2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım tokluk dedikleri şekerli suyu içtikten 1 saat sonraki ölçüm oluyor yani arada şekerli su dışında hiç birşey yiyip içmemen lazım güle güle git canım sende kendine ve prensesine iyi bak güzel haberlerini bekliyorum

canım geçmiş olsun seninde 50 lik değerin yüksek çıkmış inşallah 100 lükte normal çıkar değerlerin

geçmiş olsun canım. umarım insüline gerek kalmadan kendin dikkat ederek hallolur ki öyyle görünüyor...

bende kaçıyorum kızlar ..
eşim gelir birazdan ...
yemeğim hazır fırına koyayım ...soframı kurayım demiii...
tembellik nereye kadar ..

aralcım geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah insüline gerek kalmadan dengelersin diyetle şekerini....

bugün yemek yapmadım komşum getirdii sağolsun dünden kalanda var azcık tembellim:))Neyapayı gün boyu hava güzel diye temizlik çamaşır sil süpür uğraştım yorulduummm:)))

canım, ben sebze ile beslenmeme rağmen 6 kilo aldım veeeeeeeeeeee 59 oldum. fotolarda görenler çırpı bacaklısın diolar ve normaldede görenler nerene aldın o kilonu diyorlar ama aldım:26: hamilelikte istemsiz kilo alma trendi denen birşey varmış. böyle istemsiz fos kilo alıyormuşsun. sıkma canını kuşum. sen yemene dikkat et. bebeğine yarayan şeyler ye. artık doğumdan sonra verirsin emzirerek
canım, çok geçmiş olsun. şeker yanıltabiliyor. tekrar yapılması gerekebiliyor. onun için canını sıkma. şurda 3 ayımız kaldı. artık şekerde varsa diyetle sorununu çözebilirsin. Allah dermansız dertler vermesin

yasemin, canım ben iyileştim çok şükür. sen nasılsın hayatım

uff k.k sürekli gittiği için bir türlü cevap yazamadım. cevap yazmadıklarım kusuruma bakmasınlar. bunu bile hızlı hızlı yazıorum gitmesin die

kızlar, bu arada oğlum derimi delicek gibi. bugün ilk kez canımı acıtıyo. tekme atıyo ardından sanırım ayağını geriyo derim gerilio bir prdan bir burdan gezinio. benim ki eşek kadar oldu herhalde

ow süpersin dilekcim....tembellik süper birşey yaa...ben de dünden yapmıştım yemeğimi...bugün işten gelince ayaklarımı uzatıp oturayım dedim ama duramadım...börek sardım,pasta yaptım:26: psikopatım ben ya....

ay zonicim...nbr ?nasılsın?ben iyiyim,kızım da iyi şükür...sizde ne var ne yok....

kızlar, bu arada oğlum derimi delicek gibi. bugün ilk kez canımı acıtıyo. tekme atıyo ardından sanırım ayağını geriyo derim gerilio bir prdan bir burdan gezinio. benim ki eşek kadar oldu herhalde

büyümüş demek ki zonicim yaaaaaa....ne güzel...ben bu sefer gittiğimde doktorum uyardı beni bu konuda..canını yakmaya başlayabilir az daha büyüyünce dedi.bir de erkek ya seninki..daqha güçlü demek...

sağol canım benim inşallah gerek kalmaz iğneye canım oy kıyamam yorulmuşsun tatlım dinlen uzan biraz

büyümüş demek ki zonicim yaaaaaa....ne güzel...ben bu sefer gittiğimde doktorum uyardı beni bu konuda..canını yakmaya başlayabilir az daha büyüyünce dedi.bir de erkek ya seninki..daqha güçlü demek...

canım, çıkıcak gibi ama cidden arada canımı yakıo. bugün başladı bu. sanırım ben yiyorum oğlum azıyo şaka gibi videoya alsam inanamazsınız. erkekler daha kuvvetli olur anne karnında derlerdi inanmazdım.
sen nasılsın canım, kızımız nasıll

sağol canım benim inşallah halledecem bu sorunu inşallah benden başaka hiç bir arkadaşım bu sıkıntıyı yaşamaz zonoxcum maşallah arda ya kocaman olmuş gezermiş anneciğinin göbeğinde sert hareketler yaparmış büyümüşte güçlenmiş hareketleri ay maşallah allahım esirgesin tüm kuzuları

iyi akşamlar mayıs anneleri ve bebişleri
bu sıralar herkes grip geçmiş olsun herkese
bende maalesef o kadar dikkat etmeme ragmen nasibimi aldım
ve rutin dr. kontrolum ertenlemek zorunda kaldım
gripten çok faranjit beni çok etkiliyor..antibiyotikte kullanmak istemiyorum
burnum boğazım kulağım heryerim tıkalı..ve bu da başağrısı yapıyor
hamilleikten önce viks merhem kullanırdım ama ..şimdi tereddüt ediyorum açıkçası
bu zamanda kullanan oldumu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…