2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

herkese slm kizlar bugün üzücü haberler okudum cok fena üzüldüm dünde öyle INSALLAH en kisa zamanda tekrar hamile kalip bebislerinizi kucaginiza alirsiniz

tülin bukadar erken uyumam canim islerim vardi gec bitti nasilsin bakim görüsmeyeli

çok uyuyorum bendee..Sabah eşim giderken yolculayamıyorum ki 1.5 yıllık evliyim hep kalkarım ..yataktan kalkmamak için o gelip öpüp gidiyooo anlıyoo benii:))) neyse bu dönem uyuyalım sonra hasret kalcaz uykuya
Evet canım zaten ondan uyuyormuşuz ilerde uykusuz kalcağımız için bir nevi depolamamış çok ilginç demi Allah nasıl planlı yaratmış insanı çok mucize

kizlar ben ne cok uyuyorum ne aseriyorum nede bulantim var olmasinda zaten dün hafif yokladi gitti geri bulantim cok sükür tek gögüslerimde fena agri var uyandimda ama büyümede yok ayni

Merhaba canım...
Ne duası bu;ne için okuyoruz kısaca bahseder misin?

duymayan arkadaslar için tekrar etmek istedim
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp "Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar..

canım benim çok üzüldüm.ama bak kendi kendine hamile kalabiliyosun bu yüzden en kısa zamanda anne olacaksın inşallah

kizlar ben ne cok uyuyorum ne aseriyorum nede bulantim var olmasinda zaten dün hafif yokladi gitti geri bulantim cok sükür tek gögüslerimde fena agri var uyandimda ama büyümede yok ayni

Bende aynıyım aslında uyku mevsim geçişlerindede çok olur bide çalışmıyorum yapcak bişey yok uyku en güzeli :)) bendede hiçbi belirti yok göğüsler dışında halimden memnunum.İştahsızlık varr halsizlik oluyoo bide..

Westlife duayı bende yaptırıcam eşime teşekkürler arkadaşımm

bende halsizlikte yok ama hepsi baslicak diye ödüm kopuyor eyvahedigeldismile

iyi gidiyor simdilik canim umarimda hep böyle gider sende nasil aserme bulanti varmi ?

Yok canım karnım acıkıyor yiyorum ama bulantı hala yok tık yok artık onuda takmıcam hep takcak bişey buluyorum kocam diyor girme şu siteye kendi kendine moralin bozuluyor sonra olmuyor diye aslında alakası yok bu siteye girmesem internetten araştırıyorum artık rahat olcam bu hafta gidecem zaten doktora

GÜLCEZA biraz önce yanlış alıntı yaptım.canım benim çok üzüldüm.ama bak kendi kendine hamile kalabiliyosun bu yüzden en kısa zamanda anne olacaksın inşallah

benimde karnim cok acikiyor öncedende öyleydim cok acikiyorum cok yiyorum oldum olasi ama gel görki kemigin tekiyim :sinifsinif:

korkma canim haftaya ALLAHIN izniyle bebisini görüceksin mide bulantin filanda olmaz insallah rahat hamilik gecirirsin

Tek göreyimde olmasada olur bulantım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…