kızlarrrr..bugun hava cok guzeldi İzmir de mis gibi gunes vardı
Bende actım kapı pencere...Ama evin içine sinek oldu..Allah askına delirmiş mi bunlar bu mevsimde..
Ayy sinir oldum elimde gazete pencere acık kovalamaya calısıyorum cıksın diye..
Bi tane kalmıs vızvız sinir etti beni adı batasıca
en azından otobüslerde eziyet çekmek yok ..servis le gitmen iyiyimiş yaa.. geçte olsa sıcak sıcak gidersin ...gidemiyorum :18:
30 dak.daha burdayım servis gecikicekmiş
sağol canım evet dikkat edilirse düzeliyormuş artılk oğlum için razıyım her şeye tek o sağlıklı olsunda bu arada ne güzel cicler almışsın güle güle kullansın paşan ESRACIM yiğidin oda lambası çok hoş güle güle kullansın inşallah canım bu mevsimde sinek nerden çıktı gözünü sevdiğimin izmiri demek günlük güneşlik biz yağmurlu kapaşı havadan çıkamıyoruz bir türlü canım ikeada mavili cibinlik satılıyor biz almıştık al paşanada sinekler yemesin kuzuyuaral şekerin yüksek çıkmış benimde 100lük 201 di 10 gün sonraki açlık ve tokluk normal çıktı accık dikkat edersen düzelir insüline gerek kalmaz inş
havuç pirinç ve kuru fasulyedende uzak dur emi
gülesram istanbul buzz gibi
kız ne dion sen?? ne camı açması ne sineği yahuuu?? biz burda karda buzda totomusun üstüne düşmeyelim die binbir akrobasik hareket yapıoshatun cam açıo...adalete bak yaff izmir hakkaten başka memleket beaaa
kız ne dion sen?? ne camı açması ne sineği yahuuu?? biz burda karda buzda totomusun üstüne düşmeyelim die binbir akrobasik hareket yapıoshatun cam açıo...adalete bak yaff izmir hakkaten başka memleket beaaa
slm kızlar...işyerinde yine hata mesajı verip durdu kk....aaaa!!!!yeter canım...sürekli bakımda mı bu site?ne yapmaya çalışıyorsunuz site yöneticileri alooooooooooo.......
neyse...kızlar nbr?neler yaptınız ben yokken bakalım?
slm kızlar...işyerinde yine hata mesajı verip durdu kk....aaaa!!!!yeter canım...sürekli bakımda mı bu site?ne yapmaya çalışıyorsunuz site yöneticileri alooooooooooo.......
sorma yaww
bende sabah evden servise gidene kadar düşme korkusundan hatim indirdimm
ohhh cam açmış brde sinek girmiş içeri
bak bakj bak sanki ağustos ayında kız
en azından otobüslerde eziyet çekmek yok ..servis le gitmen iyiyimiş yaa.. geçte olsa sıcak sıcak gidersin ...
ilk defa geçenlerde dolu otobüse bindim .elim kolumda dolu ...
bir Allahın kulu yer vermedi . koca koca adamlar ,gençler oıturuyorlar.. belli de artık hamilelik ..
Allah işe hergün otobüsle giden tüm hamişlere yardım etsin..
sen nerde oturuyordun sema istanbulda.. kar mı var kızz?? buzz gibi ama kar yok burda
aral şekerin yüksek çıkmış benimde 100lük 201 di 10 gün sonraki açlık ve tokluk normal çıktı accık dikkat edersen düzelir insüline gerek kalmaz inş
havuç pirinç ve kuru fasulyedende uzak dur emi
gülesram istanbul buzz gibi
sağol canım evet dikkat edilirse düzeliyormuş artılk oğlum için razıyım her şeye tek o sağlıklı olsunda bu arada ne güzel cicler almışsın güle güle kullansın paşan ESRACIM yiğidin oda lambası çok hoş güle güle kullansın inşallah canım bu mevsimde sinek nerden çıktı gözünü sevdiğimin izmiri demek günlük güneşlik biz yağmurlu kapaşı havadan çıkamıyoruz bir türlü canım ikeada mavili cibinlik satılıyor biz almıştık al paşanada sinekler yemesin kuzuyu
canım allah kolaylık versin sen işten ayrılacaktın ne oldu canım annen geliyor ha ay ne güzel güle güle gelsin teyzem allah kavuştursun anneciğini sağ salim inşallah haftaya cumt de benim annemle kardeşim glecek inşallah sen test yaptırana kadar çikolata yememeye çalış canım yüklemeden önce 12 ssat aç olmaya çalış moralini yüksek tut stre şekeri çıkarıtyor inşallah sende çıkmayak allahın izniyle canım
gidemiyorum :18:
30 dak.daha burdayım servis gecikicekmiş
blucum çok bişi yapmadık çünkü hiçbirimis giremedik siteyesorma yaww bu bakımlar çok sinir ediyo insanı..
hoşgeldinnn .. 1 saat bile olmadı site yeni açıldı ...
slm
hiçç bişey yapmadımm önce sinir oldum bakım yüzünden sonra makus kaderime razı gelip oturdum durdum
sen ne yaptın ?
Cerennn..anacugun geliyor demek..
Gözün aydın kuzumm..
Sen sıkma canını..Olmadı bikaç gun daha uzatır annen tatilini...
nevra cicim neresi olursa olsun sabah saatlerinde gizli buzlanma denilen hadise oluyo..hiç anlamadan hoooop die düşüverir insan allah korusun...
canımmm çok teşekkür ederimm yok güselim uzatamaz yaa annem çalışıyor 1 yılı var emekliliğe tüpraş ı bilirsin orda izni süreli malum hatta raporda almış ama asıl izni doğumda kullanacağı için uzatamaz .. ben bi çaresine bakıcam artık..
öpüyorum hepinizi görüşmek üzre ben çıkıyorum canlarımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?