yarın görüşmeye gelecekler var bakalım beğenirlerse işe alırlar bende 2 güne kalmaz çıkarım beğenmezlerse vayy halimeeee... sağolasın canım valla içim kıpır kıpır çok özledim annemi .. yarın akşam en son saat 8,30 da yiyip yatıcam inş. ertesi günde baktıracam ama bi sorun var benim doktor açlık kan şekerini değil direk tokluk istedi yaaa valla onada sinirlerim bozuldu neyse vardır bi bildiği elbet umarım sorun çıkmaz.. gerçi ben gidip önce açlık aldırayım sonrada tokluk neolacakki??
görüşmek üzre canım benim kendine ve kuzucuğuna ii bak..
canım geçmiş olsun seninde 50 lik değerin yüksek çıkmış inşallah 100 lükte normal çıkar değerlerinrapuncum canım benim güldürdün valla beni
tamam moralimi bozmıcam yarında bi gideyim bakıyım nolcak.bide 3 saat aç bekliyomuşsun.off zor bigün bizi bekliyor demekki.bugün de kötü oldum gözlerim karardı yanımdada kimse yoktu.
tüp bbekten önce ehliyet almıştım.orda tanıştığım bi kız vardı oda ordaydı oda hamileymiş aynı haftadaymısız onunda 190 çıktı.
aral ında yüksek çıkmıştı evet.ama nerde kaç gündür görmüyorum o naptı acaba?
bütün arkadaşlarımıa tek tek teşekkür ederim canlarım benim sağolun...
hatunlar bende çıkıyorum..
geçmişi okumadan direk dalış yapacam topiğe cumadan beri giremedim topiğe umarım herkes çok iyidir rabbimden sağlıklı huzurlu bir hafta geçirmemizi diliyorum biliyorsunuz cuma günü 100 lük şeker yüklemem vardı sağolsun esracım her zamanki gibi ince düşüncesini güzel gönlünü hissettirdi bana ve oğluma faceden bizi merak ettiğine dair mesaj atmış allah razı olsun merak edilmek aranmak sorulmak gerçekten çok güzel hele b uyaşadığımız hassas dönemde bu duyğuya daha çok ihtiyaç duyuyor insan kızlar 100lük şeker yüklemede ilk 1 saat sonraki şekerim258 yani bayağı yüksek çıktı bu da ister ,stemez beni üzdü bende bu üzntümden dolayı açıkcası foruma girip sizlerinde canını sıkmak istemedim ben genelde üzntülerimde sorunlarımda önce kendim o sıkıntıyla yüzleişp onu gereçl anlamda kafamda hallettiğim zaman çevreme açılırım yine aynısıyydı banim için bu durum ve dr mu aradım o şekerli yeme yeter deid ama ben netten araştırdıkça onun söylediklri bana çok anlamsız gelmeye başladı hemen tüp bebek dr umu aradım o da kesinlikel diyetisyene endokrin ya da dhiliyeye git onlar seni yönlendirir asla ihmal etme deid bende bulunduğum hastanenin dahiliye servisinden bugün için randevu naldım ve bugün gittim dr a dr bu sonuçla insilün iğnesibaşlamam lazım dedi biz hemen başalmasak biraz diyet yapayım öyle duma baksak dedik dr da o zaman bir şeker aleti alıp tokluk şekerlerini ölç not al dedi cumt tekrar çağırdı ben eczanaeden şeker altini aldım ilk sabhki değerim 162 çıktı 140 altı olmalı ama sabah ben eşimin yanına gitmiştim orda 2 simiti yiynce şeker haliyle fırladı öğlen ymekten 1 saat sonra ölçtüm 102 çıktı ve çok mutlu oldum inşallah böyle hep 140 altı çıkar ve kendimi iyi hissettiğim için artık foruma gireyim dedim ve sizi çok özledim bugün birde 2.doz aşımı vuruldum kızlar uzun yazdım ama artık birkaç güznün birikimi idare edin canlarım...
canım, ben sebze ile beslenmeme rağmen 6 kilo aldım veeeeeeeeeeee 59 oldum. fotolarda görenler çırpı bacaklısın diolar ve normaldede görenler nerene aldın o kilonu diyorlar ama aldım:26: hamilelikte istemsiz kilo alma trendi denen birşey varmış. böyle istemsiz fos kilo alıyormuşsun. sıkma canını kuşum. sen yemene dikkat et. bebeğine yarayan şeyler ye. artık doğumdan sonra verirsin emzirerekmerhaba zonişş
teşk.ler allah hepimizinkini nazarlardan saklasın inş.
sorma benim dr.böyle işte hiç içime sinmediki baştan beridir söylüyorum zaten
yok anam benimki lak lak jeli döküyor
döktüğü jel kadar cihazı karnımda gezdirse gam yemiycem zaten :26:
aman neyse ney gitmiycem artık
ahh be zonişşş
nerde hamur işi tatlılar hepsini kestim en başından beridir
en çok yediğim sabah kahvaltısındaki 2 adet simitim ama şiddetle alıyorum
en son denemediğim bir formül var onu deniycemm
akşam yemeğimi eşim işten geç geldiği için geç saatte yiyodum saat 21:00-21:30 gibi
artık onu beklemeden yemeğimi eve gider gitmez yiycem bakalım kilom değişecekmi ?
canım, çok geçmiş olsun. şeker yanıltabiliyor. tekrar yapılması gerekebiliyor. onun için canını sıkma. şurda 3 ayımız kaldı. artık şekerde varsa diyetle sorununu çözebilirsin. Allah dermansız dertler vermesingeçmişi okumadan direk dalış yapacam topiğe cumadan beri giremedim topiğe umarım herkes çok iyidir rabbimden sağlıklı huzurlu bir hafta geçirmemizi diliyorum biliyorsunuz cuma günü 100 lük şeker yüklemem vardı sağolsun esracım her zamanki gibi ince düşüncesini güzel gönlünü hissettirdi bana ve oğluma faceden bizi merak ettiğine dair mesaj atmış allah razı olsun merak edilmek aranmak sorulmak gerçekten çok güzel hele b uyaşadığımız hassas dönemde bu duyğuya daha çok ihtiyaç duyuyor insan kızlar 100lük şeker yüklemede ilk 1 saat sonraki şekerim258 yani bayağı yüksek çıktı bu da ister ,stemez beni üzdü bende bu üzntümden dolayı açıkcası foruma girip sizlerinde canını sıkmak istemedim ben genelde üzntülerimde sorunlarımda önce kendim o sıkıntıyla yüzleişp onu gereçl anlamda kafamda hallettiğim zaman çevreme açılırım yine aynısıyydı banim için bu durum ve dr mu aradım o şekerli yeme yeter deid ama ben netten araştırdıkça onun söylediklri bana çok anlamsız gelmeye başladı hemen tüp bebek dr umu aradım o da kesinlikel diyetisyene endokrin ya da dhiliyeye git onlar seni yönlendirir asla ihmal etme deid bende bulunduğum hastanenin dahiliye servisinden bugün için randevu naldım ve bugün gittim dr a dr bu sonuçla insilün iğnesibaşlamam lazım dedi biz hemen başalmasak biraz diyet yapayım öyle duma baksak dedik dr da o zaman bir şeker aleti alıp tokluk şekerlerini ölç not al dedi cumt tekrar çağırdı ben eczanaeden şeker altini aldım ilk sabhki değerim 162 çıktı 140 altı olmalı ama sabah ben eşimin yanına gitmiştim orda 2 simiti yiynce şeker haliyle fırladı öğlen ymekten 1 saat sonra ölçtüm 102 çıktı ve çok mutlu oldum inşallah böyle hep 140 altı çıkar ve kendimi iyi hissettiğim için artık foruma gireyim dedim ve sizi çok özledim bugün birde 2.doz aşımı vuruldum kızlar uzun yazdım ama artık birkaç güznün birikimi idare edin canlarım...
aralcım geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah insüline gerek kalmadan dengelersin diyetle şekerini....
bugün yemek yapmadım komşum getirdii sağolsun dünden kalanda var azcık tembellim:))Neyapayı gün boyu hava güzel diye temizlik çamaşır sil süpür uğraştım yorulduummm:)))
ay zonicim...nbr ?nasılsın?ben iyiyim,kızım da iyi şükür...sizde ne var ne yok....canım, ben sebze ile beslenmeme rağmen 6 kilo aldım veeeeeeeeeeee 59 oldum. fotolarda görenler çırpı bacaklısın diolar ve normaldede görenler nerene aldın o kilonu diyorlar ama aldım:26: hamilelikte istemsiz kilo alma trendi denen birşey varmış. böyle istemsiz fos kilo alıyormuşsun. sıkma canını kuşum. sen yemene dikkat et. bebeğine yarayan şeyler ye. artık doğumdan sonra verirsin emzirerek
canım, çok geçmiş olsun. şeker yanıltabiliyor. tekrar yapılması gerekebiliyor. onun için canını sıkma. şurda 3 ayımız kaldı. artık şekerde varsa diyetle sorununu çözebilirsin. Allah dermansız dertler vermesin
yasemin, canım ben iyileştim çok şükür. sen nasılsın hayatım
uff k.k sürekli gittiği için bir türlü cevap yazamadım. cevap yazmadıklarım kusuruma bakmasınlar. bunu bile hızlı hızlı yazıorum gitmesin die
aralcımm ben diorum oranın havasından...
kızlar, bu arada oğlum derimi delicek gibi. bugün ilk kez canımı acıtıyo. tekme atıyo ardından sanırım ayağını geriyo derim gerilio bir prdan bir burdan gezinio. benim ki eşek kadar oldu herhalde
bende kaçıyorum kızlar ..
eşim gelir birazdan ...
yemeğim hazır fırına koyayım ...soframı kurayım demiii...
tembellik nereye kadar ..
aralcım geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah insüline gerek kalmadan dengelersin diyetle şekerini....
bugün yemek yapmadım komşum getirdii sağolsun dünden kalanda var azcık tembellim:))Neyapayı gün boyu hava güzel diye temizlik çamaşır sil süpür uğraştım yorulduummm:)))
büyümüş demek ki zonicim yaaaaaa....ne güzel...ben bu sefer gittiğimde doktorum uyardı beni bu konuda..canını yakmaya başlayabilir az daha büyüyünce dedi.bir de erkek ya seninki..daqha güçlü demek...
sağol canım benim inşallah halledecem bu sorunu inşallah benden başaka hiç bir arkadaşım bu sıkıntıyı yaşamaz zonoxcum maşallah arda ya kocaman olmuş gezermiş anneciğinin göbeğinde sert hareketler yaparmış büyümüşte güçlenmiş hareketleri ay maşallah allahım esirgesin tüm kuzularıcanım, ben sebze ile beslenmeme rağmen 6 kilo aldım veeeeeeeeeeee 59 oldum. fotolarda görenler çırpı bacaklısın diolar ve normaldede görenler nerene aldın o kilonu diyorlar ama aldım:26: hamilelikte istemsiz kilo alma trendi denen birşey varmış. böyle istemsiz fos kilo alıyormuşsun. sıkma canını kuşum. sen yemene dikkat et. bebeğine yarayan şeyler ye. artık doğumdan sonra verirsin emzirerek
canım, çok geçmiş olsun. şeker yanıltabiliyor. tekrar yapılması gerekebiliyor. onun için canını sıkma. şurda 3 ayımız kaldı. artık şekerde varsa diyetle sorununu çözebilirsin. Allah dermansız dertler vermesin
yasemin, canım ben iyileştim çok şükür. sen nasılsın hayatım
uff k.k sürekli gittiği için bir türlü cevap yazamadım. cevap yazmadıklarım kusuruma bakmasınlar. bunu bile hızlı hızlı yazıorum gitmesin die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?