... bebişini güzelgüzel sararsın ....

aslında çok ağırlaştım ama eşimin hatrına gitmek zorunda kaldım. senede 1 veya 2 kere ailesiyle görüşebiliyor. çok uzağız çünkü. o benim için bunca şeyi yaparken bu kadar fedakarlık yapmasam olmazdı. özdilek gerçekten kaliteli. benim nevresim takımlarım hepsi özdilek ve okadar çok memnunumki. güzel dileklerin için tşk ederim cnmmmm

cnmm çok tşk ederim valla çok mutlu ettin beni inan. insanın böyle yokluğunu farkedenlerinin olması çok güzel dün gece cicilerine baktım. odan harika olmuş. bebişinin kıyafetleride çok güzel. rapucum ya ama zevklerimiz hep aynı seninle mavi beyaz çizgili bi tulum almışsın. aynısını ben de dün aldım. lcw dan da şapka eldiven aynısı bendede var. o patiği söylemiyorum bile
güzel günlerde giysin bebişlerimiz inş.

hamiş desteği canım benim sen benim gece arkadaşımsın
evet ya cicilerimiz hep aynı dimi zevkli hatunlarız vesselam :82::82::82:
odamızı beğenmene çok sevindim daha güzeli size olsun inşallah..

bugun yoğunluktan ancak cevap yazıyorum giremedim bi türlü..sayfa açık ama bakamıyorum bile...
bens evmedim senin doktorusnu bir kere insanlıktan uzak kalmış...seni etkilemiş olmıyalım ama boş ver doktoru....
ama şölede bir şey kimi doktorun sahnesi çok iyidir iii satar kendini ama bilgi sıfırdır..ama kimide herşeye bakar deneyim fazladır ama kendini satmaz..belkide seninkide öledir iyidir ama satamıyordur kendini...seçim seninle eşinin birlikte karar verin..

allah kolaylık versin
yok etkilemek değil herşey ortada farkındayım zaten
ben doktorumu değiştiriyorum c.tesi son kez ona gittim
ben bilgisi hakkında bişey diyemiycem
ama ilgisi 0
ilgi olmadan bilgisinin nasıl farkında olabilirim ki

Off ne yazmıssınız bee..
Oku oku zor bitirdim...
Herkes gripten kırılıyor rabbim hasta olan herkese acil sifalar versin inşallah
Ve aynı zamanda herkese cumleten bir merhaba

Rapunzeln, odanız cok guzel olmus..
Halısı perdesi de geldi mi daha bi guzel olacak...
Aynı benim gibi içine doldurmussun cicileri...
Minik Cınar da saglıkla gelsin inşallah bu guzel odaya...

Semaysem, cok sukur kızcen iyiymiş
Ama yasadıkların gercekten can sıkıcı..
İnşallah gönlüne göre bi doktor bulursun canımm
Elbette bilgi deneyim cok önemli ama insan azcıkta ilgi ve sıcaklık bekliyo..
Cok sukur benim doktorum bu konuda cok hassas..
Öyle ki 50 gun önce dogum yapan arkadasım cok kilo almasına ragmen asla doktor onu azarlamadı..
Bikaç kez birlikte gittik..Doktorumuz aynıydı cunku..Yaklasımı cok guzeldi..

Superii, kız yoklugun farkedilmez mi hiç...
Ben zaten her gun yoklama yapıyorum..Dapnetugba,sen ve Aral yoktunuz..Hatta aral dan hala ses yok.İnşallah hersey yolundadır..Gelse de biz de bi rahatlasak...
Bu arada aldıklarını iyi gunlerde kullan ama en yakın zamanda da buraya ekle emi..Merak ederiz biz...
Pijama olayını bende halledemedim ama Özdilek i dedigin iyi olmus bizde bi ara bakalım..Bende gönlüme göre bi pijama gecelik takımı bulamadım daha..Ve tabii ki keseme uygun olanı...

Bluesky,maasallah sana ve bebegine...Hep böyle guzel haberler verirsin inşallah bizlere..
Yatagı gönderdigin iyi olmus tatlım..İnşallah dogrusunu gönderirler bu sefer...

Zonox tatlım allah kocisine sifa versin canımm
İnşallah o da cok kapılmadan gider bu illet sizin evden...

Dapnetugba...Oglum ve ben Tugba teysemizi cok seviyoruz...
Nisa ya ve kendine cook iyi bak emii...
Yigit Nisa yı öpüyomus teyzesi..Annesi korkunca o da korkmustur kıyamam ben size yaa

Srp_kmy merhaba tatlım...canımm sende İzmir desin..Hangi doktora gidiyosun..
Karar verdin mi hangi hastanede dogum yapacagına

evet evet evet..
yaa bu nasıl bir duygudur yaa.. hem biran önce kavuşmak istiyoruz, hem de aman erken doğum olmasın 1 gün bile daha fazla kalması için ne gerekiyorsa yapıyoruz...
hadi mayıs gelsin :)))

ayy ama tuvalet kağıdı olmaski :S ya içine parça falan kaçarsa??fazla ıslnadığını düşün..ama bizim bıurdaki hemşirede ped önermiyo pamuklu bez yapmak gerek dio..hüffffffffff

yok yaw bişi olmuoy ben hep yapıyorum ama o çok çabuk darmaduman olan tuvalet kağıtlarından olmasın :))) yani pratik oluyor.. öbürtürlü hem sürekli çamaşır değiştiremiyoruz, eee pamuklu bez de belki daha iyi olur ama o kadar sık zor.. tuvalet kağıdı çok kolay ve rahat...

canlarım selammmmm

geçmiş olsun dileklerinize sonsuz teşekkürler. Allah a şükür iyileşmeye başladım. boğazımda ki yanma gitti artık. eşim biraz rahatsızlanır gibi oldu ama çok şükür oda iyileşiyor.

benim gibi hasta olan tüm arkadaşlarımıza Allah şifalarını versin. hamileyken hasta olmak çok zor cidden.

bebeklerini gören tüm arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum. maşallah kuzularınıza. bugün genel anlamda moraller iyi sanırım. maşallah mayıs annelerine ve kuzularına

canım büyük geçmiş olsun. Allah tan iyileşmeye başlamışsın.
ne yazık ki bende de bol lökosit ve epitel hücre çıkmıştı. kültür idrar yapıldı 1-2 lök, 2 3 epitel hücre ve böbrekte kum görüldü. dün akşam idrar yapmaya geciktim, inan kasıklarım deli gibi battı ağrı yaptı. mesanem boşalırken bu acı daha da fazla oluyor. ben 6 fitil kullandım bana mısın demedi!
seni çok iyi anlıyorum kısa zamanda düzelirsin inşallah

semaysem, güzel haberlerine çok sevindim. maşallah nazar değmesin
ama doktoruna sinir oldum yahu. herşey den önce insanız. doktorlar, ne yazık ki insanlık bölümünü kaçırıyorlar. ve insanı strese sokuyorlar. eğer doktorun içine sinmiyorsa kesinlikle değiştir derim.

beni doktorum sezeryancı diye istemiyordum ama benim doktorum melek gibidir. göbeğimi okşar ve bebeğimi sever cevahir hanım. üzerime jel dökerken bile "üşüdün mü" diye sorar. kalkmam için belimden tutar. çok şükür insanlık adına bir şikayetim yok. kilona gelincede yapıcak birşey yok. eğer dikkat ediyorum istemsiz kilo alıyorum diyorsan bunun çaresi yok. ama tabi tatlı yemeyi ve hamur işlerini maksimum kısıtlaman gerekli.

Bluesky,maasallah sana ve bebegine...Hep böyle guzel haberler verirsin inşallah bizlere..
Yatagı gönderdigin iyi olmus tatlım..İnşallah dogrusunu gönderirler bu sefer...

Esracım hşg...Sağol iyi dileklerin için canım.evet gönderdim geri hemen ama bakalım...inş doğrusunu gönderirler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…