geçmişi okumadan direk dalış yapacam topiğe cumadan beri giremedim topiğe umarım herkes çok iyidir rabbimden sağlıklı huzurlu bir hafta geçirmemizi diliyorum biliyorsunuz cuma günü 100 lük şeker yüklemem vardı sağolsun esracım her zamanki gibi ince düşüncesini güzel gönlünü hissettirdi bana ve oğluma faceden bizi merak ettiğine dair mesaj atmış allah razı olsun merak edilmek aranmak sorulmak gerçekten çok güzel hele b uyaşadığımız hassas dönemde bu duyğuya daha çok ihtiyaç duyuyor insan kızlar 100lük şeker yüklemede ilk 1 saat sonraki şekerim258 yani bayağı yüksek çıktı bu da ister ,stemez beni üzdü bende bu üzntümden dolayı açıkcası foruma girip sizlerinde canını sıkmak istemedim ben genelde üzntülerimde sorunlarımda önce kendim o sıkıntıyla yüzleişp onu gereçl anlamda kafamda hallettiğim zaman çevreme açılırım yine aynısıyydı banim için bu durum ve dr mu aradım o şekerli yeme yeter deid ama ben netten araştırdıkça onun söylediklri bana çok anlamsız gelmeye başladı hemen tüp bebek dr umu aradım o da kesinlikel diyetisyene endokrin ya da dhiliyeye git onlar seni yönlendirir asla ihmal etme deid bende bulunduğum hastanenin dahiliye servisinden bugün için randevu naldım ve bugün gittim dr a dr bu sonuçla insilün iğnesibaşlamam lazım dedi biz hemen başalmasak biraz diyet yapayım öyle duma baksak dedik dr da o zaman bir şeker aleti alıp tokluk şekerlerini ölç not al dedi cumt tekrar çağırdı ben eczanaeden şeker altini aldım ilk sabhki değerim 162 çıktı 140 altı olmalı ama sabah ben eşimin yanına gitmiştim orda 2 simiti yiynce şeker haliyle fırladı öğlen ymekten 1 saat sonra ölçtüm 102 çıktı ve çok mutlu oldum inşallah böyle hep 140 altı çıkar ve kendimi iyi hissettiğim için artık foruma gireyim dedim ve sizi çok özledim bugün birde 2.doz aşımı vuruldum kızlar uzun yazdım ama artık birkaç güznün birikimi idare edin canlarım...
canım geçmiş olsun seninde 50 lik değerin yüksek çıkmış inşallah 100 lükte normal çıkar değerlerin
canım arkadaşım tekrar geçmiş olsun.inşallah yediklerine dikkat edince insüline gerek kalmayacak tatlım sakın üzülme.
yarın bende 100 lüğe baktırıcam.bakalım kaç çıkacak bende ya diyetisyene yada dahiliyeye gidicem herhalde
son aylar artık canım çok dikkat edelim kendimize ve meleklerimize
canım, çıkıcak gibi ama cidden arada canımı yakıo. bugün başladı bu. sanırım ben yiyorum oğlum azıyoşaka gibi videoya alsam inanamazsınız. erkekler daha kuvvetli olur anne karnında derlerdi inanmazdım.
sen nasılsın canım, kızımız nasıll
iyi akşamlar mayıs anneleri ve bebişleri
bu sıralar herkes grip geçmiş olsun herkese
bende maalesef o kadar dikkat etmeme ragmen nasibimi aldım
ve rutin dr. kontrolum ertenlemek zorunda kaldım
gripten çok faranjit beni çok etkiliyor..antibiyotikte kullanmak istemiyorum
burnum boğazım kulağım heryerim tıkalı..ve bu da başağrısı yapıyor
hamilleikten önce viks merhem kullanırdım ama ..şimdi tereddüt ediyorum açıkçası
bu zamanda kullanan oldumu acaba?
günaydın arkadaşlar herkeze hayırlı bir hafta olmasını dilioyorum
Arkadaşlar üzücü bi kaçgün geçirdim sizlere bahsettiğim kasık sancım vardıya perşembe akşamı iş çıkışı doktoruma gittik hastaneye şikayetlerimi anlattığımda hemen NTS denilen testin yapılmasını ve idrar kültürümün alınması gerektiğini söyledi ismini ozamana kadar hiç duymadığım bu cihaza ilk kez o an şahit olmuştum rehim kasılmaları ve dalgalarını ölçüyormuş bu cihaz acilen NTS cihazına bağlayıp yarım saat gözlem odasında kaldım sonuç hemen belli olunca doktorumla tekrar irtibata geçildi doktorum acil yatışımın verilmesini ve test sonuçlarını beklememiz gerektiğini söyledi rahim kasılmalarımın erken başladığını bunun için doktorun gözetiimi altında ilça kullanmam gerektiği söylenildi.biz ne oldu demeden kendimi hastane yatağında buldum o an dedim bebeğim alınacak heralde erken doğum olacak ve küveze koyacaklar dünyam başıma yıkıldı 1 saat sonra idrar testinin sonucu çıktı bol miktarda lökasite rastlanmış hemen serum takılıp antibiyotik iğneye başlandı apar topar annemi aradım ve durumu izah ettim gece yanıma geldiler sağolsun ama ben hala sersem gibiydim sabah kadar sürekli cihazla dinlendi kasılmalarım ve 2 gün hastanede yattım c.tesi - pazar evimde dinlendim şimdi doktorumla irtibat halinde olucam en ufak bir sancın dahi olsa hemen gelmesin çünkü bunun için daha çok erken haftalardasın dedi moralim alt üst oldu ama şimdi iyiyim iğnelerin faydası oldu sanırım ilaçlarımı ihmal etmeden içiyorum biliyorum kasvetli bi giriş yaptım ama beni merak eden arkadaşlar olmuş bilgilendireyim dedim aman ha sizlerde dikkat edin sakın ihmal etmeyin en ufak şikayetinizde sonrasında daha kötü sonuçlarla karşılaşmayalım
kıslar cicilere beklerimmm
mhrba bende o sitede alış veriş yapmak istiyorum unnado banada davet yollayabilirmisin çok sevnirim..gönderdim cnm bak istersen gelmiş mi
Günaydın
İnşallah herkes iyidir
Aral geçmiş olsun değerlerin inşallah normale döner beslenmeyle çözersin sıkıntıyı canım. Yarın bende yaptırıcam
Semaysem dr bulamadınmı canım ?
Sedasem sanırım senin şeker değerinde yüksek çıkmış geçmiş olsun insüline gerek kalmadan normale döner inşallah.
Bende çok korkuyorum şekerden Hayırlısı hakkımızda...
yeni bir aydan herkese günaydın....
Baharnaz semaysem nasılsınız kızlar
fdilek günaydınn
hayırdır
seni bu saatte burda görmeye alışık değilim uyuyamadın mı ?
bende tam sana yazdım:))Kötü bi gece geçirdimm hasta oldum(Belimmi kasıklarımmı ağrıyo anlamadımm öksürük var bide arkadaştan geçti (Üstüne eşim diğer odada uyudu yanıma gelmedi diye kapıyı kilitledim odamın gece boyu onada sinirlendimm uyku falan yok yani...Sabah sabah içini kararttım yaa (
offff çok çok geçmiş olsuunn
eminim öksürükten değilde sinir seni dahada hasta etmiştir
sabah eşin işe giderken aradaki buzlar erimedimi
yok yaa içim kararmadı aşkolsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?