Herkez yatmış galiba kızlar ne yapıyorsunuz
Ben burdayııımmm tv izliyorumm sen napıyosun tülincimm???
Bende uyudum uyandım bir giriyim dedim nete
Evet canım zaten ondan uyuyormuşuz ilerde uykusuz kalcağımız için bir nevi depolamamış çok ilginç demi Allah nasıl planlı yaratmış insanı çok mucizeçok uyuyorum bendee..Sabah eşim giderken yolculayamıyorum ki 1.5 yıllık evliyim hep kalkarım ..yataktan kalkmamak için o gelip öpüp gidiyooo anlıyoo benii:))) neyse bu dönem uyuyalım sonra hasret kalcaz uykuya
westlife dediğini bende dua kitabım vardı orada okumuş yaptırmıştım rabbim kabul etsin...
eşim parmağını göbeğime koyduğunda içim öyle coşkuyla doldu ki anlatamam sanki bebeğim ki çok minik hissetti ve kıpırdadı gibi geldi, duanın hikmeti tabiki ama içimi huzurla doldurduğu kesin :)))
herkese tavsiye ederim :)
Merhaba canım...
Ne duası bu;ne için okuyoruz kısaca bahseder misin?
canım ya inanki çok üzüldüm kendim olmuş gibi, bende yaşadım çünkü o yüzden erken öğrenmemek gerekiyor insan hamile olduğunu inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın canım üzülme sakın çünkü stres çok etkiliyor insanı inan, allah yardımcın olsun mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kizlar ben ne cok uyuyorum ne aseriyorum nede bulantim var olmasinda zaten dün hafif yokladi gitti geri bulantim cok sükür tek gögüslerimde fena agri var uyandimda ama büyümede yok ayni
Bende aynıyım aslında uyku mevsim geçişlerindede çok olur bide çalışmıyorum yapcak bişey yok uyku en güzeli :)) bendede hiçbi belirti yok göğüsler dışında halimden memnunum.İştahsızlık varr halsizlik oluyoo bide..
Westlife duayı bende yaptırıcam eşime teşekkürler arkadaşımm
kızlar nasıl gidiyor hamilelik
iyi gidiyor simdilik canimumarimda hep böyle gider sende nasil aserme bulanti varmi ?
Yok canım karnım acıkıyor yiyorum ama bulantı hala yok tık yok artık onuda takmıcam hep takcak bişey buluyorum kocam diyor girme şu siteye kendi kendine moralin bozuluyor sonra olmuyor diye aslında alakası yok bu siteye girmesem internetten araştırıyorum artık rahat olcam bu hafta gidecem zaten doktora
Tek göreyimde olmasada olur bulantımbenimde karnim cok acikiyor öncedende öyleydim cok acikiyorum cok yiyorum oldum olasi ama gel görki kemigin tekiyim :sinifsinif:
korkma canim haftaya ALLAHIN izniyle bebisini görüceksin mide bulantin filanda olmaz insallah rahat hamilik gecirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?