2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hahahaaaa :)) aklıma bizim bi akraba geldi .. kızın yaşı küçüktü hamileydi ... 7.8. aydan sonra başladı ağlamaya ... " anneee .. bu buradan nasıl çıkacak diye """

gülüyorduk.. şimdi ben diyorum içimden kendi kendime " nasıl çıkacak bu bebiş ..." diye
bizim tüp .. girerkende ameliyathenede çıkarkende ...

kızlarrrr..bugun hava cok guzeldi İzmir de mis gibi gunes vardı
Bende actım kapı pencere...Ama evin içine sinek oldu..Allah askına delirmiş mi bunlar bu mevsimde..
Ayy sinir oldum elimde gazete pencere acık kovalamaya calısıyorum cıksın diye..
Bi tane kalmıs vızvız sinir etti beni adı batasıca

yaa ne yazdığını görmedimm
kusura bakma karıştı senin msj.
kızım iyi alaha şükür
dr.bir resim isteedim bana bebeğin iskelet resmini verdi
hay senin basacağın resime
allahımm yaaa anlatmıycam daha tamam sustummm
evet yaa dr.böyle çektim ipini
bende bişeyler alıyorumm ama evde bilg.yok
izine ayrılınca hepsinin resmini çekip aktarıcamm
ayy gerçekten cicilere bakınca içimiz açılıyo çok doğru yaaa

bebişlere cibinlik şart .. yoksa sinekler delik deşik eder valla yazın kuzularımızı

hahahah ay kız hiç bilmiyoz basımıza ne gelcek
Valla ben allaha hep en hayırlısı olsun yeter ki bebegim saglıklı olsun diye dua ediyorum..
Bi şekilde cıkıcak tabii ordan bu zamana kadar kalan olmamaıs valla

tatlım faceden yazmıştım sana burda problem çıkınca giremedim siteye ordan cevaplarsan sevinirim
tatlım sanada çok geçmiş olsun sanada faceden yazmıştım dikkat et kendine şekerli ve hamurlu gıdalardan uzak dur çınarımıza bişey olmasın sanada :)

canım ben aradan konunuza dahil olayım akşam kesinlikle yemek için eşimi beklemiyorum bende senin gibiydim saat 9,30 yemeği yiyorduk sonra 10,30 da hop yatak topalak oldum şimdi saat 7,30 en geç 8 de yiyorum eşim gelince önüme bi tabak alıyorum salata varsa salata yoksa yoğurt ayran hafif bişeyler yemeğe çalışıyorum oda sırf kendini yanlız hissetmesin diye :)) napayım olmuyor böyle olunca gerçekten çok işe yaradı yatana kadar da hareketliyim zaten durmuyorum ...

ayy sema guldum ama sakın kızma arkadasım..İskelet resim demişsin yaa..
Benimki de iyi hos bi doktor ama bana verdigi kagıtttan ben bişey anlamıyom
Sırf cocugun yuzunu görcem diye de 3-4 boyutlu ultrasona para bayılamam...
Hayy allahım yaa..Allah saglık versin canımm bizde dogunca görürüz inşallah ay yuzlulerimizi

güsel soru sormuş kıs tabe. "bu burdan nası çıkcak" ehemmmmm allahım kolaylık versin yaaa

çok sağol canım benim evet yediklerime artık çok dikkat etmeliyim besinlerin glisemik indekslerini filan çıkardım 50nin altında olan gıdaları tüketmeliyim ben her gün bebeğe yarıyor diye muhakak muz yiyodum pekmez yiyordum çikolata da her gün olmasada yiyodum eee hareketsizlik ve netice bu şekilde oldu şimdi yemeklerden sonra 10 dk evin içinde yürüyorum bugün başalddım yavaş yavaş süreyi arttıracam bir yönden bu durum yediklerime dikkat edip daha dikkatli kilo alama adına iy oldu ve sonrasında da gebelik bitincede devam dengeli beslenmeye cerencim sende yaptıcan galiba şeker yüklemesi yaptırana kadar biraz tatlı ve karbonhidratli gıdalardan uzak dur canım rabbim baktıracak arkadaşlarımı korusun kimsede çıkmasın inşallah

Son düzenleme:
kuzum çok sağol mesajını aldım sana da çok geçmiş olsun rabbim korusun seni ve meleğini bende arda geçmişi okumat-ya çalışıyorum başaka hasta olan arkadaşlar varmı

evet canım yarında çıkamıyorum çarşambaya artık daha da uzatamam zamanı geldi işten ayrılacam diye izin de alamıyorum hay allahım bana yardım et innaılmaz gerginim annem yarın yanımda olucak ne planlar yapıyordum 3-4 gün izin alıcaktım birlikte zaman geçirecektik şimdi herşey zorlaştı offf bilmiyorum valla... canım ne kadar dikkat etsemde dayanamıyorum bu ara çikolataya evet artık elimden geleni yapayım benimde bünye çok müsait..

AYY AŞKOLSUN NE DEMEK TABİİ MEMNUN OLURUM
dime yaa bende öyle yapıcam artık
inş.bu kez başarabilirimm

ayyy yookk kzıarmıyım aşkolsun bende sinirim geçtikten sonra güldüm dr.bana yaptıkalrına
ekranda bebeğin ağız açma kapama hareketleri iskelet olarak görünüyor
biraz daha dikkat ve özen gösterseydi normal resim verebilirdi
ayy aman ben yine giderim kızımı görmeye bilge hastanesine onun muayenesi 25 tl
kuzuma feda olsunn 25 ler 250 lerr

kızlarrrr
ben çıkıyorumm
hepinizi öpüyorum grip olanlar hariçç
kendinize bebeklerinize iyi bakın allaha emanet olunn

yarın allah nasip ederse inş.tekrar görüşürüzz

canım allah kolaylık versin sen işten ayrılacaktın ne oldu canım annen geliyor ha ay ne güzel güle güle gelsin teyzem allah kavuştursun anneciğini sağ salim inşallah haftaya cumt de benim annemle kardeşim glecek inşallah sen test yaptırana kadar çikolata yememeye çalış canım yüklemeden önce 12 ssat aç olmaya çalış moralini yüksek tut stre şekeri çıkarıtyor inşallah sende çıkmayak allahın izniyle canım

aral şekerin yüksek çıkmış benimde 100lük 201 di 10 gün sonraki açlık ve tokluk normal çıktı accık dikkat edersen düzelir insüline gerek kalmaz inş
havuç pirinç ve kuru fasulyedende uzak dur emi
gülesram istanbul buzz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…