2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kız ne dion sen?? ne camı açması ne sineği yahuuu?? biz burda karda buzda totomusun üstüne düşmeyelim die binbir akrobasik hareket yapıos hatun cam açıo...adalete bak yaff izmir hakkaten başka memleket beaaa

gidemiyorum :18:
30 dak.daha burdayım servis gecikicekmiş
en azından otobüslerde eziyet çekmek yok ..servis le gitmen iyiyimiş yaa.. geçte olsa sıcak sıcak gidersin ...

ilk defa geçenlerde dolu otobüse bindim .elim kolumda dolu ...
bir Allahın kulu yer vermedi . koca koca adamlar ,gençler oıturuyorlar.. belli de artık hamilelik ..
Allah işe hergün otobüsle giden tüm hamişlere yardım etsin..

sağol canım evet dikkat edilirse düzeliyormuş artılk oğlum için razıyım her şeye tek o sağlıklı olsunda bu arada ne güzel cicler almışsın güle güle kullansın paşan ESRACIM yiğidin oda lambası çok hoş güle güle kullansın inşallah canım bu mevsimde sinek nerden çıktı gözünü sevdiğimin izmiri demek günlük güneşlik biz yağmurlu kapaşı havadan çıkamıyoruz bir türlü canım ikeada mavili cibinlik satılıyor biz almıştık al paşanada sinekler yemesin kuzuyu

kız ne dion sen?? ne camı açması ne sineği yahuuu?? biz burda karda buzda totomusun üstüne düşmeyelim die binbir akrobasik hareket yapıos hatun cam açıo...adalete bak yaff izmir hakkaten başka memleket beaaa

sorma yaww
bende sabah evden servise gidene kadar düşme korkusundan hatim indirdimm
ohhh cam açmış brde sinek girmiş içeri
bak bakj bak sanki ağustos ayında kız

slm kızlar...işyerinde yine hata mesajı verip durdu kk.... aaaa!!!!yeter canım...sürekli bakımda mı bu site?ne yapmaya çalışıyorsunuz site yöneticileri alooooooooooo.......
neyse...kızlar nbr?neler yaptınız ben yokken bakalım?

blucum çok bişi yapmadık çünkü hiçbirimis giremedik siteye sorma yaww bu bakımlar çok sinir ediyo insanı..

hoşgeldinnn .. 1 saat bile olmadı site yeni açıldı ...

slm
hiçç bişey yapmadımm önce sinir oldum bakım yüzünden sonra makus kaderime razı gelip oturdum durdum
sen ne yaptın ?

sorma allaha şükürler olsunn
insanlık bitmiş yaw
gerçi ben o konularda şanslıyım sanırım yada bakışlarım çokmu acımtırak oluyo noluyosa:86:
mutlaka bir yer verenim oluyo

amin uzun mesafede otobüs çekilmez

Kızlarrr tamam hava sıcacık diil ama inanın cok guzeldi..Camasırlar yıkandı serdim balkona bi de gunes vurmus ohh mis gibi..İçeride kurutmayı sevmiyorum ama kıs olunca fazla dısarı acılamıyoruz tabii
Aral benim aldıgım park yatagın cibinligi var ama ben takmadım begenmedim yaa...
Onu takınca cirkin gözüktü gözüme..Ama ian ayzın böle sinek yok kızz..Anam bu memeleketin sinekleri bile bi garipp

valla ben sinek kovaladım..siteye giremedik bu arada cogu kişi ev işlerini halletmiş ben dahil..
Bi tek ütüm var..Onu da sona bıraktım assolist gibi..Keyfim yerine gelsin diye bekliyorum..
Sen neler yaptın bakemm

Sema otur kız işte sıcacık..Servisle işe gidip gelmek cok guzel oluyo valla..
Sende tadını cıkart..Bize takıl bebeemm

nevra cicim neresi olursa olsun sabah saatlerinde gizli buzlanma denilen hadise oluyo..hiç anlamadan hoooop die düşüverir insan allah korusun...

yarın görüşmeye gelecekler var bakalım beğenirlerse işe alırlar bende 2 güne kalmaz çıkarım beğenmezlerse vayy halimeeee... sağolasın canım valla içim kıpır kıpır çok özledim annemi .. yarın akşam en son saat 8,30 da yiyip yatıcam inş. ertesi günde baktıracam ama bi sorun var benim doktor açlık kan şekerini değil direk tokluk istedi yaaa valla onada sinirlerim bozuldu neyse vardır bi bildiği elbet umarım sorun çıkmaz.. gerçi ben gidip önce açlık aldırayım sonrada tokluk neolacakki??

gidemiyorum :18:
30 dak.daha burdayım servis gecikicekmiş

görüşmek üzre canım benim kendine ve kuzucuğuna ii bak..

Cerennn..anacugun geliyor demek..
Gözün aydın kuzumm..
Sen sıkma canını..Olmadı bikaç gun daha uzatır annen tatilini...

Son düzenleme:
blucum çok bişi yapmadık çünkü hiçbirimis giremedik siteye sorma yaww bu bakımlar çok sinir ediyo insanı..

hoşgeldinnn .. 1 saat bile olmadı site yeni açıldı ...

slm
hiçç bişey yapmadımm önce sinir oldum bakım yüzünden sonra makus kaderime razı gelip oturdum durdum
sen ne yaptın ?

oy hepimiz muzdaripmişiz ya ben sadece kendim sanıyordum net bağlantısına yüklendiydim hatta....neyse...
semacan napayım çalıştım ...eve gelince baktım işte şimdi...baktım çalışıyor..emin oldum bu sefer işyerinden olduğuna..ama sizin ifadelerinize göre heryer sıkıntılıymış...

Cerennn..anacugun geliyor demek..
Gözün aydın kuzumm..
Sen sıkma canını..Olmadı bikaç gun daha uzatır annen tatilini...

canımmm çok teşekkür ederimm yok güselim uzatamaz yaa annem çalışıyor 1 yılı var emekliliğe tüpraş ı bilirsin orda izni süreli malum hatta raporda almış ama asıl izni doğumda kullanacağı için uzatamaz .. ben bi çaresine bakıcam artık..

öpüyorum hepinizi görüşmek üzre ben çıkıyorum canlarımm..

Biliyorum kuzucum orayı..
Saglık olsun canımm yaaa
Sana iyi akşamlar..
Dikkat et kendine malum havalar cok soguk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…