hehehehehe....Tembel totolu anneleriz biz ne guzel
Valla bebişler olunca özlicez burayı..arada Mayıs 2010 annelerine bakıyorum ucarken yazarken ayzmıslar..Cogu aynı ana denk gelemiyo falan...
Zamanda azalıyo kızzz..aynı sema gibi bende de yusuf yusuf durumları var...
Rapu demiş yaaa..3.tiremestere girdik diyeayy kız senin tiremesterini yirim...
kızzz aynen valla...
Hep bi merak içinde oluyorum..
Bu arada öglen yazdım ama site gidince kimse okuyamadı tabii...
Cook sevindim kızcenin iyi olmasına...
Doktor hakkında konusup daha cok sinirlerin zıplasın istemem.
Zaten ipini cekmişsin iyi de yapmıssın
Yaa bu arada sende ciciler alıyon kızına arada anlatıyon kacırdım sanma ama niye yuklemiyon
Ben bayılıyorum ciciler sayfasına bi giriyorum içim acılıyo valla
kızlarrrr..bugun hava cok guzeldi İzmir de mis gibi gunes vardı
Bende actım kapı pencere...Ama evin içine sinek oldu..Allah askına delirmiş mi bunlar bu mevsimde..
Ayy sinir oldum elimde gazete pencere acık kovalamaya calısıyorum cıksın diye..
Bi tane kalmıs vızvız sinir etti beni adı batasıca
hahahaaaa :)) aklıma bizim bi akraba geldi .. kızın yaşı küçüktü hamileydi ... 7.8. aydan sonra başladı ağlamaya ... " anneee .. bu buradan nasıl çıkacak diye """
gülüyorduk.. şimdi ben diyorum içimden kendi kendime " nasıl çıkacak bu bebiş ..." diye
bizim tüp .. girerkende ameliyathenede çıkarkende ...
tatlım faceden yazmıştım sana burda problem çıkınca giremedim siteye ordan cevaplarsan sevinirimcanlarım selammmmm
geçmiş olsun dileklerinize sonsuz teşekkürler. Allah a şükür iyileşmeye başladım. boğazımda ki yanma gitti artık. eşim biraz rahatsızlanır gibi oldu ama çok şükür oda iyileşiyor.
benim gibi hasta olan tüm arkadaşlarımıza Allah şifalarını versin. hamileyken hasta olmak çok zor cidden.
bebeklerini gören tüm arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum. maşallah kuzularınıza. bugün genel anlamda moraller iyi sanırım. maşallah mayıs annelerine ve kuzularına
canım büyük geçmiş olsun. Allah tan iyileşmeye başlamışsın.
ne yazık ki bende de bol lökosit ve epitel hücre çıkmıştı. kültür idrar yapıldı 1-2 lök, 2 3 epitel hücre ve böbrekte kum görüldü. dün akşam idrar yapmaya geciktim, inan kasıklarım deli gibi battı ağrı yaptı. mesanem boşalırken bu acı daha da fazla oluyor. ben 6 fitil kullandım bana mısın demedi!
seni çok iyi anlıyorum kısa zamanda düzelirsin inşallah
semaysem, güzel haberlerine çok sevindim. maşallah nazar değmesin
ama doktoruna sinir oldum yahu. herşey den önce insanız. doktorlar, ne yazık ki insanlık bölümünü kaçırıyorlar. ve insanı strese sokuyorlar. eğer doktorun içine sinmiyorsa kesinlikle değiştir derim.
beni doktorum sezeryancı diye istemiyordum ama benim doktorum melek gibidir. göbeğimi okşar ve bebeğimi sever cevahir hanım. üzerime jel dökerken bile "üşüdün mü" diye sorar. kalkmam için belimden tutar. çok şükür insanlık adına bir şikayetim yok. kilona gelincede yapıcak birşey yok. eğer dikkat ediyorum istemsiz kilo alıyorum diyorsan bunun çaresi yok. ama tabi tatlı yemeyi ve hamur işlerini maksimum kısıtlaman gerekli.
tatlım sanada çok geçmiş olsun sanada faceden yazmıştım dikkat et kendine şekerli ve hamurlu gıdalardan uzak dur çınarımıza bişey olmasın sanada :)geçmişi okumadan direk dalış yapacam topiğe cumadan beri giremedim topiğe umarım herkes çok iyidir rabbimden sağlıklı huzurlu bir hafta geçirmemizi diliyorum biliyorsunuz cuma günü 100 lük şeker yüklemem vardı sağolsun esracım her zamanki gibi ince düşüncesini güzel gönlünü hissettirdi bana ve oğluma faceden bizi merak ettiğine dair mesaj atmış allah razı olsun merak edilmek aranmak sorulmak gerçekten çok güzel hele b uyaşadığımız hassas dönemde bu duyğuya daha çok ihtiyaç duyuyor insan kızlar 100lük şeker yüklemede ilk 1 saat sonraki şekerim258 yani bayağı yüksek çıktı bu da ister ,stemez beni üzdü bende bu üzntümden dolayı açıkcası foruma girip sizlerinde canını sıkmak istemedim ben genelde üzntülerimde sorunlarımda önce kendim o sıkıntıyla yüzleişp onu gereçl anlamda kafamda hallettiğim zaman çevreme açılırım yine aynısıyydı banim için bu durum ve dr mu aradım o şekerli yeme yeter deid ama ben netten araştırdıkça onun söylediklri bana çok anlamsız gelmeye başladı hemen tüp bebek dr umu aradım o da kesinlikel diyetisyene endokrin ya da dhiliyeye git onlar seni yönlendirir asla ihmal etme deid bende bulunduğum hastanenin dahiliye servisinden bugün için randevu naldım ve bugün gittim dr a dr bu sonuçla insilün iğnesibaşlamam lazım dedi biz hemen başalmasak biraz diyet yapayım öyle duma baksak dedik dr da o zaman bir şeker aleti alıp tokluk şekerlerini ölç not al dedi cumt tekrar çağırdı ben eczanaeden şeker altini aldım ilk sabhki değerim 162 çıktı 140 altı olmalı ama sabah ben eşimin yanına gitmiştim orda 2 simiti yiynce şeker haliyle fırladı öğlen ymekten 1 saat sonra ölçtüm 102 çıktı ve çok mutlu oldum inşallah böyle hep 140 altı çıkar ve kendimi iyi hissettiğim için artık foruma gireyim dedim ve sizi çok özledim bugün birde 2.doz aşımı vuruldum kızlar uzun yazdım ama artık birkaç güznün birikimi idare edin canlarım...
merhaba zonişş
teşk.ler allah hepimizinkini nazarlardan saklasın inş.
sorma benim dr.böyle işte hiç içime sinmediki baştan beridir söylüyorum zaten
yok anam benimki lak lak jeli döküyor
döktüğü jel kadar cihazı karnımda gezdirse gam yemiycem zaten :26:
aman neyse ney gitmiycem artık
ahh be zonişşş
nerde hamur işi tatlılar hepsini kestim en başından beridir
en çok yediğim sabah kahvaltısındaki 2 adet simitim ama şiddetle alıyorum
en son denemediğim bir formül var onu deniycemm
akşam yemeğimi eşim işten geç geldiği için geç saatte yiyodum saat 21:00-21:30 gibi
artık onu beklemeden yemeğimi eve gider gitmez yiycem bakalım kilom değişecekmi ?
yaa ne yazdığını görmedimm
kusura bakma karıştı senin msj.
kızım iyi alaha şükür
dr.bir resim isteedim bana bebeğin iskelet resmini verdi
hay senin basacağın resime
allahımm yaaa anlatmıycam daha tamam sustummm
evet yaa dr.böyle çektim ipini
bende bişeyler alıyorumm ama evde bilg.yok
izine ayrılınca hepsinin resmini çekip aktarıcamm
ayy gerçekten cicilere bakınca içimiz açılıyo çok doğru yaaa
hahahaaaa :)) aklıma bizim bi akraba geldi .. kızın yaşı küçüktü hamileydi ... 7.8. aydan sonra başladı ağlamaya ... " anneee .. bu buradan nasıl çıkacak diye """
gülüyorduk.. şimdi ben diyorum içimden kendi kendime " nasıl çıkacak bu bebiş ..." diye
bizim tüp .. girerkende ameliyathenede çıkarkende ...
aral canımmm geçmiş olsun öncelikle ne güzel anlatmışsın senin moralinin yüksek olması çok önemli çünkü stres şekeri çok tetikler... bu arada pirinç pilavı, patates, kuru fasulye ,beyaz ekmek, hamur işi,havuç şekerli meyveler uzak dur bu müddet az yemeğe gayret et .. inş. az kaldı sağ sağlim atlatırsın allah yardımcı oluyor içini ferah tut..
bebişlere cibinlik şart .. yoksa sinekler delik deşik eder valla yazın kuzularımızı
kuzum çok sağol mesajını aldım sana da çok geçmiş olsun rabbim korusun seni ve meleğini bende arda geçmişi okumat-ya çalışıyorum başaka hasta olan arkadaşlar varmıtatlım faceden yazmıştım sana burda problem çıkınca giremedim siteye ordan cevaplarsan sevinirim
tatlım sanada çok geçmiş olsun sanada faceden yazmıştım dikkat et kendine şekerli ve hamurlu gıdalardan uzak dur çınarımıza bişey olmasın sanada :)
çok sağol canım benim evet yediklerime artık çok dikkat etmeliyim besinlerin glisemik indekslerini filan çıkardım 50nin altında olan gıdaları tüketmeliyim ben her gün bebeğe yarıyor diye muhakak muz yiyodum pekmez yiyordum çikolata da her gün olmasada yiyodum eee hareketsizlik ve netice bu şekilde oldu şimdi yemeklerden sonra 10 dk evin içinde yürüyorum bugün başalddım yavaş yavaş süreyi arttıracam bir yönden bu durum yediklerime dikkat edip daha dikkatli kilo alama adına iy oldu ve sonrasında da gebelik bitincede devam dengeli beslenmeye cerencim sende yaptıcan galiba şeker yüklemesi yaptırana kadar biraz tatlı ve karbonhidratli gıdalardan uzak dur canım rabbim baktıracak arkadaşlarımı korusun kimsede çıkmasın inşallah
canım ben aradan konunuza dahil olayım akşam kesinlikle yemek için eşimi beklemiyorum bende senin gibiydim saat 9,30 yemeği yiyorduk sonra 10,30 da hop yatak topalak oldum şimdi saat 7,30 en geç 8 de yiyorum eşim gelince önüme bi tabak alıyorum salata varsa salata yoksa yoğurt ayran hafif bişeyler yemeğe çalışıyorum oda sırf kendini yanlız hissetmesin diye :)) napayım olmuyor böyle olunca gerçekten çok işe yaradı yatana kadar da hareketliyim zaten durmuyorum ...
ayy sema guldum ama sakın kızma arkadasım..İskelet resim demişsin yaa..
Benimki de iyi hos bi doktor ama bana verdigi kagıtttan ben bişey anlamıyom
Sırf cocugun yuzunu görcem diye de 3-4 boyutlu ultrasona para bayılamam...
Hayy allahım yaa..Allah saglık versin canımm bizde dogunca görürüz inşallah ay yuzlulerimizi
evet canım yarında çıkamıyorum çarşambaya artık daha da uzatamam zamanı geldi işten ayrılacam diye izin de alamıyorum hay allahım bana yardım et innaılmaz gerginim annem yarın yanımda olucak ne planlar yapıyordum 3-4 gün izin alıcaktım birlikte zaman geçirecektik şimdi herşey zorlaştı offf bilmiyorum valla... canım ne kadar dikkat etsemde dayanamıyorum bu ara çikolataya evet artık elimden geleni yapayım benimde bünye çok müsait..
kızlarrrr
ben çıkıyorumm
hepinizi öpüyorum grip olanlar hariçç
kendinize bebeklerinize iyi bakın allaha emanet olunn
yarın allah nasip ederse inş.tekrar görüşürüzz
kızlarrrr
ben çıkıyorumm
hepinizi öpüyorum grip olanlar hariçç
kendinize bebeklerinize iyi bakın allaha emanet olunn
yarın allah nasip ederse inş.tekrar görüşürüzz
canım görüşürüz.. dikkatli git ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?