2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun seninde 50 lik değerin yüksek çıkmış inşallah 100 lükte normal çıkar değerlerin

canım arkadaşım tekrar geçmiş olsun.inşallah yediklerine dikkat edince insüline gerek kalmayacak tatlım sakın üzülme.
yarın bende 100 lüğe baktırıcam.bakalım kaç çıkacak bende ya diyetisyene yada dahiliyeye gidicem herhalde
son aylar artık canım çok dikkat edelim kendimize ve meleklerimize

canım benim sen içini ferah tut inşallah yarın güzel haberlerele geleceksin dualarım ve gönlüm seninle seni ve kuzunu kocaman öpüyorum....

iyiyiz biz tayzesi sağol...idare ediyoruz işte...gece uykumuz çok bölünüyor ama olsun..Rabbim başka dert vermesin...

çok geçmiş olsun..herkes hasta,soğuk almış yatıyor..azami dikkat etmen gerek kendine canım..gerçi ne kadar dikkat edersen et olacaksan oluyorsun ama hamilelikte daha bir zor oluyor..bitkilerle iyileşmek de kolay değil...doktorun verdiği ilaçları kullanmakta sakınca olmaz ama canım...doktora gitmek en iyisi hamilelikte bence...çok geçmiş olsun tekrar...

Canım çok geçmiş olsun. Allah bir daha zamanından önce böyle şeyler yaşatmasın... yalnız bir şey sorucam, senin yaptığını düşündüğün bir hata oldu da o yüzden mi bunlar yaşandı? bize tecrübe olsun diye soruyorum

iyi akşamlar herkese;
hasta olan herkese acil şifalar diliyorum.rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inş.bebişlerimizi.hepinizin duasıyım sizlerdende benim için dua istiyorum canlarım.5 yıldan sonra inş anne olacağım..ogunler hayırlısıyla gelir inş..

[su perii

eslemnaz tatlım sende beni merak etmişsin. sanada ayrıca bi tşk ederimmmm. çok sevindirdin benii [/QUOTE]

canım benim.ohhhhhhhhh kötü bişey olmamasına sevindimm.gule gule kullanın inş cicilerinizi.....

Son düzenleme:
Günaydın

İnşallah herkes iyidir

Aral geçmiş olsun değerlerin inşallah normale döner beslenmeyle çözersin sıkıntıyı canım. Yarın bende yaptırıcam

Semaysem dr bulamadınmı canım ?

Sedasem sanırım senin şeker değerinde yüksek çıkmış geçmiş olsun insüline gerek kalmadan normale döner inşallah.

Bende çok korkuyorum şekerden Hayırlısı hakkımızda...

Günaydınnnn
hoşgeldin nasılsın Baharnaz nasıl gidiyor inş. bir problem yoktur
dr.buldum sayılır
500 Evler Şafak Hastanesinde birini önerdiler ona bir gideyim bakalım nasılmış
beğenirsem onunla orda devam edicem inş.

şekerden korkma canım
inş.bişeyin çıkmayacak
alınan kilo ile çok fazla ilgili olduğunu sanmıyorum
c.tesi itibariyle toplamda tam 13 kg almışım
ama şekerimde sorun çıkmadı
sende korkma baharnaz
inş.güzel haberlerinle dönersinn
bekliyorum haberlerini

fdilek günaydınn
hayırdır
seni bu saatte burda görmeye alışık değilim uyuyamadın mı ?

bende tam sana yazdım:))Kötü bi gece geçirdimm hasta oldum(Belimmi kasıklarımmı ağrıyo anlamadımm öksürük var bide arkadaştan geçti (Üstüne eşim diğer odada uyudu yanıma gelmedi diye kapıyı kilitledim odamın gece boyu onada sinirlendimm uyku falan yok yani...Sabah sabah içini kararttım yaa(

offff çok çok geçmiş olsuunn
eminim öksürükten değilde sinir seni dahada hasta etmiştir
sabah eşin işe giderken aradaki buzlar erimedimi
yok yaa içim kararmadı aşkolsunn

offff çok çok geçmiş olsuunn
eminim öksürükten değilde sinir seni dahada hasta etmiştir
sabah eşin işe giderken aradaki buzlar erimedimi
yok yaa içim kararmadı aşkolsunn

Evet yaa sinirimden uyuyamadım belkide...Hala bekarlığındaki gibi kanepede uyuyo ben odaya yarı uykulu götürüyorumm...
Gece yanıma geldi kapı kilitli aç dedi açmadım 2-3 kere tekrarladı gitti iyi oldu kanepede uyuduu..Sabah geldi içeri espriyle giriyo kapıyı açmışsın hayırdır diyee ..Suçunu biliyoyaa sonra öptü gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…