günaydın kızlar....geçmiş olsun dilek ...gittin sanırım ama...
Evet yaa sinirimden uyuyamadım belkide...Hala bekarlığındaki gibi kanepede uyuyo ben odaya yarı uykulu götürüyorumm...
Gece yanıma geldi kapı kilitli aç dedi açmadım 2-3 kere tekrarladı gitti iyi oldu kanepede uyuduu..Sabah geldi içeri espriyle giriyo kapıyı açmışsın hayırdır diyee ..Suçunu biliyoyaa sonra öptü gitti
günadın sabah kuzuları
güzel bir gün olsun inşallah...
Dilekcim sana ekstra günaydınneticede misafir sayılırsın günün bu saatine
Günaydınnnnn
Karlı bir istanbul sabahından merhabalar....
Geçmişi henüz okumadım ama arada dün gözattıklarımdan hatırladıklarıma yazıcam sonrada okurum biraz daha geçmişi...
SEMAYSEM tatlım şekerinin iyi çıkmasına sevindim ve bebişinin iyi olmasınada... bu arada kilo olayını kafana takma benim ablalarım 20-25 kilo alıp doğurdular sonrasında 3-4 ayda tığ gibin oluyolardı.... Doktorunu değiştir bir an önce...
DAFNETUĞBA geçmiş olsun güzelim. Dün okudum biraz kasıklarında ağrıyla doktora gitmiştin neyseki şimdi iyisin sevindim canım... Yalnız senin ağrının aynısından bende var tırsıyorum şu anda bir gün daha bekleyip doktora gidsicem...
Kızlar bu hafta foruma çok sık giremem beni merak etmeyin olurmu çünkü eşim evde 15 tatil malum ve de yeğenimde geldi bilgisayar bana kalmaz arada ellerinden aldıkça girerim...
Ben bir geçmişe bakıp gelim canlarrrrrr......
günadın sabah kuzuları
güzel bir gün olsun inşallah...
Dilekcim sana ekstra günaydınneticede misafir sayılırsın günün bu saatine
Karlı bir İstanbul sabahından herkese Günaydınnnnn
Gece yanımda olunca güven veriyo bana inan tek girince yatağa uyuyamıyorum..Bunu kendide biliyo ve önemsemiyoya ona kızıyorum ..sinirden uyuyamamışsındır
genelde benide eşime sinirlenince uyku tutmaz sabahta 5 de gözlerim açılır
dilek dert ettiğin şeye bak benimkide beniim bulantıalrım zamanında kanepeye alıştı
şimdi yanıma gelmiyor çoğunda uyuyakalıyo hergece yatağa çağırıyodum kiminde uykusunu bölmek istemediğim için ben bıraktım
şimdide bende rahat yatakta yatmaya alıştım oda kanepeye alıştı bıraktım artık
ikimizde böyle iyiyizz
dert etme ilerki aylarda karnından sende onu yatakta istemeyeceksin
Günaydınnnnn
Karlı bir istanbul sabahından merhabalar....
Geçmişi henüz okumadım ama arada dün gözattıklarımdan hatırladıklarıma yazıcam sonrada okurum biraz daha geçmişi...
SEMAYSEM tatlım şekerinin iyi çıkmasına sevindim ve bebişinin iyi olmasınada... bu arada kilo olayını kafana takma benim ablalarım 20-25 kilo alıp doğurdular sonrasında 3-4 ayda tığ gibin oluyolardı.... Doktorunu değiştir bir an önce...
DAFNETUĞBA geçmiş olsun güzelim. Dün okudum biraz kasıklarında ağrıyla doktora gitmiştin neyseki şimdi iyisin sevindim canım... Yalnız senin ağrının aynısından bende var tırsıyorum şu anda bir gün daha bekleyip doktora gidsicem...
Kızlar bu hafta foruma çok sık giremem beni merak etmeyin olurmu çünkü eşim evde 15 tatil malum ve de yeğenimde geldi bilgisayar bana kalmaz arada ellerinden aldıkça girerim...
Ben bir geçmişe bakıp gelim canlarrrrrr......
Rapucum günaydın dün beni favori göstermişin doğurmam için:))Benden önce özlem var anam ilk o doğurcak sonraki en sağlam aday benim bu gidişatla bende kendimi favori görüyorum (bide en son ben doğururmuşum )
Gece yanımda olunca güven veriyo bana inan tek girince yatağa uyuyamıyorum..Bunu kendide biliyo ve önemsemiyoya ona kızıyorum ..
Günaydın rapuu evet misafirim sizin sabah muhabbetinee:))
Günaydın duncann
günaydın şeker
demek kar yağdı sonunda istanbula. hahaha şimdi felç olur ortalık abartırda abartırlar...biz günlerdir kar pistlerinde slalom yapıyoruz yahu
Gece yanımda olunca güven veriyo bana inan tek girince yatağa uyuyamıyorum..Bunu kendide biliyo ve önemsemiyoya ona kızıyorum ..
Günaydın duncann
sana hep destek tam destek duncanımözlemcim var ama inşallahhhh o uzatır hamişlik süresini..normaller içinde favorim sensin şeker
kızlar dahamı çabuk doğuyo yaa??Ben yazın eşimin memleketine gidicem inşallah çok gecikmez bebeğim 40 ı çıksın istiyorum hiç değilse...sana hep destek tam destek duncanımözlemcim var ama inşallahhhh o uzatır hamişlik süresini..normaller içinde favorim sensin şeker
Günaydın duncann
günaydınnnnnn
nasılsın
teşk.lerr allaha şükür şekerim çıkmadı
kilodan korkuyorum çünkü 7.aydan sonra daha çok alıcaksınız diyolar
aldığı kilo 2.ye katlanırmı acaba :26::26:
yok ya inş.olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?