eskişehir yolu canım..çayyolunun biraz ilerisi..ama işyerim gölbaşında..sen??
geçmişi okumadan direk dalış yapacam topiğe cumadan beri giremedim topiğe umarım herkes çok iyidir rabbimden sağlıklı huzurlu bir hafta geçirmemizi diliyorum biliyorsunuz cuma günü 100 lük şeker yüklemem vardı sağolsun esracım her zamanki gibi ince düşüncesini güzel gönlünü hissettirdi bana ve oğluma faceden bizi merak ettiğine dair mesaj atmış allah razı olsun merak edilmek aranmak sorulmak gerçekten çok güzel hele b uyaşadığımız hassas dönemde bu duyğuya daha çok ihtiyaç duyuyor insan kızlar 100lük şeker yüklemede ilk 1 saat sonraki şekerim258 yani bayağı yüksek çıktı bu da ister ,stemez beni üzdü bende bu üzntümden dolayı açıkcası foruma girip sizlerinde canını sıkmak istemedim ben genelde üzntülerimde sorunlarımda önce kendim o sıkıntıyla yüzleişp onu gereçl anlamda kafamda hallettiğim zaman çevreme açılırım yine aynısıyydı banim için bu durum ve dr mu aradım o şekerli yeme yeter deid ama ben netten araştırdıkça onun söylediklri bana çok anlamsız gelmeye başladı hemen tüp bebek dr umu aradım o da kesinlikel diyetisyene endokrin ya da dhiliyeye git onlar seni yönlendirir asla ihmal etme deid bende bulunduğum hastanenin dahiliye servisinden bugün için randevu naldım ve bugün gittim dr a dr bu sonuçla insilün iğnesibaşlamam lazım dedi biz hemen başalmasak biraz diyet yapayım öyle duma baksak dedik dr da o zaman bir şeker aleti alıp tokluk şekerlerini ölç not al dedi cumt tekrar çağırdı ben eczanaeden şeker altini aldım ilk sabhki değerim 162 çıktı 140 altı olmalı ama sabah ben eşimin yanına gitmiştim orda 2 simiti yiynce şeker haliyle fırladı öğlen ymekten 1 saat sonra ölçtüm 102 çıktı ve çok mutlu oldum inşallah böyle hep 140 altı çıkar ve kendimi iyi hissettiğim için artık foruma gireyim dedim ve sizi çok özledim bugün birde 2.doz aşımı vuruldum kızlar uzun yazdım ama artık birkaç güznün birikimi idare edin canlarım...
gölbaşında amcamlar var ankarada cok akrabam var benim ben bursadayım ama sülalemizin yarısı ankaradadır. ondan sordum
geçmişi okumadan direk dalış yapacam topiğe cumadan beri giremedim topiğe umarım herkes çok iyidir rabbimden sağlıklı huzurlu bir hafta geçirmemizi diliyorum biliyorsunuz cuma günü 100 lük şeker yüklemem vardı sağolsun esracım her zamanki gibi ince düşüncesini güzel gönlünü hissettirdi bana ve oğluma faceden bizi merak ettiğine dair mesaj atmış allah razı olsun merak edilmek aranmak sorulmak gerçekten çok güzel hele b uyaşadığımız hassas dönemde bu duyğuya daha çok ihtiyaç duyuyor insan kızlar 100lük şeker yüklemede ilk 1 saat sonraki şekerim258 yani bayağı yüksek çıktı bu da ister ,stemez beni üzdü bende bu üzntümden dolayı açıkcası foruma girip sizlerinde canını sıkmak istemedim ben genelde üzntülerimde sorunlarımda önce kendim o sıkıntıyla yüzleişp onu gereçl anlamda kafamda hallettiğim zaman çevreme açılırım yine aynısıyydı banim için bu durum ve dr mu aradım o şekerli yeme yeter deid ama ben netten araştırdıkça onun söylediklri bana çok anlamsız gelmeye başladı hemen tüp bebek dr umu aradım o da kesinlikel diyetisyene endokrin ya da dhiliyeye git onlar seni yönlendirir asla ihmal etme deid bende bulunduğum hastanenin dahiliye servisinden bugün için randevu naldım ve bugün gittim dr a dr bu sonuçla insilün iğnesibaşlamam lazım dedi biz hemen başalmasak biraz diyet yapayım öyle duma baksak dedik dr da o zaman bir şeker aleti alıp tokluk şekerlerini ölç not al dedi cumt tekrar çağırdı ben eczanaeden şeker altini aldım ilk sabhki değerim 162 çıktı 140 altı olmalı ama sabah ben eşimin yanına gitmiştim orda 2 simiti yiynce şeker haliyle fırladı öğlen ymekten 1 saat sonra ölçtüm 102 çıktı ve çok mutlu oldum inşallah böyle hep 140 altı çıkar ve kendimi iyi hissettiğim için artık foruma gireyim dedim ve sizi çok özledim bugün birde 2.doz aşımı vuruldum kızlar uzun yazdım ama artık birkaç güznün birikimi idare edin canlarım...
canlarım selammmmm
geçmiş olsun dileklerinize sonsuz teşekkürler. Allah a şükür iyileşmeye başladım. boğazımda ki yanma gitti artık. eşim biraz rahatsızlanır gibi oldu ama çok şükür oda iyileşiyor.
benim gibi hasta olan tüm arkadaşlarımıza Allah şifalarını versin. hamileyken hasta olmak çok zor cidden.
bebeklerini gören tüm arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum. maşallah kuzularınıza. bugün genel anlamda moraller iyi sanırım. maşallah mayıs annelerine ve kuzularına
canım büyük geçmiş olsun. Allah tan iyileşmeye başlamışsın.
ne yazık ki bende de bol lökosit ve epitel hücre çıkmıştı. kültür idrar yapıldı 1-2 lök, 2 3 epitel hücre ve böbrekte kum görüldü. dün akşam idrar yapmaya geciktim, inan kasıklarım deli gibi battı ağrı yaptı. mesanem boşalırken bu acı daha da fazla oluyor. ben 6 fitil kullandım bana mısın demedi!
seni çok iyi anlıyorum kısa zamanda düzelirsin inşallah
semaysem, güzel haberlerine çok sevindim. maşallah nazar değmesin
ama doktoruna sinir oldum yahu. herşey den önce insanız. doktorlar, ne yazık ki insanlık bölümünü kaçırıyorlar. ve insanı strese sokuyorlar. eğer doktorun içine sinmiyorsa kesinlikle değiştir derim.
beni doktorum sezeryancı diye istemiyordum ama benim doktorum melek gibidir. göbeğimi okşar ve bebeğimi sever cevahir hanım. üzerime jel dökerken bile "üşüdün mü" diye sorar. kalkmam için belimden tutar. çok şükür insanlık adına bir şikayetim yok. kilona gelincede yapıcak birşey yok. eğer dikkat ediyorum istemsiz kilo alıyorum diyorsan bunun çaresi yok. ama tabi tatlı yemeyi ve hamur işlerini maksimum kısıtlaman gerekli.
ayyy canım ya bi sürü yazdım yazdımm ama yollayamadım sitede sorun var die sinir oldummm
çok geçmiş olsun tatlım sıkma canını.ne diyelim bebeğe birşey olmasında biz çekelim sıkıntıyı..beslenmene dikkat et canım benim..artık simitleri falan koy kenaradoğumdan sonra afiyetle yersin..hem bak belki bu şekilde insuline gerek olmadan bitirirsin hamişliğini..
kızzlarrr...
Noldu bugun bu siteye...
Bi gitti pir gitti...
Gerci iyi oldu bende işlerimi hallettim.
Valla buraya takılınca kalıyo bütün işler
Eee tembellikte var kanımda iyice yayıyorum kendimi...
kızzlarrr...
Noldu bugun bu siteye...
Bi gitti pir gitti...
Gerci iyi oldu bende işlerimi hallettim.
Valla buraya takılınca kalıyo bütün işler
Eee tembellikte var kanımda iyice yayıyorum kendimi...
hoşbulduk canım arkadaşım sağol desteğin için canım şeker aletiyle evde ölçüm yapıcam cumt ne kadar eğer yüksek devam edrse inüline başlıyacam ne diylim inşallah başlamama gerek kalmaz rabbim daha büyük sıkıntılardan korusun hepimizizonox ..iyi sevindim .. gribi yollamışsın ... eşinde atlatmış gibi ..aman uğramasın daha grip evlerimize
hoşgeldin cnm .. seni merak ettik gerçekten ... yüksek çıkmış .. ne yapalım bu da Allahtan ....
şekerini ölçüyorsun yaaa inşallah hep 140 altı çıkar ..ama .. yüksek çıktığında ne yapacakmışsın... iğne mi verdi ? inş. iğneye gerek kalmadan hallolur herşey
sorma yaffff
amma çok alışmışım buraya ben
site gidince sinir oluyorum heee
yay gitsinn boşveeerrrr
sormaa ; site gidince bende kalktım yemeğe giriştim .. bari yemeğim hazır ....
bende burda durunca aksatıyorum işleri .. :)))bebişler geldikten sonra hiçbirşeye vakit bulamayacağız ... boşverrr ..tembellik yapalım ne olucak
sormaa ; site gidince bende kalktım yemeğe giriştim .. bari yemeğim hazır ....
bende burda durunca aksatıyorum işleri .. :)))bebişler geldikten sonra hiçbirşeye vakit bulamayacağız ... boşverrr ..tembellik yapalım ne olucak
hehehehehe....Tembel totolu anneleriz biz ne guzel
Valla bebişler olunca özlicez burayı..arada Mayıs 2010 annelerine bakıyorum ucarken yazarken ayzmıslar..Cogu aynı ana denk gelemiyo falan...
Zamanda azalıyo kızzz..aynı sema gibi bende de yusuf yusuf durumları var...
Rapu demiş yaaa..3.tiremestere girdik diyeayy kız senin tiremesterini yirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?