haftasonu kaçamaklarını bende seviyorum tatlım bu haftada 600 gr almışım herhafta tartıyorum ve şaşmaz 500 gr alıyorum önüne geçemem ki ne yapayım salla gitsinnn alınan kilolar elbet verilir bebeğim
HUHHHH HUUUUUU
yaşasın kilolarrrrr
seni benim dr.yönlendireyim mi
RAPUUUUUUUUUUUUUUUU hu huuuuuuuuuuuuuuu...hayırlı olsun kıssssss....son 3 inş...eheheh
aynıymış senle..bende dün girdim 27 ye
slm güzel anneler, ben geldim. :80:
rapunzel cnm yokluğumu farketmişsin tatlım. çok sevindirdin beni.
cumadan beridir bursadaydım. eşimin amcası bursada oturuyor. babasıda memleketten amcasına gelmiş. bizde onu ziyarete gittik. dün gece geldik. okadar yorgunluğumun üstüne bide oturdum 3 günlük geçmişi okudum
bursada özdileğe uğradım. oğluma bir sürü ciciler aldım. aylardır aradığım hastane çıkışı vardı ve buldum sonunda bursadan o yüzden çok mutluyumkendimede hastane için gecelik ve pijama takımı aldım. %50 indirime girmiş. çevresinde özdilek olan arkadaşlar bi baksın derim. hem kom un hemde cicikomun ürünlerinde çok güzel indirimler var.
tuğba cnm benim çok geçmiş olsun. hangi hastanede olduğunu bilseydim ziyaretine gelirdim. neyseki şuan daha iyisin sanırım. valla yazdıklarını okuyunca bi an korktum bendede kasılmalar oluyordu. ama şimdi geçti çok şükür. Allahım bebeklerimizi korusun inş.
hasta olan arkadaşlara çok geçmiş olsun.
eslemnaz tatlım sende beni merak etmişsin. sanada ayrıca bi tşk ederimmmm. çok sevindirdin benii
ankaranın neresindesin sen rapunzel
İkrasevin canım evlilik yılldönümüzün kutlu olsun..
slm güzel anneler, ben geldim. :80:
rapunzel cnm yokluğumu farketmişsin tatlım. çok sevindirdin beni.
cumadan beridir bursadaydım. eşimin amcası bursada oturuyor. babasıda memleketten amcasına gelmiş. bizde onu ziyarete gittik. dün gece geldik. okadar yorgunluğumun üstüne bide oturdum 3 günlük geçmişi okudum
bursada özdileğe uğradım. oğluma bir sürü ciciler aldım. aylardır aradığım hastane çıkışı vardı ve buldum sonunda bursadan o yüzden çok mutluyumkendimede hastane için gecelik ve pijama takımı aldım. %50 indirime girmiş. çevresinde özdilek olan arkadaşlar bi baksın derim. hem kom un hemde cicikomun ürünlerinde çok güzel indirimler var.
tuğba cnm benim çok geçmiş olsun. hangi hastanede olduğunu bilseydim ziyaretine gelirdim. neyseki şuan daha iyisin sanırım. valla yazdıklarını okuyunca bi an korktum bendede kasılmalar oluyordu. ama şimdi geçti çok şükür. Allahım bebeklerimizi korusun inş.
hasta olan arkadaşlara çok geçmiş olsun.
eslemnaz tatlım sende beni merak etmişsin. sanada ayrıca bi tşk ederimmmm. çok sevindirdin benii
anaamm sende girmişsin
ikrasevindi heralde evlilik yıldönümüz kutlu olsun
saol canım,tşkr ederim
canım hoşgeldin ... Ohh değişiklik olmuştur biraz... eşinde babasını akrabalarını gördü ne güzel ....
aldıklarını güle güle kullan .. özdilekten aldığım havlular hala taş gibi benim ... çok dayanıklı malları ... bebişini güzelgüzel sararsın ....
ayyy hoşgeldin canım benim. valla meraklandım :26: facedende mesaj attım hatta..tuğbadada böle meraklanmıştım oda hastalanmış meer..onu da duyunca desim tamam kesin superiside hastaneyseki iyisin..cicilerin hayırlı olsun..iyice bi dinlende yükle görelim. ben daha hallemedim gecelik pijama işini..
cnmm çok tşk ederim valla çok mutlu ettin beni inan. insanın böyle yokluğunu farkedenlerinin olması çok güzeldün gece cicilerine baktım. odan harika olmuş. bebişinin kıyafetleride çok güzel. rapucum ya ama zevklerimiz hep aynı seninle mavi beyaz çizgili bi tulum almışsın. aynısını ben de dün aldım. lcw dan da şapka eldiven aynısı bendede var. o patiği söylemiyorum bile
güzel günlerde giysin bebişlerimiz inş.
amin amin hepimiz için hayırlısı olsun inş.
kesin kararımı verdin
inş. allah pişman etmez
,
ya bu gittiğim öyle böyle dr değil yani
daha çok kızdığım detaylar oluyorda burda yazmıyorum
detay olduğunu düşündüğüm için ama en önemlisi insani yönüydü bence
mesela beni muayene ediyor 250 gram jel sürüyor o jeli karnımda bırakıyor odadan çıkıyor elime bir selpak ver öyle çık bari
selpağın olduğu yerde yatağı karşı tarafı
belim rahatsız benim muayene ettiği yatak alçak oluyor yaa birde kafa tarafıda dümdüz
ordan kalkana kadar resmen kıvranıyorum görüyor beni
bir elini uzatsan nolur ki hayvanmısın nesin sen
birde beni normal doğurtacağını düşünsenize oyyğğğğğğ
dediğim gibi detay olduğu için çokta önemsemiyordum önemli olan bebeğimle ilgili kontrolüydü
vs vs neyse daha yazmıyım
sabah sabah hepimiz delircez yoksa
bugun yoğunluktan ancak cevap yazıyorum giremedim bi türlü..sayfa açık ama bakamıyorum bile...
bens evmedim senin doktorusnu bir kere insanlıktan uzak kalmış...seni etkilemiş olmıyalım ama boş ver doktoru....
ama şölede bir şey kimi doktorun sahnesi çok iyidir iii satar kendini ama bilgi sıfırdır..ama kimide herşeye bakar deneyim fazladır ama kendini satmaz..belkide seninkide öledir iyidir ama satamıyordur kendini...seçim seninle eşinin birlikte karar verin..
bende cok donuorum hıc bı derdım yokken donmekten uykumu kaçıorum sabah 5-6 gibi oturuorum artık yatakta...inşşalh bebek geldıgındede bole gecelerı uyanık kalabılırım...allahım ne guzel şubat ayınada geldıkkk ohhh şubat kısa çabuk gecer martın yarısı kış yarısı bahar gibi geçio derken nısan mayıs ayı koşusturmayla gecıp allahın ıznı ıle bebişlerımızı kucaklamamıza az kaldııı...
ayy ama tuvalet kağıdı olmaski :S ya içine parça falan kaçarsa??fazla ıslnadığını düşün..ama bizim bıurdaki hemşirede ped önermiyopamuklu bez yapmak gerek dio..hüffffffffff
günaydın arkadaşlar herkeze hayırlı bir hafta olmasını dilioyorum
Arkadaşlar üzücü bi kaçgün geçirdim sizlere bahsettiğim kasık sancım vardıya perşembe akşamı iş çıkışı doktoruma gittik hastaneye şikayetlerimi anlattığımda hemen NTS denilen testin yapılmasını ve idrar kültürümün alınması gerektiğini söyledi ismini ozamana kadar hiç duymadığım bu cihaza ilk kez o an şahit olmuştum rehim kasılmaları ve dalgalarını ölçüyormuş bu cihaz acilen NTS cihazına bağlayıp yarım saat gözlem odasında kaldım sonuç hemen belli olunca doktorumla tekrar irtibata geçildi doktorum acil yatışımın verilmesini ve test sonuçlarını beklememiz gerektiğini söyledi rahim kasılmalarımın erken başladığını bunun için doktorun gözetiimi altında ilça kullanmam gerektiği söylenildi.biz ne oldu demeden kendimi hastane yatağında buldum o an dedim bebeğim alınacak heralde erken doğum olacak ve küveze koyacaklar dünyam başıma yıkıldı 1 saat sonra idrar testinin sonucu çıktı bol miktarda lökasite rastlanmış hemen serum takılıp antibiyotik iğneye başlandı apar topar annemi aradım ve durumu izah ettim gece yanıma geldiler sağolsun ama ben hala sersem gibiydim sabah kadar sürekli cihazla dinlendi kasılmalarım ve 2 gün hastanede yattım c.tesi - pazar evimde dinlendim şimdi doktorumla irtibat halinde olucam en ufak bir sancın dahi olsa hemen gelmesin çünkü bunun için daha çok erken haftalardasın dedi moralim alt üst oldu ama şimdi iyiyim iğnelerin faydası oldu sanırım ilaçlarımı ihmal etmeden içiyorum biliyorum kasvetli bi giriş yaptım ama beni merak eden arkadaşlar olmuş bilgilendireyim dedim aman ha sizlerde dikkat edin sakın ihmal etmeyin en ufak şikayetinizde sonrasında daha kötü sonuçlarla karşılaşmayalım
Bluesky,maasallah sana ve bebegine...Hep böyle guzel haberler verirsin inşallah bizlere..
Yatagı gönderdigin iyi olmus tatlım..İnşallah dogrusunu gönderirler bu sefer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?